World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kara hol 10 fõs te láma, 5nek is sok -.-
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
elsõ állomás a normálisabb epic gear felé, 2.4 óta már a kulcsért sem kell questelni, elég, ha egy embernek megvan.
Sok kék/zöld cuccot itt lehet lecserélni lilára, gyakorloni a csapatmunkát.
Relative elég hosszú, ha full clear a terv.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
<#wave>#wave>
http://www.flickr.com/photos/bubue/
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szeretném látni játék közben, hogy mennyi aranyam van, mennyi az fps, stb. Ezt egy sávon lehet látni a képernyõ tetjén. Nem tudom mit kell bepipálni. Vagy addon kell hozzá? Segítsetek légyszi. Köszönöm.
\" örökké nem eshet.... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Elõre is kösz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
1. az én gépem soha nem volt vírusos, nem is lesz (és igen 1,5 éve LEGALÁBB, h volt winreinstall & format) 2. nem véletlenül csak a te profilodnál dobja be
Szal grat nubluzer megbirtál írni egy nyamvatt scriptet -.-
A válasz nem lényeg, csak tedd fel magadban a kérdést. Részemrõl ennyi.
/read only
Btw, nem értem miért pazaroltam rád a szót.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Javascript popup powa, de csak akkor ha a te profilodba megyek "bele".
<www.sg.hu>
WARNING! W32/Mydoom@MM detected!
Ez fogad <#taps>#taps>
Ökör 😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Protoss powa 😊