166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Savmacska #131774 Közeljövőbe még háény kiegre számithatunk ? -
#131773 lol -
#131772 cracked fraps -
Cowboy03 #131771 lehetőleg ne legyen fizetős se:D -
#131770 Fraps. -
Cowboy03 #131769 Császtok!
Vidit szeretnék készíteni, melyik felvevőt tudjátok ajánlani a Game Camon kívül?
Köszi előre is! -
#131768 Account managementbe le tudtam tölteni a bct meg simát(vagyis még töltöm de elég gyors)már csak a patchek kellenek BCről 2.4re patchet találtam de azis jó köszi a segítséget. -
#131767 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
Ezen belul ott a kliens letoltes, majd az 1.0rol a 3.0.2-re peccsek is. Lesz par giga, de siman huzhato akar torrenttel is. Kliens egyebkent a hivatalos oldalrol is elerheto, ha jol emlekszem a Trial 10 napos verzio infoi kornyeken. (de legegyszerubb ha keresel egy ismerost aki jatszik, es sima "kopipaszte" a vinyodra) -
#131766 Vagy nincs valami enusból engbt csináló progi?:D -
#131765 Sziasztok!Enus wowom van de eredetin tolom...Na szal aza bajom hogyha megveszem a kieget akkor az engb lesz=/Honnan lehet gyorsan letölteni a wowot+bct+valami jó verziójú standalone patchet amibe egybe megvan az összes patch és egyből 2.4re vagy 3.0.2re rakja? -
#131764 Igen de mivel regen volt ezert sajnos nem tudom mar melyik szerveren volt... tudom en vok hulye de na...
ShaiHulud : ezt direkt irtam neki mert mindig olyan kedves :DDDDDD -
#131763 Fórumra beloggolásnál láthatod az összes jelenlegi karakteredet, törölteket meg max GM-től tudod visszakönyörögni. (Amit egyébként ajánlok, mert velem mindig segítőkészek voltak) -
Tusy #131762 - én használok wowreadert, ehhez kellett regisztrálni allakhazamon és ott minden eddigi karakterem látszik -
ShaiHulud #131761 ez a ne magadbol indulj ki duma annyira bena, meg midnig:(
de amugy nem igazan ertem az alap problemat(illetve ertem csak furan kerdezted), szoval votl egy lockod amit te tudatosan kitoroltel es most azt akarod megnezni, hogy az accodon hany kari van(jelen ido) es hol? ez igy ugye nehezkes, mert mar torolted :D
ha az erdekel, hogy vajon melyik realmen volt a karid es tudod a nevet is, akkor tudom ajanlani http://warcraftrealms.com/charhistory.php, talan itt meg megtalalhato, bar egy kis kutakodas kell majd hozza:) -
#131760 Ne magadból indulj ki. Nem mindenki olyan mint te. -
#131759 En belogoltam de ott nincs a lock-om :( -
#131758 Nem kéne annyi accot lopni, és akkor nincs ilyen gond -.-' -
#131757 Logolj be a wow-eu forumra, es ott meg tudod nezni, mennyi es hol.. -
#131756 Gyerekek, konkretan meg lehet nezni valahol, hogy az adott accon pontosan hany kari van es hol?
Nekem volt egy 45-os lock-om de kiturultem regebben es mar nem tudom hol volt.
Mas karim is volt igy.
Vajon hogy derithetem ki? -
Savmacska #131755 Isten vagy haver ! -
t0ma #131754 Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Blizzard Entertainment\World of Warcraft]
"GamePath"="E:\\World of Warcraft\\Launcher.exe"
"InstallPath"="E:\\World of Warcraft\\"
"UninstallPath"="E:\\Program Files\\Common Files\\Blizzard Entertainment\\World of Warcraft\\Uninstall.exe"
A fenti sorokat mentsd el `akarmi.reg` fajlkent. Ird at az eleresi utvonalat arra amit te hasznalsz. Ugyelj arra, hogy ket \ van a konyvtarak kozott.
Ezutan duplaklikk ra, majd `Igen` a pop-up ablaknak. -
#131753 Lehet eddig nem okozott problémát a registryben lévő adatok hiánya.
A mostani peccsnél nekem más partícióra kellett mozgatnom a wow-ot, hogy felmenjen a patch (helyhiány miatt) és reklamált arra, hogy nem találja a wow-ot. Átírtam registryben a meghajtó betűjelét és utána már ment is az update.
Igaz, lehet azért nem találta, mert a wow és a patch is más könyvtárakban volt. -
#131752 Gratula!
Jó egészséget mindenkinek :) -
#131751 Ez is igaz! Az asszony meg majd.. :D -
ShaiHulud #131750 viszont a gyerek meg sok szep pillanatot fog okozni cserebe :) -
#131749 Erre felkészülhetsz.. A gyerek után csak rosszabb lesz :) -
#131748 azt még elfelejtettem írni hogy a legutóbbi patch óta csinálja -
#131747 másnak nem csinál olyat hogy végigmegy a loading bar de aztán nem tölti be a játékot hanem megáll a végén? -
#131746 áháháháh,tudom miről beszélsz... -
#131745 Ennyire ne legyel mar lusta. Telepitsd ujra, aztan torold a fenebe es jatsz azzal a klienssel, ami ott figyel a masik particion, de legalabb a registryd meglesz - ha az a gond egyaltalan. Nalam a kliens evek ota allando (kulon vinyon van + backup egy masikon), mikozben wint mar tobbszor is csereltem alatta, es utoljara klienst meg valamikor a 2005 februari eu open beta korul telepitettem. Azota nem, es megis siman megy a peccseles, wintol, geptol fuggetlenul.
-
voloume #131744 kevés vagy mint kövér gyerknek az 1 gombócos fagyi.
áááááááááááááááh :D ezt most találtam ki:D a vicces ingemet vettem fel reggel :/ -
#131743 Ilyen nudlikat reggelizek mint te. -.- -
voloume #131742 ezt miből gondolod? btw kíváncsi lennék án arra az epeen méterre! -
#131741 Ilyet még viccből se. Pont ma drámázott az asszony, hogy hetek óta azt írja a horoszkópom, hogy csalom. :D Ez a terhesség tényleg megkavarja a hormonjaikat meg a gondolkodásukat. :D -
#131740 Kevés vagy te ahhoz... -
Bhalage #131739 max a baratnoje lehetsz ;d -
voloume #131738 lehetek a barátod? -
#131737 L2p. Nekem legnagyobb hit már 15k fölött jár,pedig még semmit nem ütöttem meg lvl60 alatt. -.- Lemennék lvl1 crittereken izmozni vmi kis zónába, csak félek elfüstöl az epeen méter. -.- -
ricky #131736 Ha érdekel valakit egy eladó hyjal gear-ű 70es BE rogue és 70es pala BSn privzzen rám!! -
#131735 A STUBBY addon baszkodik még rajtam kívül valakinek aki használja ?