World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy priest-nél nem a shadow ág az egyetlen megoldás a szintezésre. Disc-el is nagyon szépen lehet haladni, DE Shadow GYORSABB. Ráadásul ha Night elf vagy akkor ott van a Starshards spell, ami félpercenként egy ingyen dot (nem kerül manába és instant). Az egyik papom pl. ezzel az el...t talentezéssel szintezett....lvl. 64-ig (aztán áttértem shadow-ra)<#idiota>#idiota> Disciples talent...Szintezésre??😊
A spirit táp az szerintem elengedhetetlen bár embere válogatja. Személy szerint nagyon csípem azt a talentet...márcsak az hiányozna, hogy jól lenerfeljék<#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Engem ma ket hete kiraboltak a WoW vilagaban. Belepeskor Ironforge helyett Booty Bayban voltam, az osszes eladhato cuccom inventorybol es rolam is eladva, majd az aukcios hazban nyertem egy Tough Jerky nevu 1-es szintu kajat, 4500 aranyert... Jonehany lila cuccomat adta el az illeto...
Termeszetesen rogton irtam egy ticketet a Blizzardnak, akik meg aznap este felvettek a kapcsolatot velem, kileptettek, lezartak kabe 3-4 napra az accountomat, majd irtak egy levelet, hogy ujra aktiv az account, uj jelszom van, virusirtsak, stb, es hogy folyik a nyomozas, majd ha van valami, ertesitenek.
Kerdesem Feletek az lenne, volt-e mar masnak is ilyen negativ tapasztalata, es szerintetek mennyi ideig tart a Blizzardnak, hogy eredmenyeket produkaljon? Visszakapom-e vajon a dolgaimat? (Kozel full-epic voltam 😞 )
Kisse elvette a kedvemet ez a dolog a jatektol, nekem ez tobb eves munka volt, en nem jatszom olyan sokat, hogy 1 honap alatt csinaljak full 70-es karaktert.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
egyedül rekordot dönteni max hunterel tudsz sajnos. De szerintem mindenkinek megvan a jól bevált modszere szintezésre
nekem
1-10 kezdö questek
10-15 grind / rfc
15-27 barrens
27-30 grind /sm gy
30-35 stonetalon/ashenvale (a 25+ questek)
35-44/45 Stv
45-50 tanaris / uj dustwallow questek
50-53 un'goro
53-55 searing
55-58 winterspring/ wpl (a tirisfalban lévõ tábori questek)
58-60 outland orkokat gyilkolászni!!
60+ meg már mindenki saját maga beláttása szerint én általában 62-65 lefarmolom elementalokon zangramshban ebbõl elég szép mennyiségü pénz jön be.
Questeket ,hogy mikor csinálod szerintem nincs tul nagy jelentöse 2.3 után mivel mindegyik dupla annyit add vagy többet. zöld questet nem csinálok illetve ha zöld a quest de a mob még szintemen van akkor talán / ha jó exp vagy rewardot add.
jah és megvan a 2ik epic flying ^^
Nem hetvenesek húznak, hanem kezdõ karaktereknek, stb.
Abban rekordot dönteni nagyobb dolog, nem?
sw:pain,powershield,renew,ENGINNERING és mehet a moka ^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
És ez a 3 day played szerintem kicsit túlzás, egy casual senkiházinak (mint nekem) az legalább 5-6.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
paladin > lock, foleg most!4!4
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vagy ki kéne írni, hogy a kérdõívet csak iskolába járok tölthetik ki.
Vagy nem kéne csillag a 22es ponthoz.
Vagy kéne a 22es pontba egy olyan, hogy nem járok iskolába.
PSN: s3ctorHU
Kicsit láma vagyok még a játékhoz, nemrég sikerült megvennem és nekiállni játszani.
Druidával kapcsolatban lenne kérdésem, azt már felfedeztem különbözõ forrásokból, hogy mindenképp ajánlott tartani egy normál formás és (legalább)egy feral formás öltözéket. A normál öltözéknél úgy vettem észre, hogy teljesen egyértelmû, hogy a minél több intellectre kell törekedni.
Viszont a feralos ruhával kapcsolatban, némileg megoszló véleményeket olvastam szerte a neten(a stamina nem kérdés minél több annál jobb).
Próbáltam magam dönteni és szintén netes forrásokból a következõt találtam:
1STR=2AP (függetlenül attól, hogy milyen formában vagyok)
1AGI=Némi Crit bonus, valamennyi+DEF és +1AP, de a +AP csak macska formátumban(?).
Igazából azt szeretném, ha ezt valaki megerõsítené, hogy tényleg így van e.
Ha így van, és én törekednék a DPSre a criticalal szemben, akkor ezeszerint elsõdleges az STR?
Köszönöm!
(illetve irj egyet mielõtt beleveted magad a játékba, s egyet mikor elérted a fenn emlitett szintet)
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
De azért amikor megláttam, hogy Redrige akkor bennem is kb WHAT THE FUCK? volt. 😮
Azért az lol.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
"The trees move. Do you not see it?"