World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engineer szakma valóban jó...bár nemtudom, hogy egy priest-et hogyan segít a gyors fejõdésben.
amúgy priest-nél nem a shadow ág az egyetlen megoldás a szintezésre. Disc-el is nagyon szépen lehet haladni, DE Shadow GYORSABB. Ráadásul ha Night elf vagy akkor ott van a Starshards spell, ami félpercenként egy ingyen dot (nem kerül manába és instant). Az egyik papom pl. ezzel az el...t talentezéssel szintezett....lvl. 64-ig (aztán áttértem shadow-ra)<#idiota> Disciples talent...Szintezésre??😊
A spirit táp az szerintem elengedhetetlen bár embere válogatja. Személy szerint nagyon csípem azt a talentet...márcsak az hiányozna, hogy jól lenerfeljék<#idiota>

Akhi
Enginer szakma??? es nem a shadow a legjobb szintezesre?

Narxis
Visszakapod nyugi, viszont figyelj oda jobban, hogy kiknek adod meg az accod jelszavát vagy akár csak a login nevét. A másik, hogy havonta egyszer vírusirts, sztem keylogger került a gépedre. Bárkinek ellophatják az accát, még a nevét se fontos megadnia ha csak egy Win. tûzfalat használ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mayday
Sziasztok,

Engem ma ket hete kiraboltak a WoW vilagaban. Belepeskor Ironforge helyett Booty Bayban voltam, az osszes eladhato cuccom inventorybol es rolam is eladva, majd az aukcios hazban nyertem egy Tough Jerky nevu 1-es szintu kajat, 4500 aranyert... Jonehany lila cuccomat adta el az illeto...

Termeszetesen rogton irtam egy ticketet a Blizzardnak, akik meg aznap este felvettek a kapcsolatot velem, kileptettek, lezartak kabe 3-4 napra az accountomat, majd irtak egy levelet, hogy ujra aktiv az account, uj jelszom van, virusirtsak, stb, es hogy folyik a nyomozas, majd ha van valami, ertesitenek.

Kerdesem Feletek az lenne, volt-e mar masnak is ilyen negativ tapasztalata, es szerintetek mennyi ideig tart a Blizzardnak, hogy eredmenyeket produkaljon? Visszakapom-e vajon a dolgaimat? (Kozel full-epic voltam 😞 )

Kisse elvette a kedvemet ez a dolog a jatektol, nekem ez tobb eves munka volt, en nem jatszom olyan sokat, hogy 1 honap alatt csinaljak full 70-es karaktert.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

shaime01
nemtudom nekem a rekordom segitség nélkül össz playedben 5 nap 2 óra volt de ez warrioral.. ^^

egyedül rekordot dönteni max hunterel tudsz sajnos. De szerintem mindenkinek megvan a jól bevált modszere szintezésre

nekem

1-10 kezdö questek
10-15 grind / rfc
15-27 barrens
27-30 grind /sm gy
30-35 stonetalon/ashenvale (a 25+ questek)
35-44/45 Stv
45-50 tanaris / uj dustwallow questek
50-53 un'goro
53-55 searing
55-58 winterspring/ wpl (a tirisfalban lévõ tábori questek)
58-60 outland orkokat gyilkolászni!!
60+ meg már mindenki saját maga beláttása szerint én általában 62-65 lefarmolom elementalokon zangramshban ebbõl elég szép mennyiségü pénz jön be.
Questeket ,hogy mikor csinálod szerintem nincs tul nagy jelentöse 2.3 után mivel mindegyik dupla annyit add vagy többet. zöld questet nem csinálok illetve ha zöld a quest de a mob még szintemen van akkor talán / ha jó exp vagy rewardot add.

jah és megvan a 2ik epic flying ^^

Shortstop
én holnap akarok hordás papot huzni... 😊

Rage47
erre kíváncsi lennék😊
Oldern the 1st
Komolyan elkezdtem azon gondolkozni, hogy felépítek valami jófajta speedlevelling szisztémát úgy, hogy NINCS SEGÍTSÉG.

Nem hetvenesek húznak, hanem kezdõ karaktereknek, stb.
Abban rekordot dönteni nagyobb dolog, nem?

shaime01
egyébként még priestet 60ig nagyon könnyü huzni csak disc-en kell lenni! nem kell hozzá más mint

sw:pain,powershield,renew,ENGINNERING és mehet a moka ^^

shaime01
hehe mi haveral megcsináltuk ugyanezt igaz neki a 39es twink kellet de mint kiderült exploit igy mindannyiunkat ban fenyeget ha reportolnak miatta ^^

Davidus
még jó hogy minden lvl1 kari mellett ott áll egy hetvenes pala meg mage

V9ykn8_TZL0

shaime01
1-60ig 1 nap ^^ kell hozzá egy 1 pally 1 mage

Count Adyn
Neki a 3 day played az 5-6 nap ahogy ismerem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lazarus
3 day played, 72 óra, emberi ütemben 36 nap.
És ez a 3 day played szerintem kicsit túlzás, egy casual senkiházinak (mint nekem) az legalább 5-6.
Shortstop
huzd fel azt add el neki ha harom nap!

ja most jön az hogy neked nincs idõd rá 😄

Narxis
Ha a bõre alatt is az van akkor tuti.

Kb. 3 nap felhuzni 60-ra egy karit, kepes lennel penzt adni erte?
Akhi
lvl 60 + priestet vennek Arathor servere Horda oldalra

[HUN]Crassus
nálatok is lassan épül az alkímia labor?? ha így haladunk még minimum 1 hét mire kész lesz😞:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
shame on you 😞

paladin > lock, foleg most!4!4

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
peledin

capaszabi
SS or not happened...

picket
neem iiis, mert éppen a bárd altjával játszooot :p

&#3237;_&#3237;

shaime01
warriorként feareltek de gáázz

PiszkosFred
Ha alkoholistava nem is, de elotte azert parszor rugjon be. Nagyon...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

városi legenda

PiszkosFred
Pech... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi
elitistjerks.com forumz

Narxis
nerf lokz

s0n1c
pedig kiszedi!!!4 :F
[HUN]Crassus
megint NINJA upgradelték a FEAR-t?? most tikkelt le 10700 hp-m 373-as resiliencel lokk fearben annélkül,hogy tört volna......mipöcs?

jah, végülis a Frei Tomi is csinált egy szuper mûsort belõle, mi bajunk lehet ^^

CS@
Sry a belpofázodásért, de én nem járok semmiféle iskolába, úgyhogy nálam a 22es ponttal gond van.
Vagy ki kéne írni, hogy a kérdõívet csak iskolába járok tölthetik ki.
Vagy nem kéne csillag a 22es ponthoz.
Vagy kéne a 22es pontba egy olyan, hogy nem járok iskolába.

es tenyleg

sector512
wowwiki.com Itt mindent megtalálsz az összes kasztról elég jól leírva. Driudához nem értek azért adok linket, warrior és mage infot tudok adni 😊

PSN: s3ctorHU

CS@
Üdv!
Kicsit láma vagyok még a játékhoz, nemrég sikerült megvennem és nekiállni játszani.
Druidával kapcsolatban lenne kérdésem, azt már felfedeztem különbözõ forrásokból, hogy mindenképp ajánlott tartani egy normál formás és (legalább)egy feral formás öltözéket. A normál öltözéknél úgy vettem észre, hogy teljesen egyértelmû, hogy a minél több intellectre kell törekedni.

Viszont a feralos ruhával kapcsolatban, némileg megoszló véleményeket olvastam szerte a neten(a stamina nem kérdés minél több annál jobb).
Próbáltam magam dönteni és szintén netes forrásokból a következõt találtam:
1STR=2AP (függetlenül attól, hogy milyen formában vagyok)
1AGI=Némi Crit bonus, valamennyi+DEF és +1AP, de a +AP csak macska formátumban(?).
Igazából azt szeretném, ha ezt valaki megerõsítené, hogy tényleg így van e.
Ha így van, és én törekednék a DPSre a criticalal szemben, akkor ezeszerint elsõdleges az STR?
Köszönöm!

panther112
Ekkora marhaságot még nem olvastam ezen a fórumon, pedig erõs a konkurencia. Szerinted aki az alkoholizmusról ír értekezést, az váljon elõtte alkoholistává?

szerintem kezdj el játszani - ha még nem játszol - s miután felhúztál 70 ig legalább egy karaktert, jártál néhány 25 fõs raiden, full epicben feszitesz utánna ird meg.

(illetve irj egyet mielõtt beleveted magad a játékba, s egyet mikor elérted a fenn emlitett szintet)

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Lazarus
lépj be angol guildbe és gyakorolj 😛
Ebbõl nem értek semmit....
Csirke4
Én is voltam RP-n és tényleg ilyen.
De azért amikor megláttam, hogy Redrige akkor bennem is kb WHAT THE FUCK? volt. 😮
Azért az lol.
ém jobban kedvelem ha druida gyógyitja a csapatot, valahogy hatásosabbnak tünik számomra.....nincs semmi bajom a resto sámánokkal vagy a palákkal, de jobban érzem magam😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Akhi
Akinek van elfekvoben egy 60+ priest Arathor szerveren horda oldalon es netalan eladna, egy pm-l dobjon meg lecci kosz

Narxis
Naná, fõleg mivel viszed a hozzáférési jogaidat köv. guildodba. 😄 De lehet ezt már javították. 😊

Shortstop
azt lehet? 😊

DJ RX7
ez az, ty

:3

Csirke4
/gdisband sztem
Narxis
Pakold ki a guild bankot aztán /leave.

DJ RX7
guild feloszlatáshoz mi a beírandó paranacs?

:3