World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Vagy variálni kell agilityvek meg strengh-el? Vagy ha feral-os vagyok akkor jobban megér egy kicsit a maci képességeit is tápolni, és azt mivel?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elõre is thx a választ! 😊
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
ಥ_ಥ
(bocs a hülye fogalmazásmódért, remélem azért érthetzõ maradt)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
egyre gyengébb vagy most jön az rész ,hogy megprobálsz "megbántani" majd felhozod a leecher témát ,hogy egy idõre eltünhes majd visszatérsz hirtelen ,hogy ujra probálkoz de mindig elbuksz <#wilting>#wilting>
๏̯͡๏﴿
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
te király vagy meghalsz ^^
én bátor vagyok és ez hivatalos mert megmondta a gm is! <#mf1>#mf1>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
1x priest engi😊
2x priest engi #2
anno én is innen vettem az ötletet és elég szépen lehet vele játszadozni )😊
Es mennyi ido nekik ez a tortura? Valami backup biztos van nekik, tegyek vissza az eredeti gazdahoz, es vegyek el az uj gazdatol, igy meg az sem lehet, hogy magamat raboltam ki, mert nem duplikazodik az arany. Vagy ez nem ilyen egyszeru?
Mindenhol olvasom, mennyire erosen lep fel a Blizzard a hasonlo esetekkel szemben, de nekem mar ket hete semmi eredmeny 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Persze azota virusirtok/keresek nagyon gyakran.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
spelldmged kb semmi nincs 60ig változást nem érzel shadow és disc között csak annyit ,hogy discel nem leszel oom fél mp alatt és simán kihealelsz akár egy elitet is