World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
egy linket naon megköszönnék.
repu nem kell, a kiválasztott frakciónál tudod beváltani a tokent a cuccra.
Illetve lehet már pvp itemre is, a szigeten.
DPS nek alap a recount&co, mindenki szereti magát fényezni😊
/meg aggromalackodni/
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Aki most vette a wow-ot, az mielõtt regisztrálna küldje már el nekem a kulcsát. Ha meg már regisztrált, akkor a felhasználónév, jelszó, válasz a titkos kérdésre, kora, neme, (nõ esetén mellbõsége) adatokat.
Ja, és telepítés után van valami hosszú szöveg, ami alatt van egy "accept" meg egy "decline" gomb. Lefordítaná ezt nekem valaki, mert addig nem merek egyikre sem nyomni. És hogyan mozgassam a karakteremet, ha nincs se egerem, se billentyûzetem? És hány kérdést tegyek még fel, ami egy cserepes, piros muskátli IQ-jával megoldható lenne? És mit jelent az, hogy "google it motherfucker"?
ಥ_ಥ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Én a játék dobozában találtam a "kulcsot" a játékhoz. Szerintem te is találsz majd benne egyet, ha megveszed.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
master loot van beállítva
sanyi a master looter
kiesik a cucc
sanyi belinkeli: <übertáp kard>übertáp kard>
szeretnéd a kardot
erre a következõt mondod:
Sanyi! nekem kell a kard!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
teccikérteni?
további infó itt
valamint hasonló kérdések esetén célszerû szintén elõször a wowwikit zaklatni.
Master lootnál hogy tudok lootolni, arra, amire szükségem van?
Lenne egy kérdésem.
Nem tudja valaki a world of warcraft Authentication Key-ét?
Ha valaki tudja akkor leírnánekem?
Elõre is köszönöm!
/cast Power Word: Shield
Amit te írtál az elvileg annyit csinál, hogy csak akkor nyomja a skillt, ha a target te vagy, ellenkezõ esetben semmi nem fog történni.
az lenne akérdés hogy amit lennt olvastam annak mi a lényege?
mert csak lvl30(szóval naon kezdõ...) vok én nem nagyon értem ezeket az instance,makró meg ilyen bizgentyûket. ha valaki tömören össze tudná foglalni nekem ezknek a lényyegét zt naon megköszönném. van olyan beállítás,hogy a pozitív(nekem jó 😊 spelleket aktiválja? válaszotokat elõre is köszönöm
alternatív esetben az alt nyomvatartását tudom ajánlani 😊
wowwiki priest macros
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)