166745
  • Warden
    Valóban nagyon pofás mindegyik insta változatos is de mind nagyon könnyű kihivás zéró.Úgy gondoltuk hogy majd heroicban azért majd igényel némi taktikát de nem.Egy két helyen van ott is mindössze szűkség cc re a boss tulajdonségok szinte ugyanazok és nincs újabb képesség, egykét helytől eltekintve.Repu alig jön ugyhogy lehet farmolni heroicban mindent nem is érdemes simába bemenni max lvl upra.Stratholme vagy a titános lvl 75-76 on volt kihivás 78 on már easy mód most 80 on meg egy badgefarm.A sárkányos insta is jópofa meg az endbossharc sárkányokat irányitva de 2-3 run és már inkább untató mint szórakoztató.Hétvégére ha a 25 ös naxxra még nem is leszünk meg de a 10 fős verzió az talán már este összejön ugyhogy kiváncsian várom.

Talán Bhalage kérdezte pár napja hgy miben más ez a kieg mint a bc.Akkor is azt mondtam hogy élnek a zónák ezt márcsak megerősiteni tudom de valami olyan szinten hogy csak bámulta.Pl az argent crusaderes q láncot ha csinálja az ember ahogy beljebb halad atörténetben ugy változik a map is amit csak te ill aki már ott tart lát ugy.Aki még nem kezdte el nem lát téged és más egészen a táj.Az argentes csata is nagyon jó a döbbenés akkor jött mikor vagy 6-8-10 questel elötte jártam egy guildtársnak a láncban és van 3 elit amik akkor 2 szintel voltak bnagyobbak nálam és megkértem hogy segítsen be healelni.Nem volt ugyan szűkség rá de gyorsabb lett volna de neki azon a részen még nem volt semmi, így nem is látott és én sem őt pedíg egy helyen voltunk.Nem tudom ezt hogy oldották meg de nagyon ötletes és le a kalappal a blizzard elött egy nagyon pofásan ötletesen tartalommal ellátott kiegészitőt adott ki ami űbereli az egész wow-ot.

Erősen gondolkodom hogy pár hónap mulva felhuzok direkt egy hordás karakter csak azért hogy az ud citys eventet megcsinálhassam a másik oldalról is.Erről az eventről már a hordaoldaliról írhatna valaki ott hogy kezdődik milyen részek vannak bent ill az élményről.
  • PiszkosFred
    A pozitivum az a "parbeszededben", hogy legalabb te jol szorakozol. Manapsag mar ez is valami...
  • Sephi
    Nem, sajnos te egy gyík vagy.

(:DDDD)
  • WiLDoR

nálam ugyanez a feeling.
    alap wow jó volt, tbc is jó volt, de ez a kieg már most übereli az egészet, pedig még a felét se láttam...
    s a zene is tényleg nagyon jó, nagyon régóta most játszom ismét úgy, hogy be van kapcsolva a zene is.
  • PiszkosFred
    Es akkor meg a zenet nem is emlitetted :)
  • Forolto
    Huhh de sokat írtatok,igaz az elmúlt 1 hétben nem tudtam felnézni.

Saját vélemányem a kiegről

Eszméletlen hangulat,ez a sok q amiben szállj be egy robotba,tankba,titánba,vizelementálba nagyon tetszett,végre odafigyeltek a lore fontosságára,nagyobb q-k végén mindig megjelent a lich king.
    Végre normális gyártható ÉS eladható cuccok,nagy ötlet a cuccokért vehető receptek.S végre nem én választom az instát,hogy hova repuzzak,hanem ami insta tetszik oda megyek és oda repuzok ott ahova akarok.Szenzációs.
    Az insták nem arról szólnak nagyrészt,hogy öld le a boss-t,nekem old kingdom tetszett a legjobban,bár a vérszívó bosst heroicban érdekes lesz leölni.
    Szépek az insták,a bejárható területek.Icecrown full gyűrűkura feeling,eszméletlenszép az egész.Végre egy olyan kieg,amiben élvezet lesz felhúzni altokat,hogy ujra és ujra átéld a jobb küldetéseket.
  • WiLDoR
    nah, tegnap lementünk egyet instázni guilddel.
    a setup ez volt:
    - 75 prot pala
    - 76 unholy dk (its me)
    - 75 demo warlock
    - 79 destro warlock
    - 74 holy priest

hát mit ne mondjak, halls of stone-t (77-79-es insta) első körben pucoltuk kb. 40 perc alatt, 2. körben kb. 30 perc alatt, 3. körben asszem 20 perc alatt voltunk simán, ott már 4-esével huzigáltuk össze az átlag 78-as pack-okat, s szarrá aoe-ztunk mindent.
    utána lenéztünk egyet azjol-nerubba és nexusba is, hát ezek halls of stone-hoz képest sétagalopp kategóriát képeztek már, még úgy is, hogy a 79-es lock helyett egy 70-es huntát vittünk.
    cca. ~1 milla xp jött be 2-3 óra leforgása alatt.

amúgy az insták nagyon jók, a bossok szintén nagyon jók, nem egy átlag tank&spank fight egyik sem, a régi raid insták bossképességeiből nagyon sok visszaköszön kicsit átvariált formában :)

plusz, ami szintén nagyon király, hogy az insták iszonyat szépek, nagyon penge a design, s nagyon változatosak is.
    nem az, mint ami bc-ben volt, hogy egy nagy épületben futkosol szinte mindenhol, itt van minden, lebegő ingyombingyomoktól a rovarkaptáron át, a full sci-fi beütésű helyszinekig szinte minden, s veszettűl jól néznek ki.
  • picket
    Ez most vicc akart lenni? o.O
  • Sephi
    Ez vagy :DDDDDDD
  • picket
    Le-carebear-eztek, akkor raktam be ezt a logót :p
  • voloume
    80ra kb 10%al csökken a crited :/
  • TVelvet
    bazeg, én is aszittem teletabi, eddig..
  • Mayday
    Nagyon koszi!
  • Mighty
    *Tatyla
  • Mighty
    Pont ma linkelte be Tatlya a #132781-ben.
  • Mayday
    Szoval mondjuk ugyanaz a cucc 71-en mar kevesebbet ad, mint 70-en?

Igy ertheto, most leptem meg a 73-at, es mintha most csokkent volna megint.

Hat, ez mindenesetre nagyon szomoru :(

Talalok erre valahol valami tablazatot, vagy anyagot, amibol kiderul, hogy hogyan szamolodik?
  • Mighty
    lvl 70-es cuccokban vagy még és szintezel?
    Egyre több agi, crit rating kell, hogy ugyan annyi crit %-od legyen, mint volt 70-en.
  • Mayday
    Figyusszatok mar:

Huntert nerfeltek mostanaban vagy ilyesmi? Kritikusom kb 5%-ot csokkent mostanaban, es nem tudom, miert, de nem a cuccaim lecserelese miatt.

Van erre barmi tippetek? PVP szettben vagyok nagyreszt.
  • warchief
    http://www.wowhead.com/?talent=j
  • Count Adyn
    Szerintem nem jó:D
  • V43 1105
    Kicsit bővebben?:D
  • ShaiHulud
    blood/frost/unholy

kielegito votl a valasz?:P
  • V43 1105
    Azt tudom, mesélték csak azt nem tudom pontosan a 3 féle ág mi-mi .. :D
  • tigeroo
    valami 22K HUF cakumpakk (cédégalakszistól, ott a legolcsóbb). ami nemis rossz, amikor 2 éve kezdtem akkor 19K-ért hozták házhoz nekem az alapjátékot + egy feltöltőkártyát
  • Lazarus
    DK-t csak akkor tudsz indítani ha már van egy high level karid, csak szólok előre hogy ne érjen csalódás :)
  • V43 1105
    Bocsmár.. most jutott az eszembe, azért köszönöm.. kérdés, mit szóltok az új kiegészitőhöz, érdekelnének a vélemények , kritkák stb.. láttam hivatalos weboldalon, hogy ugye ez most egy új kaszt és három "ág"-ra tudsz talentolni pontosan mi-micsoda?
  • D4nY
    [URL=http://www.google.hu/search?q=World+of+Warcraft+v%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a]jó hogy van neted..^^[/URL]
  • V43 1105
    Sziasztok ^^.

Eddig törtön játszottam WOW-al,de szeretnék eredetire váltani^^ érdekelne hogy mennyibe kerül a,

World of Warcraft
    World of Warcraft : Burning Crusade
    World of Warcraft : Wrath of the lich king
    Plusz game card

összessége ? :D

Köszi előre is a válaszokat =P
  • Unknow
    Az,hogy pvpben kit vág agyon sokakat érint. Ezt a játékot nem csak pvesek játszák, és nem, ne menjen mást játszani az akit a pvp érdekel. Nerfeljék le a francba a paladint :P Megérdemli XD Ezt mostmár csak azért is mert még mindig látszik rajtad ez a paladin fanboykodás. Komolyan, már lassan miattad rühellem a paladinokat és akarom,hogy nerfeljék őket.
  • Lazarus
    A tárgyak tooltipjét ID alapján generálja a szerver által küldött adatok alapján, amíg a tárgy nem esett az adott szerveren nem kap az ID után semmilyen infót, alapból meg sem kísérli. Ha jól emlékszem jobbklikkel lehet erőltetni ami néha azzal végződik hogy kivág a szerver.
  • voloume
    mivel még nem elérhetők ?:o
  • geristar
    Kérem valaki válszoljon már a 132751-esre! Köszönöm!
  • Sephi
    :DDD
  • Tatyla
    itt mindenki átnyálazhatja milyen gearre lesz szüksége
  • Tatyla

• [HUN]Crassus
    8 szint különbség.....Hááááát lehet a te készülékedben van a hiba...
  • Vercetti 1
    Ja, ezer gold, azt tudom.
  • Mighty
    Ha már van flying mountod, akkor nem kell venni újat. A northrendi használati "jogot" kell megvásárolni.

Ha jól tudom.
  • Vercetti 1
    Nem törtszerver -.-" bs-en vagyok csak nincs kedvem feleslegesen megvenni a flyingot Northrendre...
  • ShaiHulud
    mostmajd nem pocket healerrel kell jarni, hanem pocket mass-dispelerrel:D