166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ShaiHulud #132933 szerintem meg semmi baj ezzel, hogy igy kezdodik(mindenkinek igy kezdodik ha nem ismerte elotte havertol pl), nem tud wowrol semmit, gondolom meg mmo-t sem latott. meg elotte van a sok orom es bodotta, hogy felfedezi a dolgokat, mi miert merre van:) -
#132932 kitartó vagyok -
#132931 töröld le sztem, ha már így kezdődik nálad, nincs értelme folytatni, mert nem fog tetszeni -
#132930 sziasztok!
kiváncsi voltam, hogy tuladjonképpen mi is ez a wow, hogy is működik stb., ezért leszedtem a 10napos trial verziót a blizzard honlapjáról.
próbálgattam a játékot, de igazából kurva sok mindent nem értek még:D
pl. a legfontosabb, mi ennek a játéknak a lényege? :D
2. sétálgattam össze vissza, aztán gondoltam megkérdezek egy páncélos fószert, hátha mond valami jót. kaptam tőle egy feladatot, koboldokat kell öldösni, de nem is ez a lényeg, hanem, ha azt mondja hogy menj mittomén hova, akkor honnan tudom, hogy az merre van? a térképről számomra nem derült ki, bár lehet, hogy csak én vagyok hülye
miután elindultam, amerre én gondoltam egyszercsak valami elmebeteg őrültekbe botlottam, akik konkrétan megöltek:D
szóval segítsetek:D -
Kryon #132929 amúgy Horda, ez nem lényegtelen infó :) -
#132928 Nyilván nem kell az exe-kre észnélkül kattintgatni, futtatható állományos feltelepítő és hasonló marhaságok messziről kerülendők. Csináltam anno 1-2 addont és lua, xml szinten nem kivitelezhető a jelszólopás, a karakterválasztó képernyőig a játék nem inicializálja az addonokat, a ramba pedig csak bejelentkezés után kerülnek be. De attól még lehet hogy megoldható ultimate haxxor képességekkel :) Linket tudsz mutatni esetleg? -
#132927 szavadon foglak -
#132926 Tegye fel a kezét akit érdekel, hogy tigeroo micsinál a minimapon! Senki többet? Harmadszor. -
#132925 Van addon ami lopja a login/passt. -
#132924 hát jó de ez milyenmár :DDDDd
akkor inkább lopják el (?) minthogy sasszézzak a minimapon -
#132923 "lopja a login passt" jaja, haveromnak múltkor a kocsiját is lenyúlták (a geciek!) ... azóta csak makrókkal játszik! -
#132922 Beírod macroba, kirakod quickbarra és rányomsz akkor kiadja a koordinátáid. Thotton írják hova kell menned, ha az első szám kisebb akkor még keletre, ha nagyobb nyugatra, ha a második szám nagyobb akkor délre, ha kisebb északra. Nem kell hozzá addont felraknod, ami zabálja a memóriát és lopja a login passt. Másra nem jó. -
#132921 ez mire is jó? -
#132920 MSN címem az adatlapomon. -
Kryon #132919 előző hsz :)
amúgy sro-hoz és cabalhoz kb semennyire sem hasonlít
-
#132918 Van itt valaki, aki hajlandó lenne segíteni 1 noobnak (nekem)? Sroztam 3 évet, Caballal is játszottam jó fél évet szal MMO-kba kb otthon vok. Aki hajlandó lenne nekem elmagyarázni amit nem értek, és megadja az MSN címét, azt szívesen fogadom. Köszi -
Kryon #132917 több k
én speciel Shattered Halls-on tolom, Colosseum klánt keresd, ott vannak volt srosok is, és még sokan mások :) -
#132916 Koordináta macro addonelleneseknek:
/script local px, py= GetPlayerMapPosition( "player" ) DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(string.format( "(%s, %s) %s", floor(px * 100 + 0.5), floor(py * 100 + 0.5), GetZoneText() )) -
donatus13 #132915 Egy realmen kb mennyi ember van ti merre játszotok? -
maniac001 #132914 W I L D O R ! ! !
Olvass már privit b+ :) -
#132913 minden képen?
az alappal is tudsz játszani, de max 60as szintig, és nem lehet blood elf vagy draenei karaktered, no meg Outland és Northrend le lesz zárva előtted. -
donatus13 #132912 Ha mondjuk megveszem a sima wow ot semmi kieg akkor tudok vele játszani vagy kieg kell minden képen? -
eLiXir #132911 szerintetek van ertelme arathorrol ingyenesen migralni a Chamber of Aspects serverre? hckent hagytam abba a jatekot ev eleje fele, es most DKval szeretnem ugyanazzal a tempoval folytatni ugy olvastam az uj server foruman hogy a mar meglevo hc guildeknel nincs DK felvetel, mert mindenki ott rerollol DKval. :-/ velemeny? -
ShaiHulud #132910 de inkabb ez legyen osszecsapott mint a mapok hangulata:) -
#132909 kicsit összecsapottnak tűnik ez a része... -
Gumbo #132908 hát én is bízom benne, hogy nagy beígért BS buff minél előbb megtörténik, mert ez eléggé kiábrándító. -
maniac001 #132907 Ha sikerül visszaszerezni (sikerülni fog) akkor szerezz tokent. -
#132906 én vagyok a 1-etlen akinek 1 héten belül feltörik mind a 2 acc-at?
mi a fasszal csinálják?(keylogger)
Ha valakinek volt mar ilyen problémaja,vagy tudna segiteni basztatni a Blizzardot,hogy csinlja+. pls HELP
nod32-adaware nem talált semmit -
#132905 Nekem ez van lvl75ön, az utolsó 5 ponton vacilálok, lehet restoba tolom a shapeshifterbe, vagy feral pve cuccokra. Sok feral druid esküszik erre a bleedelős hátulról ütögetős dologra, de szerintem az túl macerás pvpben, és önveszélyes is. Jó kis mangle spam aztán egy iszonyat nagy FB. A bleedes kivégzés szerintem pve cucc, ott van ideje végig pötyörögni, pvpben le kell minél gyorsabb csapni a másikat, nem adni még neki 10-12 seceket, hogy gonoszkodjon. Persze ez csak az én meglátásom. -
Jaroslav #132904 http://www.wowhead.com/?spells=11.164#0-7+1 -
#132903 375-ös a max BS recept?/wowhead/ pffff ez nincs kész basszus:S -
#132902 a trade skillek kész vannak? mert a BS elég gyík:S
Se egy epik kard vagy axe csak az a fos mace....nincs tankolós fegyó sem csak kék lvl 78-as.....páncélok is alig akadnak....
túlzott extra dolgokat nemlehet készíteni,de azon a pár epiken kívül amiben semmi változatosság szinte semmi értelme....
ez így marad?
-
gborisz #132901 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/rating-buster.aspx -
ciento #132900 sziasztok, meg tudná valaki mondani, melyik addonnal jutok hozzá a bekeretezett részhez?
http://img165.imageshack.us/my.php?image=icttldbcb2ac6.jpg -
#132899 infected wounds helyett én primal tenacity-t raknék ki. Druidát ugyse lehet kiteolni, stun meg fear jobban fáj. -
aradi13 #132898 hellósztok.
van egy kis bajom még pedig az h amikor akarom csinálni az accountomat akkor kéri az "Authentication Key"-t a WoW-hoz is meg a BC-hez is.Namost beírom és nem jó... :S 5x ellenőriztem de semmi. help légyszi
-
#132897 És ez restonak? -
#132896 Ezen a talent builden szerintetek mit kéne változtatni egy pvp feral druidnak? -
#132895 lol -
Bhalage #132894 nem biztosagi or vagyok, de ha te az lennel, akkor sem AZÉRT neznelek le.