166745
  • ShaiHulud
    szerintem meg semmi baj ezzel, hogy igy kezdodik(mindenkinek igy kezdodik ha nem ismerte elotte havertol pl), nem tud wowrol semmit, gondolom meg mmo-t sem latott. meg elotte van a sok orom es bodotta, hogy felfedezi a dolgokat, mi miert merre van:)
  • vmvr
    kitartó vagyok
  • Lord RZA a PUNK
    töröld le sztem, ha már így kezdődik nálad, nincs értelme folytatni, mert nem fog tetszeni
  • vmvr
    sziasztok!

kiváncsi voltam, hogy tuladjonképpen mi is ez a wow, hogy is működik stb., ezért leszedtem a 10napos trial verziót a blizzard honlapjáról.

próbálgattam a játékot, de igazából kurva sok mindent nem értek még:D
    pl. a legfontosabb, mi ennek a játéknak a lényege? :D
    2. sétálgattam össze vissza, aztán gondoltam megkérdezek egy páncélos fószert, hátha mond valami jót. kaptam tőle egy feladatot, koboldokat kell öldösni, de nem is ez a lényeg, hanem, ha azt mondja hogy menj mittomén hova, akkor honnan tudom, hogy az merre van? a térképről számomra nem derült ki, bár lehet, hogy csak én vagyok hülye
    miután elindultam, amerre én gondoltam egyszercsak valami elmebeteg őrültekbe botlottam, akik konkrétan megöltek:D

szóval segítsetek:D
  • Kryon
    amúgy Horda, ez nem lényegtelen infó :)
  • Lazarus
    Nyilván nem kell az exe-kre észnélkül kattintgatni, futtatható állományos feltelepítő és hasonló marhaságok messziről kerülendők. Csináltam anno 1-2 addont és lua, xml szinten nem kivitelezhető a jelszólopás, a karakterválasztó képernyőig a játék nem inicializálja az addonokat, a ramba pedig csak bejelentkezés után kerülnek be. De attól még lehet hogy megoldható ultimate haxxor képességekkel :) Linket tudsz mutatni esetleg?
  • tigeroo
    szavadon foglak
  • Botond #132926
    Tegye fel a kezét akit érdekel, hogy tigeroo micsinál a minimapon! Senki többet? Harmadszor.
  • Botond #132925
    Van addon ami lopja a login/passt.
  • tigeroo
    hát jó de ez milyenmár :DDDDd
    akkor inkább lopják el (?) minthogy sasszézzak a minimapon
  • Lazarus
    "lopja a login passt" jaja, haveromnak múltkor a kocsiját is lenyúlták (a geciek!) ... azóta csak makrókkal játszik!
  • Botond #132922
    Beírod macroba, kirakod quickbarra és rányomsz akkor kiadja a koordinátáid. Thotton írják hova kell menned, ha az első szám kisebb akkor még keletre, ha nagyobb nyugatra, ha a második szám nagyobb akkor délre, ha kisebb északra. Nem kell hozzá addont felraknod, ami zabálja a memóriát és lopja a login passt. Másra nem jó.
  • Tatyla
    ez mire is jó?
  • Super Saiyan
    MSN címem az adatlapomon.
  • Kryon
    előző hsz :)
    amúgy sro-hoz és cabalhoz kb semennyire sem hasonlít
  • Super Saiyan
    Van itt valaki, aki hajlandó lenne segíteni 1 noobnak (nekem)? Sroztam 3 évet, Caballal is játszottam jó fél évet szal MMO-kba kb otthon vok. Aki hajlandó lenne nekem elmagyarázni amit nem értek, és megadja az MSN címét, azt szívesen fogadom. Köszi
  • Kryon
    több k
    én speciel Shattered Halls-on tolom, Colosseum klánt keresd, ott vannak volt srosok is, és még sokan mások :)
  • Tafaya
    Koordináta macro addonelleneseknek:

/script local px, py= GetPlayerMapPosition( "player" ) DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(string.format( "(%s, %s) %s", floor(px * 100 + 0.5), floor(py * 100 + 0.5), GetZoneText() ))
  • donatus13
    Egy realmen kb mennyi ember van ti merre játszotok?
  • maniac001
    W I L D O R ! ! !

Olvass már privit b+ :)
  • Lacee
    minden képen?

az alappal is tudsz játszani, de max 60as szintig, és nem lehet blood elf vagy draenei karaktered, no meg Outland és Northrend le lesz zárva előtted.
  • donatus13
    Ha mondjuk megveszem a sima wow ot semmi kieg akkor tudok vele játszani vagy kieg kell minden képen?
  • eLiXir
    szerintetek van ertelme arathorrol ingyenesen migralni a Chamber of Aspects serverre? hckent hagytam abba a jatekot ev eleje fele, es most DKval szeretnem ugyanazzal a tempoval folytatni ugy olvastam az uj server foruman hogy a mar meglevo hc guildeknel nincs DK felvetel, mert mindenki ott rerollol DKval. :-/ velemeny?
  • ShaiHulud
    de inkabb ez legyen osszecsapott mint a mapok hangulata:)
  • [HUN]Crassus
    kicsit összecsapottnak tűnik ez a része...
  • Gumbo
    hát én is bízom benne, hogy nagy beígért BS buff minél előbb megtörténik, mert ez eléggé kiábrándító.
  • maniac001
    Ha sikerül visszaszerezni (sikerülni fog) akkor szerezz tokent.
  • semo1
    én vagyok a 1-etlen akinek 1 héten belül feltörik mind a 2 acc-at?
    mi a fasszal csinálják?(keylogger)
    Ha valakinek volt mar ilyen problémaja,vagy tudna segiteni basztatni a Blizzardot,hogy csinlja+. pls HELP
    nod32-adaware nem talált semmit
  • Botond #132905
    Nekem ez van lvl75ön, az utolsó 5 ponton vacilálok, lehet restoba tolom a shapeshifterbe, vagy feral pve cuccokra. Sok feral druid esküszik erre a bleedelős hátulról ütögetős dologra, de szerintem az túl macerás pvpben, és önveszélyes is. Jó kis mangle spam aztán egy iszonyat nagy FB. A bleedes kivégzés szerintem pve cucc, ott van ideje végig pötyörögni, pvpben le kell minél gyorsabb csapni a másikat, nem adni még neki 10-12 seceket, hogy gonoszkodjon. Persze ez csak az én meglátásom.
  • Jaroslav
    http://www.wowhead.com/?spells=11.164#0-7+1
  • [HUN]Crassus
    375-ös a max BS recept?/wowhead/ pffff ez nincs kész basszus:S
  • [HUN]Crassus
    a trade skillek kész vannak? mert a BS elég gyík:S
    Se egy epik kard vagy axe csak az a fos mace....nincs tankolós fegyó sem csak kék lvl 78-as.....páncélok is alig akadnak....
    túlzott extra dolgokat nemlehet készíteni,de azon a pár epiken kívül amiben semmi változatosság szinte semmi értelme....
    ez így marad?
  • gborisz
    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/rating-buster.aspx
  • ciento
    sziasztok, meg tudná valaki mondani, melyik addonnal jutok hozzá a bekeretezett részhez?

http://img165.imageshack.us/my.php?image=icttldbcb2ac6.jpg
  • The Garrett
    infected wounds helyett én primal tenacity-t raknék ki. Druidát ugyse lehet kiteolni, stun meg fear jobban fáj.
  • aradi13
    hellósztok.
    van egy kis bajom még pedig az h amikor akarom csinálni az accountomat akkor kéri az "Authentication Key"-t a WoW-hoz is meg a BC-hez is.Namost beírom és nem jó... :S 5x ellenőriztem de semmi. help légyszi
  • Fehercsoki
    És ez restonak?
  • Fehercsoki
    Ezen a talent builden szerintetek mit kéne változtatni egy pvp feral druidnak?
  • s0n1c
    lol
  • Bhalage
    nem biztosagi or vagyok, de ha te az lennel, akkor sem AZÉRT neznelek le.