166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132973 Sziasztok! Rendeltem 3 authenticatort mert ugy volt tobbunknek kell (en pont egy acc hack utan vagyok... 2 nappal a WOTLK megjelenes elott suspendeltek le az accom miatta... franko volt tenyleg!) de vegul csak en hasznalom. Szoval van 2 db folos belole (lezart boritekban, ahogy a Blizz/Vivendi feladta :P). Ha valakit erdekel 4e forint (+pkoltseg) fejeben megvalnek tole. Tudom, hogy csak 6 euro de 26 euro a postakoltseg kishazankba... Szoval a 3 darab 12e magyar forint volt ezert 4e darabja (ami joval olcsobb mintha 32 Eurot fizetnel 1 darabert + posta). Nem keresni akarok rajta csak nem bukni :) -
#132972 Én frost-tal kezdtem, mert már jóval kieg elött megfogadtam, hogy frost leszek és kész. Nagyon pofás az a frost ág, csak épp nem szintezésre. Tankolásra, illetve úgy vettem észre, hogy arénára lett még kitalálva. Sokat vaciláltam, hogy átmenjek-e unholy-ra, mivel mindneki azt sztárolta, de vhogy nem volt kedvem beállni az 'ez a legjobb' sorba. Inkább azzal akartam nyomni, ami nekem szimpatikus. 63-on végül mégis átmentem unholy-ra és kb leesett az állam, hogy mennyivel gyorsabban lehet haladni. Ha nem 3 mobot húzol be egyszerre, akkor kb időpocsékolás. DnD, Pestilence és Unholy Blight, közbe Death Strike spam és full hp-val jösz ki a 3 mobból (gyk: nyilván nem csak ennyi, kell oda icy t, plague s, blood s, stb is, de röviden ennyi a lényege).
Van egy quest, nem vágom mi a neve, mikor rosszból jó leszel. Na akkor választhatsz axe illetve sword között. Én az axe-ot ajánlom választani, ugyanis mikor 65-ön Ring of Blood-nál megkapod az axe-ot, nem kell majd pöcsölnöd a skill húzással. -
#132971 Amiko' at tudol lovagolni ja vizen :D -
Bhalage #132970 azmiaz?:p -
#132969 Unholyt egyelore nem probaltam, de hogy a blood az "mint kes a vajon" stilus, az hetszentseg. Nulla downtime, massziv hent akar groupok ellen is, ugy, hogy szinte vegig a kezdo DK cuccokban vagy, max 1-2 slot ami cserelodott. Group kvesztekhez party is nem kell (kiveve mondjuk egy-ket medium vagy hard elithez - 30-60k hps elite "bossok" - akik tenyleg nagyot csapnak). Az elejen erdemes beszerezni egy boe 2h swordot (68dpses nem tudom a nevet, de akinek volt pici "esze", az a kieg elott elrakott egyet), majd gyors lenyomni 65oson a ring of bloodot, az axe reward es nemi xp rush miatt. Nomeg ott kapsz annyi potiont, ami 70ig siman bejar. Inni, enni 70ig max ketszer ha leulsz, bandage is csak nagyon ritkan. Jelen esetben ott tart a dolog, hogy felesleges instancebe menni, mert gyorsabban fejlodsz ha gyorsan zuzod lefele a kveszteket, mint sem kifogj egy tokolos groupot (idoveszteseg, marpedig gondolom DK-knal az elsodleges cel Northend, nem az unalomig ismert outlandi jatekmenet) Hellfire, Zangar, Terokkal es egy pici Nagrand utan mar mehetsz is 68askent eszakra. Ott sem lesz gond 70ig, siman huzhatsz groupokat is, viszont a cuccaidat ertelemszeruen elkezded majd lecserelni. Igaz hogy aoe-d lenyegeben kimerul a DnD es pestilice fele "szorasban", (azt a blood boil vagymi akarmit sosem hasznaltam) de annyi boven eleg (benyomod az ice...valami 50% damredet, dnd, pesti, utsz mint a csephadaro es mire lejar a 12sec, mar halott mindenki, foleg ha proccol a runestrike, marpedig szinte mindig aktiv)
Szoval a blood ag jelen esetben iszonyu nagy cheat, es tuti hogy az unholy sincs ez maskepp, bar azt egyelore nem probaltam :) Nerfbunko tuti hogy mar itt kacsingat a sarkon... -
#132968 Igen, de neki nincs Jesus buff :PPPPP -
maniac001 #132967 Próbálj egy ilyesmi rotációt:
Icy touch - plague strike - blood strike*2 - scourge strike - death coil
Utána (vagy másik mobon):
Icy touch - plague strike - blood strike*2 - death strike - death coil
-
t0ma #132966 en ezzel nyomom. meg vagyok elegedve. 4-5 fos csoportokban lehet a kvesztmobokat irtani. 2 szintel nagyobb elite kvesztmob is siman szolozhato.
a masik ami szoba johet (es biztos ajanlja is majd vki) az a blood ag. arrol is jokat halottam.
-
maniac001 #132965 esküdöztem* -
maniac001 #132964 Sokáig én is a bloodra esküdösztem, de most az unholy lett a nyerő. Félelmetes dmg, és ha a death strike-ot (is) használod, a harc végére visszatöltődik a HP-d szépen. Meg sem kell állni. -
#132963 na végre.. eltudtam kezdeni a dk-s karakteremet. nagyon király, csak ezekkel a talentekkel vagyok bajba. Próbáltam minél több infót gyüjteni de csak össze kúzálódtam. Nekem speckó a frost tetszik, de az lassú mindenhez"mondták" a blood-ot annyira nemvágom, az unholy az meg ha jól tom nagyon dícsérik a gyors fejlődés lehetősége.
Tudna valaki pár tippet adni h mire kéne talentoljak?
Előre is köszi -
#132962 :DD -
maniac001 #132961 Wildor olvass már privit bakker :)
1 hete írtam :P -
Bhalage #132960 lentebb egyik üziben írja vki, hogy téged kell keresni PL ügyben.. -
Bhalage #132959 egy locknak meg 2 loves ? nerf??
-
#132958 70-enesen a Unholy/Frost DK-nak egy 73-mas Warrior/Paldin mob kb 3-4 utes... mar erzem a kov nerf patchben kit fognak megcelozni... -
donatus13 #132957 köszii -
#132956 Köszi:) -
#132955 12,9*EURO árfolyam:) -
#132954 árul vki goldot ragnaroson? -
#132953 Helló, én ezt az egyet ismerem de szerintem kielégitő blog:)
Resto4Life -
donatus13 #132952 Bankkártyáról nem tudjátok mennyi a havidíj? -
#132951 kb a bejelentés óta lehet ezt tudni.... -
Kryon #132950 Amelyik tetszik, menet közben úgyis megtanulsz vele játszani. -
#132949 úgy kell mintha egy e-mail fiókot hoznál létre. aztán a játékban bejelentkezel eerre a fiókra (accountra)
ha minimálisan tudsz angolul és nem ejtettek a fejedre csecsemőkorodban akkor menni fog! -
#132948 hello
nem sokára tervezem megvenni a wowot és két kiegjét de eddig csak törtön játszottam és nem nagyon tudom, hogyan kell az account-ot elkésziteni és mit milyen sorrendben csinálni.
aki eltudná magyarázni annak nagyon megköszönném
hali -
#132947 Kezdőknek melyik kari a legjobb? -
WiLDoR #132946 azért ez a privát üzi ma reggel odab*szott a földhöz rendesen :D
"szeva,
karakterhúzás miatt kereslek, azt mondták rád írjak,
mennyiért húznál fel egy 42es karit 60-62re?"
válaszom egyszerű volt és frappáns: semennyiért (mert nekem ez - is - szórakozás, s nem munka...abból amúgyis is van bőven több, mint elég).
jah, tegnap délbe 80-as lett a DK-m. -
#132945 Hiába van telepítve direktix 10 a vistára, akkor is kell neki a 9 :D. Nekem a legtöbb game úgy kezdi, hogy dx9_***.dll nem található. Szóval érdemes felpakolni egyet ;) -
#132944 Hacsak nincs megírva 64bites rendszerre a szoftver, akkor az operációs rendszer emulálni fog egy 32bites környezetet, ami legjobb esetben is csak közel azonos sebességet fog eredményezni egy 32bites rendszerhez képest. -
LaFo75 #132943 "...mert lassabb, mint a 32bites."
Ezt neked ki mondta??
-
#132942 Nincs már sorbanállás Arathoron.
(Gondolom csak a gerinctelenek klubjából jöttek át a tagok Arathorra, hogy felszintezzék nyugisan a karijukat 80-ra, aztán mentek vissza pvp szerverre gankelni a fejlődő kiskarikat.) -
eLiXir #132941 skacok erdemes arathorrol migralni az uj chamber of aspects serverre? mostansag van arathoron sorbaallas? -
LaFo75 #132940 Ne feledd, vistán dx10 van.. -
#132939 Nem kell XP-t telepíteni, egy 32bites Vista is megoldja a problémát
Mondjuk működnie kellene 64-en is, csak semmi értelme, mert lassabb, mint a 32bites.
Bár ha annyira fontos az a párszáz mega, amit nem ismerne fel 32bites rendszer, akkor jó szórakozást! -
ricsimaster #132938 Directx, driver frissítés talán megoldja -
LaFo75 #132937 Helló!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha tud rá valamilyen megoldást a problémámra...
A jelenség:
Az alapjátékba való belépés után, az aktuális helyszín betöltése után a gépem újraindul, vagy /ritkább esetben/ kikapcsol.
Eddig nem találtam megoldást sehol. Próbáltam kikapcsolni a tűzfalat, leállítottam a vírusirtót, admin-ként indítottam, XP-kompatibilis üzemmódban futtattam, de semmi nem segített, így viszont egyáltalán nem tudok játszani.
A vas:
AMD X2 6400+
4 GB ram
GeF 8800GTS
Vista Home Premium 64bit.
Ja, és azt nem fogadom el válasznak, hogy telepítsek XP-t... -
#132936 köszi, egy ilyen oldalt akartam
angoltudással ninsc gond:) -
#132935 Nincs olyan druidos oldal mint a warlock's den v a shadow panther? -
ShaiHulud #132934 ha tudsz angolul, marpedig nagyon nem fogod elvezni angoltudas nelkul(hacsak nem a mindless fps jatekos vagy, aki szarik a lore-ra), akkor ajanlom kezdetnek ennek az alapos atbongeszeset:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/