166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
maniac001 #132893 Wildor privi -
#132892 Persze, küld priviben az adatokat -
#132891 szevasztok, vállal vki karakterhúzást? 42ről 62re -
#132890 Én csak egy embertípust próbáltam meg definiálni, mert szerintem Tatyla arra gondolt a "...biztonsági őr lehetsz" dologgal. -
#132889 Nem Nagymester C-nek van BMWje? Vagy itt mar mindenki BMWvel maszkal? -
#132888 A bajor motorgyár egy legalább egy évtizedes múlttal rendelkező járművének sportos tulajdonosa (15 éves bmw-s, kopasz hájfej). -
#132887 Srácok!
Ez melyik bag addon? -
#132886 te karakter elképzelésed szerint,irl biztonsági őr lehetsz -
#132885 Az semmi, de én is :) -
#132884 A lényeg, hogy legalább a gyerkőc aludt egy jót -
#132883 "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra" - sokszor csak legyintunk erre az okossagra, hogy "ugyanmar, hulyeseg", amikor az oreg bolcs tanitok emlegetik fel eme frazist. Pedig van benne valami :) -
maniac001 #132882 Kiderült mivel ő írta hogy az övé. -
#132881 Én nem akarok kötözködni,de olvasom a wow forumot,olvasom a who forumot s csak itt megy a flém?
Az meg hogy kinek milyen a karija az meg ki a xart érdekel.Egyébként is kiderült valaha hogy a belikelt képen az ő kariját látjátok?
Szuszi van és nyugalom.:) -
#132880 Szreintem te csak poénkodsz. Nincs is cipőfűzője
Mekkora szívás.... Tegnap este fiacskám altatása közben azon gondolkoztam, hogy ha elaludt játsszak e vagy aludja és majd játszom reggel meló előtt (11-re kell mennem). Alvás mellett döntöttem. Ma reggel 8:30-kor áramszünet délután 16:30-ig... -
#132879 1. Gyenge flém, lényegtelen dolgon.
2. Gnome pink hajú csaj > all. Ez egy ilyen világ. Megszoksz, vagy megszöksz. Ja bocs, te who-zol. kkkkkkkhtxbaineverkomback -
#132878 kitudja hogy oldják meg a blizzardosok.
lehet bezárjuk az emerald dreambe vagy mittudomén :P -
#132877 a hangsuoly inkább azon van, h Arthal leverhetö :S
és mi lesz, hirtelen mindenki lich king-é változik? :D -
#132876 buzzancsbuzoid? :DD -
Bhalage #132875 jah karimrol nincs kep, max WARosrol* , de azt nem szeretitek (raadasul otthon van) szal nem tudok linkelni, bocsi ;(
*-ami zarojelben megjegyezve 100szor jobban nez ki mint barmelyik kepregenyhos innen, de vannak jol kinezo WoW karik is, nehogy felreertes essek -
Bhalage #132874 akkor te is izlesficamos vagy :D
a csinalhato karakterek donto tobbsege gecihulyen nez ki : )
nekem dk kopasz lenne es nagoyn gonosz!
nem egy buzzancsbuzoid haju szuperhos mint neked :D dehat en roleplayer vagyok..
delegalabb nem gnomok vagytok, hat ez 1 pirospont -
#132873 oh rly?
pont ez volt a 10fős raid insták lényege, minél többen lássák a PVE contentet. ez alól pont a végső rész legyen kivétel?
valamit valamiért... -
t0ma #132872 hmm, biztos olyasmi lesz, hogy csak visszazavarjuk a hegybe, vagy a testet legyozzuk de lelket nem. szoval nem igaz megolosdi lesz.
amugy link? -
#132871 hogy egy kicsit feldobjam a topicot :
kék post szól róla, h Arthas legyőzhetó lesz 10 és 25 fős változatban is...
éljen a lore szétcseszése.... -
t0ma #132870 milyen geppad van? most keszulok venni WOTLK miatt. -
#132869 nah meglett:P DAlarnban találtam külön weapon trainert...meg meglett a tokenes csóka is! köszi! furcsa,hogy wowheaden nem írták....,de lehet hajnali 1 kor már tul fárdat voltam:)
-
maniac001 #132868 Komolyan nem hiszem el hogy ekkora az értelmi szinted. Ilyenbe belekötni OMG. Amúgy ez a hajstílus nekem is bejön, és a DK-mnak is ilyen a haja csak fehér.
Abba miért nem kötsz bele hogy az UD rohad, a troll görbe, a tauren rühös mer kapirgálja magát mindig, az ork békazöld, vagy a gnóm gnóm?
Nekem milyen a karaktered? Tolj már fel ide egy képet légyszíves. megnézném ha nem gond. Köszi. -
WiLDoR #132867 hagyd, ők ilyenek (tudom egyébként, hogy kikről beszélt) -
#132866 Nem ismered a varázsigét. P betűvel kezdődik, és nem a papír az :p -
WiLDoR #132865 nézd, ha őket ez teszi boldoggá, hát hajrá.
szívből kivánom nekik, hogy ennél nagyobb örömük sose legyen többé az életben -.- -
#132864 lol nem láttam:P
viszont ezt a BS dolgot nem értem....az a recept nem frakcióhoz kötött mégsem kapom meg....
revered,honored vagyok már majdnem mindenkivel,de még nem láttamBS-es receptet egyik QM-nél sem:S Vak lennék?
és ilyen tokenes recepteket meg napi Q-kat hol lehet felvenni?
nah most jól bekérdeztem:P -
tomcsa4 #132863 Ez egy játék Te gyogyós. Kit érdekel a karijának a képe? Ha neki az tetszik, akkor olyan.
Linkelhet a kifigurázott játékos még szép képeket megjegyzéssel, én szívesen olvasom. -
#132862 Nem értem miért kéne röhögni a wildor songokuján. Szerintem teljesen jó. Keress a képen valami mást, hogy bele lehessen kötni. Mondjuk a cipőfűzőjét -
Bhalage #132861 nem talált ki senki semmit, 10 emberből 9.9 röhög a karaktereden.
jól teszed, ha nem sértődsz meg, elvégre neked tetszik, de ez akkor is, ez valszeg jelent vmit.. -
#132860 a papír OP, nerfeljük.
[vérfürdő on] -
WiLDoR #132859 semmi gond, izlések és pofonok.
mondhatnám én is, hogy szerintem meg te vagy az, de inkább nem bírállak.
mindenki szerintem olyanra csinálja a karakterét, amilyenre neki tetszik...
nekem ez tetszik, s kb. magasról sz*rok rá, hogy neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban.
s bocs, ez nem baszogatás akart lenni, csak már egyszerűen unalmas, hogy ha másba nem lehet belekötni, akkor kitaláltok valami hasonló faszságot.
menj inkább vissza who-zni... -
Bhalage #132858 ez nem baszogatás de izlésficamos vagy........ -
WiLDoR #132857 ennek a topic-nak a színvonala már rég a béka segge alatt van, 1-2 érdemi post-tól eltekintve a nagy többség csak ba**ogalódni jár ide -.-
lásd pl. #132843 -
#132856 pug vs pugról van szó természetesen, mielőtt valaki jönne sírni, hogy földbe döngölte egy premade csapat, és hülye a picket, mert nyóccor egymás után veszített ellenük. -
#132855 Arathor és Bloodscalp egy battlegroupban van. Utolsó általam ismert állapot szerint ott horda free win minden Alterac Valley kivételével. -
#132854 bár, jólesz nekem a BS... huncsati olvasás > all