World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nem, ez fenyõ miki remake: "egy lépést sem ismételek..." ^^

GamerAdams007
/agree

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Jah, napi kvesztekhez még csak annyit. Most, hogy van ilyen lehetõség és mégis sírnak, hogy "farmolni" kell, az elfelejtette a wow classic-ban, amikor ilyen egyszerû pénzszerzési lehetõség még nem volt. Na ott aztán tényleg komoly dolog volt Naxxramas-ra összefarmolni a szükséges cuccokat.

PiszkosFred
Neked farm fobiad van. Nem akarsz jelentkezni a Dallas remake castingra? Cliff Barnes szerepere kituno lennel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lesz valaha olyan MMO, amiben nem kell majd "farmolni"? Kötve hiszem. Ha mégis lesz akkor a következõ dolgot tudom elképzelni róla: Van ugye az a játékos, aki rohadt sok idõt el bír tölteni a játékban. "farmol" a felszereléséért, azért, hogy "attunement" vagy mi legyen bizonyos instákhoz. Farmol azért, hogy megfelelõen felszerelve tudjon raid-elni. Bemegy azzal a csapattal, akik hasonló mennyiségû idõt töltenek "farm"-olással. Aztán bezsebelik a "jól megérdemelt" lootot vagy kvesztrevardot.
Ezzel szemben van ugye az, aki nem szeret farmolni, csak néha néha belogol, elinstázgat, elkvesztelget. Raidre nem is nagyon megy, mert ugye ahoz is farmolni kell, meg amúgy is bármilyen tevékenység, ami 10 percnél tovább tart és monotonná válik az már farmolás ugye úgyhogy hagyja a fenébe. DE ácsingózik a T4-6-os cuccok után, meg a gladiátor set után meg a többnyire repuból vagy badge-ekbõl megszerezhetõ fegyverek és felszerelések után és rögtön jön a szöveg, hogy "ugyanannyit fizetek, mint õ, neki miért lehet? Nekem miért nem?"
Aztán a cuccok árát lefelezik meg "kommersz" cuccokká degradálják és az, aki heteket, hónapokat "farmolt" érte az idegösszeomlás kerülgeti, hogy majd ugyanolyan cuccokban feszít a heti 3-4 alkalommal fellogoló játékos, mint az, aki minden nap 4-6(8-10) órát tud játszani.
Nekem az a véleményem, aki nem szán annyi idõt arra, hogy a karakterét felkészítse több órányi farmolással a T6 szintû instákra, az ne akarjon überforthewinoverpower cuccokban feszíteni, és két orknyi nagy pallosokkal, meg Exalted-en megszerezhetõ epic mounttal villogni. Aki nem szeret farmolni az elégedjen meg azzal, amilye van. De ha többet szeretne elérni, akkor könyörgöm tegyen érte.

Narxis
Szerintem meg nem. WoW-ozol még? Vagy játszottál vele valaha is? Ellopták a karaktereid? Vagy mi ez a világfájdalom amit érzek a hozzászólásaidban?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mighty
Én pl AV-ra várakozás alatt átruccanok a szigetre és megcsinálok pár questet, öldösöm a démonokat, SP bejárat mellett, ahol kb 2-5 percenként spawnol a bánya. Pár HK is belefér itt 😊
Bár én nem szoktam sûrûn retalentozni, ez a tevékenység bõven fedezné szerintem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Szerinted a napi küldetés nem farmolás, szerintem meg igen. Az, hogy goldot farmolsz, mote of huszadikelemet, vagy gazokat, az nekem teljesen mindegy. Erõforrás érdekében, nullához konvergáló játékélmény mellett idõt égetsz el, mint Igor télen a szenet, amikor -30 van Szibériában. Tehát mennyi idõt farmol (gyk. "napi küldizik")?

ಥ_ಥ

bodesz
aki hülye az sokat farmol és alig van goldja mindig.aki okos nem farmol vagy csak keveset és sok sok sok goldja van 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Narxis
Semennyit, napi küldizés óta csak az farmol aki mazochista.

picket
Tehát akkor az állandó retalent miatt csak hány százalákát kell farmolással töltenie a játékidejének?

ಥ_ಥ

Jól<#idiota>

Tafaya
Azért lol, ha jól hallottam wow zenét használtak a Kész átverésben 😊

Tatyla
hát végülis ja mert mostmár van felguard anno nekem még nem volt 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
~100g = kb egy oras daily a "szigeten" 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bodesz
amúgy.affli majd 50körül demo talent és onnan 70ig demo az imba sztem.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
wowwiki.com
classes
warlock
talent builds
...
ittis van keresõ beírhatod oda is hogy warlock tuti találsz vagy 4-5 talentbuildet

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hellosztok, valaki letudna írni nekem egy jó warlock talentet? nem raidelésre hanem szintezésre 1-70ig ami erõs és sokáig bírja. köszi szépen
Szia gereee93! A piros felirat a banner alatt nem tréfa.

nem lehet hogy aznap (ma) adtad le?
nem a felvétel dátuma számít, hanem hogy mikor adtad le... mint minden napi kvesztnél
más ötletem nincs

panther112
Ez szerintem nevezhetõ end-game karakternek, és átlagban kb. napi 1,5 órát játszom egy ideje. (pvp-t igaz már egy jó ideje abbahagytam, mert nincs kedvem heti 100 aranyat farmolni retalentre)

16 napi q van felvéve szóval ez sem lehet gond
Kérdésem lenne...
Felvettem a cookingot és 365-nél járok vele. 2 napja shattrathban felvettem a cooking napi q-et megcsináltam, de ma nem adja az npc. miért vajon?
DJ RX7
Hello mindenki. Letöltöttem a WoW burning crusadet és nemtudja elinditani az install-t nemtudom miért. B6I fájl-ként szedtem le és nemlátja a gépem.
Elõreis thx a segitséget.
Simán regelsz, és amikor meg kell adni a fizetési módot, akkor bankkártyás fizetésre mész, és megadod hogy visa electron, mivel a Junior is az. Simán elfogadja, és nem is von le róla pénzt, csak a köv hónap elején ha akarsz játszani.

Akkor jó a junior is? 😮 áhh biztos baszsus az úgy nagyon jó lenne 😄 letod írni pontosan h h kell onnan feltölteni az accot?
Nekem van sima Visa kártyám, de nem akartam azt megadni. Elõástam valahonnan a fiók aljáról az OTP Junioromat, és miután lefújtam róla a port, simán mûködött. Elfogadta a Blizzard.

Hellosztok, érdeklõdnék h 18 év alattinak lehet sima VISA-s kártyája nem tudjátok? Jah és, én úgy tom h a sima wowhoz adnak 1hónapot ajándékba nah szal oylat lehet csinálni h én triallal játszok megvezsem a wowot beírom a kódod meg minden h ne legyen már tial és úgy játszok? h azt az egy hónapot kelljen elõször lejátsznaom, mer bankártyáról akarok fizetni, de az nem fog megjönni jövõhétre és nem akarok 8.000et kibaxni 2 hónapra amikor kártáyról sokkal olcsóbb. elõre is köszi. pls válaszoljatok nagyon fontos lenne 😊
Narxis
<#eljen>

Lynx_TWL

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

áhá, tényleg, köszi és ezúton kérnék bocsánatot is, igyekszem az elkövetkezendõkben a hülyeséget felejtõsre venni! Még egyszer kössz!!!😊
Lacee
le fogja tölteni a szükséges patcheket magától, csak várd ki. kézi letöltéshez: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok, én még új vagyok ebben a játékban, de szeretném ha segítene valaki abban, hogy hol találok PATCH-et hozzá, mert a 2.4-est csak így simán nem fogadja el!
End gamet nem lehet napi 1 órával játszani, a játékosok többsége pedig end gamet játszik

Nem, Human warrior. De majd fogok csinálni egy Undead-et is. Amúgy a 70 elérésében egyenlõre az is megakadályoz, hogy nem vettem meg a BC-t, csak az alapjátékot ^^

GamerAdams007
Van középút, csak nehéz megtalálni, esetleg nem akarja. 😊 Egyébként napi 1 óra játékkal is elérheti a 70-et, meg full honor geart, csak nem 1 hónap lesz neki...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ez így van

Davidus
baromság

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Legalább hordás warrior?

ezt vagy tolod és kockulsz vagy nem tolod, köztes megoldás nem létezik, majd rájössz😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Köszi. Végén blacksmith + mining lett.

"...Icci picci encsi lány..."

GamerAdams007
PvP-re engineering + mining. PvE ugyanez, vagy blacksmith + mining. Én mondjuk BS-t elég hamar (80as skill környékén) lecseréltem encsantra mert iszonyat mennyiségû matit kellett volna farmolni, és mivel ez a mainem, nincs mibõl venni. 😊 Meg encsit amúgyis szeretem...

Narxis
kovács, bányász

Szerintetek egy Warriornak milyen professiont kéne felvennie?

Narxis
Ajaj, élvezd ki amíg lehet, utána úgyis választanod kell, hogy való élet vagy 4. dimenzió.<#eplus2>

Köszi lemaradt :-)

Nem hinném, hogy sok idõmet elrabolná. Esténként majd játszom vele, meg amikor jön a nyár, és vége a vizsgaidõszaknak úgyis csajokat fogok hajkurászni, meg haverokkal sörözök a Balcsi partján.