166745
  • maniac001
    Wildor privi
  • Lazarus
    Persze, küld priviben az adatokat
  • KurtVampire
    szevasztok, vállal vki karakterhúzást? 42ről 62re
  • picket
    Én csak egy embertípust próbáltam meg definiálni, mert szerintem Tatyla arra gondolt a "...biztonsági őr lehetsz" dologgal.
  • PiszkosFred
    Nem Nagymester C-nek van BMWje? Vagy itt mar mindenki BMWvel maszkal?
  • picket
    A bajor motorgyár egy legalább egy évtizedes múlttal rendelkező járművének sportos tulajdonosa (15 éves bmw-s, kopasz hájfej).
  • Mighty
    Srácok!

Ez melyik bag addon?
  • Tatyla
    te karakter elképzelésed szerint,irl biztonsági őr lehetsz
  • Mighty
    Az semmi, de én is :)
  • V43 1105
    A lényeg, hogy legalább a gyerkőc aludt egy jót
  • PiszkosFred
    "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra" - sokszor csak legyintunk erre az okossagra, hogy "ugyanmar, hulyeseg", amikor az oreg bolcs tanitok emlegetik fel eme frazist. Pedig van benne valami :)
  • maniac001
    Kiderült mivel ő írta hogy az övé.
  • Forolto
    Én nem akarok kötözködni,de olvasom a wow forumot,olvasom a who forumot s csak itt megy a flém?
    Az meg hogy kinek milyen a karija az meg ki a xart érdekel.Egyébként is kiderült valaha hogy a belikelt képen az ő kariját látjátok?

Szuszi van és nyugalom.:)
  • Mighty
    Szreintem te csak poénkodsz. Nincs is cipőfűzője

Mekkora szívás.... Tegnap este fiacskám altatása közben azon gondolkoztam, hogy ha elaludt játsszak e vagy aludja és majd játszom reggel meló előtt (11-re kell mennem). Alvás mellett döntöttem. Ma reggel 8:30-kor áramszünet délután 16:30-ig...
  • picket
    1. Gyenge flém, lényegtelen dolgon.
    2. Gnome pink hajú csaj > all. Ez egy ilyen világ. Megszoksz, vagy megszöksz. Ja bocs, te who-zol. kkkkkkkhtxbaineverkomback
  • tigeroo
    kitudja hogy oldják meg a blizzardosok.
    lehet bezárjuk az emerald dreambe vagy mittudomén :P
  • Zomil
    a hangsuoly inkább azon van, h Arthal leverhetö :S

és mi lesz, hirtelen mindenki lich king-é változik? :D
  • s0n1c
    buzzancsbuzoid? :DD
  • Bhalage
    jah karimrol nincs kep, max WARosrol* , de azt nem szeretitek (raadasul otthon van) szal nem tudok linkelni, bocsi ;(

*-ami zarojelben megjegyezve 100szor jobban nez ki mint barmelyik kepregenyhos innen, de vannak jol kinezo WoW karik is, nehogy felreertes essek
  • Bhalage
    akkor te is izlesficamos vagy :D
    a csinalhato karakterek donto tobbsege gecihulyen nez ki : )

nekem dk kopasz lenne es nagoyn gonosz!
    nem egy buzzancsbuzoid haju szuperhos mint neked :D dehat en roleplayer vagyok..
    delegalabb nem gnomok vagytok, hat ez 1 pirospont
  • tigeroo
    oh rly?

pont ez volt a 10fős raid insták lényege, minél többen lássák a PVE contentet. ez alól pont a végső rész legyen kivétel?
    valamit valamiért...
  • t0ma
    hmm, biztos olyasmi lesz, hogy csak visszazavarjuk a hegybe, vagy a testet legyozzuk de lelket nem. szoval nem igaz megolosdi lesz.

amugy link?
  • Zomil
    hogy egy kicsit feldobjam a topicot :
    kék post szól róla, h Arthas legyőzhetó lesz 10 és 25 fős változatban is...
    éljen a lore szétcseszése....
  • t0ma
    milyen geppad van? most keszulok venni WOTLK miatt.
  • [HUN]Crassus
    nah meglett:P DAlarnban találtam külön weapon trainert...meg meglett a tokenes csóka is! köszi! furcsa,hogy wowheaden nem írták....,de lehet hajnali 1 kor már tul fárdat voltam:)
  • maniac001
    Komolyan nem hiszem el hogy ekkora az értelmi szinted. Ilyenbe belekötni OMG. Amúgy ez a hajstílus nekem is bejön, és a DK-mnak is ilyen a haja csak fehér.

Abba miért nem kötsz bele hogy az UD rohad, a troll görbe, a tauren rühös mer kapirgálja magát mindig, az ork békazöld, vagy a gnóm gnóm?

Nekem milyen a karaktered? Tolj már fel ide egy képet légyszíves. megnézném ha nem gond. Köszi.
  • WiLDoR
    hagyd, ők ilyenek (tudom egyébként, hogy kikről beszélt)
  • picket
    Nem ismered a varázsigét. P betűvel kezdődik, és nem a papír az :p
  • WiLDoR
    nézd, ha őket ez teszi boldoggá, hát hajrá.
    szívből kivánom nekik, hogy ennél nagyobb örömük sose legyen többé az életben -.-
  • [HUN]Crassus
    lol nem láttam:P

viszont ezt a BS dolgot nem értem....az a recept nem frakcióhoz kötött mégsem kapom meg....
    revered,honored vagyok már majdnem mindenkivel,de még nem láttamBS-es receptet egyik QM-nél sem:S Vak lennék?
    és ilyen tokenes recepteket meg napi Q-kat hol lehet felvenni?
    nah most jól bekérdeztem:P
  • tomcsa4
    Ez egy játék Te gyogyós. Kit érdekel a karijának a képe? Ha neki az tetszik, akkor olyan.

Linkelhet a kifigurázott játékos még szép képeket megjegyzéssel, én szívesen olvasom.
  • picket
    Nem értem miért kéne röhögni a wildor songokuján. Szerintem teljesen jó. Keress a képen valami mást, hogy bele lehessen kötni. Mondjuk a cipőfűzőjét
  • Bhalage
    nem talált ki senki semmit, 10 emberből 9.9 röhög a karaktereden.
    jól teszed, ha nem sértődsz meg, elvégre neked tetszik, de ez akkor is, ez valszeg jelent vmit..
  • Calver
    a papír OP, nerfeljük.
    [vérfürdő on]
  • WiLDoR
    semmi gond, izlések és pofonok.
    mondhatnám én is, hogy szerintem meg te vagy az, de inkább nem bírállak.
    mindenki szerintem olyanra csinálja a karakterét, amilyenre neki tetszik...
    nekem ez tetszik, s kb. magasról sz*rok rá, hogy neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban.
    s bocs, ez nem baszogatás akart lenni, csak már egyszerűen unalmas, hogy ha másba nem lehet belekötni, akkor kitaláltok valami hasonló faszságot.

menj inkább vissza who-zni...
  • Bhalage
    ez nem baszogatás de izlésficamos vagy........
  • WiLDoR
    ennek a topic-nak a színvonala már rég a béka segge alatt van, 1-2 érdemi post-tól eltekintve a nagy többség csak ba**ogalódni jár ide -.-
    lásd pl. #132843
  • picket
    pug vs pugról van szó természetesen, mielőtt valaki jönne sírni, hogy földbe döngölte egy premade csapat, és hülye a picket, mert nyóccor egymás után veszített ellenük.
  • picket
    Arathor és Bloodscalp egy battlegroupban van. Utolsó általam ismert állapot szerint ott horda free win minden Alterac Valley kivételével.
  • tigeroo
    bár, jólesz nekem a BS... huncsati olvasás > all