166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133013 Nekemis volt ilyen ez úgy van hogy úgy kapod vissza a karit ahogy törölted tehát ha a 100g nála volt törlésnél megkapod illetve a geart is kivéve ha eladtad vendornak vagy kidobtad... -
#133012 Az a 24 samli max egy nap meg a total kezdoknek is (ghostland/bloodmyst kvesztjeivel). Az a 100g meg olyan, hogy ha egyszer osszejott, most is osszefog, sot, meg hamarabb is "gathering" szakmakkal. -
#133011 Igen de ha eladtad, es adtal hozza infot, akkor amikor visszakapod, a csavo irhat panaszt a blizz-nek es megszivhatod konnyen.
Ha meg visszakapod es Suspended kapsz akkor meguszod de kovetkezo alkalommnal nem leszel ilyen szerencses.
Es ne feledd, hogy ha felupgredelte WOTLK-re es neked nincs meg a KEY akkor megszivod borzalmasan :D -
Matyesz56 #133010 Sziasztok!
Nem tudom, lehet nem ide tartozik, de segítséget szeretnék kérni a Quest helper használatában. Beraktam a helyére, engedélyeztem is de nem működik.
Valaki segítsen, hogy mit csináljak vele hogy működjön?
üdv -
#133009 aham, mondjuk azzal már kibekkelem hogyha visszakapom a sámimat + a 100 aranyamat. -
#133008 Azt en nem csinalnam. Olyan szep bant kaphacc... de sokszor van ugy... hogy nem kapsz bant es duplan jol jarsz :D
Amugy nekem egy, meg 2005 vegen torolt 39-es magusomat kaptam vissza ket hete MINDEN cuccaval :) -
Gorkyus #133007 Üdv mindenkinek.
Szeretnék egy új csapatot öszeszedni.
A Horda oldalán.
Fajt mindenki szabadon választhat.
Szervert is közös megegyezés alapján. (természetesen Blizz server)
Aki úgy gondolja szívesen kezdené újra azt kérem hogy írjon PV-t.
Min 4 max 8 fővel indulna a csapat.
Előre is köszi mindenkinek:)
-
#133006 hát lehet aztkéne. de wow nélkül meg unatkozok. ha wowozok meg nemsok időm jut más tevékenységre. ördögi kör. az a poén hogy fél évig megvoltam nélküle, most hogy jön a kieg egyszerűen bezsongtam...
vagy GM-től visszakérem az eladott accountomat :D a tag azóta woltk upgradelte..hehe... -
#133005 ja azt tudom hogy visszaadják, halottam már ilyen-olyan sztorit huncsatin, de pucéron kapom vissza, vagy a geart is? (skilleket + totemek GONDOLOM visszakapom)
meg új nevet választhatok majd neki? mivan ha a visszaadás előtt csinálok egy ugyanolyan nevű karit?:D
de mondom csak azt a pénzt sajnálnál, 100G lehet nem nagy összeg, de olyan kis szinten nem olyan könnyű annyit szerezni:) -
#133004 akkor ez a játék nem neked való, inkább ad el :) -
#133003 :DDDDDDDDDDDDDD -
#133002 Szolj GM-nek... nekem eddig az osszes ugymond torolt karit visszadtak :) -
#133001 törölt karaktert hogy kapjuk vissza?
vasárnap mérgemben töröltem a wowwal együtt a 24es sámánomat (első karim mióta újrakezdtem)
remélem a 100G-t is visszakapom amit összeharácsoltam AH-zással :D -
#133000 talán mert nem minden class ugyanolyan, attól hogy a DK-val könyebb solozni nagyobb eliteket, mint lockal ( ezis qrvajo volt dk elött ) hunterrel, palával.. -
#132999 meg a torokszopást is -
eLiXir #132998 vannak akik kedvelik a kihivasokat -
#132997 Ellenkérdés: minek a többi kasztot felszintezni 80-ra? -
#132996 Ez e -
#132995 aham.
ha megvan sethi a talent küld el lécci
és mik azk ajo dolgok???? -
#132994 Meg hogy 55ről indul. -
eLiXir #132993 a mellett gondoltam. -
ShaiHulud #132992 mondjuk lore miatt. -
eLiXir #132991 lehet nagy hulyeseget mondok, de mitol lenne egy 'hero class' hero class, ha nem ettol amiket soroltok: lesoloztok elite mobokat, stbstb... -
#132990 Elbaxtam. Nem ez van. -
#132989 Nekem most EZ van. Ilyen 2000+ criteken tolok. -
#132988 Ez még egy egész kellemes talent. -
#132987 háát nekem a fő karim az paladin, retri hááát most h ujra wow-ozok 1év kihagyás után igencsak meglepődtem mennyire faintos lett :D mégjobban megszerettem. Nagyon sokat változott.
Hát persze ez igyvan h minden kasztnak van pro és kontra de ez igy helyes..sztem.
A dk az uj kaszt, sztem pár patch azt teljesen átalakítják
De addig is kikalkulálom h is van az egész kari, tény h a grp küldiket egyedlmeglehet csinlni jo pár elitet el lehet vele intézni egyedül :)
Sephi milyen somó jó dologra gondolsz?:):) megtod mutatni a talentjeid? -
#132986 nekem ilyen, a maradék 5 pontot még nem döntöttem el mire költöm :) -
#132985 Na én Unholy/blood talenten vagyok, és eléggé jóféle. :) Szeressem 100+k hps eliteket ellehet vele paskolni.
Talent
De vhogy pvpre nem ez a legjobb, nemtom miért.. -
#132984 En nekem Unholy/Frost van most es igy is atom durva dps...
Blood-ra nem mennek szivesen mert akkor csomo jo dolog nem lenne meg :) -
#132983 amugy nem érzem, h annyira nerfelni kéne a dk-t :)
mert solozni, meg q-zni nagyon jól tud, de azért el lehet verni pvp-ben, egy pala mindenképp :D
amugy meg ez olyan dolog, h nem lehet azt megcsinálni, h egy kaszt mindennel verhető legyen, de ne legyen tul gyenge, valamilyen szinten kell egy kő-papir-ollo rendszer :) -
#132982 huuu itt is megoszlanak a vélemnyek.. :D
háátén én is a frost fele kacsingattam sőt ki is talentoltam, én is ugy voltam h csak frost. :) de valamiért nem tudtam bánni vele pedig nagyon bejön
most blood-ra mentem hát az egész más, meg elég gyorsan gyilkol :D
ki kell tapasztalni azt lehet vissza állok frostra :) -
#132981 Dolgozz! :) -
#132980 na 5 perc után továbbment :D -
#132979 98%-nál megáll az installom melohelyen, mi a teendő? -
YakHead #132978 Ez az Authentication Key meddig bírja? Úgy értem mikor kell benne elemet cserélni vagy valami? -
#132977 jelenleg 73-as dk vagyok :)
senkinél nem láttam de én kiraktam az anti-magic zone-t és azt mondom megérte azt a 6 pontot, ugyanis jópár elit nevetve lezuzható egyedül ezzel a skillel, +world pvp-nél a mage-ek nagyot néznek mikor a dmg 3/4-ét absorbálom(de szép szó :D )
amugy én is unholy ágon vagyok és nagyon tetszik :) -
#132976 én jelenleg 52/maradék bl/fr-on küldizek, icy plague heart heart obli rune/dc rotációval tolom -
#132975 Frost se sokkal lassabb... sot nekem az a tapasztalatom, hogy en pl. gyorsabban haladok frosttal. De hat izlesek es pofonok :) -
#132974 O igen... mail-t irjatok mert nem kovetem nyomon az itteni esemenyeket :P [email protected]