World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Egy kis hangulatfokozás 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Randelz
kösz

Trinity bar 2.0 vagy Bartender vagy valami más Action Bar addon

Randelz
Valaki megtudná mondani mi annak az addon-nak a neve amivel középre egy kockába lehet rakni a spelleket?

edios
Állítsd 100%-ról 40%-ra processt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nekem ma már nem laggol szerencsére.

Count Adyn
De szép is volt az, még emlékszem rá😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3982958949&sid=1&pageNo=1

Garrett, ráhibáztál, telia csinálja.
nem tudom mitõl van, de nálunk is csak a chellosoknak, ugyanez a probléma
lehet hogy nem effektív a chello szar, gondolom hogy az õ hálózatuk rendben van, lehet hogy valamelyik külföldi szolgáltató partnerüknél van gáz, de attól még az õ ügyfeleik szívnak... feltételezem hogy az õ dolguk lenne átterelni a hálózatot, vagy alternatív megoldást keresni.
De gondolom hogy átmeneti lehet a probléma, és pár wowos kedvéért nem állnak neki több milliós szerzõdéseket borogatni...

Én is gondoltam erre, Blizz korlátozza fos UPC-t😊 Szíve joga, csak ez engem nem vigasztal, így váltok arra, ami jó. Ez van.
PiszkosFred
Hat ha vigasztal - bar ezzel elorebb nem leszel - itt a vadkeleten a Fibernet ugyanezt csinalja a kabeles nettel. Este belassul, 17-22 kozott max akkor elfogadhato, ha rangado van/volt a fociEB-n 😊 Letolteni lehet, az szinte jon max savon, akar ftp, akar http, akar torrent, de barmi mas online dologra - kozte a wow, aoc, hellgate, stb - mar necces a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
akkor valszeg blizz / teliánál van a gond, ha csak oda szar. 😊

régebben is volt ilyen. a Telia túllépett valamilyen korlátot, és ezért lekorlátozták valamelyik gerincvonalát vagy egy hónapra. Ami a gyakorlatban akkor azt jelentette hogy fél európának iszonyatos lagjai voltak (ez még BC elõtti idõk).

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Akkor vagy nem értitek, vagy én fogalmaztam rosszul. A netem gyors. 1 megával töltök lefelé. Párizsi szerverre 5600/900. Csak és kizárólag a Blizz szerverire szar a ping, és csak nekem és a többi chellos ismerõsömnek kivétel nélkül, és csak 15 órától éjfélig. A nem csello-soknak tökéletesen zöld a guildemben. Akkor most kinél van a hiba?
The Garrett
kevesebben hagyják bekapcsolva a gépüket tölteni este. Sokan (többen) csak addig töltenek amig amugy is a gép elõtt ülnek, ezért hívják csúcsidõnek azt az idõszakot amit te is írsz.

A 'lassulás' pedig nem országos jelenség, gondolom azokat a területeket érinti (szolgáltatótól függetlenül) ahova amúgy is gyengébb, de normál leterheltség mellett még megfelelõ jel jut el.

Na ne, mert még elhiszem. Persze délelõtt, meg éjfél után miért jó zöld a latencym (100-180 ms), és délután este miért áll be megint 600-800-ra, míg a többi nem csellos guildtársamnak meg tökéletesen zöld latency van raididõben is? Ezt mivel magyarázod??
Mighty
Ha csak a blizz serverein van 6-800, akkor nagy valószínûséggel nem a chello a hibás.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

annyira mindegy lenne, ha nem lenne fos a szolgáltatás, vajon adsl-el, diginettel, stb. miért nincsenek gondok CSAK a szuperjó hálózattal, modern felszereléssel rendelkezõ chellonak?

Narxis
free leech van a 3-4 legnagyobb magyar torrent siteon. 😊 nuff said

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Chello extreme van nekem is, már 4 hete csinálja ugyanezt, ma fogok válatni. Bármely párizsi szerverre nézve a latency 80-100 között, csak a Blizz szervereire van 600-800. 3 évig tök jó volt, nem tudom most mit kezdtek el, de így nem lehet raidelni. Talán túl sok adatot küld egy pont felé a rendszer, és lecsíp csomagokat belõle, persze ezt sosem ismernék be. Váltok ADSL-re, nálam most szakadt el a cérna.
The Garrett
tökmindegy, nem class függõk a professionok. Amelyiket hasznosnak érzed

Feral droodnak esetleg késõbb restonak melyika jó szakma ? skinning+lw vagy herba+alchemy ?? Help

Get a life!

Zsoltika 007
Nekem meg egyik napról a másikra eltûntek a küldik qhelperbõl. Reinstall után is! Azóta carbon quest-et használok. Az is van olyan jó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Iceman
Nekem az új quest helper szed le 30-40 fps-t..csak azt nem tudom hogy miért...

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Shortstop
értem köszi

shaime01
lv40 körül már tudsz normális healing geart összeszedni (200-250 healingup is összejön sok instával/clothal) és healelni utána meg csak outland felett. de igazából lv70en.

és azért healelsz kicsiket mert flash of light kicsiket healel de 70en itéletnapig spammelheted 😄

Shortstop
inkább tank lesz akkor. úgyis mindeki azért sír 😊

edios
Attól függ, milyen szintû a csapat többi tagja. Egyébként 70tõl kezdõdik a normális heal😛

bowden
remek<#szomoru1> meddig lesz ez?

Shortstop
paladinnál melyik szinttõl lehet rendesen healert játszani vele?
mert 20-as szinten még mindig 200alatti HP-ket healel.
vagy ha healer akkor palát felejtsem el?

Csirke4
MSN vírus ilyet csinál.
Sima partyban vagy ha szólozol kapcsold be a target targetét ezt tudja a blizzard ui raidben meg a legtöbb guild az ora2-t használja.
kérdés: a wow megy simán semmi szaggatás nem szokott lenni, de tegnap óta így megáll a kép vagy ilyen 2fpsem van és leteszem asztalra várok 2 percet meg kattingatok össze vvissza és újra bejön szaggatás mentesen... meg amikor pl griffesre is rákattolok megáll a kép stb. fullos gépem van szóval az kivan zárva hogy nem bírja! valami ötlet ?! elõre is ty.

ui.: tudna valaki egy olyan addont adni ami mutatja a tankokat és targeteiket , ezért is elõre ty 😊

k O T T A
shamanok omg

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

The Garrett
jaja free leech van a 3-4 legnagyobb magyar torrent siteon. 😊 nuff said

Mighty
Par torrent buzi megkeseriti szazak eletet...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Davidus
Hex - Transforms the enemy into a random critter, reducing the target's movement speed by 75%. While moving, the hexed target cannot attack or cast spells. Only one target can be hexed at a time. Only works on Humanoids and Beasts.

😄

V9ykn8_TZL0

bowden
legalább tudom hogy a hiba nem nálam van...de valóban gáz, hogy 3 napja ez van

Davidus

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Hetkozben kb 10 perc. Hetvegen neccesebb, hetfoig a szom/vas inditott transfer nem nagyon szokott aterni (nalam legalabbis nem). Annyi karaktert viszel at, amennyit akarsz, persze ha elotte kifizeted a 20eurot darabjaert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
elemental shaman kibaszott jó lesz. lehet nem is Dkt indítok😄

V9ykn8_TZL0

Csirke4
Ha a shadow dance tényleg ilyen akkor lesz 4 ambush? O.o
És esetleg a preparation nem szedi le a CDjét? 😄
3 napja van ugyanez nálam, és haveroknál is chelloval.. kezd már faszom kilenni ezzel

Lacee
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

itt 2.x - 2.4.0 kell neked, vagy kivárni míg a blizzard autopatcher letölti magától.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mennyi idõ egy transfer ? És egyzserre hány karit lehet ?

Get a life!

Van egy gondom! help felraktam a patchokat 2.3.0-ig és a 2.3.2-et nem engedi! mert vmi wowerror.exe hibás! Most mit tegyek? már ujra raktam meg minden de <#nemtudom><#help>
bowden
hasonlóra gondoltamm én is, azonban kb 5 éve ugyanez a szolgáltató van és nem volt még gond.(chello extreme amúgy)

tigeroo
edios
Vannak olyan internetszolgáltatók, amiknél érezhetõen belassul a hálózat, ha sokan használják. Az alapján, amit írtál ez is egy hibaforrás lehet, mert a legtöbben pont estefelé neteznek.

bowden
Olyan problémám van 3 napja, hogy délelõtt semmi gond a játékkal latency 100 alatt, dél körül már kb 200-400 között van és érezhetõen laggolok, délután este felé pedig játszhatatlan 800-1000 körüli lat. Játszom már egy ideje és soha nem fordult elõ ilyen, nem raktam új addont a rendszer nem változott, csak egyszerûen délután laggolok. Több szerveren van karim mindegyiken ez a helyzet. Van ilyen vírus vagy mi lehet ez?

ForsyS
XD... Ez. hogy lett kijelentõ mondat ?😄

... pont ez a baj ...