World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
De a Bc a patchokat se akarja letölteni!
És még nem is reggeltem a wow oldalára!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
PSN: s3ctorHU
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ha rájön a blizz a dunába fog lõni, szerintem gyorsan telepítsd újra
január óta nemtudom eladni, hát minek porosodjon itt a cd?<#gonosz1>#gonosz1>
leporoltam, most települ..ha minden jól megy akkor kezdek egy teljesen új karit (neptulon vagy arathoron több az allisok száma?)
Pls írjatok e-mailen vagy ide a forumba! E-mail: [email protected] vagy MSN: [email protected]
Köszike!
Esetleg az lehet a baj hogy Eredeti WoW-ra telepítettem Tört verziót?
Mert ezt írja ki: Patch can't be applied because it is missing data for: "enGB". If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (SetLanguage)
Mi lehet a baj lécci segítsetek!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
csak ezek után nem értem mi a fene értelme van a dispel resistancenak. dobjuk ki az ablakon, hadd legyen a shamanoknak is egy jó napja és szabaduljon el a Purge mindenen és mindenkin...
"The trees move. Do you not see it?"
köszönjük blizzard. miért nem adják simán oda a Blessing of Freedomot a mageeknek? nem kéne itt szenvedni legalább pala nerfekkel, nekik meg nem kéne Spellstealelniük, hiszen mostmár úgyis automatikusan megkapják ha esetleg egy pala benyomja. akkor minek egy felesleges klikk? sõt, esetleg a szárnyakat sem ártana. biztos örülnének +30% damagenek.
/wrist
"The trees move. Do you not see it?"
ezt írja: The patch "pc-hdfiles\WowError.exe" could not be applied. (CRC mismatch: expected 0x93432d79, actual 0x3376339f.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate:😛TCApply)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Get a life!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Elkezdtem egy lockot, életemben elõször, nagyon tetszik egyelõre. A kérdésem, pontosabban a kérésem az lenne, hogy tudnátok küldeni egy jó talentkiosztást, ami a kezdeti fejlõdést picit megkönnyíti PvE-ben?
Azt tudom, hogy lock-al kicsit gyorsabban lehet fejlõdni a pet miatt, de egy jó talentkiosztás, ami talán a sebzést is megnöveli, még dobhat egy picit a dolgon. 😊
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10