166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133093 Temetkezési válallkozó? :D -
#133092 Nem ezen vagyok most, csak gondolkodom rajta. Ez ilyen pve és pvp egyben talent lenne. Ennek fényében sztetek milyen?
DK 0-26-45 -
maniac001 #133091 Elvileg csak az obliterate szedi le ha nincs talent az annihilation-ön. Más kérdés hogy egy másik DK talent nélküli obliterate-e leszedi-e a tiedet. Feature vagy bug miatt ofc. -
ersekker #133090 overpowered pala!nerf pls!su ck!
http://www.youtube.com/watch?v=9KEIUqOJPwo&feature=related -
WiLDoR #133089 viszont észrevettem valami fura dolgot.
nemtom miért van az, hogy instában a mobok és boss-ok néha ledobálják a disease-eket (ja, tudom, ez lehet hogy most hülyén hangzott, de pl. obliterate-et nem igazán használok igy ez nem játszhatott közre).
létezik, hogy van még valami ability-nk, ahol nem vettem észre, hogy felzabálják a disease-eket a célponton?
vagy ez csak egy bug (tapasztalt már más is ilyesmit)? -
#133088 Már reggel két gödröt megástam (az első kicsi lett), és a főnök megengedte, hogy 10 percig használjam ezt az ördögi masinériát. De megyek is vissza, mert még nagyobb gödröt akarnak, és a megrendelő türelmetlen... -
WiLDoR #133087 ezt túlzás állítani, inkább úgy pontos, hogy munkahelyi fórumozás mellett néha dolgozgatunk is x) -
#133086 Dolgozunk -
#133085 Igaz, csak nekem nincs unholy gound-om :) Btw tetszik ez a dk talentezés. Szinte bárhogy rakod mindig jó az eredmény. Nincsen olyan sablon ág, amire muszáj menned, különben szar a karid. -
WiLDoR #133084 unholy-sok.
ami furcsa, mert boss-okra elvileg a blood-nak kéne a legerősebbnek lennie.
viszont tegnapelött próbálgattam én is a kék-zöld gearemben a boss training dummy-n az unholy (17/0/54) és blood (50/0/21) raid spec közötti különbséget, s ég és föld volt a különbség a leosztott dmg-ben.
az unholy javára.
ami effektive nem igy kéne, hogy legyen.
aztán elkezdtem kicsit utánaolvasgatni, s szerintem ott van a kutya elásva, hogy az unholy sokkal kevésbé gear igényes, mint a blood.
plusz, a scourge strike shadow sebzés, nem fizikai, igy nincs armor reduction ellene, csak max. resist (ami ugyebár gyakorlatilag 0-ára van csökkentve a curse-ökkel és egyéb vackokkal).
blood-nál nagyon kell szerintem az, hogy meglegyen a hitcap-ed, minél több expertise-ed legyen és minél jobb geared is legyen.
amig viszont ez nem áll rendelkezésre addig az unholy vinni fogja a prímet szerintem keményen.
legalábbis elég sok wws adatot megnéztem a napokban, s szinte mindenhol a top-pon az unholy dk-k vannak, s szinte mind a 17/0/54-es speccel.
délután asszem tesztelek még 1 kört majd...
egyéb vélemény? -
ersekker #133083 na mivan?:D senki nem jár iskolába/gimibe/dolgozni?:D
ennyire betegek vagyunk? -
maniac001 #133082 Plague strike kell a 2. rotációban is hogy az unholy grount effekt a target alatt maradjon (+5% dmg ugye). -
#133081 Hát én egyiket se raktam ki és nem is fogom. Outbreak-et azért nem, mrt ha már rajta a plague strike, akkor úgyse nyomom többet, csak scourge meg death, tehát nagy dmg+ -t úgyse érek el vele. Pestilence azért nem szar, d simánelvagyok erősítés nélkül is. Wondering Plague meg necces lehet instában a cc-k miatt. Igaz még nem volt alkalmam instázni vele, nem tudom, hogy mennyire kellenek a cc-k, amúgy nem rossz, de sztem van ennél a kettőnél fontosabb is :) -
#133080 A nyílvesszőknek külön tatyó kell (quivers). Abba kell bepakolni a nyilakat, és onnan majd tudja használni. Továbbá ugye kell neki a bow skill, ami nem azonos a gun-nal (szóval ha nem használtál előtte nyilat, akkor nem lehet 300-as a bow skilled). -
maniac001 #133079 Unholy DK-k!
Szerintetek az outbreak vagy a wondering plague a jobb talent? Mindkettőt nem akarom kirakni, kell másra (is).
Köszi a válaszokat előre is. -
#133078 "amúgy inkább frost-ot ajánlják pvp-re szinte mindenhol a magas burst potenciálja és a talent ág végén lévő cc miatt."
Plusz a chill effect miatt :) -
ersekker #133077 ááá nincs server:( -
Warden #133076 wws link? -
#133075 milyen talenten van?:)) -
#133074 most is épp naxx 25-ösben vagyunk csak szünet van,annyit akarok mondani hogy a DK-k,egyik tankol másik dps-el ,hát az valami iszonyt 3700 körüli dps-t tol és még epic nem is nagyon van rajta,kerek 1k-val többet mint a lista legjobb mage-e,eszméletlen de szerintem hamarosan lesújt a nerf kalapács... -
#133073 Esszel kell hasznalni a gepet, nem admin jogu userrel, nem kell minden szar felugro ablakra automatikusan nyomni az ok-ot. -
Gibor #133072 Köszi szépen :D -
#133071 lvl80 talent -
#133070 takarodj innen! :D -
Gibor #133069 Úgy nem értem... megkérdek tőletek valamit és még csak azt se mondja senki hogy takarodjak innen.... lehet azt gondoljátok hogy törtös szar vagyok, pedig nem, ragnaroson vok alliba night elf druida ként és skyleen a nevem :) mondjuk sztem csak egy apróságot kértem de mind1... -
#133068 Valaki magyarázza el miért nemtudok Íjjal lőni!
Van Íj+hozzá nyílvessző...nyílvessző berakva a kis ammo slotba a karilapon a lőfegyver melett...és kirakva a shoot az actionbarra.....
lőfegyverskill 300+!! ennek ellenére nem lövök:S aztmondja a vesszőknek a "paper doll ammo slotban" vagy a mi a rákban kell lenni-e....régebben nem volt ilyen probléma......nem értem... -
#133067 Hm...hát nem tudom...nálam a pvpben eddig nem sok minden állt meg előttem sok eséllyel. Melee classok ellen alapból ott a dmg redu, és ugye melee rangeba bármikor szétverek bárkit hp visszatöltéssel. Elnyomhatok bone shieldet,icebound fortitudet és lichbornt is. Bár ez utóbbi csak amolyan miért ne, ingyen van és nem rúna stílusú.
+
Van ugye ghoulom, ami ugye talentolt, tehát petként üzemel. Ezzel együtt jár egy plussz stun és egy hp visszatöltés a végére ha nagyon tréül állnék. Stun meg pont elég arra,hogy visszatöltsem a hpmat vagy odahúzzam death grippel.
+
Rune Strikot nem árt benthagyni ha van rá rune power mert szintén egész jól lehet vele aprítani.
A rune tapet pedig simán ellőheted bármikor amikor úgy érzed,hogy nagyon nagy szükséged van death runera. Chains of Ice meg fölösleges melee class ellen szvsz. Gyorsan átváltassz unholy presence és kész.
Én kifejezetten élvezem vele a BG-t és szerintem a death grip talentolva elég pofátlan dolog még ezzel a CDvel is :) -
YakHead #133066 Láttam, hogy hírdette, de csak kettő van neki, nekem/nekünk meg több kéne. Hiába, sok "munka" fekszik már a kicsikéimben. Megvesznék, ha lenyúlnák. Mondjuk óvatosnak óvatos vagyok, de az szart sem ér az account tolvajok ellen. -
#133065 tömeggel óvatosan de egyébként igen -
#133064 lol, sőt: /facepalm -
#133063 Talentolásnál nemtom mire kell osztani vagymi. XD Grind = ölés (kézzel) szóval, hogy kell ölni 1 Warriorral? Be a tömegbe oszt' aggyad neki? -
#133062 Talentezés/Grindelés ??? -
#133061 Warriornál Talentezés/Grindelés közben mire kell oda figyelni? -
#133060 vannak passzívak is és vannak aktívak is warriornál asszem 40en van mortal strike ha armsos -
#133059 pénzért bonyolítani az életet
a magyarnak is megéri -
#133058 Ezek ilyen passzív spellek? -
#133057 hi!
Tervezek authenticator rendelését, és még van egy hely. Aki szeretne, jelentkezzem. Érdeklődni e-mailben ([email protected]), vagy priviben. -
#133056 Most mi ebben a személyeskedés? Eladtál egy accountot. Utána piszkáltad. Nem véletlenül, hanem direkt. Hogy elhitted-e, hogy sikerül, vagy nem, az nem lényeges, mert megtörtént. Most képzeld el, hogy leülsz játszani, és nem tudsz beloggolni, mert nem jó a jelszó. Biztos első lenne, hogy megnézed az e-mailjeidet, hogy kaptál-e új jelszót, mert az mindennapos dolog. Mi lenne az első, amire gondolsz? Hogy esetleg ellopták? Nem, biztos azt gondolnád, hogy az előző tulaj szórakozott, meg megnézte a dk kezdőt, és néhány ":D" közepette anekdotázik róla az sg fórumon. Hadd szóljon már be valaki, hogy az erkölcsi értékrended tőzsdei mutatója alól kirántottad a szőnyeget! -
#133055 Level 10-től kapod meg az első talentod, minden szinten jár egy.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html -
#133054 Mik azok a Talentok? És a Warrior kasztnak milyen Talentjai vannak?