World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
HUNTER:
-Night Elf Female
-lvl70
-T5-T6 gear
-heroic kulcsok, kara, stb
-100% földi mount
-280% repülõ mount + Netherdrake
-Nordrassil PvE szeró
MAGE:
-Human Female
-lvl70
-kék cuccok
-100% földi mount
-60% repülõ mount
-heroic kulcsok
46.000 forint. alkudni talán lehet. valszeg lesz rajta 1hónap feltöltve.
érdeklõdni: [email protected]
továbbá, mi a pontos hibaüzenet?
amennyiben az elsõ három kérdésre a válasz igen, kérlek mellékeld a választ a negyedik kérdésre. Sajnos a "nem megy, mi a baj" típusú kérdésekre meglehetõsen nehéz válaszolni, további információ nélkül.
kérlek segítsetek.2.4.0 van fent nekem és nem engedi a 2.4.1-et felrakni.
a wowerror.exe fájlal van gond.
már újratettem repaireltem de semmit nem enged .
plz. segítsetek
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De várjatok. Nincsenek fegyvereik, csak tapsolnak? <#nemtudom>#nemtudom>
ಥ_ಥ
... pont ez a baj ...
... pont ez a baj ...
Nem kéne összeírni egy FAQ-t a legtöbbször feltett kérdésekrõl? (Hogyan kell accot csinálni, hogy mûködik a free trial, hogyan kell pénzt adni stb stb.)
A másik meg az, hogy a bannerban lassan ki lehetne cserélni BC logót a LiccsKingre.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Byez
Get a life!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
██
Beállítások menü elõhívása:
/questhelper settings
Innentõl egérrel a Route Workload Scale menü, és bõven lehet 100% alá menni, nem lesz nagyon érezhetõ különbség.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
It seems like the character you are trying to view is not currently available on the Armory. Since the Armory data is periodically updated, this character needs to have been active recently for detailed character data to show up. Character profiles that have been updated recently may display this message as a result of high server load.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mar nem lehet lvl 70-es GM fegyvereket vasarolni?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
fõleg a 2. képen tetszett a duma a party chat-ben 😄