166745
  • TVelvet
    Talentet küld már el pls, kiváncsi vagyok. :)

Egyébként meg instába, jo a blight aoe tankolni, a sebzése eléggé elhanyagolható aoe farmkor, azmeg a másik hogy másra is elkölthetném a runic powert, ha pvpről van szó... Az meg hogy +10% dmgetvan pff.. sokkal értelmesebb talentekre is ellehet költeni... A legjobb talent a frost strike, rugogyilkos, nemlehet dodgelni, parryzni, csak legyen rá runic powered, amugymeg simán jó pvp-ben a DK, eddig egyetlen classal sem volt különösebb problémám, de ez csak énvagyok. -.-
  • maniac001
    Pontosan!!!
    Nem rossz első helyen lenni dmg-ben, de nem érdekel ha nem ott leszek. A DK iszonyat feelning és én EZÉRT játszom. Amúgy nekem is mondták instába hogy nagyon szépek az animok meg a spellek :)
  • Lacee
    új híresemberes reklám, én jót röhögtem :)

(aki nem ismerné, itt van pár korábbi:
    Mr. T
    William Shatner)
  • Mighty
    A minap hírdette Timber koma, hogy neki van 2 felesleges tokenje. Próbálkozz be nála.
    Egyébként meg www.blizzard.com/store
  • Sephi
    "nomeg az efféle személyeskedést is hanyagoljuk "

Ez nala default. Ra se ránts :D
  • tigeroo
    ájájjáj! ezt írtam ki új hobbymnak vagy mi? egyszer csináltam, akkor is azért mert kételkedtem benne hogy sikerül! bár mondom, nem akarok mentegetőzni mert már megtörtént.
    küldtem neki egy új e-mail confirmet (az ő e-mail címére) és kész.
    se visszalopni, se köcsögölni nem akarom.
    tényleg nem akarok vitába szállni mert egyfelől igazad van, de nem kéne túlzásokba esni, nomeg az efféle személyeskedést is hanyagoljuk szerintem
  • WiLDoR
    igen, ezzel én is igy vagyok :)
    még elég láma vagyok vele pvp-ben, de nem érdekel, még bele kell rázódni (meg még pve-ben is van bőven mit tanulni).
    iszonyat feeling, mikor bedübörögtök heroic, instába, nyomod a spelleket, repkednek a bazi szépen kidolgozott spellanimok (be van ájulva mindenki a partyban, hogy milyen jól néz ki), alattad pusztul és szárad ki a föld és hullanak a mobok tucatjával.
    iszonyat feelingje van :)

na meg az még baromi jó, mikor random halott noob whisperelget instába, hogy: "hey, resurrect me plz".
    én meg feltámasztom, s jön partychatbe, csupa nagybetűkkel, hogy:
    "WTF IS THAT???????"

na ilyenkor mindig vigyorgok egy jót x)
  • YakHead
    Srácok, ezt az Authenticator Key-t, hardverkulcsot vagy mi a neve azt hol lehet megrendelni? Mert kerestem google-ba, de lehet én kerestem rosszul, nem találtam. Tud valaki segíteni? Előre is köszi.
  • picket
    1. Ha érdekel mi történik a karakter kimaxolt seggvakarás skilljével, akkor minek adod el?
    2. Szerinted a fószer akinek eladtad mennyit agyalhat meg szenvedhet, amikor neked úri kedved úgy tartja, hogy a password recovery funkciót buzeráld? Remélem valamikor veszel majd karaktert, és hozzád hasonló idiótába botlassz.
  • tigeroo
    + secret passt megadtam neki.

meg e-mailt is kicseréltem neki (jó, tényleg meglepődtem hogy kaptam uj passt, azért léptem be. nem akarok kifogásokat keresni. amúgy tegye fel a kezét az aki már adott el accountot és nem nézett utána a karaktereinek. főleg mert a csávó ilyet tolt nekem msn-en miután megvette: "oh köszi az üzletet, felis vettem egyből az engineeringet + blacksmithst. aha, ezért eldobhatta a kimaxolt skinning/dragonscale LW-t )
  • Sephi
    En kerek elnézést, hogy eddig meg nem játszottam Warrior-al.
  • Zomil
    jah annyit még kihagytam h a prot pala ellen duel volt :)

amugy meg 10-böl 9-szer ha leöl sunyiba valaki utána fél hp-val feléledve vissza tudom adni neki :D
  • Zomil
    Pvp-ben egyáltalán nem gyenge a dk :)
    nagyon szeretem a pvp-t, és probálgattam már párszor igaz nem bg-n csak world pvp-n.
    pl. 3-bol 2-szer elvertem egy velem egy szinten lévő prot palát, ö sem volt jó gearben én sem(persze bubit nem használt :) )
    de egy lock-ot v mage-et eszméletlen egyszerü leverni dk-val :)
    leginkább a prot pala és warrior tud kifogni rajta
    amugy meg ha ghoul-ként ujjáéledsz, az a durva, h ugy is elég durva dmg-et tudsz kiosztani, föleg ha még meletted van a ghoulod :P
  • picket
    Nem értem ezt az egészet. Ez egy alap mozgás bloodelfnél. Ott a mozgékony kolléga is. Ha valaki pattogó karaktert akar látni, mert a dotolós kézemelgetős unalmas, akkor ezt már évek óta megtehette volna. Reroll warrior, talentolj fury-ra, aztán pattoghatsz. Dk fanboiság új animot felfedezni ott, ahol nincs is. :p
  • Sephi
    BE DK -nal amikor ket kezes weapon-an harcol akkor neha utes utan ugy csereli at a fegyvert a masik kezben, hogy maga kore forgatja.

Na ez stilus kerem szepen! Imadom :D
  • maniac001
    Szerintetek unholy-n az outbreak-et vagy a wondering plague-t érdemesebb kirakni pve-re? Nem fogom mindkettőt.
  • Dr DeViLKiNG
    Megnyugodhatsz, ez csak azért van mert nem sokat játszottál vele, és semmi normális geared nincs.
    Egy blood/unholy(21/5/45) dkt 1v1ben, de még akár 1v3ban sem lehet elverni. Frost inkább bgkre a nagy hent miatt.
  • maniac001
    T5-T6 lock és hunter...
  • maniac001
    Elmesélek egy sztorit. Tegnap dragonblight-on egy wanted q-et csináltam egy shadow pappal. Healelt amennyire tudott, de meghaltam. Ghoulként feltámadtam és a boss maradék 10% HP-ját ghoulként vertem le. Az addok meg szépen feküdtek amikor felrobbantottam magam. Visszasétáltam, felkeltem fél HP-val, berántottam 2 mobot és fullra healeltem magam belőlük (DS FTW). Aztán az egyik teteméből előhívtam egy ghoult magam mellé. Ezek azok a pillanatok, amiért DK-val játszom. Másik dolog... T6-T6 lockom és hunterem van. A hunter csak áll és lő (kb. nulla fight animáció), lock vagy a kezét emelgeti ha dotol, vagy csavar valami golyót ha destro (kb. nagyon gyér fight animáció). A DK ha harcol, a hit&spell animációk annyira ütősek hogy eszméletlen. Olyan mint egy dühöngő őrült. Ezek azok a feelingek amik miatt akkor sem mennék vissza hunterre vagy lockra ha DK-ként egy lvl1-es imp a földbe döngölne pvp-ben.
  • WiLDoR
    ezért is irtam, azt amit, hogy ezek csak első tapasztalatok voltak.
    fogalmam sincs, hogy milyen lesz majd a dk pvp gear-ben, de ettől függetlenül az biztos, hogy:
    1. disease-ek felpakolására szükséged lesz, ha érdemi sebzést akarsz majd kiosztani, ami egálban lesz a többi class-éval...ha pedig ezeket simán-lazán lekapják, akkor sz*rban leszel, mert a strike-jaid dmg-e kb. 30-40%-kal fog visszaesni, ami nagyon sok.
    2. nem lesz időd rá, hogy rotációkkal babrálj,
    3. a rúnák regen ideje akárhonnan is nézzük egy túl erős limitációt képeznek pvp környezetben, ami bg-n még csak-csak el fog menni, de arénához van rá 1 fogadásom, hogy változtatni fognak rajta. még nemtom' mit, ez csak 1 megérzés.

amúgy inkább frost-ot ajánlják pvp-re szinte mindenhol a magas burst potenciálja és a talent ág végén lévő cc miatt.
  • maniac001
    Azt se felejtsd el, hogy nagy eséllyel T5-T6 cuccokban vannak a playerek. A DK-nak nem volt esélye ilyesmi cuccokra. És ha a DK nem farmolta rommá Naxx-ot vagy valami durva heroicot, a gearje nem kicsit alaumúlja a "régi" kasztokét. Főleg ha esetlegesen s3-4-ben van. A pvp nem kiforrott még DK ügyben, sokat kell tanulni. Friss kaszt még. Majd 2-3 hónap múlva jön ki a balance, amikor már a DK-nak is a többiekhez képest azonos gearje és kaszt tapasztalata lesz. Mondom ezt úgy, hogy a pvp engem sem vonz igazán. HLI musthave legyen, nekem (is) ez számít.
  • maniac001
    Van olyan glyph ami nullára csökkenti az icebound fortitude runeszükségletét. Ez ugye 12 sec stun immune és 50% -dmg ellened. Én olyan spellel kezdeném ami death rune-t generál. 2*blood strike pl. unholy ágon. A plague strike 50%-al csökkenti a mozgását azon a területen, és ha felcsapod az unholy presence-t 15%-al gyorsabban mozogsz. Ezen kívül a ghoulodnak van egy Gnaw nevű képessége ami 3 secre stunnolja a delikvenst (ha nem misseli).

Ha privátban elküldenéd a karid nevét, megnézném armoryban a talentedet. Hátha tanulok belőle valamit. De ahogy a leírásodat olvasom ez blood talent. Unholy-n több pvp cucc van szerintem.
  • Sephi
    Ha csak acc+pass -t adtal meg a tagnak akkor ... nem igazan van mitol felned.

Az mar megint mas dolog, hogy ez mennyire egy korrekt dolog...

Szerintem nem az.
  • picket
    WallOfText->Skip
  • picket
    "multhéten poénból kértem password recovery-t, és az e-mail címemre legnagyobb meglepődésemre kaptam új passt. beléptem ,dk kezdőt megsasoltam " - gratulálok, korrekt ember vagy
  • WiLDoR
    unholy blight nagyon is jó, sokan leszólják, pedig aoe grindre perfekt.
    behúzol 4-5 pack-ot, feltolod az UB-t és it-ps-pestilence után bőven elég deathstrike-olgatni, s mobok maguktól beledöglenek az aoe sebzésbe.
    én ezzel öltem le 10-12-esével simán-lazán a mobokat.
    instába pedig megfelelő gear-rel d&d + ub + bloodboil = aoe tank
    vagy prot palatank + 2 egyéb aoe class mellé ezzel a talenttel még a heroic instákat is röhögve szét lehet aoe-zni, s 90% eséllyel 1 helyen leszel a kiosztott dmg-ben.
    szal' csak ennyire "sz*r" az a talent x)
  • WiLDoR
    dk-val arénában lesznek gondok, ez már most látszik (world pvp-ben, engem pl. - ok, nem vagyok egy pro pvp face - de velem szinte minden class feltörölte a padlót szintezés közben, 1-2 kivételtől eltekintve (rugók, warriorok, retpalák, cementsámlik ellen pl. ha nem frost presence-ben voltam, kb. 0 esélyem volt)).
    ugyanis az összes skilled a runákhoz van kötve, ez pedig idő, amig visszatöltődik, illetve az egyéb defensive skilljeid is elég nagy cd-n vannak.
    mondok 1 példát:

- van 2 alap sebző disease, ebből egyik 1 frost rúna (icy touch), ez ugyebár kell pl. rugók ellen (vagy hogy csak szimplán növeld a dmg-ed), hogy ne tudjon kedve szerint stealh-elni, ha ellövöd, 1 frost rúnád marad.
    - van 1 lassításod, ami szintén 1 frost rúna, ez szintén kell.
    - ha ezt a kettőt elnyomod, akkor utána 8 sec downtime van - ha nincs death rúna - amig ez a két frost rúnád visszatöltődik.
    - addig spammelhetsz egyebet, bármit, amihez nem frost rúna kell.
    - csak éppen, ha a lassításod leszedik, te meg kapsz egyet, akkor szanaszét kite-olnak azalatt, amig a frost rúnáid visszajönnek. death gripet ellőheted, de nagyon ki kell számolni, hogy mikor teszed, mert ha rosszkor lövöd el, kb. véged is. s túl nagy rajta a cd, 1 harcban átlagban 1x tudod ellőni.
    - plusz amig nincs frost rúnád a speckó, s általában nagyot sebző, selfhealelő, stb. támadásaid is kiesnek, lásd pl. obitetare-et, death strike, heart strike, etc. (mert mi kell ezekhez? 1 unholy + 1 frost rúna, namost ugye unholy van, frost viszont nincs -> tehát 8 secig max. blood strike-ot spammelhetsz (már, ha hagyják), ha nincs death rúnád)

- a másik probléma az lesz, hogy amig pve-ben lehet csodaszép rotációkat felépíteni, addig pvp-ben erre nem lesz időd. nem lesz rá idő arénában, hogy te szépen elnyomigáld a PS-IT-BS-BS-DS-OB-DC-blablabla akármi kombódat, mert közben kapsz majd 3 stun-t, 2 lassítást, plusz mire felrakod a 2. sebző disease-ed, addigra az elsőt már le is kapták. disease-ek nélkül a sebzés pedig kb. a felére fog visszaesni.

- nincs heal debuffod. nem hinném, hogy warrior, rugó vagy hunter helyett bárki is majd dk-t fog vinni arénára emiatt.

- borzalmasan érzéken a dk a kite-ra, és a lassításokra, plusz emellé gyakorlatilag frost ág végén van 1 db cc-d, aztán hello. se fear, se poly, se blind, se semmi ezen kívűl. (tehát nincs olyan deep frost spec nélkül, mint pl. a warrinál, hogy inti shout + bandage, vagy rugónál blind + bandage)

nekem kb. ezek voltak a tapasztalataim eddig dk ügyileg pvp téren.
    bár én pve miatt csináltam, ha nagyon pvp-zni szeretnék, akkor majd megyek warhammerezni.
    szóval szerintem aki amiatt csinálta a dk-t, hogy hűdemekkora aréna király lesz, az szerintem már most nyugodtan abbahagyhatja, mert nem lesz az.

de mint irtam, ezek voltak az első tapasztalataim, főleg lvlup során. bg-be még nem jártam vele...viszont olvasgatok fórumokat elég sok helyen dk ügyben, s ahogy elnéztem, nem csak az én meglátásom ez.
    szóval még egyszer, ez nem whine volt, kb. lesz*rom magasról, hogy a dk milyen lesz arénában, pve-ben legyen jó, a többi meg nem érdekel.
  • WiLDoR
    az lehet, hogy te 1 hete megirtad, de hogy nem kaptam meg, az olyan biztos, mint ahogy itt ülök (ellenőriztem).
  • edios
    Hajrá, most úgyis megfelezték a 60-70 lvl xp követelményeit.
  • Zomil
    hát nem éppen :)
  • ShaiHulud
    miert is?
  • KurtVampire
    én egy assassin rogue-nél láttam pvp-videóban ilyen bombát, eldobta mikor messze volt enemyre
  • TVelvet
    unholyn az utolsó két talent, haszontalan, föleg az uccso..
  • KurtVampire
    adamite granade-t honnan lehet szerezni?
  • Gibor
    Druid hoz kérhetnék egy Feral combatos tallent képet? mert nemtom hogy hogyan osszam szét a pontokat, mármint sztetek mi lenne a legjobb dps druidnak :D
  • Tatyla
    ha már Unholy/Blood akkor inkább ez
  • tigeroo
    hát igen miféle világ ez, főleg mivel illegális ez az egész account csere-bere :D

amúgy én max. személyes találkozón vennék ilyen accountot. így netről könnyü arcoskodni meg visszacsórni az egészet.
    (bár úgyse..inkább felhúzok egy karit..mégha leistörlöm párszor a nagy póverleveling közepette
  • Count Adyn
    $ :)
  • keymaker
    Mi féle világ ez h az emberek wow accountot lopnak:P miért kell megölni a másik ember szórakozását?
  • tigeroo
    háde várjál:D
    ugy volt hogy megadtam az acc nevet + passt a tagnak. ő megváltoztatta a passwordot, nemtudtam belépni. meg küldött ilyen német nyelvű blizz levelet, new e-mail confirm-el. megváltoztattuk az ő "k" betűs emailcímére (nekemis "k" betűs)
    multhéten poénból kértem password recovery-t, és az e-mail címemre legnagyobb meglepődésemre kaptam új passt. beléptem ,dk kezdőt megsasoltam :D
    szóval nemtudom hogy kinek az e-mail címe van beírva (az account managerben ennyit látok, e-mail : k*********)

:D