World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe a "spelleket is le akarom fordítani" dologba szerintem nem kéne belefogni. Le is írom miért. Aki játszik a játékkal (eredeti szerverekrõl beszélek) azok az angol nevén használják. A játékosok 99.9%-a így ismeri...még itt magyarországon is. Ha teszem azt lefordítod a varázslatok (spells?)/képességek (abilities?) angol megfelelõjét magyarra és valaki benyögi bármelyik csatornán, a kutya nem fog tudni neki válaszolni mert senki nem tudja majd mirõl van szó. De ezt már feszegették itt mások is korábban, de mindég ugyanazt a választ kapták.
Próbálkozni lehet, de hogy mennyire lesz az hasznos a játékosok számára....hááát.

Bocs bocs talent calculatort, jogos
ronihun
de milyen calculator?

...

Csá all!

Szeretnék csinálni egy complett magyar wow calculatort, csak sajna nem vagyok egy ász angolból így lassan fog haladni a fordítás, és mivel még nem ismerem csak a Paladint ezért nem biztos, hogy pontosság. Próbálom fun szerveren kipóbálni õket, de lassan halad, még a palába sem kezdtem bele, most kezdem az elején az egészet.
Kérlek segítsetek, mert egyedül sokáig tart.

A spelleket is le akarom fordítani, arra is lehet jelentkezni. Fordítóknak a neve szerepel majd a programban, így kérlek majd miután fordítottatok egy rész, küldjétek egy teljes neveteket, beceneveteket.

[email protected] ra küldjétek légyszi ha segítetek. És kérlek továbbítsátok a hírt. a www.ferawow.extra.hu,ra csinálok egy gyors lapot ott meg lehet nézni, mit nem fordítanak még.

Kössz elõre is.

Ja nem fikázást kérek segitséget.
Tudom, hogy le lehet könnyen fordítani, de nem mindenkinek.
Shortstop
ilyesmit várok én is de semmi beindulás. ugyanolyan lassan csinálja

ronihun
hát szerintem néha elég hsznos.pl ha kevés volt a hpm benyomtam és gyorsan ledaráltam az ellenfél hpját

...

Shortstop
rogue-nál ez a slice and dice ér valamit vagy ért valaha valamit?

Ezért visszajöhettél 😄

GO AoC...kvajo! Végre egy olyan cucc minöségileg ami leverheti a WoW-ot a trónjáról 😊

ronihun
omg

...

szaba75 hol meik oldalon talán ?=)
és ugye budapest szerver ?😉

Tatyla
hát ez kész,egy fél óráig röhögtem...<#eplus2><#nyes><#nevetes1><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

QuippeR
digitális where-is-waldo! zseniális!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Az enyém meg kisnyúl.

&#3237;_&#3237;

CSáó aki wow -ozik az keressen engem a nevem Nickie! lvl 60
tigeroo
PJack
úgytudom ezt alapból belehet állítani az interface-ben.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Rage47
melyik az az addon, ami a loot tartalmát az egérhez viszi automatikusan?
jha meg spiritre

Narxis
A többet ésszel mint erõvel mondás alapján én az intellectre tennék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

warriornak melyik talent jó fejlödésre?
illetve fury-nak kell agility vagy simán str+sta? vagy mittomén sorba mi kell?
bocsi csak warriorral nem toltam annyit
=D

ForsyS
😊

... pont ez a baj ...

PiszkosFred
Probald ki az AoC-t, aztan ha nem tetszik, meg midnig ott a wow 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bodesz
hát nemtom én már nem játszottam 2hónapja kéne már vmi 😄
de indulok is GCért 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

The Garrett
en meg pont most gondolkodok rajta hogy wotlk ig nem fizetem már be, ha lejár juliusban. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Narxis
Elég ha 1-re koncentrálsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bodesz
na végre.ma megyek gct venni.wotlk ig kéne még 2 70es kari 😄 simán meglesz.akár még 3is :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

DJ RX7
birkanyáj

:3

Frostmane szerveren vagy magyar ally klán? Bent vagyok egy angolban, de azért jó lenne magyarokkal beszélgetni :-)

ForsyS
ez marhajó... eddig nem volt netem 😊. szóval fogalamam sincs, mirõl beszéltetek eddig... kicsit visszaolvastam, de nincsen türelmem 46 kommentet végigolvasni

... pont ez a baj ...

Köszönöm szépen h megtiszteltél ezzel a válasszal. Most nagyon vidám vagyok.

The Garrett
affli

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Warlocknak melyik talent jó fejlödésre? mert én 50en áttalentolnék Demo-ra... csak h addig affli vagy destro?

Tatyla
Halálzóna oda soha többet nem lehet belépni,olyan mint Chernobil,csak az instás megoldásban lehet oda menni mivel akkor visszamész az idõben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ronihun
60 napig

...

Randelz
A "60-day game time card"-al 60napnyi játékidõt játszhatsz, vagy 60 napig?

Randelz
Kösz.Az üresen hagyott területre gondoltam.

Lacee
bm hunternek elemantal LW vagy dragonscale a jobb? leather cuccok adnak agit, mail pedig intellectet, elvileg mindkettõ kéne, nem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

van egy hyjal nevû map tán felwood mellett, na azon nincs semmi. Az egy üresen hagyott terület, amire a fejlesztõk késõbb tehetnek valami zónát ha épp kedvük szottyan, anélkül hogy azon kéne gondolkodni, hogy hogyan bõvítsék a térképet

van egy hyjal summit nevû 25-fõs instance, ez a cavern of times-on keresztül érhetõ el

Hyjalos háttérinfók itt

picket
Taskmanagert elindítod játék közben, amikor beáll a kép, akkor megnézed, hogy mi viszi a processzort, és összehasonlítod a wow (akadás nélküli) processzor használatával. Ha megvan a tettes process, akkor rákeresel neten, hogy mi õ, és mit lehet tenni vele. Ha a wow megy fel 100%-ra, akkor vagy addon probléma, vagy nem tudom, esetleg graf kártya.

&#3237;_&#3237;

Randelz
Bocs elõre is a hülye kérdést, de mivan hyjal on?

Helló mindenkinek.Én karit akkarnék cserélni vagy venni ha máshogy nem megy .Van 70 rugóm horda oldalon és 70 lockom allyn .Ally oldalon lévõ érdekelne ,leginkább druid , pala ,hunter.Ha valakit érdekel írjon privátba.

ugyanilyen problémám volt nekem is... lefutattam vírus írtást azóta nem igazán csinálja

oks köszi

Fehercsoki
Az nem q simán csak megtanulhatod trainertõl és igen mostantól lvl 30on.

te hol tolod?

köszi toomy

Arnoux
Hello!

Van egy kis problémám a wow-val. Játék közben ien 10-30 secre megáll a kép. Elég jó gépem van, CoD 4 majdnem fullon megy ilyen 40 személyes mapokon lagg nélkül

Szerintem igen, legalábbis patch notes-ban ezt írják mindkét kasztnak külön:

Paladin
- Summon Warhorse is now available at level 30.

Warlock
- Summon Felsteed is now available at level 30.

most felteszek egy kérdést!!
mindenki készüljön!

a pala meg lock mount Q-t is 30ra rakják a köv patchben jöv héten?
mert h csak annyit irnak h mount on 30? ebböl nem igazodok ki.
és BOCSÁNAT ha tul szar a kérdés! és nem törtözök én pfujj pfujj phew pfujj

hú. na megis volt. szerintem semmi extra, nem megeröltetö. 1 fokkal jobb mint a " hol van az elf abban a pókos barlangban az elején?".

egy kevés ellentmondást vélek felfedezni

eldöntötted hogy akarsz a játékért fizetni vagy sem?
ha nem akarsz fizetni, akkor menj tört szerverre, de hogy a tört kliens meg a tört pecsek, meg a tört realmlist hogy mûködik, nem tudjuk, mivel mi nem használunk törtöt. nem hülyeség a piros felirat fent. ebben nem tudunk segíteni.

ha a fizetõset választod, és csak az alapjátékot vetted meg, akkor ne kavarj be a törtös letöltéseiddel, mert hiába ügyeskedsz, játszani nem fog engedni. felrakod az alapjátékot, elindítod, és leszedi a pecseket automatikusan. ennyi....