166745
  • ocsi007
    Csicska a Remendy főleg a Sunapple retri imba skilles pala. Rerolllol gyorsan arra ami erős :DD Erős egyéniség lehetsz:D Na az ilyen embernek egész nap itt kell ülnie hogy vigye valamire a játékba. Sok sikert a játékba, azért remélem ezt a két palabuffot feltudod már rakni.
  • flinta
    3-4. helyen a két disease van, vagyis ez a wws jórészt trash pucolásból lehet. aoe-ben nem kérdéses, hogy erős a dk, ami érdekelne, mondjuk pötsverk blood talenten.
  • maniac001
    Van itt egy Csoszály nevű UD rugó az arathorról?
  • Warden
    Human paladin Harvee.
  • [HUN]Crassus
    mondjuk ha tudnek nevet konnyebb lenne....nem egy human warri?
  • [HUN]Crassus
    Oooo nemlattam,biztos nagyon questeltem vagy ilyesmi:)

a prioritast nem feszegetem,mert amikor egyszer nyitottam errol egy topikot a guild forumon eleg erdekes hozzaszolasok szulettek....
    majd kivarom a soromat azt hali:P
  • Warden
    A karakterednek vagy neked nem kellene szemüveget hordania?Úon útfélen integetek a kiba.. randa orkodnak de szerintem csökkentett látásmód ftw.

No a jcrafter token az egy érdekes dolog.Naponta egyet kap a jcrafter HA megcsinálja a napi questet vagyis egy jcrafter 4 nap alatt szed össze 4 drabot, egy jobb recept pl a nyakláncok vagy gyűrűk 6 tokent igényelnek.AH ban nem láttam még alli oldalon, de valószinű hogy pár hét mulva azért oda is bekerülnek iszonyat áron az eye-k is mivel az is egy db/token.Viszont az artum a szerver legerősebb hordás guildje és nálatok is az a cél hogy 25 ösben játszatok ne a gyik 10 fős instákban, így ott is gondolom én tank-healer prio van.Nálunk négy jcrafter közösen veszi a recepteket gondosan üygelve hogy ne ugyanazt, ki van osztva kié lánc receptek kié a gyűrű és kiké az egyébb epox gem.
    Igy viszont napi egy lánc-gyűrű craftolható/nap a guildben.

B variáció megveszed a badgest igaz az nem annyira jó de nem rossz.Esetleg alt jcrafter karakterek összeszedk neked a 4 darabot.
  • [HUN]Crassus
    Huhh tegnap retalenteltem tankra..nos kiba fain lett!!Igaz ninja pvp talentek is vannak benne ami nekem must have még pve-ben is,de még így is kurvajó! Szir szar gear/armory-n leshető-talentkiosztással egyetemben/ igaz kezd alakulni és a cap-ek megvannak/540+ def,és 60% dmg reduction/,mert tegnap rámraboltak rendesen a többiek és be is húztam 35 badge-t estig...
    4500!!-as shield slam,stunlock:P,és a kaszter mobok atom szopatása is lehetséges...igaz egy ici-picit néha kevéskének érzem a rage-t az armshoz/endless rage ftw/ képest...főleg mikor nem találnak el vagy felszívom az ütések nagy részét a blokkal/volt 1900!as blokk absorbom is..igaz nem vágom,hogyan lehetséges mivel a karilapon még mindíg nem elérhető ennek az értéknek a statisztikája...
    Lenyomtam 3 napi questet is még alvás előtt és a mobozás/questelés is sima liba...

kérdés: eagle's eye nagyon szopó? a JC-k nek? kellene 4 db tankos gyűrűhöz és nemtudom mekkora szivesség ezt elninjázni a JC-től....
  • 1Darton1
    Hm, ez a dk dps egesz jo. Mondjuk a tobbseg slackelt, de ez nem kisebbiti az erdemet. Olyan feral dudu szintu, csak az altalaban tobb supportot ad egy kicsivel.
  • ShaiHulud
    conflagok a backdraft procokhoz?
  • [HUN]Crassus
    nah holnap leshotolom a lövési kísérletemet......:P
  • Tatyla
    a blizz most nem szereti a lockokat,amugy gear meg a tálentfa se az igazi még szerintem.
  • Bhalage
    eleg gyengen muzsikaltal, hogyhogy?
  • Tatyla
    te nyomi piros szöveget olvastad fenn?
  • titan15
    hali
    meg tudja valaki mondani, hogyan tudnak realmot cserelni a lich kingben? realms.wtf nincs a wow mappaban, csak a data/gbus-ben, es azt hiaba allitom at, semmi nem valtozik...
    koszi
  • Tatyla
    na kéremszépen írtak rám páran a DK-nk végett aki dps,hát akkor itt a tegnapi naxx25 tetején az emberünkkel.profilja
  • maniac001
    Én blood-al fejlődtem mert gyakorlatilag HP veszteség nélkül darálod a mobokat. De az unholy talán mégjobb, csak a rotációdban legyen benne a death strike.
  • Savmacska
    Milyen talentet ajánlotok fejlődni? és talentet is linkeljetek mind 3om ágból plz, nagyon lammevagyok hozzá :( Előre is kösz

Blood , Frost, Unholy taletet kérnék és hogy melyik ág mire jó
  • maniac001
    most*
  • maniac001
    Nekem arra kéne válasz hogy akkor mosz szar vagy imba a DK dps? Mert Tatyla személyes benyomása szerint imba Naxx 25-ben, a FS adatai szerint jó szar.

Hogyisakkormostezmiez?
  • Gumbo
    nem kell
    én ugyan úgy lövöldözök a puskával/nyíllal mint eddig
  • WiLDoR
    D&D, frost presence és a dps-ed generálja az aggro-t.
    ezért ha a dps-ed pocsék, akkor az aggrotartásod is pocsék lesz.
    aggróval nem lesz gond, frost presence és a dps-ed elég lesz, hogy ne másszanak le rólad a mobok.
    amúgy meg frost, blood ágon van ugyan 1-2 talent ami segít tankolásban, de azok tier 1-2-ben helyezkednek el általában, szóval kirakhatók, igy gyakorlatilag bármilyen speccel tudsz tankolni.
    mondjuk szvsz az a bone armor unholy ágon túl jó ahhoz, hogy tankolásnál csak úgy mellőzni lehessen.
    heroic-ot simán le fogsz tudni tankolni questes def gearrel és unholy talenttel, naxx. 10-esbe viszont ez már kevés (ez sajna tapasztalat), oda már talentek is kellenek...
  • antgecc
    Mondják ugye, hogy a frost ág tankolásra jó. Csak az a helyzet, hogy nem vágom, hogy miért. Van egy Frigid Deadplate, egy Frost Aura meg egy Acclimation ugye, az oké, tankolós, bár annyira nem menő sztem. Unbreakable Armor az 1 perc cd-jével magában megintcsak nem ász. Mondjuk, ha felváltva használom az Icebound Fortitude-al és a talentelt Rune Tap-el, az már úgy jó lehet. Viszont sehol nincs egyetlen olyan spell vagy ability, ami rendesen megnöveli az agro-t. Oké, még nem tankoltam instában, lehet hogy lehet elég agrót csinál magával a Frost Presencel, de ha ez igaz, akkor elég, ha unholy-val tankolok Frost Presence-ben, nem? Szal nem igazán értem mitől is olyan húde tankolós ág a frost ág. Én inkább úgy látom, hogy az egy arénás ág.
  • t0ma
    no, megneztem es telleg nem kell tatyo

Throw tipusu fegyvernek meg loszer sem kell. A `throw` skillel lo.

Gun projectilet lo ki, de eleg csak a kis slotba berakni
    Bow, crossbow arrow-t, de azt is lotte nekem tatyo nelkul.
    ez a ketto persze a `shoot` skillel lo.

most viszont eszembe jutott, hogy ugyan nem volt loszertaskam slotba rakva, de ott figyelt a taskamban. lehet annyi kell azert, hogy a loszertaska a taskadban legyen legalabb.

• picket
    "régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat :D

*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d"

#133104 ("Válasz 'Bhalage' üzenetére (#133103)"):
    "Eltörölték."

l2read
  • [HUN]Crassus
    nem értettem félre ott mondják a srácok,hogy tatyóbol lehet csak lőni:S
  • picket
    szerintem félre értetted (nézd meg mire válaszol) :p
  • [HUN]Crassus
    eltoroltek? lolbazzz miert? ok mostmar van heroic throw...,de olykor elengedhetetlen,hogy lofegyverrel huzzon a tank...es ezert bealdozzon egy taskaslotot??!! lol...na mind1
  • Lazarus
    throw wpn rlz
  • antgecc
    Eltörölték.
  • Bhalage
    régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat :D

*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d
  • Bhalage
    régen nem kellett...
  • t0ma
    crassus, bocs, de telleg be kell aldozni egy tatyot a nyilaknak...
  • picket
    Ne merészeld kiszivárogtatni az epic ásók statjait, mert kirúglak!
  • [HUN]Crassus
    nos van bow skillem/300x/,mert anno hasznaltam/huzni-trinketkent ijjat/ quivers csak attack speed-et novel nem kotelezo,hogy bealdozd az egyik taska slotodat azert,mert 2percenkent losz egyet tankkal ,hogy huzhass....szoval a problemam maradt nem tudok ijjal loni!:S es kurvara nemertem,hogy miert:P
  • MarkBlade
    Gank-eld le őket.. azt KEK :D
  • sector512
    Mennyi most egy hónap ha kártyával töltöm fel, tudja valaki? Mert a GC olcsóbb lett.
  • PiszkosFred
    Beta teszter vagyok, picket epic asoit tesztelem, most epp grind szempontjabol, de ha jon meg egy-ket hulye ugyfel, akkor lesz itt world pvp teszt is.
  • maniac001
    Tatyla a FS-on pont arról olvasok hogy szar a DK raid dps-e. Nálatok meg imba. Hogy van ez akkor? Buff kell vagy nerf?
  • Warden
    Bétából való azóta eltelt vagy 2 hónap, meg igensok nerf.Menj a frostshockra ott szeretik az iylet.A videó amugy ha nem jött volna le arról szól hogy a warriornak lövése nincs a képességeiről, és a death knight is ipari tanuló.