166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ocsi007 #133133 Csicska a Remendy főleg a Sunapple retri imba skilles pala. Rerolllol gyorsan arra ami erős :DD Erős egyéniség lehetsz:D Na az ilyen embernek egész nap itt kell ülnie hogy vigye valamire a játékba. Sok sikert a játékba, azért remélem ezt a két palabuffot feltudod már rakni. -
flinta #133132 3-4. helyen a két disease van, vagyis ez a wws jórészt trash pucolásból lehet. aoe-ben nem kérdéses, hogy erős a dk, ami érdekelne, mondjuk pötsverk blood talenten. -
maniac001 #133131 Van itt egy Csoszály nevű UD rugó az arathorról? -
Warden #133130 Human paladin Harvee. -
#133129 mondjuk ha tudnek nevet konnyebb lenne....nem egy human warri? -
#133128 Oooo nemlattam,biztos nagyon questeltem vagy ilyesmi:)
a prioritast nem feszegetem,mert amikor egyszer nyitottam errol egy topikot a guild forumon eleg erdekes hozzaszolasok szulettek....
majd kivarom a soromat azt hali:P -
Warden #133127 A karakterednek vagy neked nem kellene szemüveget hordania?Úon útfélen integetek a kiba.. randa orkodnak de szerintem csökkentett látásmód ftw.
No a jcrafter token az egy érdekes dolog.Naponta egyet kap a jcrafter HA megcsinálja a napi questet vagyis egy jcrafter 4 nap alatt szed össze 4 drabot, egy jobb recept pl a nyakláncok vagy gyűrűk 6 tokent igényelnek.AH ban nem láttam még alli oldalon, de valószinű hogy pár hét mulva azért oda is bekerülnek iszonyat áron az eye-k is mivel az is egy db/token.Viszont az artum a szerver legerősebb hordás guildje és nálatok is az a cél hogy 25 ösben játszatok ne a gyik 10 fős instákban, így ott is gondolom én tank-healer prio van.Nálunk négy jcrafter közösen veszi a recepteket gondosan üygelve hogy ne ugyanazt, ki van osztva kié lánc receptek kié a gyűrű és kiké az egyébb epox gem.
Igy viszont napi egy lánc-gyűrű craftolható/nap a guildben.
B variáció megveszed a badgest igaz az nem annyira jó de nem rossz.Esetleg alt jcrafter karakterek összeszedk neked a 4 darabot. -
#133126 Huhh tegnap retalenteltem tankra..nos kiba fain lett!!Igaz ninja pvp talentek is vannak benne ami nekem must have még pve-ben is,de még így is kurvajó! Szir szar gear/armory-n leshető-talentkiosztással egyetemben/ igaz kezd alakulni és a cap-ek megvannak/540+ def,és 60% dmg reduction/,mert tegnap rámraboltak rendesen a többiek és be is húztam 35 badge-t estig...
4500!!-as shield slam,stunlock:P,és a kaszter mobok atom szopatása is lehetséges...igaz egy ici-picit néha kevéskének érzem a rage-t az armshoz/endless rage ftw/ képest...főleg mikor nem találnak el vagy felszívom az ütések nagy részét a blokkal/volt 1900!as blokk absorbom is..igaz nem vágom,hogyan lehetséges mivel a karilapon még mindíg nem elérhető ennek az értéknek a statisztikája...
Lenyomtam 3 napi questet is még alvás előtt és a mobozás/questelés is sima liba...
kérdés: eagle's eye nagyon szopó? a JC-k nek? kellene 4 db tankos gyűrűhöz és nemtudom mekkora szivesség ezt elninjázni a JC-től.... -
1Darton1 #133125 Hm, ez a dk dps egesz jo. Mondjuk a tobbseg slackelt, de ez nem kisebbiti az erdemet. Olyan feral dudu szintu, csak az altalaban tobb supportot ad egy kicsivel. -
ShaiHulud #133124 conflagok a backdraft procokhoz? -
#133123 nah holnap leshotolom a lövési kísérletemet......:P -
#133122 a blizz most nem szereti a lockokat,amugy gear meg a tálentfa se az igazi még szerintem. -
Bhalage #133121 eleg gyengen muzsikaltal, hogyhogy? -
#133120 te nyomi piros szöveget olvastad fenn? -
titan15 #133119 hali
meg tudja valaki mondani, hogyan tudnak realmot cserelni a lich kingben? realms.wtf nincs a wow mappaban, csak a data/gbus-ben, es azt hiaba allitom at, semmi nem valtozik...
koszi -
#133118 na kéremszépen írtak rám páran a DK-nk végett aki dps,hát akkor itt a tegnapi naxx25 tetején az emberünkkel.profilja -
maniac001 #133117 Én blood-al fejlődtem mert gyakorlatilag HP veszteség nélkül darálod a mobokat. De az unholy talán mégjobb, csak a rotációdban legyen benne a death strike. -
Savmacska #133116 Milyen talentet ajánlotok fejlődni? és talentet is linkeljetek mind 3om ágból plz, nagyon lammevagyok hozzá :( Előre is kösz
Blood , Frost, Unholy taletet kérnék és hogy melyik ág mire jó -
maniac001 #133115 most* -
maniac001 #133114 Nekem arra kéne válasz hogy akkor mosz szar vagy imba a DK dps? Mert Tatyla személyes benyomása szerint imba Naxx 25-ben, a FS adatai szerint jó szar.
Hogyisakkormostezmiez? -
Gumbo #133113 nem kell
én ugyan úgy lövöldözök a puskával/nyíllal mint eddig -
WiLDoR #133112 D&D, frost presence és a dps-ed generálja az aggro-t.
ezért ha a dps-ed pocsék, akkor az aggrotartásod is pocsék lesz.
aggróval nem lesz gond, frost presence és a dps-ed elég lesz, hogy ne másszanak le rólad a mobok.
amúgy meg frost, blood ágon van ugyan 1-2 talent ami segít tankolásban, de azok tier 1-2-ben helyezkednek el általában, szóval kirakhatók, igy gyakorlatilag bármilyen speccel tudsz tankolni.
mondjuk szvsz az a bone armor unholy ágon túl jó ahhoz, hogy tankolásnál csak úgy mellőzni lehessen.
heroic-ot simán le fogsz tudni tankolni questes def gearrel és unholy talenttel, naxx. 10-esbe viszont ez már kevés (ez sajna tapasztalat), oda már talentek is kellenek... -
#133111 Mondják ugye, hogy a frost ág tankolásra jó. Csak az a helyzet, hogy nem vágom, hogy miért. Van egy Frigid Deadplate, egy Frost Aura meg egy Acclimation ugye, az oké, tankolós, bár annyira nem menő sztem. Unbreakable Armor az 1 perc cd-jével magában megintcsak nem ász. Mondjuk, ha felváltva használom az Icebound Fortitude-al és a talentelt Rune Tap-el, az már úgy jó lehet. Viszont sehol nincs egyetlen olyan spell vagy ability, ami rendesen megnöveli az agro-t. Oké, még nem tankoltam instában, lehet hogy lehet elég agrót csinál magával a Frost Presencel, de ha ez igaz, akkor elég, ha unholy-val tankolok Frost Presence-ben, nem? Szal nem igazán értem mitől is olyan húde tankolós ág a frost ág. Én inkább úgy látom, hogy az egy arénás ág. -
t0ma #133110 no, megneztem es telleg nem kell tatyo
Throw tipusu fegyvernek meg loszer sem kell. A `throw` skillel lo.
Gun projectilet lo ki, de eleg csak a kis slotba berakni
Bow, crossbow arrow-t, de azt is lotte nekem tatyo nelkul.
ez a ketto persze a `shoot` skillel lo.
most viszont eszembe jutott, hogy ugyan nem volt loszertaskam slotba rakva, de ott figyelt a taskamban. lehet annyi kell azert, hogy a loszertaska a taskadban legyen legalabb.
-
#133109 #133103
"régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat :D
*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d"
#133104 ("Válasz 'Bhalage' üzenetére (#133103)"):
"Eltörölték."
l2read -
#133108 nem értettem félre ott mondják a srácok,hogy tatyóbol lehet csak lőni:S -
#133107 szerintem félre értetted (nézd meg mire válaszol) :p -
#133106 eltoroltek? lolbazzz miert? ok mostmar van heroic throw...,de olykor elengedhetetlen,hogy lofegyverrel huzzon a tank...es ezert bealdozzon egy taskaslotot??!! lol...na mind1 -
#133105 throw wpn rlz -
#133104 Eltörölték. -
Bhalage #133103 régen* úgy volt, hgoy volt vagy 3fajta skill a konyvben a lovoldozesre, sztem nezd meg, hogy a nyilazos shootot raktad ki, nem egy masikat :D
*- lehet azota eltoroltek ezt a rendszert nemtudom :d -
Bhalage #133102 régen nem kellett... -
t0ma #133101 crassus, bocs, de telleg be kell aldozni egy tatyot a nyilaknak... -
#133100 Ne merészeld kiszivárogtatni az epic ásók statjait, mert kirúglak! -
#133099 nos van bow skillem/300x/,mert anno hasznaltam/huzni-trinketkent ijjat/ quivers csak attack speed-et novel nem kotelezo,hogy bealdozd az egyik taska slotodat azert,mert 2percenkent losz egyet tankkal ,hogy huzhass....szoval a problemam maradt nem tudok ijjal loni!:S es kurvara nemertem,hogy miert:P -
#133098 Gank-eld le őket.. azt KEK :D -
#133097 Mennyi most egy hónap ha kártyával töltöm fel, tudja valaki? Mert a GC olcsóbb lett. -
#133096 Beta teszter vagyok, picket epic asoit tesztelem, most epp grind szempontjabol, de ha jon meg egy-ket hulye ugyfel, akkor lesz itt world pvp teszt is. -
maniac001 #133095 Tatyla a FS-on pont arról olvasok hogy szar a DK raid dps-e. Nálatok meg imba. Hogy van ez akkor? Buff kell vagy nerf? -
Warden #133094 Bétából való azóta eltelt vagy 2 hónap, meg igensok nerf.Menj a frostshockra ott szeretik az iylet.A videó amugy ha nem jött volna le arról szól hogy a warriornak lövése nincs a képességeiről, és a death knight is ipari tanuló.