166745
  • DJ RX7
    üdv! honnan tudnék letölteni egy teljes sima wow telepítőt?
    blizzard honlapján valami krikszkraksz van csak.
  • shaba23 #133172

Dalaranban van fishing daily?
  • SlaCker
    Köszönöm segítségeteket. :))
  • bAguziB2
    sziasztok. azt szeretném kérdezn, hogy miért van az a cartographer addonnál, hogy az itemek neve helyett egy piros szöveg van és ha kétszer rákattintok akkor adja ki az item nevét.előre is köszönöm
  • tigeroo
    add el a házat :P

skinning/mining, krúzolj a térképen, gyüjtögess, ah-ba berak, veszik, gyün a pénz, minden szupi minden jó
  • Tatyla
    elég egyszerű,majdnem minden boss lement elsőre,max másodikra igaz azért oda kell figyelni 100%-osan különben könnyen fekszik a raid...
  • ersekker
    vegyél goldot:P
  • vki
    Hi!

Tudtok ajánlani valami Gold Guide-ot? Egy kicsit nehez gyűlik :D. Előre is köszi.
  • Warden
    Hár már nem űberbrutál insta és valahogy a hangulata sem az mint volt.A 10 fős karahzan szintű egy este clearelhető a 25 fős masszivabb de az sem gáz.Célszerű 1-2 runt azért 10 fősbe menni, ha másra nem is arra jó hogy kicsit gerelődik mindenki, több csoport mehet és lehet hüledezni hogy mi a fenéért kelett igy elszúrni a death knight winget ami most military quater néven fut.A taktika ismerete előny természetesen mindenki uyganazt csinálja mint anno a 40 fősbe de ezáltal könyebb is.Pl a 4 lovasnál 10 fősben zeleiket egy healer "tankolja" aki egyben healeli a pitsa caster tankját és cserélgetnek 4 debuffnál.heiganál a futkosós fázis ugyanaz aki csinálta 40 fősben anno és tryolt vagy 100x rajta annak nem okoz gondot.Van is oylan achievement hogy senki nem halhat meg a futásban.Számomra a legfusztrálóbb az a négy lovas lett, ad egy baron nagyon nagyon nem megy a másik háromhoz pedig morgrine feladatát vette át ugyanazokat is csinálja ad kettő a pull után mind a négy a "helyére" fut ugy hogy a teljesen tapasztalatlanoknak is nyilvánvaló hogy milyen sorrendben kell őket szétnukeolni.jónéhány boss nem éri el a heroic insták nehézségét sem pedíg azok sem egy nagy durranások.25 fősben is kb ugyanez csak kicsit erősebb mindenki ill több raidtag esetén több a hibázási lehetőség de abszolute nem vészes.Semmi gond ezzel hogy teljesen casual instát csináltak belőle legalább igy most mindenki láthatja ha nem is uyganolyan mint volt azért helyenként visszaadja a hangulatot.Annál meg azért valóban sokkal jobb insta hogy 30-40K player láthatta csak.Amugy is most per pill ez az egy elérhető 25 fős raid insta ami végigtolható a másik a repkedős nekem abszolute nem tetszik
  • antgecc
    Olvasgatom, hogy egyes klánok már clear-elték, illetve farmolják Naxx25-öt. Én meg csak pislogok: mikor annak idején 60-on mentünk le, akkor az egy olyan überbrutál insta volt, hogy jajj. Mostmeg épphogy elérik az emberek a 80-at és már Naxx-ot farmolnak. Ennyire baromira gyengére sikerült vagy csak azért ilyen menő 1-2 klán, mert már ismerik a taktikot Naxx40 idejéből?
  • Ventura82
    Nem nagyon lesz bs-only cucc
  • Ventura82
    A falu környékén kószáló plainstriderek közül levadászol egyet, meglesz a hús. Aztán beállsz a falu közepére és előbb-utóbb meglátod a rohangászó dögöt, kifigyeled az útvonalat és amikor legközelebb jön, eléállsz, ledobod a húst és kb. ennyi.
  • picket
    http://www.wowhead.com/

insance-ek
  • SlaCker
    Hali mindenkinek.Kéne egy kicsi segítség. :))
    Taureneknél egy küldetést nem tok megcsinálni,de már megzavarodok.Az elején a második faluban(soha nem tom a neveket megjegyezni:DD)van eg yküldi a címe,ha jól emlékszem akkor:"kyle etetése" arról szól hogy ez a kyle nevű farkas elkószált és kell neki egy hús amit a odadok neki akkor visszajön.Ezzel annyi a gond,hogy nincsen olyan hús.Meg mondja,hogy mennyek keletre,de én már átmentem a másik részre Barrens-be is de semmi:((.Aki már megcsinálta az légyszi mondja már meg,hogy kell.Ja meg mégeggy.Van egy küldi mikor az Ogrimmari instába kell lemeni.Ugye oda célszerű lenne 2-3 egyszintűnek menni?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • t0ma
    bs only fegyverek nem lesznek...
    talan FS-en volt hir.? a cel hogy ne kenyszeritsenek semmijen kasztot semmijen szakmara.
  • dartonita
    Jaj felreertettel.Koszi a lehetoseget,de en holy pala vagyok(off retri fejlodesre),szoval nem sokra megyek a tank ekszerekkel.A tokeneket szeretnem minel elobb behuzni,es ugy tunik ez csak damaged necklace-okkal fog menni,anelkul beleoszulok.
    133157:titansteel bar a skill cd miatt eleg jol megy,420alatt meg nem adtam el.
  • WiLDoR
    én blacksmith + miningot húzom neki, mining már maxos, s bs is 400 pont felett jár.
    megpróbálom majd kimaxolni hétvégén, mert elég jó cuccokat lehet vele csinálni (pvp set, tank set, fegyver, etc.)

lehet nagyrészük annyira most még úgy tünhet, hogy nem nagy szám, de szerintem ahogy közeledik majd az aréna szezon, a craftolható (savage saronite cuccok) pvp-s cuccokra szerintem nőni fog majd a kereslet.

plusz szerintem most a titansteel bar-t is jó áron el lehet adni ah-ban (még nem néztem ugyan, de olyan 2-400g közé saccolom valahová az árát /db).

plusz van rá 1 fogadásom, hogy a bs-es cuccok is ráncfelvarrásra fognak kerülni, pl. bs only fegyverek hol vannak? sehol...s ez igy nagyon nem frankó...szóval szerintem lesz itt még update.
  • Warden
    A melee lánc az megvan és a melee gyűrű is, ha megvan a matsod keress meg ingame 19,00 után.Karakternév #133130.
  • dartonita
    Oks,igy mar vilagos.Amugy feral dru cimbi szerint jelen pillanatban egeszen jol hasznalhato az egyik jc-s armoros ring.Egeszet a kovetkezo patchig.
    En a meta recikre gyurok,eddig egeszen szepen hoz az agi+crites,es az mp5+heal crites.Uncommon az ilyen 'waste of mati'.Ha valakinek Arathor-on ally oldalon lenne elado damaged necklace normalis aron(2-300),irjon pmet,kosz :)
  • Warden
    A craftolható láncba, gyűrűbe kell 4 db és átadható.4 naponta tudsz egyet craftolni vagy ha még hárman besegítenek akkor 1 item/nap, miután megvan a recept és ezek az itemek per pill jobbak mint a badgesek.Megéri jcrafternek lenni ha van bányász altod és nem a traineres receptek lesznek igazán kelendőek hanem a raidinstás.Remélem azt nem lépi meg mégegyszer a blizzard mint sunwellnél hogy a hyjalos -bt s recepteket kiteszi vendorhoz, de ha azt tenné akkor sem rossz bevételi forrás.A raid kitet bőven fedezi és napi 10 percnyi idő.
  • Zomil
    dk-nak milyen prof-ot érdemes váalsztani? :)
    ugy hallottam, h az uj bs-es receptek nem nagy cuccok
  • dartonita
    Nem igazan ertem mire gondoltok.Az dragon's eye gemek tudtommal kivetel nelkul unique-ok,csak jcnek lehet(bop) es csak 3 egyszerre.Ergo ezzel biztosan soha nem lesz tele az ah.
    A jc tokenek jo nagy kib@szas a bcs drop recikhez kepest.Naponta 1 quest=1 token.Egy normalisabb reci meg ugye 5-6token.Vagyis ha minden nap nyomod,vegulis fel ev alatt meglehet minden recid.(nem szamolva a repus reciket)Kiveve persze ha krozus vagy es 1200-1500 g/db-ert veszel damaged necklacet az is ad egy tokent ha osszerakod.Jelen pillanatban nem nagyon eri meg jcnek lenni,amig skillt huznak,a vagott kovek 50+ %al olcsobbak mint a vagatlanok :/
  • Banjoka
    császtok! tudna vki segíteni nekem? quest helper problémám van... ugye beillesztem az interface-be aztán ahol a karaktert választom alul jelzi az addon fülnél h ott van a qh, ki is pipálom és amikor belépek a játékba és felveszek egy quest-et nem jelenik meg a nyíl...de ha beírom /qh reagál rá, csak a nyíl nem jelenik meg, ja és minden más addon működik csak ez nem... lécci segítsetek:Z:Z:Z
  • WiLDoR
    mondjuk nem áll rosszul a csóka gear ügyileg félig epix már, s laza unbuffed 1k-val több ap-je van, mint pl. nekem, s én csinálok átlag 2200 körüli dps-t 25 fősben, a fostalicska kék-zöld questes cuccaimmal, szal' valahol nem csodálkozom rajta, hogy jól áll a dps listán.
    viszont ha ti is úgy clear-elitek naxx25-öt, mint mi, hogy szanaszét aoe-zzuk az összes trash-t, akkor szintén nem csodálkozok, mivel aoe-ban az unholy dk iszonyat jó.
    plusz akárhonnan is nézem, atm a bestof spec minden szempontból a 17/0/54 pve-re. ezt überelni gyakorlatilag semmivel se tudod a jelen állás szerint...
  • tigeroo
    amit használsz tankolás közben azt tuningold a talentokkal. amit nem használsz arra nemraksz, és akkor rájösz a dolog lényegére. szerintem ez nagyobb segítség mint hogy linkelünk egy talentfát, te kitöltöd ugyanúgy a karakterednél oszt leeroy!
  • Count Adyn
    Persze mesemondó:D
  • titan15
    olvastam... amugy nem vagyok se nyomi, se tort verzioval jatszo egyen.. kosz az infot... -fav
  • Savmacska
    jah és hogy tank ként miket kell nyomogatni

Kösz
  • Savmacska
    Valaki tudna linkelni egy Frost tankolós talent ágat ?
  • Savmacska
    ha a 60napból eggyet sem játtszol akkor is telik a gc, mihelyst aktiválod a kódot onnantól számitva 60nap, ha jáccol, ha nem...
  • Extraneous
    Sziasztok, 60 napos gamecardot hogy számolja el a játék? Ha belépek és játszok, akkor órákban számol, vagy ahány percet bent vagyok annyit?

• ersekker
    helo all!

Felteszek 1 jó kérdést!

Nem gondoljátok hogy 2 év mulva az lesz hogy 100lvl elérhetö lesz,milyen érdekes lesz,már nehéz jövö van ennek hacsak nem találnak ki valami uj dolgokat.
  • Banjoka
    császtok! tudna vki segíteni nekem? quest helper problémám van... ugye beillesztem az interface-be aztán ahol a karaktert választom alul jelzi az addon fülnél h ott van a qh, ki is pipálom és amikor belépek a játékba és felveszek egy quest-et nem jelenik meg a nyíl...de ha beírom /qh reagál rá, csak a nyíl nem jelenik meg, ja és minden más addon működik csak ez nem... mi lehet a probléma????
  • ShaiHulud
    nem jar
  • eLiXir
    tudom h leragott csont, de akkor a wotlk-hoz jar ingyenes honap? mert tobb helyen a csomag hatuljan alkoholos filccel ki van huzva az a mondat, meg neten par helyen ugy informalodtam.
  • Psychedelic #133138
    Meg jó, hogy évek óta azzal a karival tolja, de nem baj, most te jól megmondtad neki, biztos rosszul fog aludni az éjszaka emiatt.
    A gyengék meg elhullanak, de persze te vele ellentétben erős személyiség vagy, azért egy fórumon sírsz, hogyha megölnek. :)
  • maniac001
    Én ezt az unholy-t ajánlom. Frosot nem ismerem.
  • Savmacska
    Valaki tudna adni egy Frost ill egy Unholy talentet ?

Megköszönném!
  • 1Darton1
    Ne gonoszkodj. :(
  • 1Darton1
    Bossokat neztem, ott sem olyan rossz. Ha jol tudom, bloodot sajnos tulsagosan lenerfeltek a beta vege fele, pedig nekem is az volt a kedvencem.