World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Van.

ronihun
#124726?

...

OFF - Na nálam ezzel az együtessel is összefügg a Diablo széria 😄 - huh de régi s volt már ez 😊

Látom szereted a dolgokat kifigurázni 😄DDDDDDDDD amúgy tudom, te is várod már 😊

AZ egy szar.

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

hellgate london > diablo
igaz ;]

picket
spellspellpotionspellspellpotionspellspellpotionspell.... <#wilting>
inkább kötögess: egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított.... produktívabb tevékenység <#idiota>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
de várj...ez nem a diablo topicja<#idiota>

(jóvanna sry inkább örüljünk együtt testvírem)
Mindenidõk 1ik legjobb géme visszatér!!!

GYÜN AZ UJ DIABLO ...YESSSSS!!!!!! tessék felnézni a hardwired.hu-ra

nem magyarul jáccik hanem magyarokkal

de aki magyarul akar játszani nyilván odamegy, egyébként inkább 4-5 az az 1-2
<#eljen>

ez max. 1-2 serverre igaz, de hagyjuk.
nem csak a ragnaros, arathor, meg a bloodscalp létezik ám a serverlistában ^^

Illidan a játék egyik legerõsebb bossa. Ahhoz hogy valaki megölje, egy összeszokott, jól mûködõ raid kell. A warglaiv nem fix drop Illidanból. Ha tudod ki az Illidan, tudod mi az a warglaiv, de nem tudod mi az a raid, és azt kérdezed hányan kell odamenni, akkor két lehetõség van:
- törtszerver
- a társaság szórakoztatása hülyeséggel, elég bárgyú módon

Mindkét esetben törlöm a postjaidat.

Mighty
Lehet nem chatként kellene használni egy fórumot.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

bAguziB2
de nem rrólbeszéltem

Egy kattintásra nem lehet bemacrozni spelleket/ability-ket😄. Egyrészt Global CD miatt másrészt az "automatizálás" miatt. Azt meglehet oldani, hogy egy gombra rakd a macrot, de akkor is kétszer kellesz ugyanazt a gombot megnyomnod.
Én totem csoportokhoz "írtam" macrot. Azért tettem zárójelbe mert copy+paste-vel kiszedtem a wowwiki honlapjáról és átírtam magamnak.<#idiota>

Van egy olyan érzésem, hogy tört "szeró"-s dolgokról dumáltál<#idiota>Arra itt nagyon ugranak<#hehe>

bAguziB2
sziasztok. most miért törlik ki állandóan az én hozzászólásaimat????
tegnap beszélgettem egy csávóval elmentem pihizni azt reggel felkelek de a hozzászólás már nincs ott.
valamelyik moderátornak lenne velem gondja?? ha igen írja pmbe

picket
Emlékszem arra a spanyolra... Kezdõterületen elvérzett a kérdéseivel, mert BS-en senki nem tudott válaszolni neki. Teljesen realm függõ, hogy hol milyen nyelvismeret lesz hasznos.

&#3237;_&#3237;

picket
-Beírsz ide egy kusza szöveget, amiben még az sincsen benne, hogy "talent calculator", és az sem, hogy a talentek neveit nem akarod lefordítani, csak a leírásukat.
-Kijavítanak, hát nekiállsz rinyálni ahelyett, hogy helyeselnél és elnézést kérnél.
-Azt hiszed, hogy mivel 13 évesen sikerült feltelepítened a Delphit, ezért már tudsz programozni. Más dolgokra kéne még erõsen gyúrnod (szövegértés, fogalmazás, agresszió csökkentõ meditációs dvd), és majd ha le tudod írni, hogy mit szeretnél, és megérted a válaszokat, akkor telepítsd fel a Delphit <#idiota>
-Ha nem 13 éves vagy, akkor elgondolkozhatnál, hogy miért gondollak annyinak....
-Azt miért érzem, hogy megsérdõdni jöttél ide? Már az elsõ hozzászólásodban meg vagy sértõdve, pedig még senki nem szólt semmit.

&#3237;_&#3237;

Mondjuk pont a wowban nem ülnek annyira ezek a poénok, mert ott van annyi magyar, hogy hónapokig el tudsz játszani anélkül, hogy egy külföldivel is szóbaállnál.
jah, elképzeltem a következõ szitut.
VérpistiHUN a leader, nuku angoltudással, markolgat instába ezerrel, meg nyögi a chat-re.

KOPONYA: Roham, Gúnyolódás, és nyomd bele a Páncél Kettétörést 5 pontig
CSILLAG: tolvaj csinálj Elgyengítést a csillagon
NÉGYZET: mágus varázsolj Birkát rá, és lõdd Fagylövedékekkel a halálfejet
ZÖLD HÁMOMSZÖG: tolvaj, Vakítsd el
LILA: druida, Hibernálást csinálj rá

na gyerünk, indulás...indulás már...most meg mivan?

- TaurenGR says: wtf, he cant speak english?
- SkullCrasherDK says: seems to be
- BearBloodKR says: leave?
- FrosmagNL: ye, regroup, kek
- TaurenGR says: ok, less repair cost, lolkekbur. c u soon.

TaurenGR leaves
BearBloodKR leaves
FrosmagNL leaves
SkullCrasherDK leaves
Your group have been disbanded.

VérpistiHUN: hö? most...most...most meg mivan?

ronihun
a Stormscalen van magyar hordás guild? v esetleg olyan amibe van jopár magyar?

...

Arnoux
Köszi a tippet, megpróbálom 😊

s0n1c
én meg már két éve, és? 😄
The Garrett
Ja, Pesten lakom szeptember óta. 😄

( mondjuk aznap este pont miskolcon voltam, de meccset néztünk a városháztéren 😊 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
szerintem inkább csak az mmok igénytelenednek egyre jobban... legalábbis én ennek tudom be a mostani érdektelenségemet, btw pénteken nem láttalak Rocketson Vianba 😛
Oldd meg a talent calculator-t úgy, hogy a spell-ek neve maradjon angol, a többi mehet magyarul, és igy a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad. Ennyi. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Shortstop
21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen.

abban igazad van hogy Mo.-on magyar az anyanyelv, de az informatika anyanyelve meg az angol, és úgymond a nemzetközi társalgás leggyakoribb nyelve is képzeld bazzeg az angol.

Lacee
ok thx bai

szerintem állj le a koffeinnel, icipicit agresszív vagy

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bocs nem tudtam, hogy ennyi Angol buzi vagy. Én csak segítséget kértem, mert szeretek programozni, és tudok olyanokról akik nem tudnak angolul csak néhány olyan kifejezést amivel megérteti magár egy raid során annyira amennyire kell, tudod hazánkban sok ember anyanyelve a MAGYAR és nem az ANGOL. Én eddig bármilyen szerepjátékot játszottam megértettem magam úgy is, hogy nem tudtam anno angolul, bár mostmár tudok, de az csak az alapfokot üti meg, mert németes vagyok. Akkor visszaszívom megcsinálom magamtól, felejtsétek el amit írtam. Csak nem értem akkor itt miért nem angolul írsz? Úgy is megértik.
panther112
gcd fog hagyni annyit...

Köszi az oltásokat... Egy sor kéne a 2spell közé ami hagy 1,5mp szünetet vagy valami hasonló csak nemtudom miez a sor
#124661-ra valaki?

rhazid
ha azt szeretnéd h a kettöt egyszerre csinálja az nem fog menni

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

shaime01
nem tudod.. meg kell nyomin 2xer ^^

Shortstop
23-as szinten vagyok de igazából nem találtam annyira hasznosnak ezt a skillt mint amikor elolvastam hogy mi ez. remélem majd késõbb jobb lesz, mert nagyon tetszik a rogue. 😊

Valaki nem tudja, hogy kell 2spellt bemcarozni (egy kattinátasra)
/cast frostshock
/cast ghost wolf ----> a 2. spellt nem castolja ki
ronihun
😄SA😄:AS😄AS😄

...

The Garrett
ah aoc ki van zárva. 😄 megnéztem ismerõsnél, nem fogott meg. nem merem bevallani magamnak hogy kezdek kiöregedni vagy nemtudom. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Enha sámánnak fejlõdésre 2H vagy 1H+shield a dual wieldig?

tigeroo
nem sok értelme lenne.
gyakorlatilag hiába tudod a spellek nevét,hiába tudsz játszani, ez nem egy offline játék.
itt van egy közösség, akivel muszáj kommunikálnod, és az angol nyelv a közös nevezõ..

insta közben a vérpistike egy angol partytagnak hogy "he put on me the erõ szó: páncél-t"<#idiota>

hagyjuk már😊
ronihun
nem volt sztem fikázó egyik hsz sem

...

shaime01
hát raiden nem gyengén megdobja a sebzésedet (fehéreket) mindig fent kell tartani solozáshoz nem szükséges

Megkértem, hogy ne fikázzatok de avval kezdtétek, akkor csak ne csináljatok semmit, lehet te nem használod, de csak közlöm már vannak akik igény tartanak rá, a másik a neveket miért fordítanám le? Csak az, hogy mit csinál, nem vagyok hülye, nem tom eddig akárkinek elmondtam felfogta, hogy mit akarok, szerintem ez egyértelmû, hogy nem a spell neveket, hanem az fordítom le, hogy mit csinál, de nektek csak ennyi jut el, hogy na mibe kössünk bele. Bár nem értem, hogy mi értelme a másikat fikázni, ha nem segítesz vagy nem akarod használni akkor ne törõdj vele, mindenkinek kell hobby nem? Én szeretek programozni. És nem csak ennek másik játéknak is csinálok dolgokat. De látom nem éppen a legmegfelelõbb helyre írtam. De reménykedek hátha van olyan is aki felfogja a dolgokat és nem fikáz
tigeroo
ha sword combat rugóval nyomod akkor elengedhetetlen... siniser spam + slice és mehetsz a kövi mobra😊
Rage47
kösz
edios
Nem "fikázásként", de ehelyett csinálhatnál valami hasznosat is, amit akár vki még használna is..<#wink>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!