World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
night elf és nekem azt mondta vki hogy ha pvpzni akarok akkor felejtsem el a night elfet és kezdjek még most 1 humant.igaz ez? megéri az a Perception
?night elfnek ott a shadowmeld vagy az egy nulla?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"The trees move. Do you not see it?"
"Szeretnék csinálni egy complett magyar wow calculatort" - Hogy mit kalkulál, azt nem tudjuk. XP, HP, mana, crit, hit, AP, dmg up, heal up, kisnyúl füle hossza, talentek?
"... mivel még nem ismerem csak a Paladint ezért nem biztos, hogy pontosság." - Hiányos nyelvtudását hõs lovagunk a kínai piacon szedte össze.
"A spelleket is le akarom fordítani, arra is lehet jelentkezni." - Hopp, egy új fícsör. Még nem tudjuk, hogy hol illeszkedik a "calculator"-ba, de érdeklõdéssel várjuk.
"Ja nem fikázást kérek segitséget." - Itt már a predesztináció is befigyel testvéreim a borban és pálinkában. Ugyanis eleve bûnösök vagytok ti mind, kik ezt olvassátok. Fikázni fogtok és flémelni, az idõk végezetéig! Erre ítéltettetek ti, kik eleve bûnösek vagytok, és mindenek olvasását és vélelményezését a negatív tartományból kezditek.
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hmmmmm<#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras><#zavart2>#zavart2><#wow2>#wow2>
A spellre ráviszi a delikvens az egeret és magyarul írj a tooltipet. Ez annak jó aki nem tud angolul. Én tudok, nekem nem kell, de ez nem hátrány senkinek. Akinek kell használja, akinek nem az meg nem használja.
Dícsértessék.
Segítek, mert egyesek annyira ostobák hogy nem tudnak egyszerû szöveget értelmezni. Szóval ezer és egyedszer: N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Ez azt jelenti, hogy N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Tecccikérteni??? Aki kéri annak elküldöm privátban is.
-Az elsõ hozzászólásból sejteni lehetett, hogy mit szeretnél, de pontosat nem tudtunk meg (mit akarsz lefordítani? volt szó spellekrõl, talentekrõl, progiról, most weboldalról... hö?)
-Már az elsõ beírásodban már meggyanusítasz minenkit, hogy majd fikázni fog. Meg is kaptad, ne csodálkozz rajta, ha ennyi felületet biztosítasz hozzá.
-privi.hu stílusban folytatod a rinyálást. Magyarra akarsz fordítani? Tanulj meg írásjeleket használni.
-Tört szeró képességek és talentek =/= eredeti. Ráadásul fordításhoz nem kell karaktert felhúzni.
-Jelzés értékû, hogy még mindig csak találgatják az emberek, hogy mit is szeretnél alkotni. OK, hülye mind, na de ennyire? Foglald szépen össze, írd le rendesen, és úgy keress segítséget. Egy program-specifikáció nem ártana mielõtt nekiállsz (bár igazából ez a saját problémád, de ha valaki segítene, akkor nem árt tudnia, hogy miben).
-C# web<->alkalmazás átjárhatóságában ne bízz 100%-ig.
Bár a célod magasztos, és nem is teljesen hülyeség, mivel hazánk lakóinak jelentõs hányada nem tud angolul (pár szót megtanulni meg lusta), attól még én azt tanácsolnám, hogy ne ölj bele túl sok energiát.
A talentek, spellek (még mindig nem tudjuk, hogy mit is szeretnél valóban lefordítani) jó része folyamatosan változik. 1-2 hónaponta változtatnod kéne 9 kaszt X képességének leírását. Hát én nem csinálnám, de ez azért van, mert lusta vagyok.
Kismillió talent calculator van a neten, de még spell leírás is akad bõven. Csak rá kell keresni. Ehhez nem kell külön programot írni, lefordítod, wysiwyg editorral weboldalt csinálsz, aztán felrakod valahova.
ಥ_ಥ
Gyerünk gyerünk azzal a forditással:-)))
Épitö jellegünek tartom az ötletet...akinek meg nem tetszik..na bumm:-)))
Itt valaki írta, hogy tanuljon meg inkább angolul...persze, nyilván hasznos lenne, de másfelõl nézve, õ programozni tud, amit meg ugye sokan az itt lévõk között nem.
Úgyhogy szerintem ez egy tök jó feladat a programozás gyakorlásához, kitartást hozzá!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
csak mert ha igen, akkor közlöm, hogy a blizzard elég nehezen tûri az ilyen dolgokat, s általában account ban-nal jutalmazza õket...
a dat file-okat nem módosíthatod, mert ez is ban-t von maga után, innentõl fogva meg max. úgy csinálhatod meg, hogy egy full külön progi, ami tartalmazza a dolgokat (mint pl. egy netes talent calculator), de semmilyen formában nem kapcsolódik a gammához.
kérdés, hogy erre lesz-e valakinek igy szüksége...
sok hasznát nem látom, de azért sok sikert hozzá...
hosszú távon is sokkal több haszna lenne -.-
"The trees move. Do you not see it?"
A delphi-t nem szeretem mert elavult már egy picit, most c#ban feljesztem, mert avval a javahoz hasonlóan feltehetem akár honlapra is. Már a druida kész és szerintem egész jól néz ki 😄
Csináltam egy honlapot, ha valaki segíteni akar akkor ott jeleztem, hogy melyik van kész, de levettem, nem zavarok itt többet, csak meg akartam köszönni.
Bár így sokkal lasabb, kénytelen voltam keresni egy fun szervert ahol gyorsan felhúzom a karit és letesztelem, mert az eredetin kicsit hoszadalmas lenne minden kasztot felhúzni 😄. Egyébként nem sértõdtem meg. Számítottam rá, hogy nem kapok segitséget. Bár azt sem érrtem a mai világban miért lenne az angol az informatika nyelve, de mind1, ez eddig igaz volt, de már egyre kevésbé. Jó a programozási nyelveg angol kulcsszavakat használnak, de csak kulcsszavakat, nem kell a géphez angolul beszélnem. legalábbis az enyémhez nem. Gimiben taultam elõször angolt, de a basic és a pascal nyelvet már vágtam, pedig nem tudtam angolul.
És tényleg akinek nem kell nem kell a progi. Nem tom ki a 13 éve aki azonnal beleköt ha valaki csinálni akar, vagy aki csinálni akar valamit... Ezt döntsétek el.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”