166745
  • Ioles
    Kilehet kapcsolni, a minimap mellett jobb felső sarokban lehet váltogatni h épp mit szeretnél látni a minimapon(ah.,repair stb.) Nekem herbalismre van állítva így nem kapcsolja át track humanoidra amikor átalakulok. De szerintem ha a None-re állítod az úgymarad.
  • maniac001
    2000 HP-na (az is nulla)
  • maniac001
    80-on 200 HP heal meg +500 HP... Ezt kicsit át kéne gondolni. A 25 crit az ok de a többi nevetséges IMHO.
  • Omlás
    Skinning:
    Master of Anatomy Rank 6
    Skinning all those dead animals has broadened your anatomical knowledge, increasing your critical strike rating by 25.

Herbalism:
    Lifeblood Rank 6
    Instant 3 min cooldown
    Uses your skill in Herbalism to absorb energy and nutrients from the earth, healing you for 2000 over 5 sec.

Mining:
    Toughness Rank 6
    All your hard work spent mining has made you exceptionally tough, increasing your maximum health by 500.

Amúgy Wowhead / prof.

üdv
  • PiszkosFred
    Druidakhoz lenne egy kerdesem. Hetvegen elovettem regi druidamat, ugy funbol. Utam egybol a trainerhez vezetett, ahol megtanultam az elmult peccsekben kapott uj spelleket. De voltam olyan hulye, hogy megtanultam veletlenul a "Track humanoid" nevu-t is, amely spellt eveken keresztul direkt(!) nem tanultam meg. Hogy miert? Mert pvp nem erdekel, es regebben is zavart az, hogy macska formaban automatikusan aktivalodik ez a "tracking", ha tetszik ha nem. Kerdesem az lenne, hogy ki lehet ezt kapcsolni veglegesen valahogy, vagy van ra addon vagy barmi, hogy macska formaba ne lassam azt a baromi sok humanoidot a terkepet? Mert akarhogy is allitom el, mindig visszakerul erre a tipusra a tracking, gondoltam mar arra hogy mod kavar be, esetleg wtf/cache mappa, stb., de "szuz" wow-tal is ez volt a helyzet.
  • Ragnar360
    lol még mindig favba van a topik, de csak most néztem rá ismét 2000 új hsz-nél :)
  • Savmacska
    Tudnátok egy oylan linket adni hogy egy-egy szakmához ill al szakmához miylen speciális képességet kapunk? kösz
  • PiszkosFred
    Azaz, sorry, goblint akartam irni :)
  • quad
    sziasztok! azt szeretnem kerdezni , hogy talalkozott-e mar valaki olyan billing problemaval , hogy azt irja 29-en fizetnem kellene , ezzel onmagaban nincs is problema. A problema az hogy nem vontak le , nem tortent meg az utalas , az accom tovabbra is aktiv de a jatekba mar nem tudok belepni. ( supportnak mar irtam , csak kivancsi vagyok talalkozott-e mar valaki ilyen problemaval )
  • antgecc
    Na megnéztem az adatlapod. Te vagy az! Respect!
  • antgecc
    Nem gnome, hanem goblin a nagyfőnök :)
  • antgecc
    Btw csak nem te vagy az a Gery, aki a Best of Gyurcsány-okat csinálja?
  • WiLDoR
    plusz tegyük hozzá, hogy buyout nélkül betenni bármit is, kb. egyenlő azzal, hogy jó eséllyel el se fogják vinni.
    én pl. instantban vásárolok ki mindent, sokszor még akkor is, ha tudom, hogy nem ér annyit, mint amennyit kérnek érte.
    az oka rém egyszerű ennek. ott és azonnal kell az alapanyag ahhoz a dologhoz, amit meg akarok csinálni, le akarok craftolni, s nem akarok rá 24/48 órákat várogatni.

szóval buyout összes nélkül, SOHA, SEMMIT ne tegyen be senki se az AH-ba.
    jó eséllyel csak azt éred el vele majd, hogy nem fogja megvenni senki se (kivéve 1-2 időmilliomost, aki ráér naponta 50x lecsekkelni az ah-t, hogy az adott aukció ideje épp hol tart -.-)
  • PiszkosFred
    1. Rakd be az arudat, hatarozd meg az arat, mennyi ideig tartson a licit, esetleg allits be kivasarlasi arat (buyout). Ha megveszi valaki, akkor a postaladadban fog varni a penz, kb egy oras csuszassal, valami nemi kis illeteket levonnak az AH szakemberei (gnom a nagyfonok, ne csodalkozz)

2. Ha te licitalsz, ket lehetoseged van. Ha van buyout, akkor egybol a tied a cucc, a megfelelo penz leperkalasa utan. Ha nincs buyout, akkor csak licitalsz, ebben az esetben megvan az esely arra, hogy mas radlicital. Ilyenkor a licitednek az osszege szinten a postaladadban fog varni, ezuttal illeteket nem vonnak le, sem adot. Ha tied a legnagyobb licit az aukcio lejartakor, akkor a targy automatikusan szinten a postaladadba fog kerulni. Ha egyszer licitalsz egy targyra, azt nem lehet visszavonni, igy ha idokozben meggondoltad magad, akkor csak bizni lehet benne, hogy valaki tullicital, ugyanis maskent nem kapod vissza a penzed.

Roviden ennyi. (heti jocselekedet letudva:))
  • Gerygrey
    Köszi szépen, megvan az arany és az áru is. Eszembe nem jutott volna ott nézni :)
  • DarkHorSe
    Szerintem este kiraboltak az aht, nekem is eltunt par cuccom !
  • antgecc
    Az eladott cuccok értéke valamint a megvásárolt cuccok postán érkeznek. Csekkold a postaládát!
  • Gerygrey
    Üdv

Ha aukcióra bocsátok különféle tárgyakat, akkor online kell maradnom folyamatosan, míg az aukció tart, különben elveszítem a cuccokat?

Csak mert tegnap este 8 körül beállítottam 12 órás aukcióra egy nagy adag cuccot, érkezett is rá licit, de ma reggel belépve az aukciós házba hűlt helye az aukcióimnak, az árverésre bocsátott ~80 réztömböm sincs az inventory-ban, és az értük kínált 6 aranyat sem kaptam meg. Ilyenkor mi van? Elbuktam a pénzt és a hosszú munkával összegyűjtött és feldolgozott rezet?

Ráadásul licitáltam egy fegyverre is, aminek az árát rögtön levonták de az sincs meg :(
  • Scouser
    A tört verzióról ne itt keress infót!
    Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
  • DJ RX7
    közben megvan a válasz.
    szóval most az a helyzet, hogy van sima wow-om + tbc US verzióban. sajnos nem tudom, hogy a Wotlk milyen verzió, de ha elindítom a telepítőt akkor nem jelez semmit, hanem tudom installálni egyből.
  • DJ RX7
    wotlk-ben benne van a tbc is? mert nekem most fentvan egy sima wow, elindítom wotlk installert és installálni tudja már.
  • Borgi
    érdekes dolog indult gamepodon, sőt, már már merész ezt a témát feszegetni annyi a fan.
    klikk ide
  • robi3
    http://s3.gladiatus.hu/game/c.php?uid=75509
  • Scouser
    Nekem ilyen géppel hajlandó beakadni néhány helyen:

AMD X2 4800+ @2500Mhz, 4GB RAM(csak 3.5-öt lát a 32 bites Vista miatt), ATI 4850 HD!!!

Dalaranban 15-20 fps... bár azt már sokan elneveztél "laggaran"-nak, szal valószínű nemcsak nekem.
  • Fehercsoki
    Druidnak kell a cold weather flying hogy tudjon northrenden repülni?
  • Tatyla
    ez sajna már kevéske de skálázható elég jól.
  • tigeroo
    milyen felbontáson játszod? amúgy igen, a kieggel kicsit lassabb lett a játék is, vedd lejebb a grafikai részletességet
  • zomgzerg
    aha
  • Ioles
    Hali!

Srácok ez a WotLK tényleg ennyire memória igényes vagy nekem nem stimmel valami?... 1 hónapos WinXP-m van illetve most lett töredezettségmentesítve a masina de nem hajlandó nem akadni:( (AMD 3200+, 1GB, ATI1950Pro) Ez az 1GB nekem nagyon sántít, ez a gond ugye?
  • Gumbo
    Alap->BC->Patch
  • DJ RX7
    igen törtszerverre.
  • vki
    Eversong Woods-ból hogy lehet a tőle északra lévő szigetre eljutni?
  • Zsolti0603
    Hi! Szeretnék kérni egy kis segítséget!

Az a helyzet h megvettem külön-külön az alap játékot és a Bc-t de miután feltettem az alapot és letöltöttem a patcheket a 3.0.2-ig azután hibát írt ki és nem tette tovább ( eddig a BC-t nem raktam fel nem tudom ez volt e a gond) , csak ezután raktam volna fel a BC-t de már azt írta h telepítve van miközben felsem tettem lehet ez a patch miatt volt amit letöltöttem? (a patch 3.27gb volt)
    Tudnátok segíteni h mi lehet a probléma? Előre is kösz!
  • ShaiHulud
    annyit megsugok hogy froston ami kell az: icy touch, plaguestrike, obliterate, blood strike, frost strike ill aoenel kell pestilence es howling blast. nahmeg rune strike ha van ra lehetoseg.
  • tigeroo
    csak visszajössz wowozni?:D
  • Fehercsoki
    Csináld úgy hogy account managementbe belépsz és onnan letöltöd a játékot mert lelehet.Egy downloadert tölt le alapból azt elindítod kiválasztod hova töltse és letölti.
  • DJ RX7
    nekem valami 80mb-os "micsodát" szedett le...
  • tigeroo
    várjál minya linkelem, sőt adok egy addont ami helyetted játszik! türelem!
  • Shockmaster
    sziasztok,
    tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol Frost Death Knightoknak le van írva, hogy milyen talenten, milyen statokta gyúrva mely skilleket milyen sorrendbe használják? Az első kettő még megvan, de a skillek sorrendjére nem nagyon tudok rájönni
  • Super Saiyan
    Jó az én onnan szedtem le a simát meg a bc-t és tökéletesen müxik.