World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Rugónál nulla, mondjuk én nem is arena miatt indítottam anno NE rugót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bodesz
2napja kezdtem 1 rugót már lvl 21 és kb 13órát öltem bele eddig futkosásokkal 1ütt(nagyon szeretek sfk ból if be futni :S)
night elf és nekem azt mondta vki hogy ha pvpzni akarok akkor felejtsem el a night elfet és kezdjek még most 1 humant.igaz ez? megéri az a Perception
?night elfnek ott a shadowmeld vagy az egy nulla?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Narxis
De rendi vagy.<#puszi>

picket
Narxis
<#eljen><#eplus2>

PiszkosFred
Takaritsd ki a szobadat addig!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Narxis
méh?

Count Adyn
Végre öröm itt olvasgatni😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Én is folytatnám.

én neptulonon kezdtem allisat és folytatnám...

Narxis
BS sincs még.<#violent><#boxer><#gun><#rinya><#rinya><#shakehead><#help>

szeretem a szerdákat... elöször kiirják h 11ig nincs szero, aztán 1ig, utána mijön? 3ig? 6ig? multkor ez volt b*********meg

Narxis
<#nyes>

Calver
tökre nem találod sehol mert tökre csak PTRen van. de tökre.

btw innen

"The trees move. Do you not see it?"

Fehercsoki
2.4.3 patchet honnan lehet letölteni?Tökre nemtalálom sehol.

szerintem ez egy hónapig fog tartani ^^

picket
Látod, te sem érted vala, hogy mit akar az fõprogramozó testvírünk, de csökkent szellemi színvonalú én lennék. Vala.

"Szeretnék csinálni egy complett magyar wow calculatort" - Hogy mit kalkulál, azt nem tudjuk. XP, HP, mana, crit, hit, AP, dmg up, heal up, kisnyúl füle hossza, talentek?

"... mivel még nem ismerem csak a Paladint ezért nem biztos, hogy pontosság." - Hiányos nyelvtudását hõs lovagunk a kínai piacon szedte össze.

"A spelleket is le akarom fordítani, arra is lehet jelentkezni." - Hopp, egy új fícsör. Még nem tudjuk, hogy hol illeszkedik a "calculator"-ba, de érdeklõdéssel várjuk.

"Ja nem fikázást kérek segitséget." - Itt már a predesztináció is befigyel testvéreim a borban és pálinkában. Ugyanis eleve bûnösök vagytok ti mind, kik ezt olvassátok. Fikázni fogtok és flémelni, az idõk végezetéig! Erre ítéltettetek ti, kik eleve bûnösek vagytok, és mindenek olvasását és vélelményezését a negatív tartományból kezditek.

&#3237;_&#3237;

QuippeR
bizony mondom néked, erre addont kell írni, nem c#-ban külön programot. egyébként meg félreérted a nyelvek mesterének megmásíthatatlan akaratját, hamis próféta.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Amúgy nem akartam beleszólni nagyságos Uram, bocsánatot szeretnék kérni Öntõl, KEGYELMEZZEN KÉREM!!!

magyarul írj a tooltipet
Hmmmmm<#wow1><#fejvakaras><#zavart2><#wow2>

BÛHÕDJ???<#idiota><#idiota><#idiota>

Nem küldöm el privátban ó gyermekem mert a Próféta szót nem nagy kezdõbetûvel írtad. Bûhõdj hát és olvasd soraimat eme nyilvánosság elõtt:
A spellre ráviszi a delikvens az egeret és magyarul írj a tooltipet. Ez annak jó aki nem tud angolul. Én tudok, nekem nem kell, de ez nem hátrány senkinek. Akinek kell használja, akinek nem az meg nem használja.
Dícsértessék.
QuippeR
kérlek küldd el privátban, hogy ehhez miért kell külön programot írni, mit csinál majd ez a program, ó magasságos próféta.

Narxis
<#eplus2>

Azért érdemes ide járni, mert totálisan le lehet szûrni az emberi értelem visszafejlõdésének mértékét.
Segítek, mert egyesek annyira ostobák hogy nem tudnak egyszerû szöveget értelmezni. Szóval ezer és egyedszer: N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Ez azt jelenti, hogy N E M a spell neveket fordítaná, hanem CSAK a tooltiet. Hogy mi miért van és ez miért is jó nekem. Tecccikérteni??? Aki kéri annak elküldöm privátban is.
picket
te meg tanulj már meg magyarul!!!1 <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Látom nem fogod fel, de nem baj. Foglaljuk össze, hogy mi is történt eddig:
-Az elsõ hozzászólásból sejteni lehetett, hogy mit szeretnél, de pontosat nem tudtunk meg (mit akarsz lefordítani? volt szó spellekrõl, talentekrõl, progiról, most weboldalról... hö?)
-Már az elsõ beírásodban már meggyanusítasz minenkit, hogy majd fikázni fog. Meg is kaptad, ne csodálkozz rajta, ha ennyi felületet biztosítasz hozzá.
-privi.hu stílusban folytatod a rinyálást. Magyarra akarsz fordítani? Tanulj meg írásjeleket használni.
-Tört szeró képességek és talentek =/= eredeti. Ráadásul fordításhoz nem kell karaktert felhúzni.
-Jelzés értékû, hogy még mindig csak találgatják az emberek, hogy mit is szeretnél alkotni. OK, hülye mind, na de ennyire? Foglald szépen össze, írd le rendesen, és úgy keress segítséget. Egy program-specifikáció nem ártana mielõtt nekiállsz (bár igazából ez a saját problémád, de ha valaki segítene, akkor nem árt tudnia, hogy miben).
-C# web<->alkalmazás átjárhatóságában ne bízz 100%-ig.

Bár a célod magasztos, és nem is teljesen hülyeség, mivel hazánk lakóinak jelentõs hányada nem tud angolul (pár szót megtanulni meg lusta), attól még én azt tanácsolnám, hogy ne ölj bele túl sok energiát.
A talentek, spellek (még mindig nem tudjuk, hogy mit is szeretnél valóban lefordítani) jó része folyamatosan változik. 1-2 hónaponta változtatnod kéne 9 kaszt X képességének leírását. Hát én nem csinálnám, de ez azért van, mert lusta vagyok.
Kismillió talent calculator van a neten, de még spell leírás is akad bõven. Csak rá kell keresni. Ehhez nem kell külön programot írni, lefordítod, wysiwyg editorral weboldalt csinálsz, aztán felrakod valahova.

&#3237;_&#3237;

QuippeR
megkockáztatom, hogy több értelme lenne lua-ban megírni egy addont, ami lefordítja a tooltipeket. (másrészt ne hitegesd magad azzal, hogy amit C#-ban Windows alkalmazásként megírsz, azt egy-az-egyben fel is rakhatod honlapra, mert jó nagy pofáraesés lesz az ügybõl.)

Hello
Gyerünk gyerünk azzal a forditással:-)))
Épitö jellegünek tartom az ötletet...akinek meg nem tetszik..na bumm:-)))

Lehet én értem félre, de én úgy vettem ki az írásokból, hogy Fera nem a talent, és spell neveket szeretné angolra fordítani, vagy mahináló progit csinálni. Csak a leírásukat szeretné magyarosítani és ezt egy webalapú talentkalkulátorban, spell adatbázisban megjeleníteni. Ami végülis nem rossz dolog, ha abból indulok ki, hogy nekem is volt olyan ismerõsöm, aki nem tanult angolt és mindig kérdezgette, hogy mire jó egy-egy talent vagy akár spell.
Itt valaki írta, hogy tanuljon meg inkább angolul...persze, nyilván hasznos lenne, de másfelõl nézve, õ programozni tud, amit meg ugye sokan az itt lévõk között nem.
Úgyhogy szerintem ez egy tök jó feladat a programozás gyakorlásához, kitartást hozzá!

köszike

AnarchoiD
felfordul a gyomrom a gondolattol is 😉 "továbbfejlesztett villám tapsolás" aaaaaaaaaaaaaaa 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

te ezt ilyen elindítom a progit, ami elindítja a wow-ot és majd a háttérben mahinál megoldással akarod megcsinálni, ha jól olvastam?
csak mert ha igen, akkor közlöm, hogy a blizzard elég nehezen tûri az ilyen dolgokat, s általában account ban-nal jutalmazza õket...

a dat file-okat nem módosíthatod, mert ez is ban-t von maga után, innentõl fogva meg max. úgy csinálhatod meg, hogy egy full külön progi, ami tartalmazza a dolgokat (mint pl. egy netes talent calculator), de semmilyen formában nem kapcsolódik a gammához.
kérdés, hogy erre lesz-e valakinek igy szüksége...

sok hasznát nem látom, de azért sok sikert hozzá...

RatingBuster a neve

nem ilyen f*szsággal kéne foglalkozni, hogy tooltip-eket forditgatunk, hanem meg kéne tanulni angolúl.
hosszú távon is sokkal több haszna lenne -.-

Calver
azért jó poén lesz a harcosok "karok" talentfájában a "továbbfejlesztett sonkafüzér" nevû talent. (bár a "továbbfejlesztett villám tapsolás" sem hangzik rosszul.)

Calver
start menü -> programok -> kellékek -> számológép

maniac001 kössz amit írtál jól esett, hogy van aki nem támad.

A delphi-t nem szeretem mert elavult már egy picit, most c#ban feljesztem, mert avval a javahoz hasonlóan feltehetem akár honlapra is. Már a druida kész és szerintem egész jól néz ki 😄

Csináltam egy honlapot, ha valaki segíteni akar akkor ott jeleztem, hogy melyik van kész, de levettem, nem zavarok itt többet, csak meg akartam köszönni.

Bár így sokkal lasabb, kénytelen voltam keresni egy fun szervert ahol gyorsan felhúzom a karit és letesztelem, mert az eredetin kicsit hoszadalmas lenne minden kasztot felhúzni 😄. Egyébként nem sértõdtem meg. Számítottam rá, hogy nem kapok segitséget. Bár azt sem érrtem a mai világban miért lenne az angol az informatika nyelve, de mind1, ez eddig igaz volt, de már egyre kevésbé. Jó a programozási nyelveg angol kulcsszavakat használnak, de csak kulcsszavakat, nem kell a géphez angolul beszélnem. legalábbis az enyémhez nem. Gimiben taultam elõször angolt, de a basic és a pascal nyelvet már vágtam, pedig nem tudtam angolul.
És tényleg akinek nem kell nem kell a progi. Nem tom ki a 13 éve aki azonnal beleköt ha valaki csinálni akar, vagy aki csinálni akar valamit... Ezt döntsétek el.
edios
1,8%<#nezze>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

sziasztok egy olyan addont keresek ami kiírja amikor rámek egy itemre mondjuk +40 crit strike rating és kiírja mellé hogy az pontosan hány % crit chance ! meg ugyanigy stamina hogy mennyi +hp pontosan stb.! valaki aki ismeri esetleg elõre is megköszönném ha megosztaná velem 😊

de elsõsorban most hogy mondod túl melegedésre gyanakszom mert kb 1-2 hónapja kezdte ezt csinál ni de általában nem rögtön hanem másfél óra játék után ilyenkor ha újra indítottam a gépet az meg oldotta a problémát de mostmár bekapcsolástól kezdve csinálja ja és alaplapot kellet cserélni a gépbe ez a hiba az után pár nappal jelntkezett elõsször ha jól emlékszem de ez nem biztos és nem hiszem hogy az alap lappal lenne a baj
és amúgy ati radeon 9550 (nem valami jó XD) es kártyám van és pár hónapja szedtem le hozzá ati drivert..
annyira nem értek hozzá hol lehet ezt vissza állítani?
Mighty
Elso korben driver problema lehet, illetve nagyon melegszik a vidkari processzora/memoriaja. Ha tul van huzva, allitsd vissza default ertekekre.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok segítség kéne össze vissza ugrálnak a textúrák a játékban nem csak a wowban minden 3d-s játékban és nem tom mi lehet a baj mert a videókártyával nincs baj szerintem és új directx et is telepítettem vírus írtót is használtam meg spybot keresõt lemez töredezettség mentesítõt lemezkarbantartó szval minden sz..t és még mindig nem jó mi lehet a baj?
shaime01
bocs ,hogy igazat mondtam ^^

PiszkosFred
Ez a mult, lepj tul rajta.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Narxis
<#eljen>

Nem értem miért fikázzátok fera87-et. Egyrészt semmi rosszat nem mondott, másrészt kb. 1000x leírta hogy NEM a spellek neveit fordítaná le hanem a tooltip-et. Ennek elleébnre jöttök ezzel a "Roham, Gúnyolódás, és nyomd bele a Páncél Kettétörést " dologgal. Nem azt kéne fikázni aki valami jót/jobbat akar, hanem azt aki ezredszerre sem érti meg mit akar.
ronihun
ohh.és a neveiket/nevét is meg tudnád mondani?

...