World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Elsősorban arcane mágusoktól) kérdezem, hogy ti az alábbi legendary-k közül melyiket választanátok? Gravity spiral vagy Kil'jaeden's Burning Wish? Az előbbi csábító a +1 evocation töltés miatt, de azt hiszem, összességében talán jobban járnék a trinyóval.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az a digitális WoW battlechest. 72 óra az elbírálás, de általában annyit nem kell várni, pár óra max.
Vegyétek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.12. 12:35:18
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.12. 12:35:18
Fogalmam sincs,de ha digitálisan upgradeled akkor nem is fogsz tudni játszani vele asszem 3 napig,valaki azt mondta hogy ha blizz féle digitális upgrade-re 72 órát kell várni.
Sziasztok. Gondolkodtam rajta, hogy befizetek egy körre a játékba. A főmenüben egy ilyen akció fogod, hogy fejlesszem a fiókom akciósan. Átirányítva egy "BAM Digital - World of Warcraft® Digital Upgrade" nevű dolgot ajánl megvételre. Az lenne a kérdésem, hogy mi ez pontosan és mi a tartalma?
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
ilyen nekem is volt már

Le is fényképeztem.
Épp garrisonban mászkáltam.

Épp garrisonban mászkáltam.

Grat.
Milyen fura magyar szöveget látni a cseten.
Ma valami Blizzard-AeriePeak rámírt hogy nem tiszta az accom vagy mi a rák.
Xy honlapon jelentkezzek be hogy kiderüljön enyém-e az acc.
Van olyan hülye aki bedől ennek a trükknek?
Milyen fura magyar szöveget látni a cseten.
Ma valami Blizzard-AeriePeak rámírt hogy nem tiszta az accom vagy mi a rák.
Xy honlapon jelentkezzek be hogy kiderüljön enyém-e az acc.
Van olyan hülye aki bedől ennek a trükknek?
nagyon bűszke vagyok magamra,végre sikerűlt
16os azshara időn belűl
16os azshara időn belűl
A héten volt 12 éves a klánunk. Jövő héten lesz az IRL szülinapozás.
Régebben ingame szülinapoztunk, némelyikről videó is készült, ezek közül osztanék most meg egyet Veletek az ünnep alkalmából. 😊
Régebben ingame szülinapoztunk, némelyikről videó is készült, ezek közül osztanék most meg egyet Veletek az ünnep alkalmából. 😊
Helló
Érdeklődnék, hogy a Quel'Thalas szerveren van-e magyar guild.
Érdeklődnék, hogy a Quel'Thalas szerveren van-e magyar guild.
Russell Brower (WOW, SC2, Diablo 3, Overwatch zeneszerző) 12 év után kilépett a Blizzardtól.
Már a zene sem lesz a régi... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.22. 15:56:21
Már a zene sem lesz a régi... <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.22. 15:56:21
Ez a legjobb 😊
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Na azt soha nem gondoltam volna gondolni, hogy ezt a videót többször megnézem 2017-ben.
Utoljára szerkesztette: attes, 2017.07.11. 02:18:45
Utoljára szerkesztette: attes, 2017.07.11. 02:18:45
új patch első legendaryja
tos raidfinder

tos raidfinder

Két class kevés,én most húzom a kilencedik tizedik tizenegyedik tizenkettedik karit.<#buck>#buck>
Rugó 69,warri 64 pap 60 sámli 50.A többi nyóc má 110.<#nevetes1>#nevetes1>
Meg mondom őszintén a mistweaver monk iszonyú gyorsan lett 100,szinte állandóan behívta random insta és pik pakk fent volt,alig küldiztem valamit vele.Ehhez képest a többi fájdalmas.A mage kari is gyorsan lett 100,de ő azért mert őrá nagyon vágytam és kb kimerülésig küldiztem vele.Sokszor még éjszaka is,pedig volt hogy este 9 körül értem haza melóból.<#vigyor>#vigyor>
Rugó 69,warri 64 pap 60 sámli 50.A többi nyóc má 110.<#nevetes1>#nevetes1>
Meg mondom őszintén a mistweaver monk iszonyú gyorsan lett 100,szinte állandóan behívta random insta és pik pakk fent volt,alig küldiztem valamit vele.Ehhez képest a többi fájdalmas.A mage kari is gyorsan lett 100,de ő azért mert őrá nagyon vágytam és kb kimerülésig küldiztem vele.Sokszor még éjszaka is,pedig volt hogy este 9 körül értem haza melóból.<#vigyor>#vigyor>
Mindegyik kari állat ha jó ember irányítja. Ezzel az új kieggel nagyon jót tettek a wownak. sokan visszatértek. Én is pl majdnem 10 évig tiszta voltam de most visszaszoktam. Kb így is kell kezelni ezt a szindrómát. <#taps>#taps>
Pozitivan nem örülök. WoW most olyan jó ,hog y egyszerűen 3 élet sem volan elég rá 😉 lehet Énv agoyk szerencsés,hog ya 2 class állat amivel játszom ,de Resto shamannal meg prot/fury warriorral irdatlan király most. (Arms-saol meg kegyetlen jó)
Tört szerverekkel nem vagyok tisztában.De szerintem pár kieggel tuti le vannak maradva.
No meg tört szerintem sehol sincs eredetihez képest.
No meg tört szerintem sehol sincs eredetihez képest.
Törtöt felejsd el nyugodtan. Elég gagyik, össze sem hasonlítható az eredetivel.
Tetszik a lelkesedésed, lehet, hogy adok majd neki egy esélyt, de megnézem előtte a próbát, hogy mennyi minden lett másabb. Előfizetéssel jó igazából csak, vagy egy modern tört szerver, de nagyon nem játszottam törtön, szóval nem vagyok képben velük. Mindenkinek köszi a választ, ha lesz még valami kérdezek 😊. puszi!
Ezt majd meglesem, szerencsére jó internet kapcsolattal rendelkezem és gyorsan lejön 30 giga. 😊
Sziasztok!
Az Equites (Arathor, Alliance) szeretne a kifogásod lenni, hogy miért nem mész bulizni: tarts velünk a lángoló zöld démonok elleni harcban, mert Rád van szükségünk! Ha elmúltál már 18 éves és kellemesen szeretnéd eltölteni a raid időt, akkor ne habozz felkeresni minket. Elsősorban healereket és ranged dps-eket keresünk (offspec előny) ToS HC, majd később M raidekhez; de mindenkit meghallgatunk! Lehetsz családos, veterán vagy alakváltó gyíkember, itt otthonra lelsz.
Keressétek officereinket ingame - Mirrorfaith, Eques, Shylea, Pamutpaplan
Az Equites (Arathor, Alliance) szeretne a kifogásod lenni, hogy miért nem mész bulizni: tarts velünk a lángoló zöld démonok elleni harcban, mert Rád van szükségünk! Ha elmúltál már 18 éves és kellemesen szeretnéd eltölteni a raid időt, akkor ne habozz felkeresni minket. Elsősorban healereket és ranged dps-eket keresünk (offspec előny) ToS HC, majd később M raidekhez; de mindenkit meghallgatunk! Lehetsz családos, veterán vagy alakváltó gyíkember, itt otthonra lelsz.
Keressétek officereinket ingame - Mirrorfaith, Eques, Shylea, Pamutpaplan
Van itt disc priest aki megcsinálta a 7.2-es artifact appearancehoz a Tugar Bloodtotem fightot?
Most 41 giga.Legalább is nálam.
De a trial szar,abban nagyon sok minden nincs benne.Szinte semmi.
De a trial szar,abban nagyon sok minden nincs benne.Szinte semmi.
20-as szintig ingyen játszható, tehát a kérdéseid nagy részére választ kaphatsz ha leszeded a klienst (azért ne lecsókolbászon kötött internettel próbáld, mert már évekkel ezelőtt is 30+ GB volt, most nem tudom mennyi).
ಥ_ಥ
A WoW most kegyetlenül jó.
Grafikája sosem érdekelt,mert mindig is imádtam a Warcraftot,kezdetek óta játszottam vele,nagyon sok évig toltam mint egy megszállott,egészen cataclysm kiegig imdátam és nem tudtam letenni,de az már kicsit nekem sok volt,valahol Cataclysm idején abba hagytam,panda és draenor kieg is tökre kimaradt,de tavaly augusztusban újra elővettem és sajnos totál vissza estem.Új accountal de nem magyar szerveren azóta is folyamatosan játszom,a Legion kieg eszeveszetten jó.Irtó sok baromság van benne,sajnos nem tudom letenni,mindig újabb és újabb karit húzok fel 110-re,mert kíváncsi vagyok az összes class sztorijára.Irtózatosan jó némelyik class sztorija,a Hunter valami eszeveszett jó volt.Igaz lehet kicsit elfogult vagyok a hunti felé,nekem vanilla óta törpe hunti volt a kedvenc.Most is azt kezdtem első karinak.És félelmetesen jó volt a hunter class hall küldizés.Némelyik class nagyon hangulatos class hall-al rendelkezik,a druida és hunter class hall a legdurvább eddig.Eddig 8 110-es karim van.
Pandaria kieg területei nagyon szépek,pandaria gyönyörű,viszont a küldizés ott idegesítő.<#buck>#buck>
Draenor nem rossz de ne is túl szép,bár változatos és szép a grafikája,nekem mégsem jött be,viszont a Draeor küldizés és a garrison eszetlen jó.Ha teheted csináld meg maxosra a garrisonod és csináld meg az összes retkes draenor küldit,ugyanis a küldik hatással vannak a garrisonodra is.Mondanom sem kell hogy az a karim akivel kb nulla küldit csináltam draeonoron csak instáztam vele és úgy leet 98 annak a garrisonja elég üres és pang,akivel letoltam rahedli küldit annak meg tele van a garrisonja érdekes és mókás NPC-kkel vendorokkal.
Legionban rengeteg poénos és mókás küldi van,igazából legionban rohadtul kurva sok küldi van,ha lesz szakmád és eléred 100-as szintet annyi küldit tolnak az arcodba hogy az se tudd merre menj,mert ha egy küldit letolsz és asszed na végre ennek vége,akkor lótúrót,jön helyette két három új folytatás.<#buck>#buck>
És vannak tök mókás küldik is,egyszer draeonor paladinnal sikerült eltolnom egy küldit és felrobbantottam a városban a boltot.<#hehe>#hehe>
Erre jött Khadagar és jól lebaszott.<#wilting>#wilting>
Javaslom kezdj majd egy panda karit is,az összes faj felvan újítva és szebb,de a panda valami eszetlen,olyan pofákat le tud nyomni,meg azok a hülye grimaszok.<#taps>#taps>
Nagyjából tetszenek a változások amik a fajokkal történtek,kivéve hogy a törpétől elvették az alap képességét hogy lássa a térképen a kincsesládákat.Én azt a képességet mindig szerettem,törpe hunti volt a legelső karim,annak idején is jó volt az a képesség neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.04. 10:19:37
Grafikája sosem érdekelt,mert mindig is imádtam a Warcraftot,kezdetek óta játszottam vele,nagyon sok évig toltam mint egy megszállott,egészen cataclysm kiegig imdátam és nem tudtam letenni,de az már kicsit nekem sok volt,valahol Cataclysm idején abba hagytam,panda és draenor kieg is tökre kimaradt,de tavaly augusztusban újra elővettem és sajnos totál vissza estem.Új accountal de nem magyar szerveren azóta is folyamatosan játszom,a Legion kieg eszeveszetten jó.Irtó sok baromság van benne,sajnos nem tudom letenni,mindig újabb és újabb karit húzok fel 110-re,mert kíváncsi vagyok az összes class sztorijára.Irtózatosan jó némelyik class sztorija,a Hunter valami eszeveszett jó volt.Igaz lehet kicsit elfogult vagyok a hunti felé,nekem vanilla óta törpe hunti volt a kedvenc.Most is azt kezdtem első karinak.És félelmetesen jó volt a hunter class hall küldizés.Némelyik class nagyon hangulatos class hall-al rendelkezik,a druida és hunter class hall a legdurvább eddig.Eddig 8 110-es karim van.
Pandaria kieg területei nagyon szépek,pandaria gyönyörű,viszont a küldizés ott idegesítő.<#buck>#buck>
Draenor nem rossz de ne is túl szép,bár változatos és szép a grafikája,nekem mégsem jött be,viszont a Draeor küldizés és a garrison eszetlen jó.Ha teheted csináld meg maxosra a garrisonod és csináld meg az összes retkes draenor küldit,ugyanis a küldik hatással vannak a garrisonodra is.Mondanom sem kell hogy az a karim akivel kb nulla küldit csináltam draeonoron csak instáztam vele és úgy leet 98 annak a garrisonja elég üres és pang,akivel letoltam rahedli küldit annak meg tele van a garrisonja érdekes és mókás NPC-kkel vendorokkal.
Legionban rengeteg poénos és mókás küldi van,igazából legionban rohadtul kurva sok küldi van,ha lesz szakmád és eléred 100-as szintet annyi küldit tolnak az arcodba hogy az se tudd merre menj,mert ha egy küldit letolsz és asszed na végre ennek vége,akkor lótúrót,jön helyette két három új folytatás.<#buck>#buck>
És vannak tök mókás küldik is,egyszer draeonor paladinnal sikerült eltolnom egy küldit és felrobbantottam a városban a boltot.<#hehe>#hehe>
Erre jött Khadagar és jól lebaszott.<#wilting>#wilting>
Javaslom kezdj majd egy panda karit is,az összes faj felvan újítva és szebb,de a panda valami eszetlen,olyan pofákat le tud nyomni,meg azok a hülye grimaszok.<#taps>#taps>
Nagyjából tetszenek a változások amik a fajokkal történtek,kivéve hogy a törpétől elvették az alap képességét hogy lássa a térképen a kincsesládákat.Én azt a képességet mindig szerettem,törpe hunti volt a legelső karim,annak idején is jó volt az a képesség neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.04. 10:19:37
Szerver:
Arathor PvE
Ragnaros PvP
A grafika fejlődöt és új mozgás és karakter animációk vannak. Kisebb-nagyobb grafikai fejlesztés van folyamatosan kiegről kiegre.
A régi területek ugy Cataclysmkor lettek felújítva, de hogy most mikor lesz megint, azt még nem tudni. A kövi kieg adhat ilyen esélyt, de kitudja még mit találnak ki.
Arathor PvE
Ragnaros PvP
A grafika fejlődöt és új mozgás és karakter animációk vannak. Kisebb-nagyobb grafikai fejlesztés van folyamatosan kiegről kiegre.
A régi területek ugy Cataclysmkor lettek felújítva, de hogy most mikor lesz megint, azt még nem tudni. A kövi kieg adhat ilyen esélyt, de kitudja még mit találnak ki.
Szia! Akkor azért fejlődött a játék, régen a nővérem egy paladinnal indult én egy druida és egy mage osztályt vittem, draenei ként és éj elfként. Az ára a játéknak gondolom nem változott sokat, akkor még a nővérem fizette az én tagságom is, most már nagy lányként én is tudok fizetni. Az lenne még egy kérdés, hogy a grafika látványosan fejlődött, meg azt akarnám csak megérdeklődni, hogy van valami tervbe véve új területek megjelenésére, esetleg a régi települések grafikai feljavítására? Csak azért kérdezem, mert a kezdő hely sosem volt túl szép, de a játékban pár terület szépnek néz ki és a legújabb területek aránylag korszerűek. Játszottam a Wildstarral egy kicsit és ahhoz tudnám hasonlítani a grafikát, részben mert volt blizzardosok hegesztik azt a játékot.
Mennyi esély van fejleszteni még a wowot annak a fényében, hogy már van heartsone, heroes of the storm és overwatch, amik azért jól hoznak a konyhára? Tudom ezt inkább a hivatalos oldalon a fórumba kéne feltennem, de még nincs újraaktíválva az akkom és nem tudok addig oda írni. Melyik szervert tudjátok az újrakezdéshez ajánlani?
Mennyi esély van fejleszteni még a wowot annak a fényében, hogy már van heartsone, heroes of the storm és overwatch, amik azért jól hoznak a konyhára? Tudom ezt inkább a hivatalos oldalon a fórumba kéne feltennem, de még nincs újraaktíválva az akkom és nem tudok addig oda írni. Melyik szervert tudjátok az újrakezdéshez ajánlani?
Szia!
A Blizzard a legutóbbi kiegészítővel nagyon jól ráérzett, hogy mi kell a játékosoknak, sokkal folyamatosabban érkezik az új tartalom, mint valaha.
Emellett sok véletlenszerűséget vittek a lootrendszerbe, illetve betettek egy végtelenített fegyver erősítési lehetőséget, ami arra jó, hogy sose érezd úgy, hogy felesleges játszanod, de egy idő után annyira belassul a fejlődés, hogy nem fogod úgy érezni, hogy csak emiatt kell játszanod.
Ezek mindenképp jó újítások abból a szempontból, hogy tartósabbá teszik a kontentet, hosszabb ideig érdemes aktívan játszani.
Abból a szempontból rossz újítások, hogy a wowban megszokott volt, hogy minden tierben volt egy legerősebb, úgynevezett bis (best in slot) gear, ami egyfajta célként lebeghetett az emberek előtt. Most ez már nem igazán van jelen.
Sokat változott a játék és mint minden változás esetén, itt is van, aki számára pozitív és van, aki számára negatív az élmény. Összességében úgy gondolom, hogy casual, nem maximalista, csak a játék öröméért játszó játékosok számára sokkal hozzáférhetőbb és tartalmasabb most a játék, mint 7 évvel ezelőtt.
Kérdés persze, hogy Ti mit szeretnétek csinálni a játékban. Első körben nyilván fejlődnétek és a történetet játszanátok végig, ami a játék azon része, ami talán a leginkább felerősödött. Rendkívül érdekes, tartalmas a fejlődés, rengeteg történetet ismer meg az ember, érdekes küldetések, átvezetők vannak a fejlődés során, szóval szerintem arra mindenképp érdemes befizetni, hogy végigjátsszátok a kimaradt kiegészítők fejlődős tartalmát.
Remélem sikerült segíteni, ha van valami konkrétabb kérdés, akkor hajrá! 😊
A Blizzard a legutóbbi kiegészítővel nagyon jól ráérzett, hogy mi kell a játékosoknak, sokkal folyamatosabban érkezik az új tartalom, mint valaha.
Emellett sok véletlenszerűséget vittek a lootrendszerbe, illetve betettek egy végtelenített fegyver erősítési lehetőséget, ami arra jó, hogy sose érezd úgy, hogy felesleges játszanod, de egy idő után annyira belassul a fejlődés, hogy nem fogod úgy érezni, hogy csak emiatt kell játszanod.
Ezek mindenképp jó újítások abból a szempontból, hogy tartósabbá teszik a kontentet, hosszabb ideig érdemes aktívan játszani.
Abból a szempontból rossz újítások, hogy a wowban megszokott volt, hogy minden tierben volt egy legerősebb, úgynevezett bis (best in slot) gear, ami egyfajta célként lebeghetett az emberek előtt. Most ez már nem igazán van jelen.
Sokat változott a játék és mint minden változás esetén, itt is van, aki számára pozitív és van, aki számára negatív az élmény. Összességében úgy gondolom, hogy casual, nem maximalista, csak a játék öröméért játszó játékosok számára sokkal hozzáférhetőbb és tartalmasabb most a játék, mint 7 évvel ezelőtt.
Kérdés persze, hogy Ti mit szeretnétek csinálni a játékban. Első körben nyilván fejlődnétek és a történetet játszanátok végig, ami a játék azon része, ami talán a leginkább felerősödött. Rendkívül érdekes, tartalmas a fejlődés, rengeteg történetet ismer meg az ember, érdekes küldetések, átvezetők vannak a fejlődés során, szóval szerintem arra mindenképp érdemes befizetni, hogy végigjátsszátok a kimaradt kiegészítők fejlődős tartalmát.
Remélem sikerült segíteni, ha van valami konkrétabb kérdés, akkor hajrá! 😊
Sziasztok! Csak az a kérdésem, hogy a játék hogy áll most? Nagyon régen a nővéremmel együtt játszottunk az eredetivel, de durván másfél év után abbahagytam, mert nem volt már kedvem játszani a játékkal. Nagyjából 2009-2010-11 körül játszottam, már meg nem mondom melyik szerveren, meg kell majd néznem, csak azért érdeklődök, hogy érdemes e visszanézni a játékra vagy sem?
A legutolsó értesülésem az, hogy elkezdték a játékot rendbe szedni, de sokaknak megoszlik a véleménye róla, hogy jó irányba vagy rosszba ment át a játék. Tud e valaki valamilyen újítást a játékhoz, amit terveznek hozzá vagy hogy a régi tartalmat is felújítják e?
A legutolsó értesülésem az, hogy elkezdték a játékot rendbe szedni, de sokaknak megoszlik a véleménye róla, hogy jó irányba vagy rosszba ment át a játék. Tud e valaki valamilyen újítást a játékhoz, amit terveznek hozzá vagy hogy a régi tartalmat is felújítják e?
alli arathor
horda ragnaros
ahol sok magyar van
horda ragnaros
ahol sok magyar van
Ennyire. Egyébként kb. az összes szerver ilyen már, valamelyik frakció totális túlsúlyban van.
Sziasztok. Most szeretnék belevágni az eredetis wowozásba, eddig tört szervereken szenvedtem.
Sok helyen olvastam hogy a Ragnaroson van nagyon sok Magyar. Kezdtem is aliba egy karit de nagyon kihaltnak tűnt fejlődés közben, alig-alig találkoztam valakivel.
Ennyire fölényben van a horda? Vagy csak pont rossz időszakot fogtam ki?
Sok helyen olvastam hogy a Ragnaroson van nagyon sok Magyar. Kezdtem is aliba egy karit de nagyon kihaltnak tűnt fejlődés közben, alig-alig találkoztam valakivel.
Ennyire fölényben van a horda? Vagy csak pont rossz időszakot fogtam ki?
Jah úgy akartam írni több karimnak is.Csak lemaradt.
Tudom,karimnak is megvan az összes artifact.
De ha nem mondják sosem jöttem volna rá hogy mi a baja a küldinek.
A fagy artifact küldi és a following the scent küldi ugyanazon a helyen játszódik,amíg nincs kész a fagyi artifact a blökivel nem lehet szóba állni.
De ha nem mondják sosem jöttem volna rá hogy mi a baja a küldinek.
A fagy artifact küldi és a following the scent küldi ugyanazon a helyen játszódik,amíg nincs kész a fagyi artifact a blökivel nem lehet szóba állni.
hát ha estleg váltani akarsz,ám mind a hármat meglehet szerezni
Nem is tudtam hogy van repülő farkas mount.<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.19. 23:35:21

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.19. 23:35:21
Szerencsére most este sikerült megcsinálni,a probléma az volt hogy nem szereztem meg a frost fegyót.Miután az ebonchill meg lett a küldi probléma nélkül ment.Bár nem tudom mi a ráknak kell megszerezni az ebonchill-t ha nem is kell hogy nálam legyen csak elég ha megvan szerezve.<#whatever>#whatever>
Kellene egy kis segítség,elakadtam Mage artifact küldiben.
Following the scent a címe.
Ez a küldi,ha át megyek a portálon ott van a démon akivel beszélni kéne,de ahogy átérek és beszélnék vele elpárolog.
Mi a szöszt lehet tenni ilyenkor?
Már csomószor haza teleportáltam dalaranba újra bele a démon portálba,de mindig ugyanez.Sőt volt hogy nem is volt ott.
Following the scent a címe.
Ez a küldi,ha át megyek a portálon ott van a démon akivel beszélni kéne,de ahogy átérek és beszélnék vele elpárolog.
Mi a szöszt lehet tenni ilyenkor?
Már csomószor haza teleportáltam dalaranba újra bele a démon portálba,de mindig ugyanez.Sőt volt hogy nem is volt ott.
nem is olyan sok
Jah bocs tegnap nem jól olvastam,azt hittem azt írtad realm mage first.<#buck>#buck>
Amúgy grat,de hogy a bánatba tudsz ennyit mythicbe menni,nekem kb két hetente egy bőven elég.<#hehe>#hehe>
Amúgy grat,de hogy a bánatba tudsz ennyit mythicbe menni,nekem kb két hetente egy bőven elég.<#hehe>#hehe>
de
Nem a második vagy?
nagyon büszke vagyok magamra xd
realm mage list

realm mage list