World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szintén, bár nekem a Twilight cica nagyobb kedvenc. Az aranyosabb, de a jó ügy érdekében mindent! Csodálom, hogy nem várták meg vele a novemberi BlizzCon-t, ahogy eddig.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az ebből befolyt összeget (szeptember 12-től december 31-ig) az ámerikai vöröskereszt kapja.
Én is épp a napokban gondolkoztam hogy ez az egyetlen játék az életemben amihez bármikor vissza térhetek mert mindíg van benne annyi érdekes újdonság hogy nem bírom megállni hogy ne.
Megéri sokadjára újra neki vágni? <#idiota>#idiota>
Nagyon erősen gondolkodom ismét ezen a vackon mert nem tud lekötni egy új játék sem hosszútávon. <#gonosz3>#gonosz3>
(ugyanitt: jóarc, befogadó, kellően idióta és nem normális guildet keresek... bárhol, bármikor) <#banplz>#banplz><#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Kipróbáltam persze több más MMORPG-t az elmúlt évek során (GW2; TERA; SWTOR) ezekbôl csak az utóbbi volt, ami megközelitette hangulatban a WOW-ot. Várom az estét, ha a család már alszik indulhat a szintezés:-)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.31. 12:36:06
És egy csomó ilyen hülye éjjeli event van,az éjszakai piálás event is marha jó,ezeken az eventeken fura party piás hordók jelennek meg,amik mindenféle idióta buffot adnak.
Kocsma event mókás volt,a hordásokkal közösen vedeltünk.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.27. 13:38:17
Már kb 12 éve játszom vele,pár évet kihagytam.Nem hiszem hogy változna.
Az új mini eventek miatt és az argus event miatt túl sok is a népesség.
Amikor dalaranban lerohad a játék tömeg miatt az szar.
Arra szandekoztam ravilagitani, hogy nem mindegy, hogy egy csilli-villi sivatagban kolbaszolok-e egyedul, ahol neha szembejon velem egy turbanos alak tevehaton, vagy a Time Square-n setalok-e, ami ugyan nem olyan csilli-villi, de szlalomoznom kell a tomegben, hogy elobbre jussak...
Megertelek, hogy foggal-korommel veded a live-ot, mert en is pont ugyanilyen voltam. De ez majd megvaltozik nalad is, csak ido kerdese.
Ez 100%-osan biztos.
Reszemrol ennyi, befejeztem a temat, bar az eredeti kerdesemre ugyan nem kaptam valaszt, de igazabol nem is szamit mar...
Relax, have fun & njoy the game 😊
Na ne már.Ez olyan mintha azt mondanád hogy első lettél forma 1-en csak utána mondanád hogy otthon az asztal alatt lettél első egy játék autóval.
igazad van! ...ja bocs, mégsem... -.-
Na, majd, ha live-ra visszahozzak ujra ezt a feeling-et, akkor majd "elofizetek" ujra...
Pedig azon volt még a W3+kieg és D2+kieg is.<#rinya>#rinya>
Viszont pandaria területe tényleg nagyon szép,de a küldizés nekem para volt.Azóta többi karit inkább random instával húzom át pandán.
WoD-ban meg a terület nem nagyon jön be de a küldizés jó.
Egyetértünk, Tört szerverekre még a szót is kár vesztegetni, a legegyszerűbb dolgok sem működnek, tiszta bug halmaz mindegyik - és még fizetni is kell némelyikért. Official szervereknek sose fognak még csak a nyomába sem érni. Se játékélményben, se közösségben.
Éj
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Panda kieget ha tehetem mindig random instával ugrom át,mert nem szeretem.
Szerintem semmi.Max a cset.<#crazya>#crazya>
Fogalmam sincs mennyien játszanak a játékkal most,már mint eredetivel,mert tört marhára nem érdekel,de nekem volt olyan gondom a nyáron hogy mentem volna fel bronzebard szerverre és várnom kellett.
Ha várni kell a belépéssel akkor szerintem nem lehet annyira elhanyagolva.WQ és legió eventnél sem kell szenvednem a küldizéssel mert mindig van ember bőven,ha sietek egy légió event olyan 20 perc egy karival,ha van hozzá türelmem és nem vagyok fáradt 6-7 karival letolom,mondjuk ha azsuna vagy val'sharah van akkor nem mert azok idegesítőbbek.<#buck>#buck>
Hivatalos szervereken szerintem nagyobb élet van, mint a különböző tört szervereken (nem a jelenleg futó nyári szüneti szezonra gondolok, mert ilyenkor sok gyerkőcben feltámad a szerelem és tört szerveren játszik, mert ott nincs havidíj, de az hamar ki szokott fulladni, tapasztalatom szerint). Míg hivatalos szerveren állandóan van élet - persze, ha nincs szerver hiba/karbantartás. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.26. 09:11:35
Bár szerintem aki törtre költ az nem lehet normális.
Mondjuk ha törtön játszik akkor valszeg eleve van nála defekt.
Vanilla óta játszom,sosem voltam hardcore játékos.Bár anno vanilla bc és lk idején nekem a klánunk volt a legjobb és nem cseréltem volna el semmiféle instázós klánra.Server1st klánt nem nagyonhiszem.
Lvl120 meg minek? Mennyi hp lesz? 3-4 milliard, meg 2000-es ilvl? Mar a mostani is abszurd es tok felesleges. Ha a Blizz-nek lesz esze Sargerassal lezarja az egeszet es nyom egy restartot, teljesen uj engine-nel.
Sokkal jobban kajalna a jonep.
Nekem a retail az wod ota, s mondom ezt ugy, hogy vanilla kezdete ota wow-ozom, voltam nem egy server1st guildben is.
Az elysium igen, egy privat szerver, vanilla wow fut rajta az atlag playerszama pedig 5-6k, aki csucsidoben felkuszik 9-10k-ig is akar (na ugye aki kepben van tudja, hogy a szerverek kb. 1-1,5k playerre lettek tervezve).
Hogy szar lenne-e? Hat nemtom, szerintem tobb elet van rajta minden zonaban, mint live-on...stv pl. egy vietnami haborus zonahoz hasonlithato legjobban...
De az eredeti kerdes meg mindig az, hogy jatszik-e ott vki az itteniek kozul?
Nem rémlik,bár a nevéből arra gondolok talán valami fos tört.
Más,lehet hogy ez az új kieg?
Egyedül a Honor talent amin variálhatsz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.23. 18:40:02
itt egy lista
https://xpoff.com/threads/list-crossrealm-server-groups-and-connected-realms.218/