166745
  • Warden
    Az összes plate-s classal lehet szólózni szinte az összes group questet, de retri paladinnal nagyon easy mind.Egyetlen egy group questet nem tudtam szólózni a poisenest icecrowban a máfél perces cd miatt.Mosz hogy meglett még pár embernek bugos vagy 3-4 napja hiába irkáljuk a ticketeket.Az ebon blades quest lánc végén van a három rider az unholy kicsit nehezebben ment a másik kettő sima ügy.Az ezt követő q a dk end quest mikor morgrine is besegit 30% alatt is ment könynen.Viszont a kikötóben a bishopal meg az admirálissal aki mal ganis elvoltam vagy másfél órát mire lmetek.A katedrálisban vagy 5x rámpopolt a trash.

Ami nem megy az a kiba.. time runos heroic stratholme.Már egy hete szórakozunk vele de 4-5 perc lemaradásunk van a timer általában a malganishoz vezető trash közepén jár le és foggalmunk nincs hogy lehet megspórolni azt a 4-5 percet.Esetleg ha valaki megcsinálta már időre adhatna tippeket.
  • [HUN]Crassus
    "Off" ma Ymoennek AI-ban troll rugon srac meglet a 40.!!!! exalted frakcioja:) ja es kb 600+ achievementje van a 750 bol keszen:)
  • DJ RX7
    köszi!
  • [HUN]Crassus
    igen
  • DJ RX7
    ahelyett, hogy írnád itt a méteres sorokat válaszolhatnál #133246-re.
    htx.
  • [HUN]Crassus
    az meg "hal a tortan" LOL-hehe,hogy 5! fos grp questeket 82-es 70-100k hp-s mobokkal szolozok:)
  • [HUN]Crassus
    nah megint eltelt par nap...meg mindig szetszednek a guildben HC-k miatt,de ami most furcsa az az,hogy kicsit duelezgettem /a ninja pvp/tank hybrid talentemmel/ es azt kell mondjam brutal.
    Arms/fury warrikat ugy szetcsapom,hogy belehasad a szivem/en is nagyon szeretek armsal jatszani/ nem utnek semmit az armsot foleg,de a furyt is egy disarm alatt szetlehet csapni/3-5k shield slam,2-3k revenge es jomagam pedig 2-4k dmg-t blokkolok ha veletlen eltalalnanak....
    Rugok ugyanez...a szerver top gladi rugojat allys-t meg hordast is kegyetlenul ellehet gyepalni igaz itt mar kicsit sebzodok csakugy mint hunterek ellen/mereg, es specko utesek miatt amik ignoraljak vagy felezik az armort vagy mert "spellnek" szamitanak.
    mage ha nincs kurvagyors reflexe es bekapja a shield bash/3 sec tuti silence es 6 sec silence az iskolabol/ akkor szinte ugy meglehet verni,hogy nullat sebez:S Charge SB,piercing howl SSlam,stun,fegyverdobos skill SILENCCEL! atomdurva,reflect GG
    Dotos klasszok mint lokk vagy shadow pap megszorongat,de ugye 4 perces a last stand meg a shield wall:P /szemet DK 50% dmg reductiont kap 1 percenkent szal az is LOL/
    Viszont a healerek egy gecik:) fa druidat 10 percig csapkodtam direkt nem sebzett csak healelt es annak ellenere,hogy leszedek dotot,stunolok,silencelek es eleg nagyokat utok keptelenseg megolni...
    DK-k is dolnek a bloodos talenttel rendelkezok eleg szivosak ugyan,de nem gaz...
    healer pap beszopat,mert folyamatosan shield van rajta es nincs rage-em...szep lassan leesznek a dotok...
    shamannal meg nem harcoltam.

viszonylag mar normalis gearem van bar 2-3 szir-szar cucc meg van reajtam es nem is nagyon van rajtam encsant/a gyik itemekre meg nem tetetek/

viszont ami mar megint kezd idegesito lenni az az,hogy annak ellere ,hogy eleg fasza threat-et lehet tolni a mobokba kezdem a gyermekbetegsegunk hibait felfedezni ,miszerint ha tul jo a geared leesik a rage termeles ,de nem gyengen....ha nem talalnak el hiaba a jo gyors tank fegyo nagyon kell kaparni,hogy az imba dps-t kordaban tudjam tartani.
    Es az aoe grp-ok vagy ha 3-4-5 mobot kell fogni megizzasztja az ember ujjait rendesen....mig a DK vagy a Tank pala kollegak csak kibasszak az AOE-t azt hali/thunderclap,demo meg a stunolos utes lofaszagro ezekhez kepest/ az egymast fertozo mobok a disease-el meg elmennek a picsaba:)
    a DK tank kollega mondja,hogy vicc a DK val tankolni.../warri volt a srac elotte/

mondjuk osszesegeben most nagyon tetszik a warrior foleg most a tank talentfa...nemtudom lesz-e nerf,de ha beindul a pvp szerintem a tank warrik szurni fogjak egyesek szemet rendesen foleg a melee-k es a dps kaszterek fognak anyazni:P:)

byez
  • DJ RX7
    akkor telepítve minden kb. 10 gb körül van?
  • ShaiHulud
    midnen 6. kommentbe beirod majd?
  • Savmacska
    Megválnék accountomtól, rajta: 79mage 60dk 47shaman, januárig feltöltve. kódokkal együtt, e-mailra rakatva személyesen..+3k gold is van rajta, nagyon olcsó, az árat megbeszéljük, a gold külön is eladó a karakterek ragnaros alliance oldalon vannak. Nem buga , az én nevemen van stb...
    MSN cimem : [email protected]

Üdv
  • riostomi
    ja már megvan csak mosmár az a gondom hogy megkellett szelídíteni adult plainstrudert és megvolt de nem engedte folytatni a küldit
  • Tatyla
    várom az ötleteket raidre demo-destro ágra
  • ShaiHulud
    majd level 10 korul lesz ra quest a hunter trainertol, addig nem tudsz szerezni.
  • riostomi
    nekem az lenne a kérdésem hogy hunter vagyok és sehogyse jövök rá hogy kell petet szerezni szal help plz
  • Zomil
    elég a wotlk-t felraknod, azt tartalmazza az elözö részeket is(mármint az adatot, attol még nem elég megvenni a wotlk-t)

amugy én is bs-en vagyok (szerencsére ismerösökkel akikkel jóban vagyok), és mind a 2 player tipus van ugyanugy ahogy egy angol nyelvü szerveren is :D
    ott is el tudnak küldeni a francba, csak épp angolul
    amugy meg találkoztam jópár értelmes magyarral is, volt aki mikor még kezdö voltam, megmutatta az összes napit a szigeten és végigcsinálta velem
    vagy pl. northend-en több mage-re is szépen! ráirtam, h nyissanak portált xy helyre, és érdekes modon ha szépen kéri az ember örömmel nyitnak is :)
  • Savmacska
    Eladó egy 79es human mage raggnaroson kisebb altokkal ill ugyanitt gold.... meguntam maget...nem akarok már vele játszani..nagyon megbántam az árat emgbeszéljük mindennel 1ütt adom..account tolvajok kiméljenek
  • bom
    Ha hordás vagy, akkor UC/OG-ból, a városok elött van egy-egy új zeppelin "torony".
  • Ankylos
    Hát az attól függ....
    1.érvényes-e az accod..... vagy
    2.lehet h Upgrade-elni kell wotlk-re... nemtom próbálkoz:D

De én még mindig nemtom h hogyan jutok el Northrend-be:D help pls
  • DJ RX7
    na még egy utolsó kérdés. az accountom még sima wow, de én rátelepíteném a sima wow-ra a tbc-t és a wotlk-t. akkor gondolom még ugyan úgy be tudok loggolni a játékba sima accountal. igaz ez?
  • DJ RX7
    probléma megoldva.
  • tréj
    még lenne egy olyan kérdésem hogy bankártyával mennyi a havidij mert azt tudom hogy feltöltövel 6200 körül van 2 hónapra.És meik éri meg jobban?
  • Ankylos
    Helló! lenne egy kérdésem, még pedig az hogy hogyan jutok el Nortrendbe? :D pls help
  • DJ RX7
    pls help! kéne egy rohadt sima wow, de nincs sehonnan ahol le tudnám tölteni csak az ilyen szar streaming verziót. itt van a "Standard Full Client Downloader" alatt a linkek, de ezek is a szerencsétlen streaming verziót akarják leszedni.
    accountom van, eredeti de csak egy rohadt wow kéne...
  • bom
    rohadtul nemvágom hogy miért fikázza mindenki a BS-t, meg a "magyarlakta" szervereket. sok hülyegyerek a "gyökér magyar" így meg úgyjával, pedig minden szerveren ez megy, csak máshol angolul.. magyarul jobban zavar a parasztság, vagy mi?
  • Savmacska
    Valaki tudna nekem árat mondani erre a 2 itemre ? ma estek és ragnán nincs ah-ban, köszi a staff az eggyik a másik pedig egy shield..

Előre is köcce
  • Pyotr
    minden szerveren ugyanaz a boss(taktika)! a kérdés az hogy te megtalálod e a társaságod?
  • Pyotr
    már ne haragudj szerintem nem mindenki igy váaszol aki meg esetleg igy azt felülirhatod azzal hogy nem foglalkozol vele nemde?
  • Fehercsoki
    Akkor bocs de akkoris jobban jár ha nem úgy ismeri meg a játékot hogy bárkire ír rá aki magyar azt válaszolja h takarodj meg a kurva anyád jobb esetben meg csak leszarja...
  • Pyotr
    ja bocs bs-en
  • Pyotr
    horda oldalon vagyok és szerintem ha nem ülsz fel a hülyeségeknek akkor sokra viheted ha felülsz akor meg postolhatod a saját kommentjeidet is!
  • eightmiles
    Akkor gyertek Alonsus-ra :P
  • Fehercsoki
    Nemvok mimóza gondolom allys vagy legalábbis biztosnem ezeken a szervereken vagy mert akkor tudnád h mi megy ott.
  • eightmiles
    Pedig a PvP jó ._.
  • Pyotr
    inkább a mimózák kerüljék ezeket a szervereket!
  • Fehercsoki
    BSt,ragnát és arathort kerüld mert ott sok a magyar és ez meglátszik a szerver színvonalán is.
  • tréj
    sziasztok lenne egy kérdésem meik a legjobb szerver a wowba ahol sokan vannak és jó a társaság és ott ki a jobb horda vagy alli?
  • Pyotr
    hali , lenne 1 kérdésem oldalt vagy tanácsot kérek hogy a dk-nak mennyi def iletve parry cap kell?
  • PiszkosFred
    Igen, ezert irtam hogy probaltam, de midnig visszavalt ha macskaba valtok, mind1 mit allitok ott, repairt vagy innkeepert vagy akar semmit.
  • Omlás
    Én csak hivatalos infókat másoltam be ez van ezt kell szeretni :) . Amúgy meg sok kicsi sokramegy :)
  • Dr DeViLKiNG
    Az a 0.55% crit az nemsemmi :D