World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1680x1050wide miatt van csak középen.. amugy meg nincs semmi addon .. de bartenderrel amugy is középre raknám

ronihun
h lehet igy középre rakni az action bart?

...

GamerAdams007
BS-en se megy semmelyik bg...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Lacee
valami gebasz van a BG-kkel, arathoron nem lehet belépni sehova. szerintem várj egy-két órát, és kiszabadulsz...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ilyet se csesztem még,de komolyan mondom... eye of storm közbe ugyebár valami történt és megállt minden... pár wow resi után kitett sw-be, de mindig eye of stormos képernyõvel töltbe... mind1 erre kimek sw elé kipróbálni jó-e a bow, minden fasza, na elkezdem ujra rakni az addonokat... felrakom az elsõt kilpek . belépek . eye of stormos képernyõ és kitesz egy ilyen helyen.

olyan mintha sw elõtt lennék a farkasok alapján , mert ott léptem ki, de eye of stormos bigyõ... stuck ( cant do while moving) . hs can do while moving.. ujra ctrl+alt+del belépek ugy probalom . cant do while moving..... ujra kitöröltem a 3 mappát de ugyan igy jön be !!! WTFFFF????!?!?!?!?!?!??!? nem akarok megint gm-re várni hogy holnap kiszabaditson...

picket
fgsfds

ಥ_ಥ

tudok angolul beszéltem velük csak miután elküldték ezt a levelet ezt a wtf-ös dolgot nem értettem hogy mit kell vele csinálni de köszi hogy leirtad

Ha nem érdekel, amit írok, minek válaszolsz rá? :-)

Véleményemet fenntartom, gondolom te is a tiedet.

Feleslegesen fárasztjük egymást.

Astalavista.
Hát valóban nehéz ez a játék azoknak, akik egy kukkot nem tudnak semmi idegen nyelven. :-)

Azt írják azért van problémád, mert egyéni felhasználói felületet használsz. Pl. valami lökött addont.

Megoldás:

1. Lépj ki a játékból!
2. Töröld le a \World of Warcraft\WTF mappát!
3. Töröld le a \World of Warcraft\Cache mappát!
4. Töröld le a \World of Warcraft\Interface mappát!
5. Indítsd újra a játékot! Ez létrehozza automatikusan a fenti mappákat alapbeállításokkal.
6. Állítsd be újra a neked tetszõ beállításokat a menükben!

Ennyi.
Shortstop
"21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen."

Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítõ szerepe. igen

Nem anyanyelvi beszélõk számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentõsége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak. köszönjük hogy ezt megosztottad igaz senkit sem érdekel

Spanyolnak sehol semmi. biztos jobban tudod mivel egész életedet kõbányán élted le

WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken. angol szerverre sem azért mész mert magyarul beszélnek. hmmm. lehet velem van a gond. ismerek olyat aki spanyol szerveren játszik, szereti, és képzeld nem magyarul beszél ott

Én német nyelvû szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.
kit érdekel?

Annyi elõnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínûséggel kínai bérmunkásjátékos.
ez tényleg nagyon nagy elõny, neked ebbõl milyen elõnyöd származott?

Nagy vonalakban azt mondja, hogy valamelyik addon okozza a gondot. Töröld ki (mozgasd át máshová) a Wtf.cache és az Interface mappákat, és konfigold újra a játékot, mert a beállításaid elvesznek.
(Ha ez megoldja a problémádat, utána kezd el egyesével visszarakni az addonokat és meglesz melyik okozta)
na a 2ik levélre megis beszéltem a gm-ekkel a problémám😊 küldtek egy ilyet, de ezt igy nagyon nem értem:

Lacee
nem a wowról beszélt szerintem, hanem úgy en bloc a világról, ahol azért eléggé fontos a spanyol, gondolj egész közép- és dél-amerikára (lassan északon is egyre inkább 😊)

nem fogunk ezen összeveszni, de szerintem a francia egy hangyabokányit elterjedtebb az EU nyelvezetben, mint a német. mindegy, nem is ide tartozik...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"21. század küszöbén azért az angol vagy a spanyol szerintem elengedhetetlen."

Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítõ szerepe.

Nem anyanyelvi beszélõk számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentõsége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak.

Spanyolnak sehol semmi.

WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken.

Én német nyelvû szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.

Annyi elõnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínûséggel kínai bérmunkásjátékos.
Fehercsoki
Írj egy gm ticketet.

Nos, akkor feltöltöm a 3 képet 😊 amikor a badges cbow van a kezembbn akkor látszik hogy a skillek pirosak vagyis out of range, de ha elkezdtem volna nyomni õket akkor is azt irna 😊
bow:

egy akármilyen crossbow:

és végül a badges crossbow: ( skillek pirosak = out of range)

csa van valakinek akinek vista fut a gépén mer haveromnak nem megy fel a wow alapjáték csak a burnin kiegésztö segitsetek plssss
nem emlekszem má pontosan, de biztos jó Ikont tettél ki a spellbookból? merthogy lehet, hgoy más ikon kell bowos loveshez meg a crossbowoshoz, de lehet, hogy masik jatekra emlekszem =)

anti hero

érdekes... megnéztem más crossbowal tudok lõni csak a badgesel nem

sziasztok, eddgig bowom volt és most lett meg a badges crossbow de valamiért azirja hogy out of range amikor lõni akarok.. átváltok bowra azzal tok lõni .. vissza váltok nem tok... nincs valami ötletetek mi lehet a baja ? pedig cbow skill 350es

GamerAdams007
Nah ez az életbe nem jutott volna eszembe...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

HunnernesKonge
The Garrett
elvileg mar nem lehet használni semmilyen modelchange-t mert ban járhat érte. Gyakorlatilag saját felelõsségre használhatod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fehercsoki
Találtam egy ilyet:http://www.mmowned.com/forums/simple-model-edits/31222-model-reskin-druids-azeroth-new-shapeshift-skins.html
Ez legális?Ezért nem jár ban?

Narxis
Benne van WotLK betaban.<#wow2><#wow1><#wow2><#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GamerAdams007
Herbalism 390/375 wtf?

Narxis
<#nevetes1>

És legyen 14EZER FORINT! mert ebbe igazatok van viszont.
Nos okés
-Wreckers R:Eonar
- Sajmon R:Alonsus
am ennek a gyenébb idegzetûnek ha érdekel felveszel és mondom a neveket meg a realmokat .... hülye low^^^...
igen Force a neve

8700 HUF körül van a WOW+BC a tesco-ban, tegnap néztem épp, szóval te egy kicsit nagyon el vagy tévedve -.-

Ha meg külön veszed, akkor kijön hétezerbõl
Ami egyébként poén, tekintve, hogy a Battle Chest csak annyival több, hogy van benne két strategy guide, de az is azért, mert nem tudják eladni 😊
Csináltam egy Human Priest karaktert Outlands serveren. Ismer ott valaki magyar guildet?

Lacee
mi az, hogy eredetit 20ért veszel? kb egy 8e a battle chest mostanság.

GamerAdams007
Valszeg nem pont fullepic...

és armoryn hogy nézed meg ? ha nincs név ?😄
meg amugy nem azért de full epic 70es karakterek kerülnek 25-be szóval ha eladod 30ért a 2 karaktert én leszek az elsõ aki gratulál

Narxis
😄D

OKA: Kell a pénz keverõre ^^ Szal PLSPLSPLS jah és bankszámlás átutalással megoldható a pénz vagy akárhogy! írjatok
SZIASZTOK FONTOS!
ELADÓ!:
-EREDETI WOW
-2 70 es!
-Tauren Warrior
- Gnome Warlock

(eredetit 20 ért veszel ... én 30 éert adom 2 70 essel ... és egy 52 es BLood elf palával is)... Gondold meg Armoryn megnézhetitek ha érdekel:
-MSN: [email protected]
Narxis
JÁjá!!

Tatyla
te csak tudod...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Inkább allyt csinálnék. Bár egy robot strucc mounton ülõ tauren jól néz ki ^^

bodesz
ha nincs értelme munka ha van értelme játék

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

és tudok segiteni stb .. 😛 irj ha érdekel 😄

gyere Vek'nilash -ra én is ott vagyok hordával 😄 sokan vannak , nincsenek csicskák , jó szerver .

HunnernesKonge
PVP: Bloodscalp, Ragnaros
PVE: Arathor
Nekem is ezt mondta, hogy 80%-ban idióták vannak, de azért kíváncsi lennék más alternatívákra is.

Narxis
Ne monggggxá má hülyeségeket, visszamennyé a blogodba.

Tatyla
de hanyagold,80%-ban idióták lakják..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Ismerõsöd hülye, ne hanyagold.