166745
  • Pyotr
    Köszi én is olyan 540 körül néztem.
    elitistjerks-et kezdtem el nézegetni,na ott aztán van egyetemi matek a statok számolgatásáról
  • WiLDoR
    azjol-nerub az iszonyat easymode, free badge kategória.
    oculus-ban még nem voltam x)

halls of lightning endboss-t, meg dk-val úgy ki lehet tankolni, hogy meg se kell moccannod, csak a megfelelő időben kell eltolni a megfelelő skilleket, s csak a party rohangál fel-alá. (tegnap is csináltuk meg, vicc kategória volt)
  • Warden
    Nincs nehéz 5 fős insta heroicban sem és kb a classbalance is max az achivementekhez kell ha valaki arra hajt de a zöm teljesíthető akármilyen felálással.Oculus heroicban tökmindegy milyen leosztásba mész az endboss ugyis repkedős fight eleinte ajánlott 1 piros(tank) 2 zöld(healer) 2 bronz(dps) sárkányt használni itt a kihivás az 5 egyszinűvel való letudás (5 zöldel a legkönyebb 5 bronzal már nehezebb és 5 pirossal aki szeret kimásodpercezni mindent.Halls of lighting szintén móka kacagás itt is van három achievement, az első boss ugy haljon hogy rajta van a 30% buff (ezt ki kell healelni ill célszerű a pull után gyorsan bedarálni a két addját).A második bossnál 4 addnál többet nem robbanthat fel ez sem nehéz az addokat a ellentétes sarokba kell huznia annak akit pont targetelnek a tanknak meg a robbantás elött olyan helyre vinnie a bosst ahol nincs add.Lokennek pedíg 2 percen belül kell halnia.Itt célszerű pontosabban könnyebb warrior vagy dr00id tankal letudni mivel ezek tudnak chaergeolni.Ugye simában a trükkje 2 pont közti mozgatás és a party egyszerre futhat a két pont közt míg heroixban egy party tag még egy plusz sebző debuffot kap ezért kell 5 fele szórodni a castnál.Ezért egyszerűbb warriorral vagy dr00iddal mert igy lehet a trón elötti körben tankolni mindenki bent áll a körben mikor castol jön a szóródás és a bumm pillanatában mindenki szalad vissza a körbe a warri vagy a dudu meg csak simán visszachaergeol, a középpont nem változik.Pala vagy dk tank esetén figyelni kell arra hogy mindiga tank a középontés hez kell igazodnia a másik négy játékosnak.
  • dartonita
    Hat jah,igazan nehez instaban meg nem voltam pedig csak 2napja vagyok 80.Azjolt es Oculust nagyon szidjak,azt meg nem lattam.Halls o lightning utolso boss-a fogott eddig ki rajtunk,mas nem.Az tiszta mirmur :/
  • Warden
    Halni nem hal senki gyik az az insta a megoldás már megvan csak ki kell vitelezni ma ugy fél percel csusztunk le róla.A megoldás Arhas folyamatosan mozgatni kell nem állhat meg a wait pointoknál ill szerencse is kell hozzá hogy az első 2 boss megjelenése elött ne keljen a város két különböző pontjára futni minden alkalommal, ugy megtakaritható 1-2 akár 4 perc is.Ma akik kimaradtak raidből lefutották drooid tank, drooid healer,retri pala,lock ,mage összeállitásban és kisebb aza sárkány amit ad mint a repus vörös vagy az 50 mount után járó fehér.
  • ShaiHulud
    de az nem ad defenset meg avoidancet, ellentetben a pajzzsal es sajnos tankolos 2h-rol nem tudok, de ez lehet csak az en hianyossagom.
  • antgecc
    Frost Presence ad +10% hp-t és +60% armor-t.
  • dartonita
    Egyebkent pr0 paladinoktol kerdeznem hogy talentolasnal erdemes e kipontozni a 3/3as devotion aurat,ami ugye eredmenyezne egy 53/18/0-as talentolast es +6% healt,vagy hatekonyabb az ember a hagyomanyos 66/5/0-as full holy+kings pontozassal?
  • dartonita
    Sw vagy menethil kikotobol megy hajo.
  • dartonita
    Nalunk is failed.2-3perc hijan lett meg.Epp az utolso bossfight kezdodik mikor lejar az ido.Pedig kivancsi lennek mi jarna erte.A taktika eleg egyszerunek tunik pedig.Holy pala szemszogbol:
    Az egesz party rushol,soha nem all meg,te loholsz a tank utan.Healer sporol a manaval,beacon of light folyamatosan h legalabb 2 celpontot gyogyits,aoe a kicsikre,holy wrath foleg jol jon.Folyamatosan futni a nyilak iranyaba,vigyazni senki se haljon mert ido es manaveszteseg a res.A szobakban van ido neha pihenni es manazni par masodpercre amig Arthas odaer.Egyebkent divine plea-vel es trinketekkel,potival toltod a manad.Hozzateszem hogy a mi guildunk jelenleg csak hczik,raid cuccaink nincsenek,emblem-es cucc is keves.Jobb gearben valszeg meg lehet csinalni.Nalunk tank es healer gond nem volt,igy arra tudok gondolni hogy nagyon imba es gyors dps kell.
  • [HUN]Crassus
    540-van neki is....
  • Ankylos
    köcce, és Allice-nál SW-ben honnan indul a léghajó? :D
  • [HUN]Crassus
    másik gépen ahol megy armory majd megsasolom a Dk meg palatank kollégákat...
  • [HUN]Crassus
    megkérdezem....,de gondolom 540 kell minden tanknak/druidákkal nemtudom mi a helyzet/ Mivel a Dk csontra ugyanazt a geart viszi mint a dps vagy tank warri ebből gondolom:P:)
    A kétkezes fegyóval van valami játék mivel neki az a "pajzsa" is...,de hallottam olyat,hogy a profi Dk tankok 2 egykezes tank karddal nyomulnak...
  • Savmacska
    Enyém az acc nem szokásom lopni, nem vagyok én holmi cigány....

Amugy meg kösz mindekinek de megvan a M E G O L D Á S
  • vki
    Közben rájöttem, hogy nem a WoW-val van a baj.
  • vki
    HI!

Most csak nekem akad ki Autheticate-nél, vagy másnál is van ilyen. (A vicces válaszokat elkerülendő, hogy azért kérdeztem meg, mert koli tűzfal mögül vagyok, és HTTP Tunnel-en keresztül tudom csak használni, de reggel, meg az elmúlt napokban még ment)
  • Csirke4
    Ilyen configgal tolom én is kb, ha jól telepített XP-d van akkor maxon mindenhol tökéletesen maxon fog menni.
  • Csirke4
    Én kaptam egyszer egy Warningot mert valakit "noob"nak szólítottam! :'(

:D
  • ShaiHulud
    vagy mivel lopott accal jatszik ezert nem az o emailjere jon a cucc:D
  • Csirke4
    Nem kell megijedni csak ideiglenes ban 24 48 vagy 72 órásakat osztogatnak asszem. ha beléptél kérdezz meg egy GMet hogy mért kaptad.
  • Fehercsoki
    Akkoris e-mailedre kell küldeniük h miért akármit csinálnak veled küldenek róla e-mailt lehet h rossz e-mailt nézel vagy csak még nem érkezett meg.
  • Pyotr
    Crassus lenne 1 kérdésem hogy a dk tank kolegád mennyi def illetve parry cap-et mond?
  • Bhalage
    fel vagy fuggesztve
    igy jarnak a hulyegyerekek..
  • Savmacska

ACCOUNT AND CONTACT INFORMATION
    Account Name: xxxx Change Password
    Account Type: Wrath of the Lich King Account
    Account Status: Suspended
  • eLiXir
    Processzor: Intel Core2Duo E7300 2.66GHz/3MB/1066MHz s775
    Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS3 -Intel P35
    Videokártya: nVidia GeForce 9600GT 1GB
    Memória: 4GB DDR2

ilyen configgal hogy fut a wow max(!) grafon es igenyesebb helyeken? meg ugy altalaban milyen grafikaval tudnek jatszani, es hany fpsel. (raid, arena, bg)
  • Fehercsoki
    És ott alatta nemírják h check your e-mail?
  • Savmacska
    suspended van status-nak irva
  • Fehercsoki
    Akkor majd kapsz vagy lépj be account managementbe és nézd meg ott mit írnak.Van egy olyan h account status az lehet frozen active meg suspended meg lehetmásis nekem eddig csak ezek voltak ott írják h mit kell tenned.
  • Savmacska
    Nem kaptam levelet...
  • Fehercsoki
    Regelt e-mail címedre küldenek levelet nézd meg.
  • Savmacska
    Srácok van egy kis problémám.. kaptam blizztőle gy bannt.... de nem tudom miért mert nem irtak levelet ITT A KÉP... a képre rákattintva melátjátok mit irnak...nah mso tnem tudom h ez örökös bann-e vayg csak pár napos ezt hogyan derithetem ki? mi az eljárás ?Nagyon szépen kérlek titeket segitsetek !!
  • YakHead
    Már nem kell...meglett
  • YakHead
    Valaki nem tud egy gyors infot adni arról, hogy az új frakciókhoz kinél és hol lehet megvenni a tabardot? Wowwiki elég hiányos, legalábbis amikor néztem még nem volt info mindegyik frakcióról.
  • ersekker
    inkább menjetek dolgozni:)
  • [HUN]Crassus
    nemtudom,mert sosem használtam:P bloodraget csak ritkán nyomok kombatban és ha kombat elött nyomom ,hogy huzásnál legyen rage azt ugyis feleszem/felhealelik...
  • YakHead
    Crassus, az Improved Bloodrage és a Glyph of Bloodrage hatása összeadódik? Vagyis ha mindkettő megvan akkor nem veszítesz HP-t ha elnyomod? Vagy csak az egyik hat? Ha igen, akkor glyph-et érdemes beáldozni vagy azt a két pontot?
  • [HUN]Crassus
    uhhh gecc:) nembaj nálunk Ymoen a menő a 3 kívánságos ráktól kezdve a 20k-s mamutig mindene megvan:D
  • Dr DeViLKiNG
    nála több achievementel rendelkezőt még nem láttam :p
  • [HUN]Crassus
    pont ma akartam megcsinalni azt a poison-ost,de meg bugos mindig...

2x voltam strat ban HC modban...egyszer arms-kent dps-nek,de akkor nem is akartunk timed-et menni...1x meg meg mult het elejen meg fos gearben tankkent,de nekunk is lejart az ido ott a malganishoz vezeto uton...pedig jo AOE dps-unk volt...
    gyanitom warrikent lehet nem is fog menni,mert annyi mobot keptelenseg magan tartani az embernek....DK vagy pala kell,mert ramasznak a DPS/HEAL-re...