World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
olyan mintha sw elõtt lennék a farkasok alapján , mert ott léptem ki, de eye of stormos bigyõ... stuck ( cant do while moving) . hs can do while moving.. ujra ctrl+alt+del belépek ugy probalom . cant do while moving..... ujra kitöröltem a 3 mappát de ugyan igy jön be !!! WTFFFF????!?!?!?!?!?!??!? nem akarok megint gm-re várni hogy holnap kiszabaditson...
Véleményemet fenntartom, gondolom te is a tiedet.
Feleslegesen fárasztjük egymást.
Astalavista.
Azt írják azért van problémád, mert egyéni felhasználói felületet használsz. Pl. valami lökött addont.
Megoldás:
1. Lépj ki a játékból!
2. Töröld le a \World of Warcraft\WTF mappát!
3. Töröld le a \World of Warcraft\Cache mappát!
4. Töröld le a \World of Warcraft\Interface mappát!
5. Indítsd újra a játékot! Ez létrehozza automatikusan a fenti mappákat alapbeállításokkal.
6. Állítsd be újra a neked tetszõ beállításokat a menükben!
Ennyi.
Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítõ szerepe. igen
Nem anyanyelvi beszélõk számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentõsége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak. köszönjük hogy ezt megosztottad igaz senkit sem érdekel
Spanyolnak sehol semmi. biztos jobban tudod mivel egész életedet kõbányán élted le
WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken. angol szerverre sem azért mész mert magyarul beszélnek. hmmm. lehet velem van a gond. ismerek olyat aki spanyol szerveren játszik, szereti, és képzeld nem magyarul beszél ott
Én német nyelvû szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.
kit érdekel?
Annyi elõnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínûséggel kínai bérmunkásjátékos.
ez tényleg nagyon nagy elõny, neked ebbõl milyen elõnyöd származott?
(Ha ez megoldja a problémádat, utána kezd el egyesével visszarakni az addonokat és meglesz melyik okozta)
nem fogunk ezen összeveszni, de szerintem a francia egy hangyabokányit elterjedtebb az EU nyelvezetben, mint a német. mindegy, nem is ide tartozik...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spanyol? Te Európában élsz? Mert itt a spanyol csak egy ország nyelve és sehol máshol nem beszélik, nincsen semmilyen nemzetek közötti közvetítõ szerepe.
Nem anyanyelvi beszélõk számár Európában az angol, német és a francia nyelvnek van csak jelentõsége, így ebben a sorrendben. Illetve a keleti végeken van még kicsit ilyen szerepe az orosznak.
Spanyolnak sehol semmi.
WoW-ozni amúgy lehet valóban spanyol nyelven is. Nem sok magyar lehet a spanyol szervereken.
Én német nyelvû szerveren játszok (Destromath) ott sem sok magyar van.
Annyi elõnye van a német szervernek, hogy aki angolul vakerászik az 99%-os valószínûséggel kínai bérmunkásjátékos.
bow:
egy akármilyen crossbow:
és végül a badges crossbow: ( skillek pirosak = out of range)

anti hero
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez legális?Ezért nem jár ban?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Wreckers R:Eonar
- Sajmon R:Alonsus
am ennek a gyenébb idegzetûnek ha érdekel felveszel és mondom a neveket meg a realmokat .... hülye low^^^...
Ami egyébként poén, tekintve, hogy a Battle Chest csak annyival több, hogy van benne két strategy guide, de az is azért, mert nem tudják eladni 😊
meg amugy nem azért de full epic 70es karakterek kerülnek 25-be szóval ha eladod 30ért a 2 karaktert én leszek az elsõ aki gratulál
ELADÓ!:
-EREDETI WOW
-2 70 es!
-Tauren Warrior
- Gnome Warlock
(eredetit 20 ért veszel ... én 30 éert adom 2 70 essel ... és egy 52 es BLood elf palával is)... Gondold meg Armoryn megnézhetitek ha érdekel:
-MSN: [email protected]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA