World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott a pont! <#worship>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Tatyla
értelmes magyarok pl. be se loggolnak a hun chat-re...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt is meg lehet érteni, ha valaki csak magyarokkal akar játszani. Tudtommal sokan csak ezért mennek arra a szerverre.

Ott tényleg sok a magyar. De akkor minek kell külföldit bevenni a csapatba? Sok magyarból össze lehet hozni egy partyt.

Gondolnám. Mert amelyik szerveren én játszom fõként ott valószínûleg összesen nincs öt magyar. De nincs is baja senkinek a magyarokkal.

Bloodscalpon meg bizonyára pl. az oszrákokkal nincs gond.

Nem tudom hol játszanak tömegével a svédek, de ott meg könnyen lehet, hogy nekik a legrosszabb a hírük.

Szóval nem tudom mi az ideális. Amelyik szerveren nicnsenek magyarok, ott biztosan nincs is jó hírük, de nem is tud az ember magyarokkal játszani. Ahol meg sok a magyar, ott lehet, de fennállhatnak az általad vázolt problémák.

Aztán meg nagy igazság, hogy általánosítani nem helyes.

A példádban szereplõ svéd helyében azt gondolnám, hogy balszerencsémre találkoztam pár angolul nem beszélõ külföldivel. És semmiképpen nem azt, hogy minden magyar köcsög.

shaime01
képzelj el egy átlagos bloodscalpos svédet.
Belép a partyba

Hun1: hellosztok
hun2: csá
swe: hi
hun1: ugye mind magyarok vagytok?
swe: please english.
hun2:KUSSOLJÁL KÖCSÖG SVÉD GECI KRVA ANYÁDAT
hun1:szarnoob svéd geci mit ugatsz itt össze vissza
You have been removed from the group.

Azért "szégyenlik" a normális magyarok magukat bs-en. és ez minket minõsit nem öt. mint irtad mindenhol vannak bunkok ahol a magyarokat utálják azon a serveren 80%-ban.

Sziasztok!

Én nem hiszem, hogy lenne bármiféle speciális magyar probléma a játékosokkal.

Segítõkész meg bunkó játékosok mindenhol vannak, nem a nemzetiségtõl függ.

Aki sokat játszik magyarokkal nyilván velük van a legtöbb hasonló tapasztalata.

A magyarok nem különbek, de nem is rosszabbak másoknál.

Ha egy külföldi csak azért lépne ki a csapatból, mert magyar vagyok, az ugyan nem engem minõsítene, hanem csak õt.

Azért ott még nem tartunk, hogy szégyelni kellene.
GamerAdams007
Az kb egy egyszerûsített combatlog mod addon lehet

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

tehát végülis ez a gyerek igy oda lehuzta de én láttam más videóban hogy pl oldalt van és mondjuk az utolso 20at mutatja

wm playerrõl valmiér nem tok screent csinálni XD

Lacee
tegyél szerintem, nem értem mi kéne <#vigyor2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

sziasztok egy olyan addont keresek ami plz az adott utolsó 10-20 dmg-et mutatja adott/kapottat és belehet állítani hogy hova kerüljön de ha igy nem ugrik be rakok rola screent

The Garrett
forditva. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GamerAdams007
Ah megvan ^^

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Plz link ha van stream

Tatyla
Nihilum most öli live-ban Kiljadent ....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dartonita
Botii...
Te maradj az AOC-nel azt javallanam 😊

Fudelassu a wow eu honlap.

Botond
Ide már mindenkit beengednek? -.-
panther112
Még néhány retalent és 25-öt fog kérni a "tanár".

dartonita
Hatarozottan kevesebbszer halok miota prot-ra valtottam.Picit megutkoztem azon mikor a tanar 1g-t akart kerni a teljes talent ujrapontozasra,de akkor ez majd kesobb.
Ma vegre ugy tunik sikerul upgradelni az accot is normalisra.
Reszkess Arathor 😄

Me0w
Na, most bejutottam, 1 perc utan disconnect... ez lol

Together we'll fly someday...

Me0w
En majd' minden realmra be tudok jelentkezni, kiveve BS=t 😊 Sracok ott allnak Netherpsite elott es engem varnak =)

Together we'll fly someday...

de jó beléptet és szerot akarok váltani és azt írja hogy session expired 😄 miageci

Fehercsoki
Dejó pedig pont most raideltünk volna...

Csodás, akkor most mehetek sörözni a haverokkal<#idiota>

Tatyla
login szerver meghalt ja...

Pyotr
az authentication serverrel van gond😞

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Nekemis:S

Srácok BS-el mi van? Vagy csak én nem tudok bejelentkezni? Authentication-nél megáll.

Calver
prot az inkább 40+ jó AoE grindeléssel, fõleg mert akkortájt jön Seal of Wisdom. addig ret a nyerõ, bár én 40+ is inkább ret maradtam, fõleg mert küldizés retrivel sokkal kellemesebb, valamint már a 40es hátassal is igencsak gyorsan haladsz (160 helyett 184% nem rossz ugyebár). valamint ha elkapnak egy pvp szerveren protként, ahogy épp 6 mobot ölsz... hát, sok szerencsét <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

dartonita
Igen tudom,honapokig jatszottam palaval,csak...mashol 😊
Itt ujra kell tanulgatni mindent,egesz mas.De tetszik.

Fehercsoki
És 38tól lesz Seal of Wisdom amivel megse kell majd állnod manázni.

dartonita
Hm latod ez uj.Elkezdtem retrire talentolgatni abban a hitben h dpskent hamarabb felhuzom,de akkor ezek utan protolok es felveszem az egykezes skilleket.
13as szinten asszm meg nem gaz 😊

Koszi!

célszerû protection-re talentelve szintezni, és egyszerre több mobot ütni, mert retrin nagyon hamar elfogy a manád, és nagyon sokat meg kell állni inni (a mana így is elfogy, de legalább több mobot öltél meg). holy értelemszerûen kilõve szintezésre

dartonita
Ujabb kerdes merult fel bennem.
Akinek van human palaja,kisegithetne azzal,hogy erdemes talentelni.
Tudom hogy leteznek mindenfele kalkulatorok,de en inkabb a tapasztalatokra alapoznek.

nem

bAguziB2
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy, ha letöltö a wotlk-t a blizzard oldalról ,de nem regeltem a betara és nincs kulcsom de egy másik szerón használom az legális-e vagy sem.

elõre is köszi a válaszokat

dartonita
Koszi szepen

edios
CD GALAXiS

Alapjáték meg kieg egész olcsó, de GC még mindig sokkal drágább, mint bankkártya..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

dartonita
Sziasztok!

Regeltem egy trial accot az Arathor eu-s szerveren,de valami felelmetesen le van butitva,szinte semmi funkcio nem elerheto.Inkabb idegesit mintsem kikapcsolodasnak megfelelo lenne.
Szoval ugy dontottem megveszem a jatekot,ezzel kapcsolatban szeretnem megkerdezni,hogy szerintetek hol erdemes es mennyiert.
Elore is koszi.

picket
"Nem szívesek vagyok egy partiban magyarokkal." -> "You racist bastard!"

&#3237;_&#3237;

Tény, hogy rengeteg gyökér van, akik minden lehetõséget megragadnak a többi játékos fikázására.... Mondjuk a Twisting Netheren játszó emberkék és a Bs-es kollégák között fényévnyi különbség van. Nem tapasztaltam annyi szemétséget, mint a Bs-en. Nem szívesek vagyok egy partiban magyarokkal. Sajnos rengeteget csalódtam már a magyar játékosok jelentõs részében. Ezek alatt a kiskölyköket értem, akik állandóan jártatják a szájukat és ezzel égetik a magyar mmorpg-s arcok táborát. Volt olyan, hogy a srác lelépett a partiból, amikor megtudta, hogy magyar vagyok. Azzal indolkolta, hogy már a töke ki van a sok bunkó seggfejjel. Fasza... <#falbav> Természetesen tisztelet a kivételnek! <#beka2>

Fehercsoki
Tehát pl nekem most járt le az accom és minden karaktert látok.

Fehercsoki
Szeritnem inkább a törlés mert a karikat úgyis látnod kéne ha nincs feltöltve az account.

capaszabi
2.

Helló mindenki.A régi accountomat már egy éve nem használom,de a rajta lévõ karimat el akkartam transferelni a mostanira.De az account managerben nem mutatja hogy rajta lenne.Ez azért van mert törölték ,vagy csak akkor nézhetem meg ha aktiválom?

UI scale
Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezzel nem értek egyet. Tény, hogy sok ott a gyökér és lépten nyomon beszólnak a kezdõ játékosoknak, de hát istenem. Attól, hogy egy olyan szerverre mész, ahol nincs magyar még ugyanúgy beszólhatnak az emberek. Én maximálisan meg vagyok elégedve BS-el. Az igaz, hogy a BG-ket szinte mindég veszítjük, de hát istenem allynál ez már természetes<#idiota>

a bloodscalp az egyik legszarabb szerver. anno gondoltam, hogy kipróbálom az allyt a bs-en. körüleblül egy hétig játszottam ott és feladtam. ha valaki új arcként jelenik meg azon a szerveren, akkor nem fogja jól érezni magát. kalap szar....

Dopti
Blikk lolz Ütõs

na kemény 15 percébe telt a blizzardnak kiszabadítani😊 és addonok is felkerültek és végre tom a cbowot használni! ty mindenkinek aki segített