166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#133333 Arathor-on -
Cowboy03 #133332 Crassus, te melyik szeron tolod? -
#133331 "...és én"
/flex-t kihagytad :D -
#133330 nah megvan Strat:P és enyém lett a sárki is meg esett a pajzs is:P és még maradt 2 és fél percünk a sárki kill után....
setup: blood Dk,Spap,Druida heal,warlokk és én -
#133329 Bocsi az offért de ezt sokan olvassák!
Account
80 NE Druid
72 NE Hunter
15k.
több infóért privi -
#133328 2H fegyverrel tankolj.
itt van egy rakás DK tank infó -
#133327 őő igen és még 1 kérdés...80nra milyen 1 kezes tank fegyót ajánlotok? néztem ezt....
http://www.wowhead.com/?item=40402
amit kétlek hogy egyhamar meglesz ugyanis Kel'Thuzad dobja :P
ha tudtok "elérhetőbb" helyen lévőt ajánlani akkor azt elfogadom :D -
#133326 szép lassan kiprűálom majd mind3at és kiderül..bár ez a frost naon jónak tűnik :) köszi antgecc :D -
#133325 Nem voltam teljes
Frost Presence -
#133324 Ja bocs, a Heló Balázs lemaradt -
#133323 A DK-nak van Frost Presence (ez olyasmi, mint a warrinál a def stance), ami ad +10% hp-t és +60% armor-t. Így nincs szüksége pajzsra. Tankolni dmg-el kell, tehát mindegyik talent ág jó tankolásra. Froston belül persze vannak direkt tankolós dolgok is, de nem nagy durranás egyik se. Szintezésre a Blood-ot vagy az Unholy-t javaslom. Én Frost-on kezdtem, most Unholy-ként tolom. -
#133322 jah és köszi elixír :-)
-
#133321 uhh akkor valahogymegoldom majd a tankolást de nehéz lesz megszokni így :) -
eLiXir #133320 ritka az ilyen segitokesz ember :) -
eLiXir #133319 nemtud -
#133318 hello Balázs :) Először is nagyon köszönöm válaszodat. Akkor elkezdem húzni a DK-mat, frost ágon. gondolom a dk tud asználni pajzsot is, nem muszáj feltételnül 2 egkezessel tankolnia. a nem akkor javítsatok ki :)
köszi mégegyszer -
#133317 Hali Balázs!
Először is grat :) mindenkép megéri játszani vele már csak a kezdő sorozatküldik hangulata mi att is fenomenális :) ha azt nézed ajándék kari ingyen mount a cuccok sem mondhatóak rosznak a küldisorozat végére, hogy utánna tovább játszol e vele azt majd eldöntöd de a küldiket a hangulat miatt ajánlom mindenkép.
Tankolósnak igazából a frost ág mondható bár elég furi 2 kezes fegyóval tankolászni :) fejlődésre mindegyik alkalmas pvp-re is embere válogatja de általánosságban a következőképp skatujászták be a kasztot : frost tankolászni fejlődni blood pvp unholy.
Véleményem szerint akármelyik ág használható és élvezetes akármilyen célra elég "multifunkciós" kaszt .
Üdv. Balázs ^^ -
#133316 Hy.
Most sikerült megvennem a wotlk-t(pénz hiány miatt xD)és mivel volt 70es karim szeretnék kezdeni 1 dk-t. de addig nem mertem elkezdeni(csak megcsintam és kész:) amíg nem tudom hogy hogy érdemes tolni vele. Engem az érdekelne, hogy a 3 talentág közül meik a tank,spelles és nemtudom h mi a 3. :S nekem a tank karik jöttek be eddig ,úgyhogy itt is ezzel szeretnék játszani.
előre is köszönöm válaszotokat: Balázs -
eXequtoR #133315 "hát so-so, nem egy melee barát fight ez a malygos sem -.-"
Pedig az. Csak értelmes helyen kell leölni a sparkokat. Mondjuk, ahogy olvasom DKval mentek azzal meg fixen 1 pontba lehet pakoltatni, csak bírja a tank agróval.
Spark pullhoz pedig használj makrót. -
WiLDoR #133314 pug-gal már wipeoltam hc azjol-nerubban is :D
elég gyik volt a csapat, a retpalának külön el kellett magyarázni, hogy figyelje már baszki a földet a lába alatt, s ne álljon benne a tüskékben, hanem használja a strafe left-right billentyűket, ha már vannak, meg mikor bevállaltam, hogy na, akkor majd én figyelek a healerre, a másik 2 gyik dps meg ölögesse a boss-t, na akkor sikerült problémamentesen leölni 3. próbára :D
egy nappal elötte guilddel, meg azon problémáztunk, hogy az ide kapcsolódó 2 perc timer archivementtet hogy tudnánk összehozni, de nem jött össze, mert kb. 25-30 seccel lecsúsztunk a dologról x)
nameg tegnap 10 fős malygos try-on is volt pár wipe.
első try-ra lement 52%-ra, aztán a deep breath-nél vagy minél bewipeolt az egész raid, pedig benne álltunk a bubiban, szal elég érdekes volt, 2. tryra lement 50% alá, meg leöltük a repkedő addokat is (beszarás jó ez, mikor a platformon lebegve üldözöd meg csépeled az addokat a levegőben :D), aztán jöttek a sárkányok p3-ban, s olyan 30%-ig leküzdöttük, majd letelt a 10 perc, enragelt a boss, s wipe.
mondjuk 4 healerrel öltük 3 helyett, meg dps-ben még nagyon javulni kell, az én dps-em is pl. a béka segge alatt van a kék-zöld szarjaim miatt.
plusz ezt a csillogó bizbasz berángatást a p1-ben még nagyon be kell gyakorolni, mert a buzi csillagos háttér, meg a boss qrvanagy méretei miatt kb. alig látok valamit a háttérből (tényleg van arra valami addon, amivel a max. camera distance-t még jobban ki lehet tolni? mert a blizzardos beállítás kb. édeskevés)
hát so-so, nem egy melee barát fight ez a malygos sem -.-
bár 3 évnyi casterkodás után igy melee-vel lenni, hát hmm...érdekes na...a fightok 90%-ából kb. annyit látok, hogy áll elöttem két bazi nagy láb, s ez eléggé szokatlan azok után, hogy casterként simán beláttam a terepet a tőlem 30-40 yardra lévő bossal együtt -.- -
WiLDoR #133313 s ebben mi az új info? :) -
#133312 Jogos az észrevételed.
Erre a saját guildünk példáját hozzuk fel.Szigorú rangrendszer.
Raider:Jön raidre költi a pénzét wipe-ol és örül ha lemegy és sír ha nem
Member:Aki néha jön néha nem,néha sír néha jól teljesít.
Üjonc.Bekerültél bizonyíts!
Ez van a lootnál is,kiesett valami első a raider második a member harmadik az ujonc.Igy elösször lesz felcuccolva a raider,mert ő ott volt.
Lehet morgolódni s lehet kilépni.Itt azok kapnak bármit is akik ott voltak a jóban is és a rosszban is.
S az officerek ezen rangokat figyelik,ha valaki alulteljesít,azaz nem jön wipeolni lekerül a rangjáról és nézhet mikor kap bármit is a klántól.
Ez csak néhány részlet,de nálunk bevált. -
#133311 Na igen ez a nuke nem szokott összejönni,főleg,hogy nincs pala sőt ha mage sem.:) Naszóval az a fight nem könnyű,ja és nem szóltam arról,hogy t6 sincs.Szóval igen ez olyan dolog amit írtatok,hogy a heroic kezdetben fun és öcsipont esetleg néhány item kigyüjtése,majd repuk felhúzása utána felejtős. -
YakHead #133310 "lootkurvák" Ezdekúrvajó -
ersekker #133309 gogogo kockulni -
#133308 Ha priest healerrel mentek Halls of Lightningba, próbáljátok meg, hogy simán a boss segge alá álltok és kész. A 10k felett sebző durrantását jól időzitett partyheal simán kivédi. A többi sebzés nem jelentős. Esetleg be lehet állitani offhealert a tankra, de nem szükséges. Többször öltük igy, könnyedén.
Crassus: a druid meztelenül is crit immune, ha kirakja a SotF talentet. Emelett daze immun is, de azt nemtom mitől:D. -
ember2003 #133307 Mgint csúsznak?:) Vagy csak nekem nem jön össze? -
Warden #133306 Mindenkinek megvan az adott boss amin el lehet wipeolni napokat.Nekünk pl most per pillanat malygos de talán ebben a resetben az is le lesz tudva.Az meg hogy pár ember lelép insta közben a guild vezetést minősiti egy normális guildben az első lelépés után kihajítják.Ugyanugy a lootkurvák is erre a sorsra jutnak a játéknak nem az a lényege hogy t500 ban álldogálj if vagy orgrimari ah elött.A gear azért kell hogy minél több raid instát tudj le, ehez kb egyformán kell gearelődnie az összes társadnak és ha nem viszel valamit tárgyhéten majd a következő héten, vagy egy hónap muva ha akkor is odajártok még. -
#133305 DK kap STRből parryt ratinget -
YakHead #133304 A sokadik próbálkozás után már mindegyik insta “gyík” kategória. Ráadásul, ha az esetek 80%-ban a már jól ismert játékosokkal van együtt, tényleg újjgyakorlat bármelyik.
Egyetértek veled, hogy itt folyton csak azt olvassa az ember, hogy ilyen könnyű, meg olyan könnyű volt egy-egy dungeon. Valahogy szégyen gyalázat megemlíteni, hogy egy-egy bossal mennyit szopott az ember vagy mennyit görcsöltek, amíg a jó taktikát kidolgozták vagy sikerült kivitelezni egy új “eljárásmódot” a leölésében. Én annak is örülök, ha a sima insták lemennek wipe nélkül, full kék cuccokban. A HC-k meg egyértelműen felkészültség, gear és csapat hozzáállás kérdése. Amúgy nem hiszem, hogy Wildor, vagy Crassus nem wipe-olt, legalább egyszer amikor legelőször mentek vlamelyik Northrendi HC-ba, legfeljebb nem mondják.
Ez mondjuk nem tartozik ide, de engem személy szerint az háborít fel, amikor van néhány ember, aki a 10 vagy 25 fős instában 2-3 wipe után elkezd visítozni és lelép. Aztán amikor a maradék ember (új emberekkel kiegészülve persze) elkezd haladni és “farmszintre” hozza az instát, ugyancsak elkezdenek vinnyogni, hogy ők soha nem férnek be, meg miért nem viszik őket is és hát hogy akkor most megsértődnek és akkor vége a világnak. Az eszükbe nem jut, hogy a maradék emberke több 100g-t költött javításra, felszerelésre, potikra.
Na mindegy, ez nem ide tartozott amúgy. -
Warden #133303 A "számitógép"es teremre gondolsz?Nincs abban semmi extra van is rá achievement hogy nem sérülhet a kis törpe és nem nehéz megcsinálni.A tank összeszedi a lépcső aljában az addokat és nuke.nem egy kimondott taktikai fight.Mikor avédelem erősebb fokozatra kapcsol akkor figyelni kell a tűzre is ha van mage akkor ő még pluszban tudja fagyasztani azokat az addokat amik beszökdösnek.Könyebb ha van egy vagy két paladin a partyban tudják pakolni a sacred shieldet ide jól jön. -
Warden #133302 80 as szintre 0 db itemet cseréltem a healer cuccomból és pinaccle első heroicot azzal healeltem végig mivel egy db elérhető healer nem volt akkor pont onlány a guildünben, így jobb híján én tallenteltem holyra.Ösz visz egyet wipeoltunk a repkedős bosson és nem a gear miatt hanem mert a pörgéséből nem állt ki a tank sem meg a melee dps sem időben igy jól behaltak mindketten.Másodikra simán meglett igaz a 70 es holy gearem is 7/8 t6 volt, a tank is kb a 70 es gearjét hordta pár új szerzeménnyel, úgyhogy nem gearen múlik.Valamikor a hétvégén az volt a napi és mostmár zömében t7 ben és retriként voltam újra ugyhogy a többieknek is naxx+heroicos cuccai vannak így meg már very easy kategória.Ezek a heroicok arra jók hogy pár itemet beszerezz meg reputációt gyüjts.Később mikor a négy tabardal repuzhatók mindenkinek exalted lesz szerintem senki nem fog járkálni mert a badge sem lesz már elkölthető, hacsak nem upgradelik a badges itemeket.
Más.Ugy egy hete kiváltottam ezta crit+1000 ap s proccos trinketet és nagyon nem procol jól raideken vagy instákban.Bezzeg ha a napi bg questet csinálom akkor proccol orba szájba.Zömében nem is ezt hordom hanem az alchemistát.Másnak mi a tapasztalata erről a trinketről? -
t0ma #133301 egy masik topicban* -
t0ma #133300 hd 4850-et vegyel inkabb. egy topicmasik topicban ki van targyalva tovirol hegyire.
az arnyekokat fullon meg ugysem birja most meg gep, szoval az nem lesz maxos. -
WiLDoR #133299 541 pont kell a totális crit immun-hoz.
70-en 490,07 kellett pontosan, most 80-on a biztos az 541, mivel 540,07 kell ugyanahhoz, mint ami 70-en kellett.
tehát a tutifix érték 541, s nem 540.
-
#133298 Az armory már napok óta haldoklik,kellett neki fejleszteni.:P -
#133297 Úgy nézem, most nem csak a szervert lőtték le, hanem az egész oldalt. Tiszta kis komoly Goblin masina van az oldalon :D -
#133296 Azért bírom,hogy nincs nehéz heroic...szal azért én megkérdezném a csapat hilerét és tankját. :) Főleg Pinnacle repkedős fönökére gondolva,vagy az előbb említett eventre.Persze ezt ugy,hogy egy fikarcnyi epic még nincs rajtad. -
#133295 Szerda a karbantartás napja
Azért egy halls of stone uccsó boss elötti event-et hogy csináljátok meg heroicban? -
ersekker #133294 nincs szerver most?:(