World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kezdj mage-t , belf-böl az jó 😊 és könnyü vele fejlödni és pvp-re sem rossz.
kapsz 30napot igen de meg kell adnod bankártya számot vagy gamecard számot elõtte.

Ha most feltelepítem az új accot akkor autómatikusan megkapom a 3 0napot?
Shortstop
játsz mindegyikkel egy kicsit, és válassz. van akinek a hunter van akinek a rogue tetszik. embere válogatja. attól függ mennyire szereted a közelharcot, inkább gyógyító lennél majd magasabb szinten stb..

Shortstop
mana tap, meg Ench skill +10

köszi. Arra gondoltam, hogy a Blood elfnek van-e valami olyan plusz tulajdonsága, ami mmondjuk jobb harcossá, vagy íjásszá teszi.
edios
Sztem azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik. Úgyis bele kell tanulni mindegyikbe, ahhoz meg sokat kell vele játszani, amit meg csak úgy tudsz, ha szeretsz vele játszani.<#wink>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Köszönöm. Hordás Blood Elf akarok lenni. Kezdõ karinak mit javasoltok?
Igen, és igen.

Sziasztok. Ma megvettem az alapjátékot és a Burning Crusase-et...telepítsem fel mind a kettõt? Érvényes lesz az egy hónapos kártya ami benne van?
Botond
Regisztrálj trialra(sima wow trialra, ne BCsre,bár az lehet már nincs is), és akkor le tudod szedni szerintem.
Koszi a segitseget,az eu bc megvan,csak nem engedi feltenni az us wow cliens miatt,az eu clienst,hol tudnam gyorsan leszedni?koszi.

Jimi Hendrix

Botond
Elõbb szedd le fileplanetrõl az amcsi patcht az amcsi kliensedhez, patcheld is fel, aztán a realm.wtf-ben írd át az USt EUra. Persze következõ patchnél vissza kell írnod USre, patchelni, és megint átírni. Meg persze volt már, hogy különbözõ volt az EU és US verzió (köszönet neked spanyol klines \o/), olyankor nem jó az amcsi kliens, szóval szerintem kezd el letölteni az EUst.
Hello,az us verziot hogyan tudom eu verzova csinalni legkonyebben?elore is thx.
Meg a patchek hol jonnek le leggyorsabban?koszi

Jimi Hendrix

Fehercsoki
Igen elég érezhetõ.

Hi, jó egy éve abbahagytama wowot, most gondolkozok rajta hogy újra elõfizetek.

Mennyivel lett gyorsabb a fejlõdés? Érezhetõen? Mert letöröltem a karijaimat és nem akarok sokáig farmolni megint.

próbáltam azokat,de nem mûxenek

thx,de hogyan lehet admin jogot csinálni??

admin jog nelkul el sem indul a telepito, nekem legalabbis...
blizzard fórum

van admin jogod?

sziasztok!
ma vettem meg a world of warcraft alap játékot és burning crusade kieget!nos,elindítom a telepítõt,és 98%-nál azt írja hogy nem tud átnevezni egy fájlt!DVD-s verzióm van,elõre is KÖSZI!!

A wow-hungary oldal mikor lesz kész nem tudja valaki?

Zsoltika 007
Nektek megy a blizz downloader? Nekem azt írja nem látja a trackert.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

dartonita
Megoldodott,aki hasonloan jarna ---> browser problema.

PiszkosFred
Szerda delelottonkent karbantartas van kb 11ig. Csak szolok, ha esetleg ma elkezdesz jatszani, akkor ha szerda hajnalban kidob a server, ezert tette.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

figyel rá

Ma elmegyek megveszem..nyugtassatok, meg, hogy még rendesen mûködik, a Blizzard figyel a WoW-ra😊
Sephi
Challanged Account -

Ezt irja ki amikor Game Card-ot akarok berakni... most mit tegyek?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Értem, köszönöm a segítséget!
be tudsz
nekem is trial lett update-elve full-ra a patch-ekkel, miután egyszer haragomban összetördeltem a cd-ket xD

Lacee
amit letöltesz, az csak kliensprogram, az accountodhoz semmi köze nincsen, az a központi szerveren van, nem beágyazva a gépeden levõ szoftverbe.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Értem, köszönöm. Amit innen töltök az teljes verzió és csak az account fajtájára van befolyással (úgy értem a saját régi accommal be tudok-e majd jelentkezni)?
picket
Nem kell tört verziót leszedned, letölthetõ a blizz oldaláról: klikk

&#3237;_&#3237;

Üdv! Fél év után ismét elkezdenék játszani a játékkal, de sajnos a telepítõ cd-k egy része elveszett, viszont az eredeti cd kulcsok megvannak, meg persze az accountom is. A kérdés: amennyiben leszedném a tört verziót, de az eredeti kulccsal installálnám tudnék vele normálisan játszani? Elõre is köszi.
dartonita
Sziasztok!

Azt nem tudja veletlenul vki h miert nem lehet a trialrol sima wow-ra upgradelt accom tovabb upgradelni a Burning Crusade kieggel?
Megvettem,kaptam hozza regisztracios szamot is,de ahogy a Burning Crusade Retail Upgrade-re klikkelek,csak egy sotet kepernyo fogad.
Egyelore nem gaz,de azert idovel nem artana ha feltudnam tenni :/

Köszönöm a válaszotokat!

Get a life!

edios
Gyakorlatilag nem sok. Ha lejár az elõfizetésed, 10 napig ingyen tudsz majdnem egyhelyben toporogni.

Akkor van értelme a tial bc-nek vagy nincs ?

Get a life!

edios
61-et nem tudod elérni vele 1 xp híján, viszont minden, amit csinálsz(q,gold stb) megmarad. Lejárat után visszakerülsz alaptérképre, és mintha mi sem történt volna folytatod a játékot. (Bár onnantól már semmi értelme bc nélkül)

Narxis
Semmi baj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

És igy nehezen birom értelmezni, meg van amit nem értek.

Get a life!

Köszönöm, de talán azért kérdeztem meg mert nem tudok olyan jól angolul

Get a life!

azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak, meg minden, de azért legalább a hivatalos faq-t megnézhetnéd mielõtt kérdezel... ennyi azért csak belefér...

What content do I have access to during the 10-day free trial?

You can start a new draenei or blood elf character and explore their all-new starting areas. You can also take a high level (58+) pre-existing character through the Dark Portal and get your first glimpse of Outland! While you can complete expansion quests and even pick up some powerful new items, any characters you play during the trial can only advance up to one experience point below level 61.

What happens to my characters and items after the 10 free days expire?

Any new Draenei or Blood Elf characters you've created will be saved and will be inaccessible until you upgrade to a retail version of The Burning Crusade. Once you've upgraded, they will be unlocked just as you left them, and ready for further adventures. All items and gold you gain in Outland during the trial period are yours to keep. Any characters that find themselves still in Outland or any other expansion zone at the trial expiration will be transported to their bind point in Azeroth. If the character's bind point was set in Outland or any other expansion zone, he or she will be transported to one of the default graveyards (Westfall/Barrens).

http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20586

egy kérdés, elértem a 60as szintet de nincs bc-m nah msot van ez a 10napos trial bc-ezze fel upgradelem a wow-omat, és tegyük fel ezt akkor tettem amikor a "kasztom" 60as volt na ugye most a 10napos bc-vel ezt feltolom 65-re a trial bc lejárt, és a karakterem megáll 65ön és akkor folytathatom ha megvettem a boltba a gc-t ? Vagy ha rosszak az elképzelésim akkor mienk van a trial bc-vagy mi a szerepe ? Elõre is köszi !

Get a life!

picket
És te ilyet már láttál. Sõt, gondolom screenshotod is van róla! Csak nem osztod meg velünk, mert irigy vagy. :c

Miért jön mindig elõ ez a "bunkó magyar" téma, és miért él még ebben az országban, aki szégyelli, hogy magyar? És miért nem adja ki magát kisgyerekekre lövöldözõ arab terroristának, végülis senki nem látja, hogy kucsma, vagy turbán van a fejeden miközben tankolsz, healelsz, vagy megy a pewpew. Vagy valld magad valamilyen nemzetiségnek. Szabad ország, nem is kell bizonyítanod. Még Mortimer is cigány, te is megteheted <#idiota>

Két lehetõséged van:
-Rászólsz arra a honfitársadra, aki szerinted helytelenül viselkedik. Ha lehetõséged van rá, akkor fegyelmezel is. (Én guildbõl is raktam ki embert, mert nyilvánosan nem tudott viselkedni.)
-Kussolsz. Ha gyáva vagy hozzá, vagy leszarod, és ott helyben nem teszel semmit, vagy elmész másik realmre, akkor már semmi közöd hozzá, és be lehet fogni. Ha ott vagy, akkor meg ott tegyél ellene.

Észre kéne venni, hogy egyik országban sem szmokingban, angolul társalogva születnek a gyerekek. Mindet meg kell nevelni, és ránk elég sok neveletlen jut, meg elég sok aki nem beszél nyelveket. Ezért itt rinyálni hülyeség.

&#3237;_&#3237;

Dopti
Hi, account managment oldalra be tudtok lépni?

Zsoltika 007
Én voltam csak kitalálták hogy jelszavas legyen. És senki sem tudja a passt oda ismerõseim közül...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mi az a hun chat ?😊 életemben nem voltam fent, de nem is hiányzik

amugy akkor senki sem tudja milyen addon lehet?

swe ragna