World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kapsz 30napot igen de meg kell adnod bankártya számot vagy gamecard számot elõtte.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Jimi Hendrix
Meg a patchek hol jonnek le leggyorsabban?koszi
Jimi Hendrix
Mennyivel lett gyorsabb a fejlõdés? Érezhetõen? Mert letöröltem a karijaimat és nem akarok sokáig farmolni megint.
ma vettem meg a world of warcraft alap játékot és burning crusade kieget!nos,elindítom a telepítõt,és 98%-nál azt írja hogy nem tud átnevezni egy fájlt!DVD-s verzióm van,elõre is KÖSZI!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt irja ki amikor Game Card-ot akarok berakni... most mit tegyek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem is trial lett update-elve full-ra a patch-ekkel, miután egyszer haragomban összetördeltem a cd-ket xD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
Azt nem tudja veletlenul vki h miert nem lehet a trialrol sima wow-ra upgradelt accom tovabb upgradelni a Burning Crusade kieggel?
Megvettem,kaptam hozza regisztracios szamot is,de ahogy a Burning Crusade Retail Upgrade-re klikkelek,csak egy sotet kepernyo fogad.
Egyelore nem gaz,de azert idovel nem artana ha feltudnam tenni :/
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
What content do I have access to during the 10-day free trial?
You can start a new draenei or blood elf character and explore their all-new starting areas. You can also take a high level (58+) pre-existing character through the Dark Portal and get your first glimpse of Outland! While you can complete expansion quests and even pick up some powerful new items, any characters you play during the trial can only advance up to one experience point below level 61.
What happens to my characters and items after the 10 free days expire?
Any new Draenei or Blood Elf characters you've created will be saved and will be inaccessible until you upgrade to a retail version of The Burning Crusade. Once you've upgraded, they will be unlocked just as you left them, and ready for further adventures. All items and gold you gain in Outland during the trial period are yours to keep. Any characters that find themselves still in Outland or any other expansion zone at the trial expiration will be transported to their bind point in Azeroth. If the character's bind point was set in Outland or any other expansion zone, he or she will be transported to one of the default graveyards (Westfall/Barrens).
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20586
Get a life!
Miért jön mindig elõ ez a "bunkó magyar" téma, és miért él még ebben az országban, aki szégyelli, hogy magyar? És miért nem adja ki magát kisgyerekekre lövöldözõ arab terroristának, végülis senki nem látja, hogy kucsma, vagy turbán van a fejeden miközben tankolsz, healelsz, vagy megy a pewpew. Vagy valld magad valamilyen nemzetiségnek. Szabad ország, nem is kell bizonyítanod. Még Mortimer is cigány, te is megteheted <#idiota>#idiota>
Két lehetõséged van:
-Rászólsz arra a honfitársadra, aki szerinted helytelenül viselkedik. Ha lehetõséged van rá, akkor fegyelmezel is. (Én guildbõl is raktam ki embert, mert nyilvánosan nem tudott viselkedni.)
-Kussolsz. Ha gyáva vagy hozzá, vagy leszarod, és ott helyben nem teszel semmit, vagy elmész másik realmre, akkor már semmi közöd hozzá, és be lehet fogni. Ha ott vagy, akkor meg ott tegyél ellene.
Észre kéne venni, hogy egyik országban sem szmokingban, angolul társalogva születnek a gyerekek. Mindet meg kell nevelni, és ránk elég sok neveletlen jut, meg elég sok aki nem beszél nyelveket. Ezért itt rinyálni hülyeség.
ಥ_ಥ
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
amugy akkor senki sem tudja milyen addon lehet?