166745
  • maniac001
    És az Unholy Blight-ot sem értem a végén. Az AoE. Oda DC kéne. Bár nem vágom annyira, ezért kérdezem.
  • maniac001
    Mert kipróbáltam training dummyn pont ahogy írták.
    A 2. sorban lévő SS -> SS -> SS nem jön ki.
  • Davidus
    miért lenne kivitelezhetetlen? második körben 2 deat rúnád van
  • maniac001
    Unholy DK-k figyelmét kérném!
    EJ oldalán van egy unholy hit rotáció. Nos kipróbáltam és a runák CD-je miatt kivitelezhetetlen. Ez az:
    17/0/54 talenten:

PS -> IT -> BS -> BS -> SS -> UB
    SS -> SS -> SS -> DC

Tud valaki hatékony unholy hitrotációt? Bllod is jöhet tapasztalatok alapján.
  • PiszkosFred
    Najo, de azert tegyuk hozza, hogy HF es BT egyelore 68as kezdo zona szinten van, vagyis 70esen ez a ket zona akar meztelenul is siman letolhato (1-2 neccesebb kvesztet leszamitva, ami elenyeszo a 150+ kveszthez viszonyitva), es a kvesztrewardok kozul a legelso zold limlom is a korabbi heroic dropok szintjen van, csak epp olyan mennyisegu extra statokkal (int, stam, agi, ap, stb), amely miatt tenyleg csak az nem tud haladni, aki nem akar, kaszttol fuggetlenul.

Es igen, hal'stennek a korabbiakkal ellentetben minden talentkiosztassal lehet szepen haladni, nem kell bealdozni a prot/healer/stb kiosztast csak azert, mert unalmasabb oraidban kvesztelni is akarsz. Ha meg jon a dualtalent rendszer, na ott lesz aztan kanaan :)
  • Warden
    Próbáld meg egy s-el mint pl Crasus és tádá meg is találtad a látáscsökkent ork warriort
  • YakHead
    Nem talállak Armory-ban Crassus. Kiváncsi lennék a Prot talentezésedre. Tegnap nekiálltam és engedve a kiváncsiságomnak áttalentoltam protection-re...hát azt hittem tökön bököm magam. Hol vannak azok a nyomorult idők már, amikor majd 2 percig kellett egy nyomorult mobot kapirgálni, míg végre elhalálozott.
    Mivel a warriorom nem a fő karim ezért 70-es zöld-kék cuccokban átnéztem Howling Fjordba. Totál szkeptikus voltam...egészen addíg, amíg a kezdőterületen rám nem jött 4 baltadobáló (vagy mik azok) és 50% HP-n jöttem ki a battle-ből. A cuccaim annyira ratyik, hogy említésre sem méltó, és mégis, meglepően jól haladtam. Egyesével ölve a mobokat a hp alig csökken (mégeccer mondom, a cuccaim java szar zöld). Egy nyomorult zöld kardom van és olyan 2200-as revange criticalokat toltam, hogy majd leestem a székről. A Shield slam-ről már nem is beszélek.
    Vettem egy mély lélegzetet, szétmorzsoltam egy örömkönnycseppet és azt a következtetést vontam le, hogy a protwarrior kibaszottkúrvajó kaszt lett
    Ja...nem mellékesen megemlítem, hogy volt ott egy lvl. 70-es prot paladin. Hát tőle is dobtam egy hátast. Kicsit beszélgettem vele és azt mondta, nem éri meg neki egyesével ölni a mobokat...3-4-esével fogyasztja őket és full hp-val jön ki egy-egy fight-ból, csak nagyon extrém esetekben megy a hp-ja 90% alá:D
    Szóval nem csak a Díszlovagok képesek 3-5 mobot összehúzni és ledarálni.
  • WiLDoR
    bár jobban belegondolva nemtom mennyire számít hűdenagy farmnak az, hogy bemegyünk a boss-hoz heti 1x, s eldől 5 perc alatt, mint egy zsák :)
    25-ösbe, meg 10-esbe is.
  • TVelvet
    class*
  • TVelvet
    nekünk folyton olyan pvp cucc amilyen cast nincs a raidbe.. isteni..
  • WiLDoR
    oh, engem ez abszolút nem zavar :)
    farmoljuk csak szépen, nálunk a guildben úgyis sok olyan emberke van, akit a pvp még csak nyomokban sem érdekel, múltkor is benne hagytuk a hunta, meg mage pvp kesztyűt, mert nem kellett senkinek sem a raidben...
    azt hittem hanyattdobom magam :D
  • 1Darton1
    Azt visszuk, aki online. Top guildhez kozunk nincs.
  • rhazid
    0.
  • ShaiHulud
    -szep szines

-spelldam, de raidre a hit fontosabb.
  • Brinn
    hali!

shadowpriest talentje hogy néz ki?

és a spell dmg vagy crit a fontosabb?

köszi a válaszokat!
  • Fidelcastor
    Spapot nem nagyon látok a raidbe, pedig ahogy néztem 4k körüli dpsre a jobbak képesek. A top guildben meg ugye csak ilyenre gondol az ember, de mégse nagyon látok a wws-en amit linkeltél. Vagy már slackelnek?:))
  • maniac001
    Nulláról. Kivéve a FA.
  • Kyrus
    Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy a jewelcrafting szakmát, hányas szinttől és hol lehet felvenni?

Előre is köszi:)
  • nr1ranger
    Lehet hogy már volt ilyen kérdés (sry) de a DK-nak a professiont 0-ról kell húzni, vagy magasabb szintről indul?
  • Dr DeViLKiNG
    "pvp kesztű bonusznak -5 secet adni a strangulate-re az kb. a vicc kategóráriváal egyenértékű"

Ez azért van mert még akkor készült a cucc, amikor 30 seces volt a strangulate... most tényleg vicc :D

Azt viszont nem értem (és más sem, akit megkérdeztem), hogy egy pugolható 25ös boss ugyan miért dobja ki a legjobb (2k körüli rating kell hozzá) pvp cuccokat?
    Teljesen elvesztik az értéküket, így hogy minden "nyomorék" felöltözik 3/5 s5 epicbe...
  • Warden
    Van 110 ap s encsant is azzal azért jobban járna csak kiba.. drága a crystal ah ba és 6 db kell.Per pillanat én a rusnya jawbone-t használom és idióta mód 110 ap t rakattam fel naná hogy másnap esett a kard is.. nem is volt pofám elhozni.

Ez az enchantolósdi érdekes dolog, per pillanat ap s enchantal jár valóban a legjobban de azért iylen fegyverre már lehet a nagyobbat a 110 eset rakatni kerül amibe kerül:)
  • PiszkosFred
    bubi+szarny azert tulzas a debuff miatt

edit: latom mar megeloztek a korrekcioval :)
  • eXequtoR
    Ypok egy szlekker.. lepasszolom neki Humanitit és 85 apt rákínálja. :(
    A makró egy /target-be fullad ki. :) Ez elől-hátul töltős hurkapartikra is remekül használható!
  • Warden
    Kellemes damage.Ahogy elnéztem a wws-t szépen muzsikált Ypok is üdv neki.Azért meglepő látni aktív raidelő hordás guildben rerti palátHa black ravens is iylenre vetemedok kb be is zárhatják a boltot.

Más minap emlitettél egy makrót malygosra megsoztanád a nagyérdeművel?

Wildor a bubi 2 perc büntetést ad nincs "szárny", hozzá a "szárny" is ad két perc büntetést nincs bubi.A bop is ad 2 perc bübtetést viszont lehet tallentelni 2 percre a wrathot ejtsd "szárny" de ettől függetlenűl van rajt 2 perc büntetés.A paladin igy működik ha critelakkor vele critel még minimum egy képesség.Az a jó ah 3 critel egyszerre egy castren akkor van meglepődés
  • WiLDoR
    ok, retpala az kb. lol kategória.
    bubi+szárnyak fel, aztán 12-15 secig úgy csépel, hogy hozzá se tudsz érni, mire letelik, arra meg ott állsz alig valami hp-vel.
    judgementek ráadásul ba**ott nagyokat crittelnek, szal nem kicsit imba a drága, s nem kicsit durva a burst dmg-e, amit resil nélküli karakterekre ki bir tolni.
    a többivel egyetértek, én nem hiszem pl, hogy a dk mennyire hűde halhatatlan lenne, engem pl. 10-ből 5x szinte biztos belekennek a földbe, de nem izgat különösebben.
    pvp tapasztalatom a dk-val kb. a nagy nullához tendál atm, s azt is bevallom őszintén, hogy még 1 deka bg-ben se voltam vele, sőt, még wintergrasp-on is eddig csak bányászni voltam, meg boss-t ölni :D
    (most raidelek, heroicozok, meg csinálom a questeket, amik még megmaradtak)

tegnap ki is esett belőle nekem egy faja kis pvp-s kesztyű, szal' legalább ennek a honorját most megspóroltam...fel is gemeltem gyorsan pve-re :D

bár nem értem a blizzardot sem, pvp kesztű bonusznak -5 secet adni a strangulate-re az kb. a vicc kategóráriváal egyenértékű egy 2 perc cd-vel rendelkező skillnél...a kb. totál useless kategória.
    egy -5 sec a death grip-re 100x jobb lenne, minket úgyis elég fájdalmas szinten szarrá tudnak kite-olni...

amúgy meg ok, hogy 80-as pvp cuccok még nincsenek, de ettől függetlenül craftolható cumókkal, gemeléssel, enchantolással simán össze lehet szedni 400+ resil-t.
    (én pl. lecraftoltam magamnak a teljes resi-s saronite plate felszerelést, s érezhetően javultak tőle a életbenmaradási esélyeim, aztán ezek csak "kék sz*rok")

de a dk korántsem azért hero class, mert mennyire imba lenne pvp-ben, aki emiatt csinált dk-t, az szerintem már most mehet vissza a régire, aztán akkor megóvja magát sok csalódástól x)
  • eXequtoR
    "fury nem érdekel ezzel a kétkezes bohóckodással eléggé elvették a furytól a kedvem"

A "bohóckodás" eredménye fél fos gearbe: http://wowwebstats.com/v5isn5rprlfcc
  • eXequtoR
    "pve környezetben 10/25fős raidben arms/fury warrior mit tud dps szempontból?(gondolom béka segge allatt van)"

Titánnal top dps vagyok. Az amrsot dobhatod kukába. A Deep wound sokat sebez oké, de amikor 2 sec alatt beletolsz mobba 8k BT , 6,2k Slam , 2x 5k WW-t akkor megugrik dps-ed. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Nehéz is lenne más geart összeszedni most, hogy nincs még 80as honor cucc :p
  • Omlás
    Igen ne is mond az egy dolog, hogy kismillió DK van mindenfelé várható volt új cucc elég fun persze a friss megjelenés miatt ne is várjunk nerfet majd pár hónap múlva talán... Igen a többi kaszthoz viszonyítva talán kicsit könyebb a DK-val fejlődni de nem halhatatlan persze egy skilles player aki ráérzett a kasztra elég izzasztó tud lenni.

Mindenesetre nálam marad fun kari kikapcsolódni bgzni perfekt mainkari marad a hunta warri kombó.
  • YakHead
    Na úgy látom nem csak én vettem észre ezt a "DK vagyok, Isten vagyok és halhatatlan" effektet a játékban.
    Grizzly Hills-ben találkoztam 78-asként egy 73-es DK-val. Beszélgettünk, és kérdeztem, hogy mégis milyen, meg hogy mennyire jó vele játszani? Azt mndta tart egy kis bemutatót. Sebtiben összerántott vagy 4-5 1-2 szinttel nagyobb mobot és elkezdte a csépelést. Eleinte minden rendben is volt aztán egyszercsak hipp-hopp elhalálozott. Kicsit átkozódott, de nem adta fel. Mobcsoport behúz->csépel->elhaláloz. Aztán megegyeztünk abban, hogy a DK valóban jó, de csak akkor, ha meg is tanulja az ember használni a képességeit. Aztán láttam, hogy egy lvl. 80-as DK-t egy 76-os Blood Elf paladin úgy elkent, hogy a pala 90% hp-n fejezte be a nézeteltérést (mellesleg engem is úgy megba....tt, hogy csak lestem)
  • k O T T A
    nekem igazából dps cycle a kérdés
    mert azt ugye tudjuk h baromi jól skálázódik a gearrel a warrior szóval dmg annyira nem elsz gond
    deep wound elég brutál jelenleg az tény
    ms+ww+(execute procra) és bladestorm ez így okés, de pl slam belefér-e ezek mellé
    rage szempontjából nem hinném h elmegy mert execute eléggé sűrűn jön ahhoz h slam-el még bohóckodjunk
    na most az akérdés melyik a jobb ,h slam+execute néha vagy csak execute..
    btw meló miatt még szintezés folyik sajna+ugye ott a retardinom is úgyh még nincs 80as

pl rend meg overpower van maxdps-en de azt kb úgy ahogy van kiröhögtem...
    fury nem érdekel ezzel a kétkezes bohóckodással eléggé elvették a furytól a kedvem
  • Warden
    Nagyon sok dk lett és valami oknál fogva azthiszik hogy ez a class halhatatlan.Gondolom a questelés közbeni tapasztalatuk szerint ugygondolják hogy bg-n is azok és nem zavarja a quest rewardos gearük sem ebben.Mókás azért 2 hitelni őket akik meg értenek hozzá és a gearjük is megvan elég kemény ellenfelek.

A másik kedvenceim a lockok akiknél elszaporodott a demo ág és előszeretettel rohangálnak bg-n demon formában.Imádom őket elfearelni a turn evillel és csak utána megölni.Némi kárpótlás a közel három évért.
  • Warden
    Gratz hozzá bár egy ork kezében elég mókásan néz ki az echte human pajzsAz egyik warriorunk ment érte ugy másfél-két hétig mire kiesett neki majd azthiszem aznap naxxból is ugyhogy sokat hazsnálta.
  • WiLDoR
    nagyon is a toppon vannak :)
  • WiLDoR
    "frost tankolászni fejlődni blood pvp unholy."

igen, ez sajna igy van, s ebből is kb. látszik, hogy a játékosok nagyrészének halvány lila gőze sincs róla, hogy a kaszt hogy is működik jelenleg, meg úgy általánosságban.

most ugyanis az a szitu, hogy minden téren az unholy a bestof, tankolásra, pve-re (fejlődés + dps is) és pvp-re is.
    s még mielött valaki kötözködne, hogy de-mer-a-froston-vannak-a-tankcuccok, hát egy nagy ló*síp*t.
    t1 szinten van szinte az összes tankcuccunk, mindhárom ágon, a lichborne-t meg unholy spec mellé simán ki lehet rakni, s igy egy icebound fort + lichborne + bone shield combo minden szinten überelni fog akármilyen deep frost speccet.
    aggrogenerálásról nem is beszélve, mert unholy 10x jobb aggrot termel, mint a frost.
  • WiLDoR
    makrót használtam rá, de attol még fenn állnak a köv. problémák:
    1. nem látom milyen iránybol érkezik a spark, csak azt, hogy targetelve lett
    2. mivan ha kimásik range-ből (boss lábánál meg elég gáz lenne, ha ott pusztulna meg, mert mivan, ha nem nukeolják le elég gyorsan?)
    3. plusz 35 secenként 1x lehet rángatni, ami ló*síp*
  • ShaiHulud
    maxdps.com naprakesz?

azt tudod hogy megvaltozott a deep wounds? nagyon imba lett, arms warrior sebzesenek nagy %-t a bleed teszi ki most:)

en ugy tudom semmi baj nincs a warriorok dpsevel, sooot.
  • k O T T A
    pve környezetben 10/25fős raidben arms/fury warrior mit tud dps szempontból?(gondolom béka segge allatt van)
    mert én még le vagyok ragadva a 70es állapotoknál:)
    azt tudom h 4% phys dmg miatt arms(ami engem igazából érdekel) még mindíg kecsegtető, de pl maxdps.com-on is veszettszar adatok vannak az arms pve talentről nem is beszélve arról h mi lenne az ideális talent és dps cycle
  • dartonita
    Hat igen,csakhogy nalunk nincs partyheal,sem hot.Paladin healerek vannak,eleg nehez folyamatosan mindenkit 70-80%folott tartani.Foleg az ilyen aoe-s,atkozos szutyok bossoknal.Lightningot is meg kell majd tanuljuk mert napi hcket szeretnem letudni amikor csak lehet.Pinnacle frostos boss-a sztem fun volt,elveztem az 5.wipeot is mire kozosen rajottunk hogy kell :)Kek 80as hcs gearben ezek szerint mindent ki lehet healelni,ennek azert orulok.A magam reszerol utalok pugolni,nem mintha nem tudnek angolul csak a sok fejfajastol kimel meg ha a sajat klanunkkal megyunk mindenhova.Tudom ki hogy helyezkedik,mire kell figyelni.Most meseltek pl hogy pugos pala healer csak magara pakolta folyamatosan a beacon of lightot.A masik lvl75on nem tudta mit jelent a bop.Szoval vannak erdekes arcok az tuti.Jobb igy guildszinten megoldani mindent,lassan 10fosre is megvagyunk.
    Jaigen akit erdekel:
    Basic Chemistry
    Javitottak az eddig bugos kuldit,most mar meg lehet csinalni,eleg jo kis reward amig nem jon ossze emblem,vagy sajat jc cucc.
  • [HUN]Crassus
    CRASUS VICTORY!:)