166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Speedy86 #133732 Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni. Most vásároltam egy előfizetést és tanácstalan vagyok mit indítsak. Mage szeretnék lenni és ally. De melyik fajjal érdemes azt elkezdeni?
Tudom nevetségés kérdés itt nektek.
előre is köszi -
#133731 Közérdekű, aki még IE-t használ, agyatlanul kattintgat mindenhova és nincs authenticator tokenje: http://itcafe.hu/hir/microsoft_internet_explorer_sebezhetoseg.html -
#133730 Lényeg a lényeg: friss lvl 70-esnek bizony "farmolnia" kell a questelés mellet, mert nem lesz meg a kellő gold mennyiség a flying mountra.
Legjobb esetben is 7300 gold kell a végső szint, cold weather flying megszerzéséig. És akkor még magát a mountokat nem is vette meg.
Normál/epic ground mount és normál(kihagyható, ha van elég pénz)/epic flying mount összesen 410 gold.
nemTipp: elég jól veszik a thorium ore-t, pár napja guild társ panaszkodott, hogy stackje 100g az AH-ban :) Kétszer körbe kell rohanni eastern plagulandset.
-
#133729 Na jó, nyaljátok meg a könyökötöket -
#133728 Én csak azt láttam amikor megkérdezte h 5k-e a 280%os mount mert a másik az alatta van sokkal(najónemolyansokkal). -
ShaiHulud #133727 pedig nem volt eliras. fehercsoki tenyleg arra gondolt hogy 80on a megmaradt norhtrendi questeket kene csinalnia. elkerulte a figyelmet a level70 es csak az epic flyign skillben gondolkozott. -
RaSzTaH #133726 tudomén;D próbáltam csábítani WHO-ba de nem látott benne pénzkereseti lehetőséget:P -
#133725 Skillnek olyan sosenem volt :) mindig is lelkes farmer volt -
RaSzTaH #133724 wtb life?;)) -
#133723 A smiley-t én akkor használom, amikor kell, nem a hozzászólásaim szinesítésére.
Egyébként meg, ha Northrendre el tud menni, felesleges "még" a flying mount. De ezt mindenki tudja. -
#133722 Nem cseszem én le miatta, csak annyira egyértelmű volt, hogy a Northrend elírás, hogy eszembe sem jutott, hogy viccel vele (vagy legalábbis megpróbálkozik). :S -
#133721 Csoki volt olyan kedves, hogy csak irt, es nem olvasta/ertelmezte a kerdest (bar ez ebben a topikban mar hagyomany), ne Majtit "cseszd le" emiatt :) -
#133720 Most akar flying mountot venni, szerinted már túl van az összes questen? -
Skill #133719 wts gold :) -
warchief #133718 Azért azt lássuk be, hogy te sem igazán támasztottad alá az állításod! :) -
Dr DeViLKiNG #133717 With Arena Season 5 launching on December 17, we wanted to provide some helpful information. The method in which Arena or Honor items can be purchased will be slightly different then how it was before. For Arena items, there will be 3 tiers of purchasable set items that includes pieces for the Head, Shoulders, Chest, Gloves, and Legs as follows:
Tier 1 - Superior (blue) quality items:
• No rating requirements
• Costs Honor and Arena points
• Equivalent to heroic dungeon items
Tier 2- Epic (purple) quality items:
• Medium rating requirements
• Costs Arena points
• Equivalent to 10-person raid items
Tier 3 - Epic (purple) quality items:
• High rating requirements
• Costs Arena points
• Equivalent to 25-person raid items
• This tier will also contain Arena weapons
In addition, there will be two tiers of Honor items that includes pieces for the neck, ring, boots, belt, bracer, and trinket as follows:
Tier 1 – Epic (purple) quality items:
• Medium rating requirements
• Costs Honor points
• Equivalent to 10-person raid items
Tier 2 – Epic (purple) quality items:
• High rating requirements
• Costs Honor points -
#133716 Sziasztok
Valaki meg tudja mondani hogy lehet rénszarvast szerezni? Egy ürgénél láttam Stormwind City-ben azt mondta hogy Ironforge bejáratánál de én ott nem kaptam semmit :( -
#133715 Lvl70-en elég sok megmaradt quest van Northrenden :) -
#133714 Ha a megmaradt northrendi qkat csinálja SOKKAL kevesebb idő. -
Gibor #133713 Napi küldikből 1hét alatt is összelehet hozni... -
Lerstal #133712 rohattul nem :> :] :dsadA:D:Da:Da
1-2 hét öszeszedni -
#133711 bakker tényleg 5k g kell a swift griph-hez?:s nem túlzás az egy picit??? -
#133710 http://www.wowwiki.com/Mount#Flying_mounts -
#133709 hali.
azt szeretném kérdezni h fly mountot hol lehet venni? human ally vok lvl 70
mert ugy tom h lehet valami 60% meg 280% osat de lehet h tévedek..
előre is köszönöm
ja meg h mennyibe fájna g-ra -
#133708 Koszonom -
#133707 Lehet tudni, hogy 3.0.8 mikor jön ki? -
#133706 btw, boldog szülinapot -
#133705 Mennyit is probaltal ki eddig? Csak a tisztan latas kedveert... -
Bhalage #133704 -
#133703 te nyertél, ezzel az érvvel nehéz vitába szállni. -
#133702 IQ-d 70 vagy 40? -
ersekker #133701 kurva anyád!(#133700)
WOW a legjobb MMORPG!!!! -
#133700 a wow az szar (a több millió játékos >>> lords of the flies :dd) -
#133699 dodge+parry -
#133698 Avoidance-t hogy szokás számolni? -
maniac001 #133697 Mert vannak benne olyan kis manók amiket meg lehet nyúzni. -
Fasiszta #133696 Miért jobb a többi MMORPG-nél World of Warcraft? -
#133695 Ez van ha nem érek rá hétvégén? Gyenge poénok emosokról, meg röhejes beszólogatások. Nem érte meg az öt percet amíg átfutottam :c -
alex88 #133694 thx -
#133693 ratingbuster