166745
  • s0n1c
    te egy ilyen real srác lehetsz
  • Robcuskilla
    lehet kár volt tömören felvetni ezt. nem rinyálok, rinyáljon aki akar. A dolgo kapcsán két alkalommal is real life helyre kellett tenni pár embert - hivatalos úton - mert nem bírták a maguk real life agresszióját sem helyre tenni. Szarom én le a neten keresztül önmegvalósítást kereső és mélben szórakozó kis senkiházikat, csak a dolognak volt egy nemkívánatos real vetülete is, ami hozzájuk köthető...
    és így már idegesítőbb a dolog. Csak gondoltam érdeklődöm, hogy ez minket érint csak, vagy másokat is baszogatnak.
  • picket
    Komolyan nem értem, amikor már alapvetőbb funkció az e-mail programokban a spamszűrő, mint a levélírás, minden szoftverben, ami kicsit is a kommunikációról szól van ignore funkció, hogyan lehet azért rinyálni, mert valaki(k) levelet kap(nak), és megfenyegetik őket (főleg guild vezetés? wtf? gkick és csókolom). Emlékszem amikor raid közben ventrire jött valaki, és kántálva homoszexuális kisebbséginek csúfolta a raidleadert. Jót röhögtünk, aztán kick, ignore, és raideltünk tovább. Azok a régi szép idők...
  • The Garrett
    :DD
  • Robcuskilla
    :D számítottam ilyen reakcióra is :D hidd el, számomra is érthetetlen, ami zajlik itt már pár hete/hónapja és röviden lehet, hogy nem lehet érthetően leírni, de hátha vannak "áldozatai" akik vágják mit írok :)
  • MarkBlade
    Josi barat segít! :D
  • The Garrett
    hat ne tudd meg mi volt naxx40 ben régen, pl egy Thaddius fighton...

Ha 3nál több guild volt Naxxban akkor ilyen félperces lagok voltak, volt olyan időszak, hogy Thaddiust csak éjfél után lehetett ölni.
  • Bhalage
    mi bajod van?
    :d
  • Robcuskilla
    Srácok! van egy kis gond. Nem tudom, hogy melyikőtök mit tud ilyesmikről, de tán van néhány nolifer faszparaszt senkiházi, akik vagy merő szórakozásból ( ez még talán elmenne, de már így is nagyon idegesítő ), vagy komolyan ( ami szánalmas, hányadák, undorító és gyermeteg ) azt tűzte ki célul, hogy mmok-ban kiszúrnak ilyen oylan guildeket és ha szerintük ott nem jó a vezetés, nem elég "profi" akkor elkezdik baszogatni a vezetést, az embereket... magánlevelekben!!!!...
    ami az ok, hogy ide is írok, az az, hogy legutóbb magát a Reckless Mortals tagjának valló személy, vagy annak nevében vki kis senki ( amivel a recklesst is rossz helyzetbe keveri, amely tudtommal egy hc guild de enniy, gamelnak és kész ), is írt ilyen levelet. Szarkeverők működnek mmo-kban, wowban, lotroban, aocben meg sok helyen... Szal ha tudtok ilyesmit vagy már közületek is kipécéztek vkiket, akkor homályosítsatok fel, hogy ez kiknek a rossz vicce, vagy kiknek az "életcélja"... thx
  • YakHead
    Tegnap BS ally oldalán azt hittem megveszek. Megy ugye a vinnyogás, hogy "alig van healer!!!!" Tegnap (és már máskor is észrevettem) kis punnyadás volt és gondoltam bepróbálkozok "pár" HC-vel. A guildben altoztak, vagy egyéb testhezálló (pihentető farmolás, AH-zás) tevékenységet folytattak vagyis pont nem akartak HC-zni.
    Nosza LFG. Ment is General-on a keresés meg azért bepróbáltam huncsatin is. Erre mit látok: LFM 2(vagy több) dps. Azt hittem tökön bököm magam. 2 pap egy pala egy druida meg én elkezdtünk dumálni (mind healer, 95%-ban full Naxxramas healer cuccokban(nem én...ők)) és arra a következtetésre jutottunk, hogy eljutott a játék arra a szintre, amikor már DPS-t kell keresni a rengeteg healer mellé. Ezt persze tovább fűztük és a végén már egész jól elröhögcséltünk, de azért ordenáré szopás, hogy healerként például most nem jutsz le gyakrabban HC-ba, mintha lenne egy jó dps karid. Mondjuk fogadni mernék, hogy tankok meg a dps klasszok ezt másképp látják a saját oldalukról
    A másik dolog ami előtt értetlenül állok (persze nem csak én, hanem többen is) Naxxramas 25-ös insta jobban lagzik a mostani "feltuningolt" gépemen (és gyakran még az enyémnél jobb gépeken is), mint anno a 40 fős 5-ször nagyobb Molten Core vagy BWL. Ne mondja senki, hogy ott kevesebb volt a trash meg gagyibb a grafika (na jó ez utóbbi talán kicsit igaz) de most a "fejlesztett" enginnel néha egyszerűen katasztrófa. Nem az instával van baj, legalábbis nem kinézetileg, mert az tetszik nagyon, de valami gebasz van ott "lenn a mélyben". Azt már meg sem említem, hogy az egész szerver "megérzi" mikor elindul Wintergrasp-on a hent
    Apropó...mikor jelenik meg a Diablo 3?
  • picket
    Ez az igazi véleménycsere: jössz az esgé wowtopikba a saját véleményeddel, és Botondéval távozol.
  • MarkBlade
  • Botond #134439
    Persze, hogy nekem van igazam. De azért csak mondogassad mindenhol, hogy allyknak könnyebb, nehogy vkinek kétségei legyenek mennyire nem értesz pvphez, ha összefut veled. Tudjuk, tudjuk, ABt is killingblowra játszák...
  • [HUN]Crassus
    feladom! "nyertel,neked van igazad"
  • k O T T A
    tuti human pala
  • antgecc
    Warlock-al sztem jóval sokoldalúbb, változatosabb a játék.
  • ricky
    az a 2 tetszik... csak nem tudok dönteni XD
  • Botond #134434
    Nem tudom feltűnt-e, de Somi is azt írta, amit én, hogy ugyanannyi az esélye hordának is nyerni mint allynak, max időben van különbség. Te meg végig azon fröcsögtél, hogy hordának nehezebb nyerni. Hát nem. Értsd meg!

A kezdést meg szerintem aréna szezononként meg fogják cserélni, és úgy lesz fair. :o
  • Fehercsoki
    Amelyik tetszik ne azért válassz kasztot mert az egyik jobb mint a másik.
  • ricky
    Szerintetek melyik jobb raidekre? Lock vagy mage? Régen játszottam, szeretnék megint, megnézni milyen az új kieg... De még nem tudom mivel... Tiipek, ötletek esetleg? :)
  • rhazid
    ez tényleg gáz :c
  • [HUN]Crassus
    csak azt nem értem milyen csököttagyú amcsi hülyegyerekek tesztelték ezt le...és bólintottak rá,hogy ez így jó...
  • Somi1
    A SoA nem azert unfair, mert az allynak konyebb nyerni. Azert unfair, mert ok kezdenek, ezert gyorsabban tudnak nyerni es ezen van a hangsuly. Magyarul gyorsabban tudnak honort es markot farmolni, viszont a nyerni a hordanak is ugyanannyi eselye van.

Leirok egy peldat h vilagos legyen. Bemegy egy super imba ally team soa-ba es 3 perc alatt bezuzzak a relicet a horda meg 3 perc alatt nem jut el, az allyk jobbak 6 perc alatt 3 mark az allyknak +honor. Forditott helyzet, bemegy egy imba horda team 10 percig kivedekezik befarmoljak az allykat a beach-en 1 fal sem dol le, majd masodik korben ugyanugy 3 perc alatt bedaraljak az allykat. Ok is ugyanugy konnyen nyernek, csak lassabban mert ott aza "szukseges" 10 perc vedekezesnel, de ez nem azt jelenti h nehezebb nekik nyerni hanem csak azt h tovabb tart. Amit ally meg tud csinalni 6-8 perc alatt az hordanak 14-15 perc.

Hiaba kezd mindig az ally , ha nyernek 3 perc alatt de a hordanak ez nem sikerul akkor jobb volt az ally ennyi az egesz. Unfair ez teny, de nem azert mert nehezebb nyerni hordanak, hanem mert lasabb, a nyeresi esely viszont ugyan annyi. Remelem ertheto valamennyire.
  • Verzoo
    Grat, egy fél órát röhögtem ezen :)
  • WiLDoR
    loál, ez qrvajó :D
  • picket
    valaki meg
  • antgecc
    Vki meg tudná mondani annak az oldalnak a címét, ahol meg lehet nézni, hogy melyik realmen mekkora a populáció?
  • capaszabi
    beteg e? az éjjel ilyen murlocos BG-vel álmodtam...

(sajna igy, hogy elmondtam, már nem válhat valóra) :DDD

Amugy gondolkodtunk ilyen hardcore karikon már mi is.
    Meg olyan bossról, amire nem szabad ránézni, ugy kell megölni...
  • picket
    Csitt, hardcore módban akarja játszani! -.-'
  • picket
  • antgecc
    1-18-20-ig senki nem fog bántani még pvp serveren sem, mivel saját területeden nem támadhat meg ellenséges játékos, csak contested illetve enemy territory-n. Kb 18-20 körül jösz át először contestedre. Egyébként meg többször fogsz mobok miatt halni, mint playerek miatt. Azt a keveset ki lehet bírni, max idegeskedsz egy sort és kész.
  • The Garrett
    pve szerverre kell menni ott nem támadhat az ellenség csak ha te is akarod.
  • [HUN]Crassus
    tudom ,de hangzatos:D
  • capaszabi
    irásjelek ftw:D

"Nincs igazad és kész faszért görcsölsz a faszságoddal.... "

Nekem meg igazam van és egy félkész pináért akarok görcsölni...
  • s0n1c
    Isten ments, hogy bele szóljak, de ez: "Nincs igazad és kész faszért görcsölsz a faszságoddal...." nem érv.
  • geristar
    LOL!!!!! Ez egy mmo, miért kéne 1 halál után újrakezdeni mindent???
  • lac556
    online modba van vmi hogyha pl elkezdem a játékot 1es szintu paladinnal akkor nehogy rögtön öösszefussak egy 44es szintu ellen el aki seccperc alat kivégez és kezdhetem elölröl?
  • [HUN]Crassus
    nem,nem csak online mód van
  • WiLDoR
    nem
  • [HUN]Crassus
    (nehogy ebben is hibát találj)"alapból mínuszból" természetesen akkor áll fennt ha nem sikerül kivédekezni az első kört a hordának,de mivel az egész SoA nevetséges nehézséggel bír ezért nagyon nagy arányban ez nem szokott sikerülni....