World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Más: azon agyalok, hogy Wrath-ban a daggeres rugó lesz megint a menõ? Shadow Dance + Ambush miatt, valamint 45 energy-s Backstab és Ambush miatt kérdem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Igaz, sry Wildor...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

pvp-re viszont nagyon is jó kis cucc lesz

jaja, szal imba lesz.
nomorebubihs x)

ettol fuggetlenul elvileg nem lesz tul nepszeru talent, mert az incinerate nagyobbat fog alapbol sebezni, es meg nem tudjuk milyen lesz az ujragondolt 21 pontos demonology talent a demmonic sacrifice, mert irtak, hogy ez a mostani verzio (ideiglenes buff) nem elegedettek.

az nem jo description, itt olvasd el:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warlock/talents2.html

"...pierces through defensive immunities"

antgecc
"az a chaos bolt nagyot fog ütni bizonyos kasztok ellen (no more bubihs)"

Sends a bolt of chaotic fire at the enemy, dealing 990 to 1256 Fire damage. Chaos Bolt cannot be resisted, and pierces through all absorption effects.

A bubi viszont nem absorption, hanem immunity effect.

Davidus
wotlk jövésmenés
az árnyékok még mindig gecijók

V9ykn8_TZL0

<#nevetes1>

TDC Geronimo
fejedet a víz alá, azt nyomtad le max ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
malavekat xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
akkor már 13 hogy 130 körül sebezzen a thorns/hit😄

V9ykn8_TZL0

szerintem a 8 pont balance ágra az musthave lesz

ejudith
Hihi. Akkor mikor én is tudnék menni 😛 De erre 2-3 nap nem elég...

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

Lynx_TWL
pörög a fórum jee

na hol egy csõkujts ilyenkor?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
fizessenek nekem és csinálok jobbat😄 (world of roguecraft no malavék allowed)

Lynx_TWL
50 goldos retalent az ami elrontott a játékot

The Garrett
kurva egyszeru:
akinek nincs rá ideje, vagy úgy gondolja hogy irl sokkal hasznosabb dolgot csinál jatek helyett, az ne játszon. 😊 NEm kötelezõ mindenkinek wowozni.

Akinek meg van rá ideje és élvezi az megjátszon.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
hát azért pvp talenttel meg cuccal, hogy lenyomtam malavékat dmg meteren

bah, nem volt jó, mert pve-tõl függött a játék /cry
most nem jó, mert arénától függ a játék /cry
nem jó, mert raid-elni kell, hogy jó gear-em legyen /cry

ha ennyi minden nem jó, akkor miaf*sz jó egyáltalán?
van valami, amivel kedvére lehet tenni az ilyeneknek mint te?

ne vedd sértésnek, de ez az ez ezért nem jó, az azért nem jó, már qrva unalmas...
csinálj jobbat, elötted a lehetõség

Lynx_TWL
mikor máskor? reggel 5kor vagy délután 2kor amikor mindenki dolgozik/oviban van?

Lynx_TWL
egy dolog volt jó a régi raidekben: ninjazas

Lynx_TWL
pvp beállítottságú emberek, ahogy megszerzik a kívánt itemet ott is hagyják a raidet a gecibe...
kár beléd a szó😄

Davidus
mondjuk 2v2be lehet hogy ez lesz az ultimate build😛
de 3v3ba és fõleg 5v5be tuti nem visznek healer druidát flourish nélkül

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
te akkora nub vagy.... inkább a grind mint a kényszer szenvedés

Calver
oh yeah gief free epix

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
1v1 arénázni irl lehet. így. <#nyes>

tigeroo
a nyertes csapat kapjon epix lootot!!!!
TDC Geronimo
engem megint kihagysz 😞

Lynx_TWL
állj a sor végére:d

Davidus
pug BGre meg berakhatnának egy olyan rendszert ami ösztönzi az embereket hogy játszanak😛 sebzés/heal alapján+honor meg ilyenek

V9ykn8_TZL0

Davidus
amúgy resto druidák elksözönhetnek a feral chargetól mert lecsúszott a feral ág közepére

V9ykn8_TZL0

Davidus
rated BG
gyengébb healek
1v1 arena<#idiota>

nekem ennyi kell a pvp boldogsághoz

V9ykn8_TZL0

Calver
na akkor egyben válaszolok mindkét hozzászólásodra: igen, ezért született, 1-shot ellen, bár szerintem elég buta volt bedobni, inkább cuccokon kellett volna máshogy finomítani. de a lényeg: elszabadult. félelmet és rettegést szült, elvitte a mókát a BG-ktõl, teljes spec-eket fogyasztott el reggelire. perpill már szvsz annyira elment az egész a "mindent kihealelünk, 400+ resi felett ugysem tudják leburstölni egymást" irányba az egész hogy az már egyszerûen nem móka. #126346 nagyjából egyetértek amugy, egy dolgot kivéve: raid és pvp. van aki remek pvp játékos, de nem raidel - engem sem izgat/szórakoztat a legkevésbé sem. jó cuccok jöjjenek csak pvp-bõl is, ne csak pve-bõl - csak ne a jelenlegi "egy hétig leechelek AV-t és hopp full S2-ben vagyok" szinten.

BEAST
tehat ha valakit csak a pvp erdekelne, az is okadja vegig magat mindenfele csudajo pve contenten hogy sikerelmenye lehessen pvpben ... logikus 😄 ... ez a mostani rendszer meg mindig baratsagosabb, aki pvpzni akar az pvpzik, aki pvezni az pvezik. A pvp geares sem fog elonyt elvezni raidek alatt, es a pve geares sem pvp alatt. Dontsd el mi erdekel ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ejudith
Jah és mostmár nem heti 3 nap... 5!!!!!!! :/

A processzor füsttel működik. Ha kimegy belőle a füst, nem működik tovább. Nefertiri - NE warrior lvl69 - Bloodscalp - Fury Vala - Mage - Frost

ejudith
Teljesen igazad van. Viszont azt nem értem, miért nem lehet máskor???? Nagyon sokmindenki van aki abban az idõpontban nem ér rá, köztük én is. Pedig nagyon szivesen mennék PvE-zni... de egy csak marad a PvP <#bdead>

magus
nagyon jó volt... elárulom mi volt akkor a WoW (ott hagytam abba), péntek-szombat + 1 hétköznap ott vagy-e 20-24 óráig. Bulizol/barátnõzöl/szociális életet élsz? akkor ez nem a te játékot. tényleg, jó volt, hogy a pve-n múlott a játék

The Garrett
az egyikért odaadom a fél no-life omat!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
pic or not true

TDC Geronimo
kamu

TDC Geronimo
<#zavart2>

jah, ez a mostani rendszer sem túl frankó, ami van, mert nonstop bg grind-rõl szól a gamma, meg arénáról, pve meg döglõdik...
viszont a megoldás nem a resil kivétele, hanem valami olyasmi, hogy ezt az egész pve fegyver, hp, pvp systemet valahogy úgy balancolják ki, hogy mindenki happy legyen.

szerintem még anno az a rendszer volt a legjobb, mikor még nem volt aréna, nem volt free, honoros s1, s2 epix, hanem mindenki, aki jó geart akart összeszedni, annak raid-elnie kellett.
akkor volt motiváció a raid-elésre, nem is kevés.

na ezt kéne kicsit megfûszerezni a resil system-mel valami minimál szinten, hogy ne 1-2 shotolják egymást az emberek és mindenki happy lenne.

hogy ezt hogy tudná megvalósítani a blizz (a pve progresst ugyanis pont a minél pro-bb tárgyak szerzése motiválja, ezért jön minden instával egyre táposabb set, meg cuccok), na arról gõzõm sincs, mert baromira nem egyszerû történet...

shala
dugom a húgod : >

non potest pluere aeternum

ejudith
Nem akarok kötekedni 😛, de Slow Fall powa (vicces kis dolog 😄 )... ha meg ennyi esze nem volt, akkor hagyjuk <#awink>

Ígyvan, vegyék ki a faszba a resiliencet. Ott van elbaszva a dolog, hogy nem annak kéne a fõ motiváló tényezõnek lennie, hogy minden egyes content patchel másfélszeresére ugrik a fegyverek dps-e, a hp meg szépen lassan növekszik csak. Ez egy kényszeredett tûzoltás volt, hogy behozták a resit, na meg vele az aréna cuccokat, de legalább elérték vele azt, hogy még jobban szétbarmolták az addig épített tartalmat. A legjobb akkor volt a játék, amikor bejött az s1, ott kellett volna a cuccoknak némi megálljt parancsolni. Mondom mindezt úgy, hogy mindig csak a pvp érdekelt, némi nem túl megterhelõ pve-vel, mert a raideléstõl másfél ssc után rámjött a pörögve-hányás.

te is sokat játszhattál bc elött...
tényleg baromi jó lenne cloth-osként, mikor odamenne egy warrior, kettõt rádb*szna vagy még annyit se és elfeküdnél...
biztos élveznéd ezt a feeling-et wsg-n minden 30. mp-ben, mikor ress-elnél a temetõben...

ne légy már marharépa, a resi pont emiatt született, hogy a pve-hez szükséges abszurd dps-t pvp-ben lehessen valamivel egyensúlyozni, s ne 1-2 hit-eljék egymást az emberek -.-
ez már bc elött se volt fun, meg most se lenne az...

Lynx_TWL
két béta kulcsom is van, lehet licitálni😄

Lynx_TWL
csõ nubok, így pwnollak majd titeket

Tatyla
töcsed le...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA