166745
  • WiLDoR
    a megoldás egyszerű: hagyni kell a pvp-t a 'csába.
    a wow pve game, az is volt, az is marad. aki meg mindenáron gyomorfekélyt akar magának, az meg idegesítse csak magát nyugodtan a pvp imbalance és pvp szarságok miatt.
    nekem nem hiányzik, s tök jól el is vagyok, mióta nem ba**om el az időmet a wow pvp nevű szarra :)
  • picket
    "ez száni." - Megint helokittionline-oztál? De száni!
  • picket
    "Sírni nyilván lehet, csak értelmetlen és feleslegesen dühíti magát az ember egy JÁTÉKON." - Ugye hogy felesleges dühítenie magát annak, akinek annyi ideje van a játékra, hogy bármikor felhúzhatja és felszerelheti az aktuális hónap kedvence kasztot. Nincs gáz, mert amikor a lock az autowinkekeke kaszt, akkor azzal tolod, amikor a dk, akkor meg azzal. Valakinek meg se ideje, se kedve mást kezdeni, és tetszene neki az általa választott és kitapasztalt játékstílus, de ez ugye nem számít semmit, csak a "hk/sec"...
  • picket
    Cancel account a barátod, ott van egy szövegdoboz, ahol kifejtheted a véleményedet.
  • WiLDoR
    látom most ez az aion pwnz wow lesz az új divat.
    ez száni.
  • WiLDoR
    "szerintem a wotlk nek nincs jövője.kijön aion és lőttek a wownak"

HAHAHAHAHAHA :DDDD
    ezt már hallottuk akkor is, mielött kijött a warhammer.
    aztán mi lett?
    még több előfizető :D

amúgy meg én láttam ingame videokat abból a hűdeimba aion-ból, szerintem egy rakat fos lesz...
  • Zomil
    sztem félreértettél :)
    "attól h te ezt érzed még nem mindig igy van" ez a rész nem neked szolt hanem inkább azoknak akik sirnak h épp ez a kaszt tul gyenge v a másik tul erös

csak azért a tiedre válaszoltam, mert igazat adtam neked, h azért a blizzardosok sztem jobban átlátják a balance-ot mint néhány játékos(persze van kivétel) :)
  • Dr DeViLKiNG
    Talán 4 évnyi lockozás után meg tudom állapítani, hogy hol a helye a locknak most. Blizzardos emberke is elismerte, hogy a lockok nagyon szar helyzetben vannak most, ezért is jön majd köv peccsben néhány fix pvp szempontból, ulduar peccsben pedig egy kisebb fajta 'teljes átalakítás'.
    Ráadásul a statisztikák sem hazudnak.
    Top100 teamek:
    2v2: 1 lock összesen
    3v3: 2 lock összesen
    5v5: 13 lock összesen

De biztosan én látom rosszul a dolgokat.
  • Zomil
    az meg a másik, h "ó máj gád free hk a lock" és egyéb megjegyzések :)
    attól h te ezt érzed még nem mindig igy van, nem olyan könnyü egy balancot kialakitani ami mindenkinek tetszik, és sajnos nehéz elekrülni egy leggyengébb és egy legdurvább kaszt kialakitását
  • Zomil
    nem értem mire fel ez a nagy sirás :)
    wow nem a legjobb de jelenleg a legélvezhetöb mmo a piacon

aion-nal nálam elfogultam ember kevés van(magyar aion oldal egyik alapitoja, koreai bétát is toltam), de mégse hiszem h a wow-nak csak ugy vége lenne :)
    végre lesz egy jó kis versenytárs blizznek, mert aion végre nem fredeszemü sárga emberkéknek lett kitalálva ahol a grind az élet :D
    igy legalább ha tényleg Aion képes picit bemutatni wow-nak ahogy eddig még egy ellenfélnek sem sikerült akkor hidd el bele fog huzni a blizzard
    egyböl lesz dual talent és hasonlok :P
  • Dr DeViLKiNG
    Én örülök neki, hogy olyan emberek fejlesztik a wowot, akik értenek is azért hozzá.
    Lehet tökéletes pvp balanceot összehozni egy 10class/30specc játékban, ami nem vágja tönkre a pvet sem? Képtelenség.
    Sírni nyilván lehet, csak értelmetlen és feleslegesen dühíti magát az ember egy JÁTÉKON.
    Amúgy l2p és kész. Van olyan lock aki 2k felett van, pedig most az a leggyengébb class.
  • voloume
    nem hinném, hogy ha kijön az aion, akkor vége lenne a wownak, mivel elég nagy gépigénye lesz, ahogy a vidiket nézegettem:) és a legtöbb wowos embernek meg a wow is 5-10fpsel megy egy mozgalmasabb heroicon..
  • bodesz
    pff.és 1 új class minek kelett a wowba?nemvolt elég healer,dd,tank?
    sőt csak kevés volt a dd,"tank"?
    nehogymár...
    nemvolt elég az összes spell vmi?olyan jókis összetett pve dolgok voltak h elég lett volna az úgy ahogy bc ben van.bc vel bejött 1kis balance pala,shaman dologgal.nem is volt rossz.nerfelgetni kelett volna mondjuk bc ben nem is 1dolgot de blizz telibeszarta v csak fél évre rá javították miútán felháborodás volt belőle forumokon...
    szerintem a wotlk nek nincs jövője.kijön aion és lőttek a wownak.aztán jön majd a diablo mmorpg mert vmiből pénzt pénzt pénzt kell csinálnia blizznek v vmi újabb faszság jön amiben remélem lesz végre balance és élvezetes lesz...
  • Lerstal
    jaja
    ugyanazt végigjáccani minden 2. évben
    a sok hülye meg csinálja mert PROIMBAFASZAHARDCOREPLAYER akar lenni.
    :)
    és ez a hero class blizznél annyit jelent h van egy OP kaszt, lesz több is..de minek?:D persze h minden noobnak már legyen full T99999 és fizessék és könnyü legyen az egész nemugy mint régen, amikor a wow még wow volt
    IGEN L2BUSINESS IGEN
  • ShaiHulud
    ne vegyetek hero classnak, hanem egy egyszeru uj classnak. csak azert lett hero class a neve hogy teljesitsek azt az igeretuket hogy lesznek hero classok :) gyak porhintes.
  • bodesz
    A dk témához hozzászólva.
    elvan baszva ez az egész hero class dolog...
    nem úgy volt eleinte h minden talentfának lesz hero classje?
    dejólettvolna a dotás hősöket viszontlátni wowba mivel qrvasokan dotáznak nagyon nagy lépés lett volna ez a blizz részéről de 1szóval elbaszták.
    új hero class mikor lesz?majd ha lesz új kieg 1-1,5-2év múlva?gratulálok blizzard télleg ennyit tudtok csak?áhh faszom...
  • Lerstal
    mások szerint is de mind1
    inkább nem irok semmit mert arra is azt mondanád h L2business
  • Botond #134474
    Jön is a nerf.
  • ShaiHulud
    szerintem meg a feral druidak roppant imbak most :)
  • Dr DeViLKiNG
    Szerinted. A fejlesztők szerint meg nem, mivel eladási rekordokat döntögettek megint.
  • Lerstal
    pontosan , ezzel együt el is baszták a játékot. :)
  • TVelvet
    lát=áll ahh wtb skill
  • TVelvet
    A világ ebből lát, megszoksz v felakasztod magad kb.
  • Looserke
    sajnos igazad van és ez a szomorú
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván csináltak volna neki ÜBERDURVAHUMEGAPEWPEW quest chaint ha ki akartak volna baszni magukkal. Ez még mindíg csak egy játék, amit azért csinálnak hogy a lehető legtöbb példányban eladják. Ezt pedig úgy nem fogják elérni, hogy a játékosok 90%a hozzá sem tud jutni egy classhoz.
    L2business?
  • otyos
    Hali
    Kezdö wowosként guildet keresek a Blade's Edge szerveren :)
    Lehetöleg 17 év átlagéletkor felett (én 37 vagyok)
    Csak pve-re alacsony szintü tagokal
    nem vagyok kezdo mmo-s :) 3év Guild Wars :)
    ingame : Morcig lv 19 törpe warior
  • Lerstal
    jovan én má abbahagytam ezt a szart csak néha bejövök ide igazságot tenni meglámulni ahhahadhasdasnffnjnfia DE lúzerkének igazavan annyiban h a dk inditása legyen nehezeben elérhető , mert UGYE devilking a király pro gyerek tudjuk h 55ös kari kell hozzá deehh ANNYIRA NEHÉÉZÉ FELTOLNI EGY KARIT 55RE HOGY HUH ÖSSZESZAROM MAGAM. ráadásul aki megveszi a wowot az toljon már fel egy normális kasztot 60 fölé legalább núbsz. am minden kaszt volt/lesz op/nincs balansz.
  • Looserke
    rémlik és a #134456 hsz utolsó mondata arra is vonatkozik...
  • Dr DeViLKiNG
    Druid warrior. Rémlik valami?
  • Looserke
    nem nem vagyok benne de ha a 2v2 top 6 CSAK pala/DK akkor ott valami gond van a balanccal, szerintem
  • Dr DeViLKiNG
    Gondolom Te is benne vagy top10-ben hogy ennyire vágod a pvpt.
    Hero class meg csak azért hero class, mert lvl55ön kezd, SEMMI MÁS oka nincs, és nem is kezdhet akárki dkt, csak aki elérte lvl55öt egy másik karakterrel.
  • Looserke
    figyu, tőlem lehet hero class és imba a DK, de akkor kössék valami iszonyat nehéz quest chain-hez az indítását hogy ne boldog-boldogtalan indíthasson DK-t hanem aki meg is dolgozott a "hero classért", hogy ne az legyen mint most, amikor Vérpistike random billentyű nyomogatásával ne verjen szarrá BGben-arénában, ha kisz@rom a belem akkor is.
    Egyszerűen a DKnak nincs gyenge pontja és ezt az aréna laddereken is jól látni.

Melee ellen ott ugye a plate armor és a diseasek amik ignorálják az armort az ellenfelén.
    Casterek ellen meg az anti-magic shield, silence, szépen magához rántja 30 yardról a távolságot tartani próbáló castereket és ugye ott lehet a petje. Mindezek tetejébe persze healeli magát amin még erősítenek is a következő patchban.

Ja és ha valami csoda folytán sikerül is leverni, a pvp-ző DK-k 90%-a még akkor is visszamászik a halálból és persze ghoulként is agyonb@sz.

Szerintem kicsit sok képességet kapott a devektől....de ez persze magénvélemény...

Nah sírás OFF....
  • bodesz
    na pont az ilyenek miatt nemveszem meg a wotlkt.én a druidámat vittem volna csak tovább mert szerettem azt a karit de pve ről letettem és dk meg már betaba is nevetségesen imba volt.pvp re reroll dk...kell a fasznak a dk.az összes dk leszophat.köszi.bb
    ja és a szokásos
    TY BLIZZ nemmaradhat ki :)
  • ShaiHulud
    tudod a balance:) de mar megtudtuk itt ezen a nemes forumon, hogy a DK EGY FOS pvp re is meg pve-re is :) biztos nekik van igazuk:)
  • antgecc
    Tud vki vmit a multi talentezésről kicsit bővebben? Hogy fog működni?
  • Looserke
    srácok, csak egy kérdés:
    szerintetek normális dolog az hogy pl. a blackout grp 2v2 ladderjének első 6 helyén csak pala/DK páros található?

http://eu.wowarmory.com/arena-ladder.xml?b=Blackout&ts=2

ilyen dolgokkal akarja a blizzard arra kényszeríteni a vérpistikéket higy facerolloljanak a palára/DKra hogy BGkben élvezkedhessenek és mégtovább fizessék az accountjukat?
  • Lerstal
    kérdezd meg tölük h ki-ki. TS az kötödik wowhoz? :D
  • bowden
    Létezik olyan addon ami ingame kijelzi hogy ki beszél teamspeaken?
    Van pár új ember a guildben és még nem ismerem a hangokat:)
  • Lerstal
    THIS IS SPARTAHHHHHHHHH
  • WiLDoR
    ha leszarod őket, akkor mire fel volt ez a kifakadás itt?

amúgy engem is invelgetni próbált partyba egy 'sakarkakskakr' vagy miahalál nevű lvl1-es karakter, aztán a 2. próbálkozás után kapott egy /ignore-t, s 10 perccel később mesélte gchat-en egy guildtag röhögve, hogy épp javában szidja nála partyban a guild-et ugyanaz a lvl1-es karakter.

röhögtünk is egy jót rajta, hogy mekkora egy lúzer az ilyen :)
    kb. ennyit ért el ezzel.