166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #134491 a megoldás egyszerű: hagyni kell a pvp-t a 'csába.
a wow pve game, az is volt, az is marad. aki meg mindenáron gyomorfekélyt akar magának, az meg idegesítse csak magát nyugodtan a pvp imbalance és pvp szarságok miatt.
nekem nem hiányzik, s tök jól el is vagyok, mióta nem ba**om el az időmet a wow pvp nevű szarra :) -
#134490 "ez száni." - Megint helokittionline-oztál? De száni! -
#134489 "Sírni nyilván lehet, csak értelmetlen és feleslegesen dühíti magát az ember egy JÁTÉKON." - Ugye hogy felesleges dühítenie magát annak, akinek annyi ideje van a játékra, hogy bármikor felhúzhatja és felszerelheti az aktuális hónap kedvence kasztot. Nincs gáz, mert amikor a lock az autowinkekeke kaszt, akkor azzal tolod, amikor a dk, akkor meg azzal. Valakinek meg se ideje, se kedve mást kezdeni, és tetszene neki az általa választott és kitapasztalt játékstílus, de ez ugye nem számít semmit, csak a "hk/sec"... -
#134488 Cancel account a barátod, ott van egy szövegdoboz, ahol kifejtheted a véleményedet. -
WiLDoR #134487 látom most ez az aion pwnz wow lesz az új divat.
ez száni. -
WiLDoR #134486 "szerintem a wotlk nek nincs jövője.kijön aion és lőttek a wownak"
HAHAHAHAHAHA :DDDD
ezt már hallottuk akkor is, mielött kijött a warhammer.
aztán mi lett?
még több előfizető :D
amúgy meg én láttam ingame videokat abból a hűdeimba aion-ból, szerintem egy rakat fos lesz... -
#134485 sztem félreértettél :)
"attól h te ezt érzed még nem mindig igy van" ez a rész nem neked szolt hanem inkább azoknak akik sirnak h épp ez a kaszt tul gyenge v a másik tul erös
csak azért a tiedre válaszoltam, mert igazat adtam neked, h azért a blizzardosok sztem jobban átlátják a balance-ot mint néhány játékos(persze van kivétel) :) -
Dr DeViLKiNG #134484 Talán 4 évnyi lockozás után meg tudom állapítani, hogy hol a helye a locknak most. Blizzardos emberke is elismerte, hogy a lockok nagyon szar helyzetben vannak most, ezért is jön majd köv peccsben néhány fix pvp szempontból, ulduar peccsben pedig egy kisebb fajta 'teljes átalakítás'.
Ráadásul a statisztikák sem hazudnak.
Top100 teamek:
2v2: 1 lock összesen
3v3: 2 lock összesen
5v5: 13 lock összesen
De biztosan én látom rosszul a dolgokat. -
#134483 az meg a másik, h "ó máj gád free hk a lock" és egyéb megjegyzések :)
attól h te ezt érzed még nem mindig igy van, nem olyan könnyü egy balancot kialakitani ami mindenkinek tetszik, és sajnos nehéz elekrülni egy leggyengébb és egy legdurvább kaszt kialakitását -
#134482 nem értem mire fel ez a nagy sirás :)
wow nem a legjobb de jelenleg a legélvezhetöb mmo a piacon
aion-nal nálam elfogultam ember kevés van(magyar aion oldal egyik alapitoja, koreai bétát is toltam), de mégse hiszem h a wow-nak csak ugy vége lenne :)
végre lesz egy jó kis versenytárs blizznek, mert aion végre nem fredeszemü sárga emberkéknek lett kitalálva ahol a grind az élet :D
igy legalább ha tényleg Aion képes picit bemutatni wow-nak ahogy eddig még egy ellenfélnek sem sikerült akkor hidd el bele fog huzni a blizzard
egyböl lesz dual talent és hasonlok :P -
Dr DeViLKiNG #134481 Én örülök neki, hogy olyan emberek fejlesztik a wowot, akik értenek is azért hozzá.
Lehet tökéletes pvp balanceot összehozni egy 10class/30specc játékban, ami nem vágja tönkre a pvet sem? Képtelenség.
Sírni nyilván lehet, csak értelmetlen és feleslegesen dühíti magát az ember egy JÁTÉKON.
Amúgy l2p és kész. Van olyan lock aki 2k felett van, pedig most az a leggyengébb class. -
voloume #134480 nem hinném, hogy ha kijön az aion, akkor vége lenne a wownak, mivel elég nagy gépigénye lesz, ahogy a vidiket nézegettem:) és a legtöbb wowos embernek meg a wow is 5-10fpsel megy egy mozgalmasabb heroicon.. -
#134479 pff.és 1 új class minek kelett a wowba?nemvolt elég healer,dd,tank?
sőt csak kevés volt a dd,"tank"?
nehogymár...
nemvolt elég az összes spell vmi?olyan jókis összetett pve dolgok voltak h elég lett volna az úgy ahogy bc ben van.bc vel bejött 1kis balance pala,shaman dologgal.nem is volt rossz.nerfelgetni kelett volna mondjuk bc ben nem is 1dolgot de blizz telibeszarta v csak fél évre rá javították miútán felháborodás volt belőle forumokon...
szerintem a wotlk nek nincs jövője.kijön aion és lőttek a wownak.aztán jön majd a diablo mmorpg mert vmiből pénzt pénzt pénzt kell csinálnia blizznek v vmi újabb faszság jön amiben remélem lesz végre balance és élvezetes lesz... -
Lerstal #134478 jaja
ugyanazt végigjáccani minden 2. évben
a sok hülye meg csinálja mert PROIMBAFASZAHARDCOREPLAYER akar lenni.
:)
és ez a hero class blizznél annyit jelent h van egy OP kaszt, lesz több is..de minek?:D persze h minden noobnak már legyen full T99999 és fizessék és könnyü legyen az egész nemugy mint régen, amikor a wow még wow volt
IGEN L2BUSINESS IGEN -
ShaiHulud #134477 ne vegyetek hero classnak, hanem egy egyszeru uj classnak. csak azert lett hero class a neve hogy teljesitsek azt az igeretuket hogy lesznek hero classok :) gyak porhintes. -
#134476 A dk témához hozzászólva.
elvan baszva ez az egész hero class dolog...
nem úgy volt eleinte h minden talentfának lesz hero classje?
dejólettvolna a dotás hősöket viszontlátni wowba mivel qrvasokan dotáznak nagyon nagy lépés lett volna ez a blizz részéről de 1szóval elbaszták.
új hero class mikor lesz?majd ha lesz új kieg 1-1,5-2év múlva?gratulálok blizzard télleg ennyit tudtok csak?áhh faszom... -
Lerstal #134475 mások szerint is de mind1
inkább nem irok semmit mert arra is azt mondanád h L2business -
#134474 Jön is a nerf. -
ShaiHulud #134473 szerintem meg a feral druidak roppant imbak most :) -
Dr DeViLKiNG #134472 Szerinted. A fejlesztők szerint meg nem, mivel eladási rekordokat döntögettek megint. -
Lerstal #134471 pontosan , ezzel együt el is baszták a játékot. :)
-
#134470 lát=áll ahh wtb skill -
#134469 A világ ebből lát, megszoksz v felakasztod magad kb. -
#134468 sajnos igazad van és ez a szomorú -
Dr DeViLKiNG #134467 Nyilván csináltak volna neki ÜBERDURVAHUMEGAPEWPEW quest chaint ha ki akartak volna baszni magukkal. Ez még mindíg csak egy játék, amit azért csinálnak hogy a lehető legtöbb példányban eladják. Ezt pedig úgy nem fogják elérni, hogy a játékosok 90%a hozzá sem tud jutni egy classhoz.
L2business? -
otyos #134466 Hali
Kezdö wowosként guildet keresek a Blade's Edge szerveren :)
Lehetöleg 17 év átlagéletkor felett (én 37 vagyok)
Csak pve-re alacsony szintü tagokal
nem vagyok kezdo mmo-s :) 3év Guild Wars :)
ingame : Morcig lv 19 törpe warior -
Lerstal #134465 jovan én má abbahagytam ezt a szart csak néha bejövök ide igazságot tenni meglámulni ahhahadhasdasnffnjnfia DE lúzerkének igazavan annyiban h a dk inditása legyen nehezeben elérhető , mert UGYE devilking a király pro gyerek tudjuk h 55ös kari kell hozzá deehh ANNYIRA NEHÉÉZÉ FELTOLNI EGY KARIT 55RE HOGY HUH ÖSSZESZAROM MAGAM. ráadásul aki megveszi a wowot az toljon már fel egy normális kasztot 60 fölé legalább núbsz. am minden kaszt volt/lesz op/nincs balansz. -
#134464 rémlik és a #134456 hsz utolsó mondata arra is vonatkozik... -
Dr DeViLKiNG #134463 Druid warrior. Rémlik valami? -
#134462 nem nem vagyok benne de ha a 2v2 top 6 CSAK pala/DK akkor ott valami gond van a balanccal, szerintem -
Dr DeViLKiNG #134461 Gondolom Te is benne vagy top10-ben hogy ennyire vágod a pvpt.
Hero class meg csak azért hero class, mert lvl55ön kezd, SEMMI MÁS oka nincs, és nem is kezdhet akárki dkt, csak aki elérte lvl55öt egy másik karakterrel.
-
#134460 figyu, tőlem lehet hero class és imba a DK, de akkor kössék valami iszonyat nehéz quest chain-hez az indítását hogy ne boldog-boldogtalan indíthasson DK-t hanem aki meg is dolgozott a "hero classért", hogy ne az legyen mint most, amikor Vérpistike random billentyű nyomogatásával ne verjen szarrá BGben-arénában, ha kisz@rom a belem akkor is.
Egyszerűen a DKnak nincs gyenge pontja és ezt az aréna laddereken is jól látni.
Melee ellen ott ugye a plate armor és a diseasek amik ignorálják az armort az ellenfelén.
Casterek ellen meg az anti-magic shield, silence, szépen magához rántja 30 yardról a távolságot tartani próbáló castereket és ugye ott lehet a petje. Mindezek tetejébe persze healeli magát amin még erősítenek is a következő patchban.
Ja és ha valami csoda folytán sikerül is leverni, a pvp-ző DK-k 90%-a még akkor is visszamászik a halálból és persze ghoulként is agyonb@sz.
Szerintem kicsit sok képességet kapott a devektől....de ez persze magénvélemény...
Nah sírás OFF.... -
#134459 na pont az ilyenek miatt nemveszem meg a wotlkt.én a druidámat vittem volna csak tovább mert szerettem azt a karit de pve ről letettem és dk meg már betaba is nevetségesen imba volt.pvp re reroll dk...kell a fasznak a dk.az összes dk leszophat.köszi.bb
ja és a szokásos
TY BLIZZ nemmaradhat ki :) -
ShaiHulud #134458 tudod a balance:) de mar megtudtuk itt ezen a nemes forumon, hogy a DK EGY FOS pvp re is meg pve-re is :) biztos nekik van igazuk:) -
#134457 Tud vki vmit a multi talentezésről kicsit bővebben? Hogy fog működni? -
#134456 srácok, csak egy kérdés:
szerintetek normális dolog az hogy pl. a blackout grp 2v2 ladderjének első 6 helyén csak pala/DK páros található?
http://eu.wowarmory.com/arena-ladder.xml?b=Blackout&ts=2
ilyen dolgokkal akarja a blizzard arra kényszeríteni a vérpistikéket higy facerolloljanak a palára/DKra hogy BGkben élvezkedhessenek és mégtovább fizessék az accountjukat? -
Lerstal #134455 kérdezd meg tölük h ki-ki. TS az kötödik wowhoz? :D -
#134454 Létezik olyan addon ami ingame kijelzi hogy ki beszél teamspeaken?
Van pár új ember a guildben és még nem ismerem a hangokat:)
-
Lerstal #134453 THIS IS SPARTAHHHHHHHHH -
WiLDoR #134452 ha leszarod őket, akkor mire fel volt ez a kifakadás itt?
amúgy engem is invelgetni próbált partyba egy 'sakarkakskakr' vagy miahalál nevű lvl1-es karakter, aztán a 2. próbálkozás után kapott egy /ignore-t, s 10 perccel később mesélte gchat-en egy guildtag röhögve, hogy épp javában szidja nála partyban a guild-et ugyanaz a lvl1-es karakter.
röhögtünk is egy jót rajta, hogy mekkora egy lúzer az ilyen :)
kb. ennyit ért el ezzel.