166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#134531 tanács: wowozzatok ameddig jólesik de gondoljatok bele hogy késöbb nem fogjátok e megbánni mert ha igen szokjatok le róla szépen lassan. -
#134530 megnézed 2003. 10. 11. kor regiztem
2003-1991=12
12évesen regisztráltam(tuti csaltam 1-2 évet)
aztakurva ezt még énsem vágtam
na mind1 én már kiéltem a kocka korszakom innen is látni és amúgy találkozok manapság nemkocka 18-19 évesekkel szerencsére nem az én barátikörömből akik olyanokat mondanak mint én 14-16 évesen.mindigis koránérő típus voltam.de jobbis úgyérzem... -
#134529 ma semennyit...tegnap megittam 1 megmardt pezsit asszem akkor is jöttem oltani :D -
#134528 síros noob XD ez tetszik
figyelj.nemmondok semmit annyit kérek nézz HD videókat youtuben aion ról PLS
najó mégis mondok vmit
a wownak van 1 grafikája sokan mondták nekem hogy picit animes de csak picit.nekem megfelel a graf de azért vhogy mégis kevésnek tűnik.
na látod ezért nem törlöm le énse csak nem ér meg annyit h eredetire visszamennyek.ha meg már fentvan miért ne írjam át realmlistet h funoljak amikor már annyira unatkozok h arra jutok h elindítom a wowot :O
nemértem miért oltogatsz amúgy mert kajak te kezdtek alaptalan faszságokkal
na midnen én megyek és jólbefújok mert ez a mai nap sokvolt de jóvolt itt levezetni a feszültséget ty...
amúgymeg menjetek runes of magicezni megérdemlitek :P -
Lerstal #134527 am bodesz, mennyit ittál? hozod a szinvonalat:D -
Lerstal #134526 ok. nem folyamatosan jácotam 3 évet, de elég sokat toltam. ja és hogy megosszam veled ..ohh... én 16 és fél éves vagyok
te meg miért igy regisztráltál mikor 17 vagy csak?
Életkor: 18-25 között
:((( epic fail -
#134525 Nemtom, mi bajod. Szerintem a WoW szép ._. -
Lerstal #134524 na idefigyelj :) kicsit elvagy borulva
kajak noob? a nagy faszt. és igenis értem amit mondasz, pont hogy TE vagy egy sírós noob.
meglátjuk, wow-t ugyse fogja legyürni mert lotro, aoc, war,gw,L2 sem jobb.
igenis a wow szép , így jó a wow grafika, másképp szar lenne.
én már 1 hónapja abbahagytam a wowot te hülyegyerek, nem olvastál vissza amiket irtam nemrég? NEM JÁCCOK TÖBBÉ WOW-ot. az accountom le is járt már, nem fizetek többet.
wownoob vagyok? persze, természtesen... wow nélkül wownoob. és te mi vagy? :) te törtös, szal elinnét.
1 évet? én 3 évet. én is jácottam napi 12 órát valamikor, én is bánom, de azért sem törlöm le... nem jáccok többet, nem fizetek, ennyi. -
#134523 -
#134522 Süt az intelligencia.
napozok kicsit. -
#134521 nem érted mit írtam.látom te kajak noob vagy...
aion epicfailt meglátjuk majd
én sosem indulok ki magamból mert azt csak a gyökerek szokták
wow grafikát azért írtam mert vki azt írta : a wow szép
ingyenes lesz az aion?elvagy tévedve te veréb...
énvagyok a hülyegyerek mert nem wowozok napi 8órát?gratulálok
amúgy 17éves vagyok de magasról nagyon nagyon magasról lenémez a magadfajta wownoobokat.
és én ezeket mind azokután mondom el hogy én játszottam 1 évet a wow al.volt h napi 12órát is mert kocka voltam(ez így utólag nekem fáj a leges legjobban!).ne hidd azt h szanaszéjjel oltani akarlak.tanácsot adok mit kéne csinálnod:
DELETE WOW
biztos h segítene -
Lerstal #134520 és azok jáccanak wowot akik akarnak! ne mond már meg plx hogy ki jáchat meg ki nem. thanx -
Lerstal #134519 :DDDD :A:DAS::D:DADA: XDDDD :DA:D:ASA:AS::SDAS:D:A NEEE
te mekkora OMFG LMFAO ROTFL
igen megmertem kérdezni :P
és te hány éves vagy hülyegyerek?
aion epicfail, wow marad sajnos még mindig
azért nem játszol eredetin mert egy núb vagy, és akkor miért vagy itt ha TÖRTÖZÖL és nem is jáccol, meg utálod a wowot? mi keresni valód itt?
"Homokosok véleményére nem vagyok kiváncsi." lécci ne magadbol indulj ki kkthxgtfobb ;>
és OMFG LOL MEGINT A WOW GRAFIKA, DE RÉGEN VOLT. utálom mikor vki a grafika miatt nem jáccik vmit. és a wow-nak igy jo a grafikája te SZÁNI.MINDENKI IGY SZERETI, és a wow nem lenne jó HIPERFASZA GRAFIKÁVAL.csak neked más a véleményed mert "te utálod a wowot"
"a wow annak jó akinek van rá ideje.akinek ennyi ideje van rá annál 50%ban vmi szociális problémája van amiről ő sem tud." lol ? sztem ezt nem kelet volna :DD
hülyeségeket mondasz nem érted? lehet h énis fasságokat mondok de én igy látom az egész helyzetet. és persze mindig igazat mondok :D.. namind1
"aion egy igényes játék lesz igényesebb embereknek.akik nemtudják értékelni ne játszanak majd vele.maradjatok wowozzatok az átlagéletkor úgyis csak csökken.és akkor örülhettek majd mert aion < wow lesz(PFF PFF PFF)" OMG GEC :D:D:D szakadok már. PERSZE MAJD EGY INGYENES JÁTÉK JOBB LESZ MINT A WOW :dddddA:DAS:D:AD:AD:A:.da:ASDASD_ASDa és igen akik wowznak mind maradnak te hülyegyerek, senki nem fog ingyenes szarral jáccani, mármint a wowrol nem térnek át. akik eprsze tudnak wowozni ;)
na ennyi, kicsitse vagy égő hallod.
lécci olts
-
#134518 Mivan? ._. -
#134517 "mondja már el valaki, minek új mmo-ba kezdeni mikor semmi értelme?"
ezt most így kajak megmerted kérdezni?
picket wildor hány évesek vagytok?
TY Zomil #134499
itt a lényeg!
aion > wow
"Cancel account a barátod, ott van egy szövegdoboz, ahol kifejtheted a véleményedet."
Rég nem játszok eredetin.neméri meg igazából...törtre felmegyek funolok kb hónaponta 1szer pár órát azt cső.
"ez száni."
Homokosok véleményére nem vagyok kiváncsi.
you are gay!
"a wow szép, a wow jó, de mint tudjuk a jobbak nem wowoznak"
a wow szép részét teljes mértékben elutasítom.a wow szép?
a grafikája neméppen a legmegynyerőbb.
a wow annak jó akinek van rá ideje.akinek ennyi ideje van rá annál 50%ban vmi szociális problémája van amiről ő sem tud.
"bodesz már hülyeségeket mondasz, lehet h én is de én igy látom."
Ezt kérem bővebben kifejteni.
illetve véleményemet helyesbítem.
aion egy igényes játék lesz igényesebb embereknek.akik nemtudják értékelni ne játszanak majd vele.maradjatok wowozzatok az átlagéletkor úgyis csak csökken.és akkor örülhettek majd mert aion < wow lesz(PFF PFF PFF)
-
#134516 Na hess a másik topikba :p
Juteszembe, valamelyikőtöknek megvan már a "... of the Alliance / Horde" title? :) -
#134515 Ha akarod megnézed, ha nem, nem. Témába is vág.
Nem azért, de... csitt :) -
#134514 ne magyarországról beszélj.köszi!
-
#134513 Biztos itt kell ezt reklámozni? Nem azért, elfér.. De biztos? .. -
#134512 most jobb mint valaha...
márciusban meg még egy hatalmas kieg is jön...
-
#134511 pedig a PvP jó nagyon ;| -
Lerstal #134510 jaja :DDDddd -
#134509 Azért az EVE-re alapuló Pirates of the Burning Sea cöppet nekem jobban tetszett.Sajnálom,hogy a fejlesztései nem arra irányult amire kellett volna.
Az egyetlen játék,amire képes voltam abbahagyni a wow-ot. -
#134508 volt valamikor...
de ez igaz:D -
#134507 EVE > wow
end of story -
Dr DeViLKiNG #134506 Te nagyon durva gyerek vagy. -
#134505 -
Lerstal #134504 a wowot az életbe semmi nem fogja lehuzni,nem fognak jobbat csinálni nála soha, minél több fizetője van csak, mert ez a leghiresebb és a legvonzobb, meg ugye a Warcraft 1-2-3. most megint nem irok semmit ide mert márnemtom ki devilking PROIMBAHARDCOREPLAYER L2business -elne.
am azaz Aion, mondja már el valaki, minek új mmo-ba kezdeni mikor semmi értelme? itt a wow ami legyözhetetlen (csak már szar). egyedül az NCsoft-ot szeretem. abbol is csak a CoH a jó, mert az egy teljesen más mmorpg és élvezhető. 3 éves asszem. de kinek mi teccik.
AOC meg a WAR , hogy készült arra h legyözi majd a wowot. hát persze... AOC egy rakás szar game, sajnos megvettem, WAR-ra meg nem vagyok én kiváncsi mert PVP-zni nem akarok folyton, unalmas. ahhoz ott az ingyenes Fury, amit senki sem ismer, de mind1 végülis.
bodesz már hülyeségeket mondasz, lehet h én is de én igy látom. Wildor meg faszaplayer mert neki most igaza volt asszem... de a wow PVP-ből is áll. kinek mi az izlése.
de idegeskedni egy játékon az csucs dolog GZ
énsem wowzok már mert nincs értelme, mindig ujjab kieg fog jönni, ugyanezt végig csinálni mint eddig. lehet h másoknak ez jön be.
de persze aki wowozik az ÜBERFASZAHARDCOREIMBAPROPLAYER :) -
1Darton1 #134503 Milyen nerf?
En csak buffot lattam eddig. -
Camouflage #134502 Lasd Silkroad Online topic itt az SG-n. Botfest. Nincs support, nincsenek GM-ek, nincsenek valodi eventek - de premium itemek jo sok penzert, azok vannak. Olvassatok bele a hivatalos forumba, minden masodik topic arrol szol, hogy a jatek tele van bottal.
En lattam aion videokat, es azok alapjan adok neki egy eselyt, ha lesz trial lehetoseg, ha nem akkor reszemrol felejtos. A grafika es a mozgas nem igazan meggyozo - persze lehet, hogy tulsagosan hozzaszoktam a WoW-hoz. -
#134501 a wownak jelenleg nincs ellenfele.
kicsit szopóka ez a monopolhelyzet, de nem véletlenül! aztis be kell látni a másik oldalról hogy nagyon jól csinálja a blizzard.
szórakozni akarsz 1 <---> 24 órát egy nap? tessék, itt a helyed.
annyi lehetőség van, amivel ellehet ütni az időt a wowban hogy hihetetlen. nézzétek a szociális oldalát, a wow népszerű, lassan minden embernek van egy accountja (és egy rpg "énje")
és még egy ok: warcraft univerzum. naugye?
ha nem tetszik akkor meg lehet menni xysemmihangulat mmorpg-t játszani
ami, annyiban tér el a wowtól, hogy míg a wowban van egy "whoa..jesus how detailed..!" világ, a többi mmo-ban csak a farmolás van, és pár új alapra helyezett klisé (nem warrior hanem barbár, stbstb.)
a wow szép, a wow jó, de mint tudjuk a jobbak nem wowoznak
#134499: szerintem az nem jelent semmit hogy egy mmo sikeres a vágottszemű barátainknál. ázsiában (najó meg főleg a filippínóknál) nagy kultúrája van az ilyen "bot farmolós" mmo-knak.
-
[VS]Thomas #134500 A kérdésedre a válasz, az account managment oldalon Change Subcription, majd Cancel recurring subscription plan, megkérdi miért is akarod ezt, ekkor kiválasztod a Changing Payment Method, alatta Payment Mode Change, majd a Yes re kattintva befjezed, figylemeztet is közben hogy aktív marad az előfizetésed ... ig. -
#134499 kis off még:
épp ezaz, h az aionnak hype nélkül van nagy rajongo tábora :)
nem látod szarrá reklámozva, mégis sokan ismeris és kiváncsiak rá
koreában már megjelent ott imádják, reméljük h us/eu-ban is hasonlo siker lesz -
#134498 Off
Véleményem szerint AION egy oknál fogva nemfog olyan szinten ütni mint a wow.
Konkrétan nincs akkora úgymond ismert háttérsztori mint wow esetén a warcraft. Az hogy sárgáknál menyire ismert hagyuk globális szinten nézve nincs. (persze fanok tuti vannak nekem is bejön bár tesztelni még nem volt lehetőség) a másik mint már írták is elöttem szólók a gépigény. Akárhogy is nézzük lebutítva a wow kb egy kv darálón is elfut :).
ON -
WiLDoR #134497 #134482-ben célozgattál hasonlókra, de no para.
te bele vagy buzulva az aion-ba, ez sem gáz, ha neked ez szimpi, hát legyen, kinek a pap, kinek a papné vagy a paplan.
de ezt a "na majd jön XYZ game és akkor majd HÁ-HÁ, mert akkor majd a wow-nak aztán hűdemekkora konkurencia lesz, nem hiszitek? majd meglátjátok, HA!" sztorit már hallottuk párszor.
én is bedőltem neki 2x. harmadszor már nem fogok -.-
volt ilyen hype már az AoC elindulása meg a WHO elindulása elött is.
aztán mi lett?
egyik befuccsolt indulás után 2 hónappal, másik meg eltengődik párszáz k-s előfizetői bázissal, a wow-nak meg ezóta nem hogy kevesebb, hanem csak még több előfizetője lett.
ez van, true story.
de jah, mi tudjuk, hogy az aion, na az aztán majd jól beint a wow-nak...de be ám...igy majd nem ~12milla előfizetője lesz utána, hanem 13... -
WiLDoR #134496 account management -> cancel account funkció alul.
s nem, ettől még nem fogja megszüntetni az acc-od, csak frozen státuszba kerül. -
#134495 inkább az a "száni", hogy nem vagy képes mondatot értelmezni, hol irtam én h "aion pwnz wow"?
annyit irtam, hogy nagy eséllyel végre a wow-nak lesz egy igazi konkurenciája
az meg hogy te egy játékrol egy-két video alapján megállapitod, hogy rakat fos lesz az meg nc kategória...
én már játszottam is vele, van mire alapoznom a véleményem és nem tipikus vérpistike vagyok akinek elsö játéka a wow és akkor ő most hüdanagy mmo zseni van böven összehasonlitási alapom... -
MaRee #134494 Sziasztok!
Tegnap járt le az előfizetésem és nem csináltam újat, de ma reggel megint levette a pénzt a kártyámról és ezt írja az acc management:
Notes: Your Mastercard will be automatically billed on 8 February 09 07:43 CET
tehát magától automatikusan gondolom minden hónapba leveszi a 13EU-t.Hogyan kell ezt kikapcsolni? -
#134493 Majd jön Botond, és beszól neked, hogy gyenge vagy, mert csak scriptek ellen mersz játszani, és abban semmi kihívás nincs, és akinek az szórakozás, annak kb annyi agya van, mint egy fogkrémtubus-kupaknak. -
WiLDoR #134492 a száni szép, a száni jó.
éspont.
jé, most nézem, kaptam még egy csillagot ^.^
hö, its ql m8.