World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
a cd kulcsért fizetsz, amivel csinálhatsz accountot.
ha két gépen akartok egyszerre játszani, akkor két különbözõ account kell (amihez elõbb megkell venned 2x a játékot plusz 2 burning crusade plusz a feltöltés)
Szülõi taslik tömkelege kell mindegyiknek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma rendelém a játékot, de lenne elõtt egy kérdésem amiben nemvok teljesen biztos. Úgy emlékszem, h ha két fõ akar játszani két külön gépen akkor nem elég 1 példány ugye?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kicsit elszomorít,hogy mindenki a DK val foglalkozik,orrba-szájba öntik a videokat is róla.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
enyém meg elvégezte az általános iskola második osztályát.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Sámán lenne a jó választás?Vagy Paladin?
Druida gondolom kikerül az offtank szerepbõl és beáll a hilerek soraiba,vagy ahogy most lentebb olvastam a balance ágat erõsítik?
Szóval ilyen infókat szeretnék tudni,véleményeket.Ha tudtok osszátok meg velem.😊
ez egy játék, még az önéletrajzodba sem tudod beleírni<#idiota>#idiota>
Én azt látom,hogy mindenki a DK val foglalkozik,mert új és hogy milyen jó,de a régi kasztokról nem sok infót találtam.(Lehet nem jó helyen kerestem)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De ha már itt tartunk.Próbálok keresgetni Beta infókat,de még sehol nem találtam arra utalást,melyik kaszt lesz igazán támogatva és melyik fog a feledésbe merülni.
Ezt arra értem,hogy milyen kasztot érdemes elösször feltolni 80-ra (DK most nem számit),hogy ne azt kapd,bocsi de te nem férsz be a csapatba.
ಥ_ಥ
Undead Drake mountot honnan tudok szerezni majd?
amúgy szerintem a retris pala elveri majd a balance/feral druidot
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
My Sack is "Gigantique"
Equip Hari Pilton's "Gigantique" Bag
😄
...
es igen wotlkban a balance dru lesz az elemental shaman legjobb baratja 😊 5% crit es 6% nature damages debuff.
amiert nem szoktak balance drut vinni, mert nincs ccje (leszamitva a cyclonet) es ugye a sok nyomorek nem kepes kipucolni egy gagyi 5 fos instat 3 cc nelkul.