166745
  • edem321
    Szeva. Még1x feltenném a kérdést! Az mitől lehetséges hogy játék közben a kép bekockázódik és kifagy? Valamilyen vga probléma lehet,esetleg valamilyen patch van erre?
  • Dr DeViLKiNG
    Mégis ebből lett e-sport, ami azt jelenti olyan szar mégsem lehet.
  • rhazid
    csak azért mert nem bc-s a peccs a szerveren (az eredetin) és ezért kéne a wotlk hogy ne kelljen letöltenem.
    szóval akkor úgy néz ki hogy muszáj letöltenem?
  • capaszabi
    ha csak bc-s dolgokkal akarsz játszani, akkor minek raknál fel mást? o.O
  • capaszabi
    szerintem ez wow topik és nem war3 topik, és minden eredeti játékhoz kell cd kulcs napjainkban, sőőőt, nem csak a játékokhoz. Mellesleg FT-t és alap W3-at gondolom ilyen 3-4k körül meg tudod már venni.
  • capaszabi
    gondolom palával/rugóval játszol, azért gondolod, hogy jó a pvp wowban :S
  • rhazid
    értem
    és hogy ha csak a bc-s dolgokkal akarok játszani az menni fog igaz?
  • picket
    Fel lehet rakni, csak nincs sok értelme. Accountot kell upgrade-elni ahhoz, hogy játszani is tudj a kiegészítővel.
  • rhazid
    szerintetek hogy ha valakitől kölcsön kérem a frozen throne cd-it akkor ahhoz nekem kell egy saját cd kulcs vagy fel lehet rakni az nélkül is?
  • WiLDoR
    én ezt cégnél eszem levélszámra :)
  • Tatyla
    Van egy remek gyógyszer arra az esetre ha nem te kapod a várva várt lootot, vagy nem kerülsz be raidbe:

• Lerstal
    én is szeretek kockázni, kockapókerezni.
  • edem321
    Hali.Olyan problémám lenne hogy elkezdett a wow kockázni játékközben, majd hirtelen kifagy.Én vgara gyanakszok,de ha valakinek volt hasonló problémája,illetve tapasztalata az kérem ossza meg velem.
  • FickDeineStory
    hát nézd nem nagyon találokrá szavak, szerintem ki kellen inkább venni a játékból. Amúgy nem gank-eltek le, mondjuk az nem zavarna, csak az egész ahogy ki van dolgozva.
  • eightmiles
    Nekem tetszik, bár még nincsenek jó cuccaim :X
  • Davidus
    legankelték
  • eightmiles
    Most komolyan, mi bajod a PvP-vel? :D
  • FickDeineStory
    értem. Hát pvp szempotjából szerintem a Lineage 2 mindent visz, csak én logikusnak láttam volna, hogy hamár a warcraft játékok amúgy is annyira harcra voltak kihegyezve akkor itt is az legyen mondhatni minden mennyiségbe:) mivel ezt a világ dolgozná fel a játék:)
  • Warden
    Építs magadnak más ui-t ha a blizzardos nem jön be.Használj olyan party-raidframeket ami számodra egyszerűbbé teszi a játékot, lehetőséged az van a sima blizzardosban is hogy az orrvakarást is bebindeld billentyűre, de szerintem felesleges.6-8 alapskill + a targetelés legyen keyre állitva de ki hogy szereti.

Ez nem pvp játék low lvl-en meg gankelésből áll max a pvp.(nem tudom hanyas szintű vagy de a kezdő zónákban nincs is pvp lehetőség a pvp szervereken sem)Később battlegroundozhatsz,arénázhatsz kedvedre de ettől függetlenűl nem pvp játék(amennyiben szeretsz visszafutkosni a hulládhoz stranglethornban majd megteheted az összes aberált idióta rád fog vadászni).Amennyiben csak az a rész érdekel a warhammer az ami arra van kihegyezve.
  • eightmiles
    Ha egy gombnyomással nem is assist-elsz, de kiválasztva a party member-t (oldalkép katt, vagy F2, F3 stb.), és utána F billentyű lenyomása kiválasztja a tag célpontját. Bár lehet, hogy ezt már tudtad :)

A PvP meg nagyon jó, ne szidjátok már :D
  • FickDeineStory
    Kicsit olyan felemás érzésem van a wow-al vannak dolgok amik nagyon tetszenek, de olyanok is amik szerintem nagyon gáz.
    Ami nagyon tetszett az az, hogy mikor felfedezek 1 területet kapok utánna xp-t, a zene is nagyon jó (főleg ami karakter generálás közbe megy), szerintem a grafika is nagyon tuti és ezt most olyan értelembe értem, hogy visszatudja adni ez a grafika a warcraft 3 világának képét és ez szerintem segít, hogy a játékba beletudja magát élni.
    Ami nagyon nem tetszett az a chat megoldása, a pvp, és az hogy ha party-ba vagyok nem tudok 1 gombnyomással assist-olni a party tagomról.

meg lenne 1 kérdésem. Hogy lehet az, hogy a RagnarosPVP szerver amikor beakartam rálépni mindig azt írta ki, hogy full de ettőlfüggetlenül mindig várakozás nelkül be lehetett menni?
  • Ragnar360
    ööö az én időmben nem nagyón laggolt még ez a sneciek :D biztos azóta több lesz a birka :d (helyesebben, anno is néha volt h megugrott etc. de komoly gondok nem voltak)
  • capaszabi
    pedig a lag a wow sava borsa ^^
  • Tatyla
    mert elegünk lett az 500-as esténkénti sorból és a játszhatatlan lagg-ból...
    utánpótlás meg lesz ha kell mindig túljelentkezés van és költöznek örömmel ha fel vannak véve
  • capaszabi
    deep unholy-nál kiraknám a NoTD-et, mert szerencsétlen zombi csuklik minden kanyarban :D
    UH aura meg ha te vagy a deep UH DK, szintén illendő, mivel egyik best raid support képesség, én személy szerint 32/39en is kirakom raidre, mert ki tudja jön e másik dk.
  • HUmanHunter
    vki tudna adni egy linket hogy a wotlk installer közbeni zenét honnan tudnám letölteni? thx
  • WiLDoR
    IGY egy picit jobb.
    Desecration előnyeit sok boss-nál nem tudod kihasználni, ahol pl. kite-olják, vagy sokat kell rohangálnod, vagy addozol, stb.

én meg speciel most EZT használom szép sikerekkel (előzőhöz képest -2 outbreak, +2 unholy aura, hogy raid-nek is adjunk vmi extrát)
  • Farbiter
    Helló!problémám lenne az installálással!Windows XP 32 Professionalom van,és egyszerűen nem tudom felrakni a gémet,mert 98-99%-nál megáll,azzal,hogy vmit nem tudott átnevezni.Safe módban lehet csak telepíteni,de az meg kb 4 óra!(bc-vel együtt)Szóval valaki nem tudná esetleg megmondani hogyan tudom a mostani rendszergazdámat MÉG "feljebb rakni"?
  • Warden
    No a játék per pillanat stagnál.A kiegészítő szépen lecsengett és valójában nem történik semmi.Heroikokba nincs értelme menni a raid insták meg 2 nap alatt bezuzhatók max lehet szórakozni malygos 5 percessel meg a három addos sartarionnal.Althuzás-hétvégi 10 fős raidek kb ennyi a játék most.A zöm naxx achivement meg nem a játékosokon múlik hanem a laggon.Bízzunk benne hogy hamarosan kijön ulduar mert a mostani tartalommal nemigen lesz fentartható az érdeklődés.Az arathoron ugyan az a folyamat zajlik a legnagyobb hordás és allis guildekben egyaránt 1 eset naxx másik este malygos meg esetleg a pvp boss és szuttyogás három addal.Két addal az összes nagyobb magyar guild ölte mindkét oldalon, hárommal még egyik sem per pillanat "ez" most a játék.

Apropó ti miért költöztetek egy világvégi szerverre?A toborzás ott kb esélytelen lesz, és ha iylen lassan jön a következő instablokk esetleg utánpótlás gondjaitok lehetnek.
  • Tatyla
    e fórum színvonala csökkent esetleg a játék és a játékosok,él(nek) és virul(nak)...
  • Ragnar360
    1451 új üzenet (2 hónap alatt kb) Mi a helyzet, úgy nagyjából WotLK beváltotta a hozzáfűzött reményeket ?
    Subbal mivan BS-en, tegnap néztem armoryt, sokan játszanak még közülük, csak a guild honlap halott már egy ideje...

Btw lehet csak én érzem igy, de mintha beindult volna már a hanyatlás a magyar wowosok körében, mintha 1-2 éve sokkal jobb lett volna az "életszínvonal", pangás etc. - de lehet csak én látom így.
  • Bhalage
    értem :D
  • Botond #134659
    Vagyunk vagy 4-5en, átmentünk jaedenarra és elvagyunk, semmi extra. Tegnap pl ez az ally bossok hent, meg mindig ami jön.
  • Bhalage
    CTben van még ember vagy mit csináltok vagy mi folyik ott? :)
  • tomcsa4
    Oké, jó játékot! Ha mégsem megfelelő a szerver, csak pénzért tudsz transzferelni vagy újra kezded egy másikon. (A karihúzás amúgy is gyors.)

Jaa, akkor félreértettem a limites kérdésedet. Régen az alapjátéknál volt olyan, ohgy letiltották új accokatt egy-egy szervernél. Most enm tudom van-e ilyen.
  • 1Darton1
    Juj, ez a sok koltozes jo hir azoknak is, akik maradnak. Legalabb csokken a lag a battlegroupban. Remeljuk elkoltozik meg par guild.
  • FickDeineStory
    A RagnarosPVP szervert válaszottam végül, úgy értetettem a szerver limitet, hogy esetleg tudtoke konkrét számot pl 3000, 5000.
  • Tatyla
    jaj bocs ne haragudj :)
  • Botond #134653
    Mondjuk ez utóbbi tény döntőnek bizonyult, és az allyk így tök esélytelenek voltak bevédeni a fővárosaikat. :o Első c után nincs h amúgy. ;)
  • Tatyla
    nem jött a Flare és az Imbalanced is,ja és Botond elit alakulata a Chrimson Throne