166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135253 Nemigazan kovettem figyelemmel az eddigi retadin saga-kat,de van par velemeny amit alatamasztok egy ev hasznalat utan.Pvp-ben jelen pillanatban barkit megszopat ha nincsenek cdn a skillek,cuccok.Pve-ben pedig tul azon hogy tenyleg eleg hamar es konnyen le lehet tolni a jelenlegi raideket es instakat,nemigazan lehet vele odakerulni a pure dps kasztok kozelebe sem.Trashen kitol magabol annyit mint barki a sok aoe miatt,de bossfighton eros kozepes.Talan jobb is igy,hisz hibrid.A raidbuffok miatt 1 retri azert mindig el fog ferni 10-esben es 25osben is.En nem sirok,orok 'eletemben' a szivem csucske marad ez a karakter akarmilyen iranyba is valtoztatjak.
mas:
Arenaban egy pve gearelt lock hogy lohet belem 4-5ezreket ugy hogy 800 koruli resilience-em van? oO
-
Warden #135252 Vagy nem tudsz olvasni vagy abszolute nem is olvasolAzt írtam hogy per pillanat a tallentelt command glyphelve gyengébb minta a sima mezei traineres marty/blood, mitöbb a hetvenen is többet sebzett ugy a hatodik nerf környékén is.Viszont a martyr/bloodra abszolute nincs normális glyph libram meg egyáltalán nem létezik hozzá.
2500 dps valóban alacsony még sartahrionon is lehet hozni ugy 2,8-2,9 et de az a lényeg hogy te hozol mégtöbbet és te vagy a király. -
#135251 mármint ugy érted, hogy egy fullgearelt 80as nagy küszködve tuléli addig egy 75ös retripala ellen, amig odaér valaki dalaranból? -
#135250 jelenlegi content=vicc
csak érdekelne, hogy ilyen cuccokban milyet lehet tolni, mert ha tényleg csak 2.5k, és ez átlagos, akkor nem para, hogy mig nekem 2x12sec perfektül végre hajtott rotám miatt van x dps-em, addig neki szintén odafigyeléssel van y dps-e. de ha én odafigyelek és azért tolok ennyit ö meg slackel és azért tol csak ennyit, akkor asszem van okom odaszólni neki/RL-nek, hogy ugyan vki mást vigyünk már a rédre, akit érdekel is, hogy hamarabb végezzünk pl. és lehessen menni sörözni/nözni/altozni stb. -
WiLDoR #135249 ez igy van, de engem ez nem vigasztal ám, mikor nekem kell visszarohanni a hullámhoz, mert nem tudok hozzáérni a palácockhoz, mert immune, immune, immuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuneeeeeeeeeeeeeeeee, szal' vágod, ugye?
azon lovagolni meg, hogy kinek mekkora a dps-e az szvsz fa**ság, az a lényeg, hogy lemenjen a boss, vagy az a lényeg hogy lemenjen a boss?
lement? akkor meg kit izgat, kinek mekkora a dps-e? max. e-peen növelésre jó.
nem ment le? hmm...na itt már lehet akkor filózni azon, hogy te miért ennyi és ennyi voltál...
de a jelenlegi content-et fél kézen állva, keyboarddal a fogaink között cigánykereket hányva, meg tigrisbukfencezve a monitor körül is le kell tolni simán-lazán, annyira easymode. és ilyen szituban kb. a who cares kategória, hogy kinek mennyi a dípíesze.
szerintem :) -
#135248 nos ultrabürst ide vagy oda egy jól gearelt healer simán kiszopatja....,de amúgy szerintem kellően erős pvp-ben... -
#135247 amugy ha már pvp meg flém, a huntinak hogy müködik az explosive shotja?
Tegnapelött benn voltam 800 resis palával 2v2zni, palám kapott egy ExS-t ami ilyen 4k crit, utána pedig 3x 3k crit volt. -
#135246 az a baj,hogy túl sok a "Downtime"
Crusader+judgement+Divine storm ezeket eltolod 3 sec alatt aztán vársz 4-5 secet CD-k re.....ez így PVE-ben pedig lófasz....
20% alatt bejön a hammer,de az meg azért szopacs ,mert minden faszom skill 1 GCD-n van így azt sem lehet a legefektívebben használni... -
#135245 te vmit behaluztál
a kérdés a következő:
normális e, hogy retricsi.. 2500~ dps-t tol?
mondjuk ugy tünik abban a cipöben jár, mint warden, aki SoC-ot használ PvEben (pláne még rá is glyphel), SoM/SoB-ról még hirböl se hallott :D
csak érdekes, hogy ilyen gearben még ha akarnék se tudnék ilyen low dps-t tolni.
palaflém meg tök értelmetlen, mert ugyis az összes pala azt hiszi hogy balanszosak pvpben. -
WiLDoR #135244 oké, legyen akkor 2 szó, bár én nem egészen erről beszéltem :)
(bár elismerem, hogy az én megfogalmazásom se volt éppen a legprecízebb a témában) -
#135243 Stoneskin=1 szó S
Gargoyle=1 szó G
=> Stoneskin Gargoyle= 2 szó S G
-
#135242 rugó kimaradt -
#135241 Volt már Palaflém, Palaflém 2, The return of the retri, A pala visszavág, A palák szövetsége, A két palatetős torony, A pala visszatér, Palatető-zsúpfedő, és most ismét itt az örökzöld, a soha meg nem unható, az utóbbi évtized legvéresebb fórumsikerének folytatása: Palafléjm 897423,666... már az sg fórumon. Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban. -
Warden #135240 Amiről te beszélsz az a pvp.Az biztos hogy iszonyat brust damage-t lehet kitolni rövid távon de minél hosszabba fight az egyre csökken.No egy dps-t azér visznek raidre hogy dps-eljen az melett ha szupportál az mégjobb.Amennyiben nálatok top 3 ban van a retri pala akkor gond van a mage-eitekkel enc sámánokkal, spriestekkel hunterekkel és akkor még a dk ról nem is beszéltünk.per pillanat egy dps class simán hoz mindenhol 3,5-4k t ez bossfigtra értetendő.Naxxban én is meg bármelyik jobban gearelt retri pala hoz annyit de az egy este se és uyge undead targetek vannak.Sartharion 3 addal meg malygos a mérvadó mert ezek új insták ott most a patch után csak az arms warrior ami beelőzhető az elementál sámánok voltak még dps ileg nem megfelelő szinten de ők most buffolódtak és látszik is a hatákonyságukon.
Crassusék guildjában játszik az egyik legjobb retri pala a szerveren miután valami napi questes bg n halomra gyilkoljuk egymást szoktunk beszélni is ugyanebben a cipőben jár, és nem skill vagy gearhiányról van szó most ennyit enged a blizzard. Pusztán azért mert egyszerűen nem talál megoldást arra hogy ha normális pve dpst kap az ág akkor ne legyen pvp ben op. -
WiLDoR #135239 ne is mondd, pont ez jutott eszembe nekem is közben :D
bár mondjuk a rövidítés is szar, mert SG-nél (lásd SwordShatter) két részből álló szóra asszociálok egyből, a StoneSkin Gargoyle az meg már 3 részből áll, tehát a helyes rövidítése SSG lenne, s nem SG.
szerintem. -
WiLDoR #135238 na azért had ne sajnáljam már a retpalákat :D
nálunk van olyan retpala, ami top3-ban van a dps listán meg olyan is, aki éppen a tank felett (bár ha megerőlteti magát, s odafigyel, ő is simán felkúszik a top5-be).
mint ahogy én is tudok lenni top3-ba, ha maxosan odafigyelek a rotára, meg lehetek épphogy a tank felett is, mikor éppen félig figyelek csak oda, mert fábry-sót, heti hetest vagy valami hasonló baromságot nézek fél szemmel a tv-ben :)))
mellesleg tegnap találkoztam egy retpalával southshore-nál úgy verte le a 20k unbuffed hp-mat, hogy mire bubiznia kellett, nekem volt alig 2k hp-m, neki meg még ott volt a bubiheal-je, meg layonhands-e is, plusz ugyebár hiába is nerfelték a dmg done-t bubi alatt attól még mindig tud csépelni, te meg azt látod, hogy immune, immune, immune.
szegények, sajnáljuk őket együtt, ugye?...ugyeeee?....uuuu...hmm...szegénykék -
#135237 Ugyehogy megmondtam néhány hónapja, hogy fgsfds, de akkor én voltam a hülye, meg miért nem olvasok utána. Most látod. Nub :p -
#135236 Na tessék kimondtátok a p betűs szót -.-' -
WiLDoR #135235 haha, lol...najó.
én meg azon filóztam, hogy a fenébe jön ki a Swordshatter-hez az SG, meg ahhoz a 4% parry.
fa**om ebbe a sok rövidítésbe má' :)
na mind1... -
Warden #135234 Normálisnak nem normális de a blizzard ezt csinálta a retri palából.Per pillanat jó support és nagyon gyenge dps.Igaz mérhető boss alig van a játékban talán naxxban patcwerk a többi mind mind aoe és még több aoe.Azon lehet hozni 4k t me gegy össznaxxbosson ugy 3,5k t de pl malygoson vagy a másik gyikon 3 addal ha 2,9 megvan akkor az már nagyon jó.Mondjuk vicc hogy a glyphelt command 80 on kevesebbet sebez mint hetvenen de majd talán kap valami buffot megint az ág, akkor majd megy a sírás a nerfért és a kör sosem zárul be.Érdemesebb is most maryrt/bloodot használni de ugye arra meg nincs se libram se normális glyp.
gz crassus a kiba.. lóhoz 84 runon vagyok túl és nem esett, nálunk egyik rerollolt dk volt iszonyat mákos 58 on körbebrusztoltatta magát scolon meg straton ki is esett neki. -
#135233 Az SG a Stoneskin Gargoyle runa! -
WiLDoR #135232 ja, az a szopadék küldi, aha...ami most kb. annyi, hogy odamész a trainer-hez, kicsengeted a zsét és a tiéd is :D -
WiLDoR #135231 wildor nem fog besírni, no para x)
ezt viszont benézted: "Raid 2h tank: SG / 4% parry"
Az az SG nemtom milyen rúna, de szerintem a Swordshattering-re gondoltál.
te nub
-
#135230 Aha meg az a szopadek kuldi is ami adja.
Ram is kiabaltak kigyot bekat mikor a relic of ulduar eloszor tradelheto lett,aztan megis megvettek 10g/db-ert ☺ -
WiLDoR #135229 92. killen esett nekem baron lova...én is közel voltam már akkor hozzá, hogy hagyjam a picsbe, de igy utólag megérte :)
bár akármelyik pillanatban lecserélném egy 60-as warlock epic dreadsteadre.
szerintem az a mount még mindig a bestof. -
WiLDoR #135228 ha az oracles proto-drake pet-re gondoltál, akkor nálunk ragna alli-ban olyan 3-400g között kel el.
bár amikor én akartam eladni, s meghirdettem trade csatin 250g-ért, akkor kaptam rá egy kupac LOL, lolnoob, nooblol, keklol-t, meg hasonló jópofaságokat cserébe.
aztán jött egy arc, aszondta ad érte azonnal 60g-t. mondom hmm...akkor már inkább még 1 try ah-ban.
beraktam 250/350g-s áron, kiirtam trade chat-re, hogy: proto-whelp pet @ ah.
még 10 sec se telt el, s már meg is vették...szal' ennyit a sok lol-ozgatós f***lámáról -
#135227 amugy az tetszik végre a DK-ban, hogy nincs ilyen "ultimate" DPS meg tank talnet, hanem mind közel azonosan teljesit, ha aggyal rendelkező egyén kezébe kerül.
Nálunk pl. van egy retricsi... pala, aki 25ösben, fullos gearben sosincs top10ben. ez normális? -
#135226 hö? ki az az athena? (vagy mi?) -
#135225 a "bitch of athena" achievementre hajt -
#135224 barátom szavaival éljek: NYOMD AMI NEM SZŰRKE:D -
#135223 ööööö. abban mi is a jó, hogy körbe kell szopni megint egész világot? ja semmi. -
#135222 nyilván az alja az az eredeti kérdezőnek szól, mielött wildor besirna :D -
#135221 Raid DW DD: MH:FC OH:Razorice
Kurvanagycritettudoklőnideleszaromhogyraidenvagyokésadnék5%dmgbuffotmageeknek: MH:FC OH:CG
Raid 2h DD: FC
Raid 2h tank: SG / 4% parry
Raid DW: jelenleg életképtelen sajnos szerintem, de sokan erőltetik. 2x 2% parry, ha mazochista vagy.
Jelenlegi Top3 dps talent: 2h Frost, DW 0/31/39/+1, DW 0/20/51
Jelenlegi Top Tank talent: 2h Blood
amugymeg EJforum a barátod, meg gugli is, szoval 3-an vagytok, inkább menjetek sörözni wow helyett.
-
#135220 bazz én is elírtam:P proto pet:) -
#135219 nether drake pet? az mi?
van: nether whelp - ez BC CE, dobozszétvágós-beküldős
van: proto whelp - ez meg tojásból esik -
#135218 na az esett elsőre...poénból lementem még 70-en fogadásból,mert az egyik srác is már vagy 50 try-nál tartott.....azóta nem esett neki:D
amire rávagyunk gyógyulva az a Time lost proto sárki....néha szedegetek ércet arrafelé hátha meglátom....,de még semmi:S
Haver már ölt rare sárkit meg robotot is az már egyel beljebb van... -
#135217 Beneztem azt hittem a nether mount erdekel,petet en meg nem is lattam.
Szutyok ceges net,alig erek el valamit,nem tudok utananezni :/
En stratholme-es pacira vagytam de 100 run utan feladtam,szal sok sikert:D -
#135216 jaaaaa nem mountról beszélek:) -
#135215 azt nem is láttam:P
nekem az Oracle-s tojásból esett...az a qrva zöld drake nem akar esni...pedig a 7. tojásnál tartok:S haver is 8 körül,de neki sem esik:((( -
#135214 Mount*