World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fő foglalkozása pecázás cooking ökörködés pet keresés.Meg küldizés.
Letoltam vele hétvégén draenor talador és nagrand küldijeit.
Vele csináltam legion repülést.
Szeretem a törpe huntim.
Nagy ritkán egy random heroicra bemegyek vagy timewalkingba mert az buli.
Jobban szeret vízparton lébecolni vagy hegyet mászni.
Nekem a vanillaban a warrim, majd a druidom lett 60-as. Hunti volt a 3. project, de az 30 körül maradt végül (azóta is bánom, mert az Epic questet megakartam vele csinálni). Persze WotLK, és főleg Cata óta szinte minden karim max lvl-re ér.
Bm hunti még mindig a kedvencem annyi év után is.Igaz nem nagyon lát instát mert csak szeretek vele játszani.
Tegnap nekirepültem 95 milla hp-s wq csókának.Egyből futottam előle és ráeresztettem peteket.Leöltem.Futottam előle közben hátra lőttem.Süket huntinak megint esett legendary.Raidelős karimnak meg nem.Ezen akadok ki.Pecás karimnál gyűlnek.Ökörködésből van neki 900+ gear.
Mikor bejött bc ott húztam a huntit mert rühelltem először bc kieget.
De aztán megszerettem altokkal.
Semmi baj a mobokkal, csak túl gearelted. Ha erősebbek lennének, akkor meg a friss 110esek szívnának. Teljesen jó, hogy gearelve pikk pakk levered őket egy WQ-nál és mehetsz tovább. Mert nem az outdoor az endgame content.
De anno vanillában Tyr Handen is egyedül farmoltam az eliteket, tehát akkor se volt lehetetlen. Persze lassabb volt, mint 2-3 emberrel.
Utoljára szerkesztette: mariakandras, 2017.11.15. 07:11:01
Az nekem is hiányzik kicsit hogy egy nehezebb questhez össze kellett verődni egy random partyba hogy meg tudjam csinálni <#szomoru1>#szomoru1>
Na meg megtalálni egyáltalán mit kell csinálni. Most meg már a segge alá van tolva minden a játékosoknak. <#idiota>#idiota>
Na de majd a Classic <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.11.15. 01:41:31
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Retkes francért nincs ezeknek EU-ba partnerségük senkivel. Német/spanyol oldalakon ráadásul nem is reklámozzák (hivatalos WOW oldalon). De azért a képüket kitolják a GamesComra minden évben. Blizzard miért nyomod fullba a kretént?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.07. 11:19:00

Lesz itt még turpisság (Valamelyik old god befolyása alatt van egy király, merénylet történik stb, és összeugrik a két frakció. Lehet a PVE rész arról fog szélni, hogy afféle titkos kommandóként derítsük fel ezeket a dolgokat. Blablabla. Nem kell ezt leírni. Ki fogják találni a történetet.)
Nekem, mint ős-warcraftos, tetszik ez a felvezetés is. TRIGGERED.

A crossrealmek es a fejlett technikanak koszonhetoen tenyleg semmi szukseg nincs mar megkulonboztetett pvp vagy pve szerverre, dontson a jatekos, milyen kedve van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
es ezt megfejelik azzal, hogy ha pvp modban tolod, akkor tobb xpt/goldot stbt kapsz, ezzel ellensulyozva azt, hogy pvpzes kozben lassabban tudsz haladni a fejlodessel, illetve kis osztonzes is a pvp mod hasznalatara.
loreilag meg kar elore sopankodni, meg nem tudjuk pontosan mik tortentek, pl miert is es hogyan eg a nordrassil stb. nem kell midnig demonokat meg ossarkanyokat olni. Ezt eddig is tudtuk hogy nem nagyon lesz sargeras utan uberebb ellenfel. illteve majd oldgods titanok vonalon. Ez a mostani kieg is az oldgods titan vonalat viszi tovabb majd, annyit mar azert sejtettek velunk. pl ugye nem lehet tudni magni bronzbeard akkor most kivel is van. illetve azeroth titan eppen haldoklik es meg kell menteni. tehat azert lesz itt epikus szal is nem csak sylvanas vs greymane.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.05. 13:12:01
Az cgi intró is ízig-vérig Warcraft volt, 10/10 😊
Én a Warfrontra leszek nagyon kiváncsi. A W3 még most is a gépen van 😊
Tovabba votl arrol is szo hogy realmenkent +6 character slot lesz, mivel jon +6 faj. illetve akinek van authenticatorja annak majd novelik a bagspacet (konkretum nem volt).
Vip meg egyéb marhaságon jót röhögtem.Ki az a marha akli tört szerveren fizet ilyen szarokért.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.04. 23:27:36
Arra probaltam ravilagitani, hogy a wow scene-nek van egy szegmense, akik vevok arra, hogy igenyes es szabalyozott keretek kozott jatszhassak ujra a classic wow-ot.
Ennyi.
Ne hasonlitsuk mar az ilyen hazilag kokanyolt szutykokat, azokhoz az igenyes nosztalgia szerverekhez, amiknek elhivatottsaga az, hogy megprobaljak maximalisan visszaadni az original Vanilla feelinget.
Mert az elobbiehez kepest, utobbiakon igen szigoru szabalyok vannak, komoly fejleszto gardakkal es gm csapatokkal, akik folyamatosan fejlesztik a game-et, hogy minel tokeletesebben hasonlitson az originalra es kibanolnak a gecibe mindenkit, akit barmifele csalason, powerlevelingen, goldsellingen, multiboxolason, 3rd party sw. hasznalaton, vagy database file modositason elkapnak.
S nincs keccmecc, ezalol serverfirst guildek sem kivetelek (elysium kezdeten volt egy server1st guild, akik vettek goldot a consumable farmolas helyett, hogy gyorsabb legyen a progress, repult a pics*ba az egesz guild, ugy ahogy volt).
Azert ez tok mas kategoria, mint amikor a haver otthon csinal egy szervert, aztan .kill paranccsal oli a boss-okat, mert az szerinte fun.
A community szerint viszont nem az.
A nosztalgia szerver tiszta es pont ez a nagy vonzereje.
Szerintem.
Ha mar a kifejezeseknel tartunk, akkor ez pedig feltetelezes 😊 Vegigolvastam par interjut es nyiatlkozatot, abbol nekem az jott le, hogy egyelore fogalmuk sincs, milyen is lesz a classic, de meg fogjak csinalni, mert van ra igeny.
A tobbivel egyetertek, ne hasonlitsuk ossze a teljesen jol es korrekt modon mukodo nosztalgia szervereket es a sufnituning "urambatyam" modszerrel is operalo regi tortszervereket. Nem ugyanaz a ketto es mind a kettonek megvan a celkozonsege.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
elhiszem, hogy véded a blizz-t, mert én is ilyen voltam, de miért is?
annyira nonplusultra lenne az a legion, hogy minden mást ennyire ki kell rekeszteni? mert, hogy lövésed sincs arról, hogy miről is nyilatkoztál alább, az a napnál is világosabb.
ha kipróbáltad volna, tudnád, hogy nem így működnek a dolgok, amit te vizionálsz.
de nem próbáltad ki, azonban kapásból leszólod.
ez előítéletesség.
nem azért linkeltem, amit, mert reklámozni akarok bármit is, hanem mert lehet, hogy van akit érdekelne.
ha téged nem izgat, ez van.
linkelhetem, mert most már hivatalos, ugyanez lesz majd az official classic-on is.
csak pepitában.
most már csak arra leszek kiváncsi, hogy:
1. mikor rajtolnak ezek a serverek
2. melyik lesz, amelyikre a magyarok mennek és milyen oldalra mennek.
Ha tört szerón egy szál gatyában elrohansz stormwindból highmountainba az sem érdekel senkit,mert törtön mindenki azt csinál amit épp akar,bár törtön semmi sem működik igazán így aztán semminek sincs se értelme se súlya.
Legközelebb hozz olyan videókat amiben úgy raidelnek a tört szaron hogy megy velük valami admin oszt leöli nekik kill parancsal bossokat.Az is van olyan izgalmas mint amiket eddig linkeltél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.04. 16:48:03