World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont hasonlítsd össze az alábbi két video-t.
mindkettőben rugó pov.
Nézd a buffokat:
Unity 24min Molten Core speedrun vanilla. 1197 dps rogue POV
...........................................................................
~650-750 közötti dps.
Elementium Guild - Blackrock US - 16/09/2006
Második video eredeti Blizzard serveren volt nagyonnagyonnagyonrég.
Viszont, tök alap buffokkal tolja a rugó.
Se Ony buff, se flask, se semmi extra. Csak egy moongoose poti, kajabuff, egy winterfall ap poti, aztán kb. ennyi.
A unity-s video rugóján meg ott a flask, ony buff, zg buff, mongoose, felwood songflower, strenght scroll, agility scroll, blasted lands roids, meg még egy valag egyéb, amit igy ikonról beazonosítani sem tudok most.
Szóval annak ellenére, ahogy írtad, különbözhet a scriptelés az eredetitől, annyira azonban mégsem.
Mert ha az elementium guild-es rugó felpakolta volna magát így buffokkal, mint ahogy a unity-s, akkor az ő gearjével (ami vélhetően jobb, mint a unity-sé) elvileg 1,5k dps-t szerintem tudott volna tolni. De az 1,2k-t simán lehozta volna.
Csak ugyebár neki nem kellett, mert nem speedrun-ra ment a dolog és meg mert az időbe így is bőven belefértek enrage elött.
Na de mindegy is.
A lényeg, hogy jön a classic és ha itt lesz, én újra előfizetek.
Nekem az megér havi 4k huf-ot (sőt, ha a Blizz helyében lennék, én nem is fogadnék el rá gold-ot, akit ez érdekel, csengessen érte <#hawaii>#hawaii>)
Na de most be is fejezem, visszamegyek a ratyi kis törtserveremre és vagy szintezem a lock-om, mert még csak 52-es a drága, vagy az is lehet, hogy bemegyek vele egy jó kis 7-8 órája tartó AV-re, úgyis AV hétvége van.
Kell a repu <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2017.11.04. 16:41:41
Egy interjú alapján amúgy ki is akarják kérni a community véleményét 1-2 dologról, szóval szerintem se lesz centiről centire ugyan az. Ilyet emlegettek, például BRS hány fős legyen.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Talán még egyetlen komment. Egy törtszerver sose lehet pontosan olyan, mint az eredeti, hisz ahhoz szükségük lenne a szerver oldali kódokra, scriptekre, amik viszont a Blizzard tulajdonában vannak, nem töltődnek le a klienssel. Nyilván megpróbálták reprodukálni az élményt és azt se vitatom, hogy közel tökéletesnek tűnő munkát végeztek, de azért a tények tények maradnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azon se csodálkoznék ha soloznák rajta az összes raidet hílerrel.
Csak akkor azt nem ertem, hogy miert ugyanugy fejlodok a karival, miert ugyanazok a questek, miert ugyanaz a nehezseg, meg minden miert ugyanolyan, mint anno, mikor 12 v. 13 eve elkezdtem jatszani anno a BloodscalpEU-n.
Szoval a laikusok kedveert. A tort szervereken, az original, erdeti classic wow fut, raadasul az igenyesebbeken 1x-es xp rate van, no shop, meg hasonlo szarok es a mechanikak is ugyanazok, beleertve pve-t es pvp-t is.
Az meg, hogy miert ilyen gyors, az meg egyszeru. A mai bossmechanikakhoz kepest vanilla-ban a bossfight-ok tank&spank jelleguek, mindenki tokig buffolva megy es az utolso pixelig ismeri az instakat.
En is ugyanazt gondoltam amugy a tort szerverekrol, mint ti. Aztan mikor a WoD kozepen behanytam mar a fos garrison-tol, akkor probaltam ki a Nostalrius-t (ami azota megszunt, mert a Blizard bezaratta ugyanis pillanatok alatt 800.000 accountot regisztraltak rajta, amin meg a Blizz is csak pislogott), s azota csak a "fos" torton tolom, ahol egy szerveren van atlag 7-9k player, van community, vannak ismert arcok, konstans world pvp, elo vilag, stb.
Ha vki esetleg ki akarna probalni ezt a "fos tort szervert", vagy csak gyakorolni akar a classic start-jara, annak irany ide:
https://lightshope.org
Alliance oldalon keressetek az UNICUM guildet. Magyar guild.
Jo szorakozast 😊
Egyszerűen ilyen DPS akkoriban nem létezett. Emlékszem, hogy tier 3-ban Patchwerknél legendaszámba mentek az ezret alulról karcoló DPSek és ilyen totál arra kihegyezett setupokkal full tier3 gearben lehetett ilyen 1.2k-kat tolni 1-1 karakternek, de az ilyenekről készült videók még a mainstream gaming sajtót is megjárták.
Fejenként ~500 DPS kellett Patchwerk killhez, erre szinte 100%osan emlékszem
Tier 1 progress setuppal így tippre 100-150 körüli DPS már topnak számított volna.
Persze annyira nem merültem bele, ha full tier3 gearben mentek vissza tier1 kontentet pucolni akkor végülis lehet, hogy nem irreális, de mi is pucoltuk tier3 mellett is molten core-t (régi "szép" idők, amikor 1 év alatt se esett ki mindenkinek minden) és totál nem rémlik, hogy akárcsak megközelítettük volna ezt a teljesítményt.
Sőt, van is a gépemen egy klános molten core speedrun teljes videó voice chattel, amit emlékszem, hogy már tier 3 szárnypróbálgatások mellett szerveztünk össze és készültünk rá mindenféle okosságokkal. Aztán persze egyáltalán nem volt flawless run, többen leDCztek itt-ott, volt pár afk is közben, meg egyetlen egyszer csináltuk, szóval nem gyakoroltuk a dolgot, de most visszanéztem a videót és 1:38:38-as időt futottunk.
Ez valami szar tört szerverről származó videó.
Törtnek semmi köze classichoz vagy vanillához,de nagyon a WoW-hoz sem.
Tovább tart eljutni a raid instáig, mint végigtolni 😊
Pár példa az elmúlt hónapokból. Most már úgyis lehet ilyeneket is link-elni, hiszen újra lesz classic <#vigyor2>#vigyor2>
- Yeah, they did. We did a dungeon run with some of the folks, it was an old school Scholomance run. It was interesting.
Rovid interju tovabbi kerdesekkel es valaszokkal. Az biztos, hogy meg odebb lesz, mire a classic megjon, de jon, az mar biztos.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma már úgyis mindig magas.
Kár, hogy Chromie nem pörget engem is vissza az időben a vanillához.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.04. 10:23:28
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.04. 10:18:39
7.3.5-ben érkezik az Ulduar timewalking.
Stat Squish lesz az új kiegben.
közben 5 perc alatt 67x tolják az arcodba,hogy hűdemennyireszuper a virtuális tickett,hogy a sok balfaszt még lóvéra is lehúzzák kőkeményen és pofátlanul! Komolyan kérdezem egy ekkora cég ilyen presztizzsel egy online világban ahol már mindenki streamel, videózik,youtebe-ol hogyan lehetnek ekkora szarrágóak ?!
Hiányzik a sok régi vanillás haver,a mostani magyar wow közösség már nem nekem való,inkább kerülöm őket és nem magyarok lakta szerveren játszom.De ha újra együtt játszhatnék azokkal akikkel vanilla és bc idején toltuk,az minden pénzt megérne.
Imádom a csajt és baromira tetszetős ez a szobor, de most kajak 150 000 forintba fájna mindennel együtt (Szállítás, Áfa, Vám, Hit Gyülekezete 1%, Stadionhozzájárulás, Jehova tanúk 1% hozzájárulás, Bevándorlók támogatása), csak azért mert én EU-ban vagyok?
WTF 90 000 Ft csak a szobor, ezzel nem lenne gond, de mi ez a többi lehúzás? Blizzard nem akar EU Gear Store-t nyitni errefelé? Mert sok mindent rendelnék tőlük, de így, hogy közben másokat is gazdaggá tegyek - nem buli.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.04. 08:32:27
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
bár csak game enginnel 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.11.04. 00:46:54
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
gg
Egyszerűen megszűnnek a pvp/pve realmek és individual choice lesz a pvp. Beállítod, hogy akarsz pvpzni, akkor összedob a többi olyan emberrel, aki akar és cserébe egy kicsit több gold/xp/ilyesmi fog esni.
Örültem volna, ha a CGI Anduin helyett kapunk egy CGI Jainát (oké, nem ő az Alliance vezére, de kíváncsi lettem volna, hogy a Blizzard hogyan képzeli el őt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 21:09:33
CLASSIC SERVER!!!
Ujra elofizetek, ha ez indul.
Mar faxom kivolt a sok buzi demonnal, ket kieg ota mas sincs, mar nagyon unalmas volt. Meg a sokmillios hp, tobbszazezres sebzesek, meg a faxom pet battle meg hasonlo baromsagok.
Legionnal osszesen nem jatszottam ket het playedet, de privat vanilla servereken honapok ota ott vagyok (Nostalrius, Kronos, Elysium, Lights Hope - RIP, ha elindul az official).
Legjobb a classic.
Mindorokke 😛
Röhej,de ez a classic wow trailer úgy felnyomta a vérnyomásom hogy be kellett vennem egy vérnyomás csökkentőt.
Ciki,valaha a vérnyomásom alacsony volt,szarügy az öregedés.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de végre újra fák meg növények között,elég volt már a kietlen pusztaságból
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.03. 20:41:36
Úristen,újra lesz fegyó skill.
Kell majd lőszeres táska.
És kell majd lőszer lövésenként.<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 20:39:52