166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135294 jó, mert faszán tud healelni, nem jó, mert... nemtom, mert night elf :)
szerver szinte mindegy, ha sok magyarral szeretnél találkozni akkor arathor vagy bloodscalp. -
#135292 nem -
Yepp #135291 nyilván még nem vette meg őket, okosan előbb kérdez aztán cselekszik, igy még wotlk borítója sincs, hogy megnézze. -
#135290 igen,ott van a wotlk borítóján nagybetűvel h requiest the burning crusade expansion. -
#135289 Hali! Ahoz hogy tudjak játszani alich kingen ahoz kell a BC is? -
#135288 Azóta is? Bone shield és IBF nerf nemjátszik? -
#135287 Net szakadás lenne akkor egy idő után beugrik a disconnect/bár tünnhet úgy mintha kifagyna/. Úgyhogy az nem hiszem. Memoria hibát passzolom bár öszintén kétlem azt is. -
ricky #135286 köszi kipróbálom!!
(az miatt h megszakad a net egy pillanatra vagy kevés a meória csinálhat ilyet?? mert régen a memória miatt csak akadozott, a net megszakadásnál meg csak kilépett! de ezen a gépen egyikset se csinálja csak szimplán kifagy:S) -
nagyi87 #135285 hi!én a trial verzioval probálkozom!10napos lichking!felraktam inditás nem indul:Sproblemre a wow.exe-t jelöli
és h ellenörizzem az internet kapcsolatot, de hát van net felajánlja h küldjem l a hiba okait és elküldi, vicces ahoz képest h nincs net elvileg met nem látja:D
aztán másnap megint proba, gond nélkül elindult jejeje
kiléptem h questhelpert felrakjam, ok bemásol, inditanám és megint az a problémája amit irtam, ellenörizzem a netet stb!kivettem a helpet de igyis:S:S
ötlet??
köszi -
#135284 Ki van kapcsolva, vagy törölted.Nem mindegy.Egyébként az addon és a WTF könyvtárat töröld ki és inditsd el a gamet. Ha így is fagy akkor passz.. -
#135283 ez -
ShaiHulud #135282 rakd ujra windowst/wowot/midnkettot -
#135281 Frost nova -
ricky #135280 ki van kapcsolva minden addon és mindent minimumra állítottam a video beállításoknál! -
#135279 Próbálj frissítéseket keresni vagy teszteld a meglévőeket.Leszeded az összeset és egyesével vissza.Unaloműzőnek jó :) -
#135278 Addon mizéria lesz..Általában az szokott lenni. -
ricky #135277 mitől lehet az, h ha csak úgy megtámad egy mob lefagy az egész gép? ha én támadom akkor jó, de ha futás közben rámjön, akkor vége! Meg ha valamelyik városban vagyok akkor is ezt csinálja. Ott néha 2 perc után, néha 2óra után... :S -
#135276 5.2-5.4k -
#135275 nálunk Patchwerk-en affli lock tol 5.2-54k dps-t és második egy DK 4.9-5k dps-sel DW talenten (0/31/40) -
hunbalee #135274 pecshez tud adni vki linket mert nem szedi a nyomorult -
ShaiHulud #135273 nalunk valahogy a fury warrior viszi a primet, pl thaddiuson tolt 10950 dpst :D (nerf deepwounds) en mogotte mint cement shaman 8350t. persze gearileg meg van hova fejlodnom. kene kt mainhand:D -
#135272 az olyanok, mint xy Jenkins vagy xy of the shattered sun, azok mind achievementekhez kapcsolódnak, nem tudod magadnak csak úgy beírni.
lista -
#135271 sziasztok
az lenne a gondom h titulustszték beállitani, és ugye a char ablakba kell a név alatt, de nekem ott nem jelzi h szelect titulus meg ilyenek.
semmi nincs ott!!!! csak a hült helye.... tudna nekem valaki ebben segiteni???? előre is köszi -
#135270 1x2h weapont használó dknak jelenleg melyik a legjobb tank build? help pls(respec powa) -
#135269 Azért a lego durva volt.. :) Én régen szerettem :DDD -
WiLDoR #135268 szivesen.
üdv azeroth-on :) -
Yepp #135267 közbe már rájöttem, de azért kösz. -
WiLDoR #135266 1. bejelölöd a kártyás fizetést, guglin rákeresel valami ilyesmire, hogy: fake credit card numbers vagy hasonló, itt keresel valami fake credit card number generátort, ezzel addig próbálkozol számot megadni, amig el nem fogadja, ha kész továbblépsz
2. ha van gamecardod, akkor beirod a számát és játszol
3. ha 1. és 2. pont se akar összejönni, akkor megkéred aput-anyut-nagyit-nagypapit-hugit-bratyót-növérkét-dédüknagybácsikád-szomszéd havert, vagy bárkit, hogy ugyanmár, had használd fizetésre a DOMBORNYOMOTT bankkártyáját, cserébe adsz neki majd havonta 3500-4000 huf-ot a havidíjért aztán továbblépsz, és játszol.
ha a fenti 3.-ból egyiket se birod összehozni, akkor goto IDE, ez lesz a te játékod. -
Yepp #135265 igen csak nem vettem gc-t mivel elvileg jár ugye egy honap ingyen
de azt csináltam h innen szettem egy számlaszámot, azt irtam be
http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ -
Yepp #135264 igen csak nem vettem gc-t mivel elvileg jár ugye egy honap ingyen -
#135263 válaszd a gc-s fizetést és ird be a gc-dről a lekapart szmötyi alatti számot. klikk next. -
Yepp #135262 most települt fel a wow, készitem az accountom, aholis rákérdez a fizetés módjára, azonban nekem nincs bankkártyá.
ilyenkor mit tegyek, jelöljem be a gamecard opciot? mert mintha rémlene h vmi fake számlaszámmal szoktak itt variálni, csak már nem emléxem hogy volt.. :)
szoval most mit tegyek?
a probléma továbbra is fennáll, tudna vki segiteni?? -
#135261 Na jó, de pont a summoning stone azért vicces XD (Főleg így raid resetnél :) ) Én inkább úgy veszem észre,hogy a blizz mostanában mindent elkapkod. Nem értem hova rohannak. -
WiLDoR #135260 egy ilyen komplexitású játéknál, ahol több 10ezernyi script-nek kell, algoritmusnak, meg tökömtudja minek kell még pöpecül összehangoltan egymással együttműködnie, meg kommunkálni a klienssel, szerverrel, hardwarerel, egymással, stbstbstb., csodálkoznék is, ha nem lennének bugok...
főleg egy-egy komolyabb módosítást bevezető patch után...
relax, majd megfixelik :) -
#135259 Enc sámán most a legerősebb melee ág? Nálunk raideken a toppon a meleek közül a rogue van mindig, meg néha egy - egy dk. Ofc a listát a mage vezeti mindig. Egyébként sztem most vagyunk ott,hogy a pala jó így ahogy van. PvP meg nem érdekel... PvEben ez a dps amit kitol nem gázos, a pure dps classok mögött van, tol egy erős közepeset és ez bőven jó neki. Nálunk a raidbe senki nem vár tőle megváltást. Nem wipeolunk miatta, teszi a dolgát, tolja a kis dpsét és vidáman el van.
Viszont az vicc,hogy egyre több a bug a játékban. Komolyan már privát szerver feeling. Mostmár summolni sem lehet XD -
#135258 Mellébeszélés. Minden hsz-re spawnolsz amiben a "pala" és a "dps" szó is szerepel. "Normálisnak nem normális de a blizzard ezt csinálta a retri palából", meg dps értékekkel dobálózol, és minden alkalmat megragadsz, hogy sajnáltasd magad. Kérdeztek valamit, válaszold meg, ne a paládat sirasd. Igen, vergődés.
És idézetet plz, hogy mikor anyáztam (tipp: ne keresd, hacsak nem akarsz még egy szélmalmot a meglévő retripalázás mellé dicső lovag) :p -
Warden #135257 No igen az ha valaki tényeket közöl az vergődés.Nem kell mindenben a legjobbnak lennie egy classon belül és valóban nem is az.Ugyanúgy pure a enc. sámán is per pillanat messze a legerősebb melee ág a játékban.
A raid lényege a közös játék és hogy újabb bossokat tudjunk magunk mögött ehez jött hozzá a kiegben az achivement rendszer ami uyganazon boss megölése csak nehezített feladatokkal.Ilyen pl sartharion 3 addal vagy malygos 5 percen belül.A legjobb kill a first kill a többi már csak farm viszont a firts killekre mindig a legoptimálisabb raid setupal kisérletezik bármiféle raidelő guild.Innentől no commant de valóban térjünk vissza ennek a topicnak a lényegéhez minden ami nem anyázás nem fikázás az vergődés vagy egy google link. -
Yepp #135256 most települt fel a wow, készitem az accountom, aholis rákérdez a fizetés módjára, azonban nekem nincs bankkártyá.
ilyenkor mit tegyek, jelöljem be a gamecard opciot? mert mintha rémlene h vmi fake számlaszámmal szoktak itt variálni, csak már nem emléxem hogy volt.. :)
szoval most mit tegyek? -
#135255 Hányszor megmondták már, hogy ez a bajod:
Hibrid legyen jó 1 dologban, és tűrhető a többiben, hogy ne legyen egyik ága sem teljesen felesleges. De ne akarjon már mindenki legjobb dps, legjobb tank, meg legjobb healer lenni.
Két lehetőséged van tehát:
1. vergődsz itt tovább mint tudatzavaros hal a fa tetején csicsergést próbálgatva
2. felfogod, hogy ha nem tetszik, akkor reroll, ha tetszik akkor qsspofabejáccik!
+1 ha meg mindig visznek téged raidelni a kripli, pve-re nem való talenteddel, akkor kézen nyalni a raidleadert és a csapattársakat, örülni a lehetőségnek, és goto 2 -
Dr DeViLKiNG #135254 Hallottam olyanról akinek 460+run alatt sem esett még ki