World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄DDDDDDD

anti hero

BEAST
😄DDDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

volt neki meg 2005 ben, de azzal is bena volt, szopattak a magek es ezert rollolt egy allys maget, aztan azzal szopattak a hunterek, akkor lett hunter es igy tovabb, aztan kikotott a warlocknal es a warriornal. ami ugye nc.

Narxis
Szívesen máskor is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Disk
Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Fehercsoki
Google tud.

tudd még valaki az uj kiegészitöröl képeket mutatni? engem érdekellne. köszi elQre is.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

k O T T A
26 expertise fincsi
amúgy hitcaprõl vannak infók vagy marad a9%kétkezesnek és 28% dw-nek a bossokon?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
látszik nem volt még rugód😊
shs build mondjuk tényleg eszméletlen pvpre de azért a 3 gomb és az easy mod picit erõs

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

vki
A honlapon mikor kéri azt a bizonyos három számot, akkor van mellette egy kis help, ami megmutatja, hogy pontosan melyik háromra is gondolt. Amúgy egy nagyobb számszorból kell az utolsó három számjegy. De ez általában el van választva (leglábbis MasterCard-nál)

ACER Aspire 5738ZG

Disk
Hát van egy csomó szám mellette... :S Nem értek hozzá.

TVelvet
én is azzal fizetem, Visa Elektron, az a lényeg, hogy hátul az aláírásod mellet kell lennie 3 számnak ha megvan, akkor tudsz fizetni.
Disk
Hm.. És ha olyan "elektronikus kártyát" igényelnék? Vagy azzal se megoldható?

otp junior szerintem keves ahhoz.

es shieldwall is 5 perc cd 50% damred.

Disk
Hello!
Ez elõtt sosem játszottam a Wow-al ,de most elkezdett érdekelni.Az lenne kérdésem ,hogy nekem OTP Junior kártyám és azzal lehet-e valahogy fizetni a havidíjat?
Gamecardról tudok ,de az a megoldás nem igazán tetszik.

Davidus
# Recklessness now increases the critical hit chance of the next 3 special ability attacks by 100%, lasts 12 seconds, cooldown reduced to 5 minutes.
# Retaliation duration reduced to 12 seconds, charges reduced to 12, cooldown reduced to 5 minutes.

V9ykn8_TZL0

go vissza a boltba es reklamalj! mar ha tenyleg vetted😛 amugy minden kod egyedi szal lofaszra sem mennel a mi kodunkkal😛

sziasztok,,tudna e valaki nekem segiteni???a world of warcraft-hoz kéne a belépésnél a regisztrációs kód,,mert nem volt abba a csomagba amibe vettük!
Magh
Nagyon helyes, hogy kiveszik a sok random kacatot. Mondjuk jópár Glyph operál ilyen 5-15% chance-el, ami zavaró lehet, mert elég erõsek is vannak közöttük. Pushback: ideje volt kigyomlálni ezt a már két éve is elavult mechanikát, de a res talenteknek meg ilyen szintû védelem mellett tényleg nem sok értelmük marad, de a 70-100% közötti értékeik miatt nehezen nevezhetõk RNG-nek.

Más: tailoring (és LW, BS) is kap unique statokat. Cloak enchant, glove és bracer slot. Megtörik a JC+Ench dominancia.

Davidus
ha így halad a criteken kívül nem marad RNG<#eljen>

V9ykn8_TZL0

Davidus
Davidus
valószínû hogy a spell pushback resist talenteket kiveszik vagy átalakítják
-1 RNG

V9ykn8_TZL0

koszonom a valasz helyess volt mostmar mace-l apritok😊

BEAST
<#wilting>

Shongi
1.nos ezt elnéztem, na bumm megesik
2.nem kötöttem bele senkibe, csak kimondtam amit akkor gondoltam ennyi, bocsánat ha valakinek ez megsértette a törékeny érzelmi világát, dehát ez egy fúrom, van ilyen
3.részemrõl lezártnak tartom ezt a kis beszélgetést, nem látom értelmét hogy emiatt spammeljük a topicot

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

hello mindenki koszonom a válaszokat!amuugy hordas vagyok de nem kéne rogton egymas torkanak ugrani😊

Davidus
Spell casting and spell channeling pushback has been changed to the following:

* When casting a spell:

o The first and second hit will add .5 secs each to the cast time.
o All hits after the second will have no effect.

* When channeling a spell:

o The first and second hit reduces current duration by 25% of total duration each.
o All hits after the second will have no effect.

V9ykn8_TZL0

Lacee
az a felsorolás egy lehetséges válasz volt stevedark kérdésére, ugyanúgy, ahogy a TB-s megoldás is. az eredeti postban nem szerepelt, hogy hol kereste eddig. Ha te annyiból, hogy "a weapon mesternél nincs mace", meg tudtad állapítani a frakcióját akkor gz.

ha pedig ok nélkül belekötsz másba, akkor meg... szerintem ne más szemében keresgéld a szálkát 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
Szerintem olvasd at megegyszer 😄

Shongi
"darnában,sw-ben és if-ben" ez nem elég egyértelmû?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
totem alatt minden kis bizbaszt értek amit a ranged helyére kell rakni, de nem lehet vele lõnni és nem is wand😄DD

Lacee
írta bárhol is, hogy ally oldalon játszana? naugye, ennyit a leugatásról.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shongi
Azta kurva ez ám logika hordás városban biztos megtanítják neki😄 Amõgy warri tud minden fegyvert használni kivéve a wand meg a totemek.

Fehercsoki
Szia!Thunder Bluff-ban tudod megtanulni.

torrente111
hi.warrim nem volt még.de a warri tud 1 kezes macét használni?mert ha darnában,sw-ben és if-ben sem tudod megtanulni akkor szerintem nem .

Hello mindneki!!Kovetkezö kérdésem lenne a jatekban egy egy warriort viszek ket fegyverrel,dualosan ,furysan kaszabolok.De szeretnek egykezes mace-t is hasznalni ezt hogy vagy hol tanulhatom ki ,mert weapon mesternel nincs mace tanulás!?!?Kosszi elöre is a segitseget😊

Soultrain
Értem ,hát köszi ,akkor maradok a papnál😊

70es human mage pve klánt keres ragnán

Get a life!

viszont letszukseglet tier6 instakban es felette, mint mana battery.

Shongi
Spap olyan jó közepes dps-ben, de tény hogy már nem tud bekerülni a top-ok közzé, persze ez gear és skill függõ is😄

Narxis
Nem akarom megbántani a barátod. .S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Soultrain
Szevasztok!
A sh priestbe vetett bizalmamat ma elvesztettem, beugrottam egy arathoros cimborámhoz és kikértem a véleményét karakter generálás elõtt, és azt mondta h a shadow pap a dps lista végén kullog:S Nektek errõl mi a véleményetek?

szerintem warriort cc-zni amennyire csak lehet, palabol kikenyszeriteni a bubit, addig utni shamant, aztan vissza full nuke palara akit ekkor stunlockban tartani amig csak lehet, shaman addig healeli mondjuk a palat, de mortal debuff miatt picsa hamar eltunik majd a manaja, mivel shaman nem hires arrol hogy lhw-vel sokaig birja, kozben ofc figyelni mana tidera.

TVelvet
Neee!!! Corrupted ashbringert akarok 😞((( Azok a hangok amikor proccol, valami eszméletlen. 😞(
Summa summárum jó lesz az õsz mindenféle szempontból.Megjelnik a who is szeptemberben,igaz az egész másféle játék lesz mint a wow (legalábbis nagyon bízom benne).Valamikor karácsony körül kiadják a lich kinget is és köztes idõnek esetleg még ott lesz a gta IV is.
Davidus
nem teória hanem tény hogy az összes raid insta 10/25 fõs😄

V9ykn8_TZL0

Bt megnyitását a blizzard is elhamarkodotnak itélte és gondolom mégegyszer nem ismétlik meg.Naxx elméletileg 10 fõs insta lesz habár van valami olyna teória miszerint minden raid instának meglesz a 10 ill 25 fõs változata.Amennyi munka volt naxxban és amennyire kevesen jutottak el odáig nemcsodálom hogy nagyobb szerepet kap.Most hetvenen is érdekes igaz nem 40 fõvel 4/8 + t6 os raiderekkel legalábbis a 4 lovas.Remélem bentratják ezt az eventet is mert messze messze a legjobb fight az egész játékban, de ugy tudom hogy a 4 lovas ill kel thuzad már nem lesz raidboss az új naxxban.
Davidus
Spirit Shard reward system for all raids and dungeons based on Wintergrasp PvP

BCben csak Auchindounban volt ilyen

V9ykn8_TZL0