World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a linket, megnyugtattál.

ugyanis abban van 1 ilyen:

"To: Your E-mail address you gave on the account-page (make sure it's valid!) or your guild leader
From: [email protected] or a private @blizzard.com email address
Subject: “Wrath of the Lich King beta test” or “Wrath of the Lich King Beta Invitation!” "

ez pedig stimmel azzal, ami nálam a subjectben van.
amúgy acc. upgradelve a kapott kóddal, karik felmásolva, jön már le a kliens is.
ha meg hackelni akarnák az accom, próbálkozni lehet, már acc manager oldalra se jutnak be, ha nem tudják az auth. token kódot x)

PiszkosFred
Felmegy majd W baratunk a hivatalos blizz beta oldalra, beirja a kert/kapott azonositokat, es ha elfogadja, bingo, ha nem, akkor varja a valodit. Emiatt kar plusz rancokat szerezned... Nagy fiu o mar, meg fogja oldani, hidd el!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ja igen.. és honan tudom hogy fakek ? 1.az egyik full fake.. nem ugyanaz a levél... 2. nem az msn cimem hasznalom woweuorpon és mégis oda kapom a meghivot ? .. csak wowos oldalakon használom az msnem..

nyugodtan törölheted... fake.... mivel nem " <[email protected]> tól kell jönnie.. de ha olvasnál néha forumokat akkor tudnad...

hozzám már ennyi fake futott be:
http://www.sg.hu/galeria/1199475437/11994754371218461858.JPG

itt van hogy kell kineznie stb :
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5102501089&sid=1

Gondolná az ember, hogy idõvel ragad rád a poron kívül más is az erõltetettségen kívül... rosszul. Kis önjelölt lángocska.

Jól hangzik a dolog viszont kényelmetlennek tûnik. 😄

picket
Már utáljuk, minek erõlködne? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Nekem programozható gombú egerem van. Ezt a paradoxont oldjad fel. Akkor én nem egerezhetek? /cry

&#3237;_&#3237;

picket
Esetleg tedd hozzá, hogy csak impotensek használnak ilyet. Neki tetszik, tehát valószínûleg meg fogja venni, de szólj le mindenkit, akinek ilyenje van. Õ is csak egy buzi impotens. Mert világít a kütyü. Korrekt.

&#3237;_&#3237;

bár mondjuk who-cares, hazamegyek mindjárt, azt kipróbálom.
token van rendelve az acc-jaimhoz, nagy gond nem lehet 😄

Lacee
még nem sajnos... a meghívó non-transferable gondolom, ugye? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Davidus
most arra gúrsz hogy mindenki megutáljon?😄

V9ykn8_TZL0

asszem kiküldték az opt-in key-eket, legalábbis nekem landolt egy ilyen levél a mailboxomban O.O

-----------------------------

Dátum: Sat, 9 Aug 2008 16:11:45 -0700
Feladó: "WoW Expansion Beta" <[email protected]>
Címzett: [email protected]
Tárgy: Wrath of the Lich King Beta Invitation!

Wrath of the Lich King™ beta test
You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!

In the beta test you will get an opportunity to play the new Northrend continent, the Death Knight hero class, and character levels above 70. We look forward to your feedback on the overall experience, including quests, monsters, zones, aesthetics, and more. We would also appreciate reports on any bugs you may encounter. These can be logged using the /bug command explained below.

Getting started:

In order to participate in the beta test, you must upgrade an existing retail account which has been upgraded with The Burning Crusade®, allowing you to connect to the Wrath of the Lich King™ test realms. The World of Warcraft®: The Burning Crusade® game client that you use must be patched up to version 2.4.2 or later in order to install the beta test client.

Go to http://beta.wow-europe.com/expansion to download the installer, and copy character(s) to our test realms.

-----------------
stb.
más is kapott már ilyet?

PJack
öö ..#127585?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Mayday
Sziasztok,

Van egy 60-as paladinom, most fogok Outlandre kimenni. Milyen talentet, felszerelest javasoltok, amivel jol el lehet questelni 70-ig?

Jelenleg eleg vegyes, mindenbol egy kicsi, de ezt szeretnem megvaltoztatni.

Koszi a valaszokat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ezek a gamepadok saját memoriával és saját programozással készülnek, ergó megcsinálhatod azt vele mint bármelyik macro programmal. 0,001es(ilyen reakcióideje nem sok embernek van hogy lenyomja)😊) késleltetéssel nyomja automatán vagy több macro programot futasson 1 gombnyomásra. Na ezekért jár a ban, ha simán használod az ilyen"kis"beépített segítség nélkül azért nem bannolnak.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Davidus
pro koreaikat legalapabb fos 2ks teszkós billel tolják

V9ykn8_TZL0

Arra is akarom használni de bármelyik MMOba is jó lesz. Razor csinálja+ élettartam garancia van rá😊)

15x4 féle fázisba programozható gomb van rajta 8 irányú d-pad 3 állású shift + 1 nagy piros gomb + ha az egereden több gomb van és hozzárendelsz ilyen ctrl,alt,shift-eket akkor ezzel meg3xrozod,akkor elég sok variácíó kijön(120 körüli). szóva leza kis szerkezet mindenre elég..Nem csak fps-re használják wc3at is ezzel tólják koreaiak😊)

Lacee
nekem ilyen billentyûim vannak, nubok:

warrior
[url=http://i110.photobucket.com/albums/n97/jutasa/controller.jpg[]lock
rogue

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

panther112
Én már a G5 nélkül nem is tudom, hogyan tudnék hkey-t használni, annyira megszoktam. 15 parancs csak az egéren, iszonyú kényelmes, és lehetetlen vele rontani, nincs melléütés, stb. sztem ez igen komoly elõny bárki számára. Amúgy a Razer lachesis még jobb, arra 27 hkey-t lehet rakni. Bill. szinte nem is kell már😊

Biztos kényelmetlen, azért találták ki hogy csak lehúzzák az embert. BOSZORKÁNYSÁG, ÉGESSÜK EL!

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
aki billel szar az ilyen ketyeréktõl se lesz jó😄

V9ykn8_TZL0

panther112
Ez pl. egy ilyen, de láttam már egy csomó másikat is.

panther112
Tudtommal a blizz részesedést kap egy ilyen bill után. Azon 4 vagy 6 progamozható gomb van. Na ezek után kicsit nehezen hiszem el, hogy kibannolja azokat a játékosokat, akik megvették azt a terméket. Azt meg még kevésbé, hogy a blizz+(talán logitech, bár ebben enm vok biztos) bill-t engedi, a többi programozhatót, pedig bannolja...

Calver
itt a történet, google igen könnyen kidobta, érdeklõdés hiányában soha nem olvastam végig, csak megragadt h volt valami ilyesmi

teszek rá hogy igaz vagy sem, soha nem állítottam hogy az lenne. ha valakit érdekel/használni akar ilyet, nézzen utána.

"The trees move. Do you not see it?"

jól néz ki, vmi ilyesmit kerestem eddig...

BEAST
A ketto kozott van egy apro kulonbseg...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Logout utan instant frissit, az esetek 99%-aban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

panther112
Igen, már én is akaram írni, hogy az egérgombok használatáért ban jár. MIért kell ennyi kacsát terjeszteni???

vki
A WOW Armory-t mennyi idõnként frissítik?

ACER Aspire 5738ZG

Calver
soha nem fogom megérteni ezeket a billentyûzet-helyettesítõ "csodákat"... amit te linkeltél az kb annyira tünik kényelmesnek mintha a fejemet verném a billentyûzetbe, #127597 meg még ha kényelmesnek is tünik, akkor is max reroll hunter, akkor esetleg van esélyed valamire... vagy Quake-ezz vele, lévén arra van kitalálva <#nyes>

valamint tudtommal blizznek szokása programozható billentyûzetre permbannal válaszolni, legalábbis valahol olvastam ilyen irányú hõbörgést.

Ilyen faszságot, és még világít is, hogy még nerdebb legyen.
Igazi geek-o-meter... 😄

Én egy ilyet tervezek most wotlk kijövetele elõtt.
Az amit te akarsz az inkább fpsre lenne jó, szerintem.

Lynx_TWL
getalifeot bindelnétek inkább

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Az effegytõl kezdve jobbra, aztán a végén visszafordulva, kígyózva lefelé a billentyûkön a spellbookot fordított abc sorrendben bindelném rá, aztán vakon gépelve addig rontanám az arénacsapatom ratingjét, amíg a csapattagok meg nem keresnek, és kékre-zöldre nem vernek.

Amúgy nekem meg az egész magyar ábécé a billentyûzetemre van bindelve! (Igen, az ly is!!!)

&#3237;_&#3237;

Na ezt úgy 2 percig nem értettem, hogy micsoda... Nem kevés ez a gombok számában egy billentyûzet-helyettesítõnek? Annyiban tud többet, hogy jobban kézreáll, meg van rajta plusz kurzor?

Látom megy az észosztás<#hehe>, de ha ennyire belejöttetek érdekelne, hogy ki használ n52/n52te-t és ha használja, hogy bindenlte rá a macrokat,gombokat. Mármint mit hova, mert megrendeltem 1 nostromo n52te-t. Elöre is köszi

winterspring- everlook, ott ahol az AH van. (csillagvizsgalos lofaszcsovel😄)

Calver
<#eljen>

Sziasztok. Valaki megtudná mondani ,hogy a master sworsmithing-et kinél és hol lehet megtanulni?
lockoknak tipp: bindeljetek a feart az alt+F4-re

panther112
DE, mert azzal még akár kárt is okozhatsz, ha nagyon ügyes vagy😊

picket
Nekem a leatherworking van egér balgombra bindelve!!!!!egy
Ennél mondjatok tutibbat! Núbok! :p

&#3237;_&#3237;

nem tom nekem nem jelent gondot wasd ra tenni a kezem akar csukott szemmel is😛 ha meg nem tudsz megjegyezni/megszokni 20+keybindingset akkor fogyatekos vagy😄

Calver
dehogy... /castsequence Crusader Strike, Judgement, Seal of Command. és rögtön hunternek is érezheted magad.

eltérve a komoly témától... a bétában elvileg benne van a nyáladzó szarvas macskák utolsó reménye, a Glyph of the Red Lynx. namost errõl tud valaki valamit, például hogy hogyan néz ki? körbenéztem, de nem mondanám h találtam bármi bölcs infot, és bétakulcs hiányában nehézkes lenne utánanézni...

panther112
😊

The Garrett
ezzel ügyesen kimagyarázod azt, hogy egérrel klikkelgetsz mind a 10 gombra amit hasznalsz. 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TVelvet
halal komoly, skillesebnek tûnök tõle. 😊