166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
thehutt #135415 Sziasztok!
Én teljesen új(noob) vagyok a WOW világában! Most menekültem át a Rappelz-ből.Viszont már az elején elakadtam!
Account kész,install kész,download kész, de a "blizzard downloader" után nem történik semmi!
Mit csinálok rosszul???? Tűzfalat is kilőttem már,de semmi!
pls help
-
#135414 engem mostmár beengedett -
#135413 Nálam is ez a gond reggel óta -
#135412 mármint nem hibát ír ki, hogy rossz lenne a acc/pass, hanem nem tölt be, és mozilla kiírja h oldalbetöltési hiba :S -
#135411 kérdés: csak nekem szórakozik wow-europe a beloginolással? GC kódot írnám be de nem enged be :S -
Bhalage #135410 a story annyi; nem ertem miert vagtad ki a nevet
ez keltette fel az erdeklodesem.
-vajon mert ez a divat - sok helyen lattam..- a kerdes fennáll mi a fasz az ertelme ?:o legalabbis az en idombe (:DDDD) mindig mindenki tudta hogy ki kicsoda - mondjuk egy karinevbol. persze azota valtozott a vilag.
-vagy fosol, hogy vki lehurrog aki megnezi, hgoy omg de nub karid van - ki a faszt erdekel ki mit mond, te karid te szereted mas meg epp bekaphatja..
ertesz? persze nekem mind1, mit csinalsz csak nem ertettem : ) -
WiLDoR #135409 azért, hogy neked legyen min morfondírozni.
de ha annyira nem érdekel, akkor miért voltál rá annyira kiváncsi (#135373)? o.O
vagy csak úgy szimplán most jobb, hogy tudod? :)) -
#135408 jah. A probléma abból adódott, hogy Szombat este nagy boldogan lefeküdtem aludni, abban a tudatban, hogy a honapban végre sikerülr sporolni 12k pénz kaján cigin ilyeneken. Elég vicces volt vasárnap reggel fél 8kor arra ébredni, hogy csipog a teló, hogy SMS jött: Blizz bácsi levont 3 hónapnyi zsetont, mert lejárt az acc.
-
Bhalage #135407 hehe gg, bevallom még most se neztem meg, mert kra nem erdekel maga a karija, csak nem ertem mi a szent szarert fard ilyennel, hogy cutolja a nevet? vagy cikinek tartja vagy mi lol- -
#135406 A jelenlegi fostalicska forint állása szerint jobban megéri gémkárd mint 2 1hónapos :Ccccccc
-
#135405 Legalább szívunk egy kis friss levegőt!:D -
#135404 Thx, de miután beírtam egyből meg is néztem milyen (nem vagyok olyan lusta mint egyesek, hogy tudni akarnak valamit, de a gugliba beírni már túl sok energiájukat felemészti). Azon kívül eredetileg csak viccnek szántam, aztán mikor rájöttem, hogy igaz, akkor röhögtem csak igazán. (omg, egyesek képesek 2 havonta az utcára lépni ezért!!! ) -
#135403 Gémkárd -
#135402 Most felszítottat bennem a kíváncsiságot, hogy vajh hogy nézhet ki egy gc, mert még képen sem láttam :p -
WiLDoR #135401 vele nem kezdek ki, túl imba, esélyem sincs ellene x)
de mondjuk poén is volt tegnapelött jöttem ki full tank gear-ben HC Rampartsból, nekemugrott egy 80-as unholy dk. ütött, mint a répát, én meg rátoltam a mark of blood-ot, aztán többet healelt vissza, mint amennyit levert belőlem...már amikor éppen eltalált, s dodge-oltam, parry-ztam az ütéseit. úgy kaptam szét, hogy még 10% hp-t se vesztettem :D
meg is állapítottam, hogy iszonyat imba ez a blood tank gear + spec melee ellen... :) -
#135400 Jó az a WoW amivel törtön nyomod, de valószínűleg fel kell patchelned és nem tudsz majd visszamenni törtre.
Amúgy: "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!" -
WorldTorrent #135399 Es ha regizel a 10 napos probara akkor le kell tolteni kulon azt a verziot? mert 10 nap-er nem fogom letolteni:D -
Dr DeViLKiNG #135398 Olyan realm nincs is ! -
ShaiHulud #135397 TE JO ISTEN -
WorldTorrent #135396 meik az eredeti wow relam-ja?:S -
#135395 MoveIt > www.curse.com -
#135394 Ha lenyomod Hoggert, elhiszem, hogy tudsz valamit. -
WiLDoR #135393 ma esti fun
+ esett még az epix bracer, meg hallowed set-ből már nemtom mi -
Big Bad Ryder #135392 Köszi!
Minimap mozgatásához mien addon kell? -
#135391 monkeyquest mennyiben jobb mobmapnál? -
#135390 ag_UnitFrames -
Big Bad Ryder #135389 Egy kérdésem volna, ezen a képen a tag milyen unitframet használ?
+milyen addonnal lehet a minimapot elmozgatni? -
#135388 Túl van effektezve. -
niiil #135387 KLIKK IDE:DD hatalmas:D -
landor00 #135386 jah ok -
WiLDoR #135385 "A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem TUD segíteni!"
valaki javítsa már át a banner-ben ezt a qrva feliratot -.- -
landor00 #135384 hello én a bp szerveren játszok de az a baj hogy miután letöltöttem a lich kinget azután elállítodott a realmlist és hiába másolom vissza nem enged be a wow-ba most így néz ki a realmlistem:set realmlist rm.bpwowszerver.com
(87.229.24.208)
set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal us
valaki segítsen!!! -
WiLDoR #135383 ma esti fun
-
#135382 Sok a duma, térjünk a lényegre ami mindenkit érdekel.
Tehát Wildor mikor létesítettél utoljára szexuális kapcsolatot Takydrooddal? -
#135381 Mert GC-t használtál! -
ShaiHulud #135380 jah takydrood-bol tudtam hogy ragna:D bar lehet mondtad ezt mar te is hogy ott tolod:D aztna mar konnyu volt, gondoltam magyar guildbe vagy es nezegettem achipontok alapjan armoryn a dkkat:D -
Lerstal #135379 Most büszke lehetsz magadra. -
WiLDoR #135378 na, várható volt :))
jah, ő a dk-m.
túl sok volt már az infó, s ragna-n nem sok human dk rohangál bloodsail admiral ranggal, baron mounttal, meg enchant, blacksmith skillekkel :)
de legalább adtam egy kis kutatnivalót .) -
WiLDoR #135377 x-perl -
ShaiHulud #135376 rofl:D kar amugy hogy ezeket a quest"vehicle" damageket is lementi oda:( jobb lenne ha csak a tenyleges karaktered altal okozott sebzest nezne ( - undercity raides buff stb)