166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135980 Köszönöm, apám. -
Lerstal #135979 részben igazad van fiam -
#135978 Igaz, lecsekkoltam :) -
#135977 ja lenne sanitarium nevű realm, tuti csak az ottani playerekkel játszanék -
#135976 Ha normális emberekre vágyik ne wowozzon. -
#135975 Bizony! :D 333 kell. -
Lerstal #135974 ha normális emberekre vágysz, NE!! Bloodscalp-ra menj. -
#135972 jaja!:D cod 1-ben csak akkor tudtál felugrani a hordóra ha sok fps-ed volt -
#135971 Srácok én félek nekikezdeni mert félek h kocka leszek! -
#135969 Bezzeg a quake3 engineben egy bizonyos FPS-en nagyobbat tudsz ugrani. :p xD -
#135968 hát ja az a poén hogy azért hagytam anno abba a wowot végülis...
(najó meg a csajokért + a kondizásért + a zenélésért)
de mostanában sok szabadidőm van...nem így képzeltem a végzős évemet:D
jön lassan az érettségi szünet...2 hónap..hát mia faszt fogok én csinálni annyi ideig?:DDDdd tanulni azt biztos nem...:/
(nah jó igen de nem egész nap..) -
hawkie22 #135967 Akkor lenne még 1-2 kérdésem az eredetivel kapcsolatban.
Ha megveszem a Battlechestet, akkor összesen 40 ingyen napom lesz? Mert ugyebár a 10 nap free trial és a 30 ingyen nap, vagy csak 30 lesz összesen?
A másik, hogy melyik szerveren érdemes elkezdeni? Jó guildek, ahová azért viszonylag könnyű bekerülni, de azért normális emberek alkotják, meg ilyenek. :D
Köszi -
titan15 #135966 hali!
Piicit zavar, hogy nem tudok kisseb wide felbontasra allitani mint 1280*7xx. Ez igy jo, ha a laptop taprol megy, viszont ha aksirol mukszik, ez plussz fogyasZtast jelent. Van kissebb, de az nem szeleskepernyore van. Esetleg tudna valaki segiteni?
-
Lerstal #135965 Tanulj! -
#135964 btw, rohadt nagy ingert érzek arra hogy wowozzak :(
utoljára novemberben jött rám a mánia megint, de akkor megvettem ...kb. 2 hétig játszottam vele...
lehet találnom kellene valami elfoglaltságot...hm..beiratkozom virágkötészetre -
#135963 amugy a nagy rajok azok nem irják be hogy honnan van pénzük wowra (mert küldenék ránk a sziáéjt) -
hawkie22 #135961 Köszönöm a válaszokat, még döntök a kérdésről. :) Elvileg az ingyen 1 hónap játék miatt el lehet napolni a gamecard megvételét, így lehet, hogy megveszem majd a battlechestet, pláne, ha a héten sikerül lóvét nyernem pókeren. :D De mivel osztóként is melózom, lehet, hogy a jattomból is meg tudom venni. -
#135960 miben halt meg az előző google-szajhád? -
DagadtNinja #135958 Mázlista :D
20/15? vagy 10/10? -
Dr DeViLKiNG #135957 Nekem szokott hasonlót csinálni. Néha tök random elmegy a net 1-2 percre, de van amikor 10+ percre is. De szerencsére nekem holnap már cserélik is le ezt a fost digire. -
Lerstal #135956 arkhol va n 55 ös kard akrhol in dithacc dk t -
#135955 Ha jól tudom egyik sem igaz.
Tervben volt a bárhol lehet DK-t indítani, ha van már valahol egy lvl55-ös karakter, de "elnapolták". -
DagadtNinja #135954 Elnézést, csak volt. A jelenlegi ár: 5940HUF -
DagadtNinja #135953 Battlechest 5 rugó a CD galaxisban, és 576 webshopban is.
-
Tusy #135952 - DK-hoz már egy 55-ös karakter sem kell?
- azt tudom, hogy akárhol létre lehet hozni de az 55-ös szint eltörlése felett elsiklott a figyelmem -
#135951 A "csúszás", amikor 2-3-4-5 képkockát egymásra frissít, mert a vga ugyan kinyomja a 150 fpst, de a monitor az bizony, mivel lcd, ezért jó esetben is csak 75 féle képkockát bír megjeleníteni. Szóval az csak 75 fps bizony, még ha ezt úgy is éri el, hogy 150 frameből csinál 75öt. :) -
#135950 Túlértékeled a gépet. :) 9800gx2vel sincs 100 fps :P -
WiLDoR #135949 muszáj megvenned az eredetit, mivel abban van az a kód, amivel majd account-ot tudsz kreálni.
gamecard-os kóddal nem fogsz acc-ot kreálni az fix.
amúgy meg első körben a battlechest-et (alapjáték + tbc kieg van benne + 10 free day trial + 1 hónap ingyenjáték) ajánlom megvételre, az tesco-ban olyan 8k-ba fáj, utána meg köv. hónapban megveszed a lich king kieg-et.
nem kell egyszerre az egészet, hacsak nem akarsz kapásból death knight-tal kezdeni...
napi 2-3 óra játékkal 1-70 olyan durván 2-4 hét lehet, 70-80 kb. ugyanennyi.
de lehet kevesebb is, ha van már rutinod a szintezésben, meg a pénzcsinálásban... -
#135948 Kellenek a kodok amiket a dobozban talalsz,anelkul nem regisztralhatsz accot.A gc csak utana johet szoba.
80ra huzni meg 1honap max sztem ilyen iramban. -
hawkie22 #135947 Sziasztok!
Egy kérdésem volna. Én jelenleg tört szerveren nyomom, de megelégeltem a folytonos lag-bug-dc-hármast, és szeretnék áttérni eredetire. A játékot netről töltöttem le, pontosabban egy havertól kaptam, aki netről szedte, állítólag a honlapról (szóljatok, ha ez nem igaz). A kérdés a következő: netről letöltött játék esetében, ha kreálok accountot, elég-e a gamecard megvétele a játékhoz, vagy szükséges mindenképp az eredeti, dobozos verzió megvétele is. Mert ha nem, akkor 8K-t simán kicsengetek, míg azért eredeti dobozos verzió megvétele még plusz 17K-mba fájna. :) Gondolom, sejtitek, mi is az én dilemmám. :)
Amúgy eredetin, napi 2-3 óra játékkal mennyi idő felhúzni egy 80as karit Questhelper segítséggel?
Köszi a segítséget. -
Dave John #135946 Nálam egy hete volt ilyen.Modemreset segített -
#135945 én t-online-nál tapasztalom ugyanezt :S -
#135944 tapasztalt valaki hasonlót:
4 napja minden éjjel 11-12 körül UPC-s net megszakad, volt rá példa, hogy egymás után 3-4x is, és csak a géprestart segitett rajta. -
#135943 Ez a legjobb vita. Valaki mond egy hülyeséget, és a többiek fűzik tovább. :D
A monitornak csak akkor van köze a max fps-hez, ha be van kapcsolva a sync every frame opció, amit általában az emberek nagy ívben.... Ilyenkor a videokártya hozzá állítja a monitor frekvenciájához a frame-ek megjelenésének idejét, és ilyenkor az fps megegyezik a monitor frekvenciájával (persze alá mehet, ha nem bírja). Hasznos, mert kiküszöbölhetőek vele csúszás szerű optikai jelenségek, amik a monitor frekvenciája, és a megjelenítendő frame-ek interferenciájából adódik, nem jó, mert nem élvezkedhetsz a 175 fps-re.
Tehát.
Mighty: ebben a formában hülyeség, ha hozzáteszed, hogy a sync every frame opció bekapcsolása mellett, akkor már nem annyira.
eLiXir: 25 fps felett maximum akkor lényeges, ha légy vagy. Ha nem akad, akkor stfu, játszik, örül. -
ShaiHulud #135942 lcd monitornak meg a 60 Hz az idealis. -
#135941 Nem bizony, általában 75 Hertzen megy. -
#135940 "az ide-oda agyatlan blizzardos buff/nerf kombóktól kezd kihullni a hajam:S" - Legalább nem kell borotválnod többé :p
Ja, és a helyzetjelentés jobb volt, mint az aréna-közvetítésed. :\ -
#135939 Én 1t kaptam. -
Yepp #135938 \o/
és pontosan mennyi napot is kpunk? :) -
#135937 Azért játszhatsz még mert kaptál(kaptunk) ingyen napokat mivel szerverleállások voltak.