166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
hawkie22 #136020 Én is kérnék egy kis segítséget. Megvettem a Battlechestet, megvan a trial account, szeretném upgradelni, de nem fogadja el az authentication key-t. Szerintetek mi lehet a probléma? -
WiLDoR #136019 besírtam raja :DDDDDD -
SlaCker #136018 Köszönöm szépen! Így nyerek pár ingyen napot!! Bár nem mintha ez motiválna mert számomra megéri azt a havi 3-4k Ft-t.
Köszönöm! -
#136017 Istenem:DDDDDDD -
#136016 1.free trial kód regelése (10nap)
2.free trial upgrade-elése alap wowra (+30=40 nap)
3. alap wow upgrade-elése tbc-re (40 nap + drenáj + blood elf)
4. tbc upgrade-elése wotlk-ra (40 nap + drenáj + blood elf + dk)
-
SlaCker #136015 Üdv mindenkiek!Szeretnék kicsi segítséget kérni.Megvettem a WowWoTLK-et(collector) és holnap veszem meg a battlechest-t.hogyan történjen a regisztrálás vagy milyen eljárással?Gondolom előbb a simával kell kezdeni a reget.Tom hogy hülyekérdés de nem akarok elcseszni semmitsem!
Kicsit segítsetek már. :)
Vagy várjam meg amíg megveszem a Battlechest-t? -
#136014 de ha már tört "szeró", ezt most találtam. nagyon komoly :DDDDd
http://warcraft.freeblog.hu/files/a_tort_szerver.jpg -
#136013 LIVE = 3.0.8. köszönjük emese, ne eröltesd. -
#136012 Ahhah, most felnevettem? :D
NEm keresek tört szervert, addont keresek, right?? -
#136011 majd artasz dob valami ilyesmit gondolom -
#136010 piros szöveg oldal tetején banner alatt. -
WiLDoR #136009 asszem valami ilyesminek kéne lennie a dk flying mount-nak, ahelyett a ratyi kopasz csirke helyett -.-
lehet, hogy ez volt az első terv, csak elvetették arra hivatkozva, hogy bazi nagy felhördülés lett volna miatta? ^.^
csak mert ez a kép a game-ból van, ha jól látom... -
#136008 2.4.3-on működő használható UI-t tud valaki ajánlani főként pvp-hez?
Esetleg addonokat, amivel összerakható valami értelmes formáció, fubar és bartendert próbáltam, tetszik mindkettő, viszont ha a druidom cat formba vált és elfade-el, eltűnik az action bar. :D -
#136007 A leghaladósabb szintezésre a demonology. Simán gyaláztam a 3-4 fős q-at is.A felguard meg 500-1500 körül ütött tehát csinált agrót rendesen.
80 -ig a legjobb talent szerintem.. -
WiLDoR #136006 azért valahol meg birom érteni őket.
ha nem túl frankón gearelt a tank meg a healer is, akkor egy 13-14k hp-s rugóval sokra nem mennek.
ilyen low hp ugyanis elég gány geart feltételez, s gondolom nem wipefest-et akarnak, hanem normális dps-eket, hamár a tank és a healer szarul gearelt.
nekem is volt olyan, hogy hc azjol-ban a 2. wipe után azt mondtam a tanknak, hogy na akkor most beállsz a sarokba, én meg átöltöztem tank gearbe és nekiálltam tankolni, mert a tankunkat simán-lazán összecsukták a mobok a 24k buffed hp-jával meg a saccperkb. ~15% avoidance-ével együtt.
valahogy a kék-zöld geares resto dudu istennek se birta életben tartani -.-
az meg már csak a hab volt a tortán, hogy még tank gear-ben is nagyobb dps-t csináltam, mint az úgymond dps-ek -.-
(jah, még mindig a trinket miatt járok oda, mert nem akar kiesni -.-) -
ricky #136005 tudnátok nekem linkelni egy jó prot pala telentet, meg leírni egy két szóban, h milyen spell kombinációban érdemes tankolni? (blessing, seal,...) -
#136004 Hát egyrészt nem tudom miért annyira fontos rugónak a sok hp. Másrészt a te döntésed. Enchantolod a kéket levisznek hcba és lecseréled és azt is enchantolod, vagy nem enchantolsz mert minek nem visznek nem cseréled. ennyi. -
#136003 Nem tudom, nekem semmi negatív hátrányom nem volt, pedig voltak még rajtam lvl70-es epicek meg questrewardok. Senki sem mondta, hogy kevés a HP-m. Nem egy nagy wasistdas a jelenlegi 5-men-HC kontent. Legyen jó tank és healer. Ha nem HC achira hajtanak nem szükséges epic gear. -
#136002 Koszi,de raidre gondoltam,a szintezesen mar tulvagyok :)Fejlodni jo volt a demo,de most mar vmi kemeny dps kene.
136000:senki nem mondta hogy csak epicben lehet hczni,de nem mindegy hogy egy insta 30perc vagy 2 ora alatt megy le.14k hp nem is keves ha azt nezem hogy erre meg jonnek az elixirek,kajak,buffok.Ha tudsz jatszani a rugoval,az ugyis kiderul hamar.
-
#136001 viszont a voidwalker egy hulladék ha nincs kitalentolva a tauntja, a sima dotok is leszedik róla a mobot nagyon hamar... -
voloume #136000 nem vágom hová fajult ez a dolog... mi ez hogy csak epikbe lehet hczni ? amikor ott is csak kék / 1-2 lila esik, akkor nehogy mar a kek cuccot encsantoljam amikor 2 nap mulva ugyis lecserelem -
#135999 a most lv72es lockom 57/6/0 jelenleg és semmi gondom a szintezéssel...
mobok közé befut...feldotolok vagy 6ot-7et és általában 100% HP és 80% manával fejezem be a harcot, mert a haunt és siphon/drain life teszi a dolgát. -
#135998 Az alabb felsorolt modon megszerzett geart megfeleloen enchantolva es gemelve mar siman mehetsz hczni.Probald eloszor violet holdot,uk-t,nexust,es az aranylag egyszerubbeket. -
voloume #135997 repus cuccokbol osszehozok 14.5k hp-t attol jobb lesz ?:O -
#135996 Normal instakbol,kraftolt itemekbol,repus cuccokbol. -
voloume #135995 valaki mondja már el, hogy hczni milyen gearbe lehet ?! én eddig azt hittem hogy a hc-t badge farmolas és gearelődés szempontjabol hozták létre, de most hogy újra elkezdtem wowozni és rerolloltam rugora.. es friss 80askent 13.3khpmra hivatkozva sehova se vagyok jo hcba.
nem tudtam hogy ulduar start gearbe kell hczni.. de ha én avgyok a hülye akkor bocsi -
AdamT #135994 Sziasztok!
egyik nap letöröltem a wowot mert újra kelet rakjam gépem, utánam mikor vissza akartam telepíteni ezt írta :ERROR#132 (0x85100084)
újra raktam utána gépet megint de akkor se engedte :S plz vki mi a megoldás?? -
#135993 Valami ubertapasztalt lock javasolhatna egy pve talentfat,ami bizonyitottan mukodik is.Eddig demo/destrot probalgattam,de az nem valt be,most afflin vmivel jobb de meg mindig nem az igazi.
Tyvm :) -
#135992 Vágom, csak megmaradt bennem egy olyan hír, hogy valami problémába ütköztek a bárhol lehet indítani DK-t, ha van 55-ös karid, ezért elnapolták a dolgot. -
#135991 Akkor megadod a bankkártyaszámot, elkezdi a 30 ingyen napot, aztán "cancel subscription" (természetesen megkezdett részt, vagyis az ingyen 30 napot folytatja), ez után nem akar majd pénzt levonni a kártyáról. Amikor pedig lejár a 30 nap, akkor veszel GC-t. -
hawkie22 #135990 Azt vágom, hogy addig nem vonnak le, csak később nem akarok bankkártyáról fizetni, viszont nem akarok egyszerre Battlechestet és gamecardot is venni, ergo először bankkártya-számot adnék meg. -
#135989 wotlk + 55+ bárhol = kreálható dk bárhol.
tbc = drenáj + BE
kb ezek a kitételek vannak -
#135988 Ingyen hónappal kezdesz, nem vonnak le, amíg az le nem jár. -
hawkie22 #135987 Ha bankkártyaszámot állítok be, akkor attól függetlenül még nem automatikusan vonják a pénzt a számlámról, igaz? -
#135986 "lcd monitornak meg a 60 Hz az idealis"
"...lcd monitort 60 hz-en kell uzemeltetni."
Na nem a vita kedvéért (áááá! ugyan! én? dehogy!), de azt elmondanád, hogy pontosan mely paramétereiben lesz rosszabb egy lcd monitor adott felbontáson ha nem 60Hz-en megy?
Most azt zárjuk ki, hogy natív felbontásban van, mert ott 60 Hz a normális, és természetesen natív felbontásban legszebb a képe, de amit írtál, arról én nem tudok. Amennyit én tudok róla, az így szólna: az lcd monitoroknak natív felbontásban legjobb a képe, ott meg úgyis csak 60 Hz-et tudnak. Javíts ki, ha rosszul tudnám (magyarázattal)!
(Nem kötekedni akarok, csak ha tudatlanokat okítasz, akkor pontosan, magyarázattal, és tényeket, mert így nem tudást, hanem hiedelmet adsz át, aztán józsika a 32 colos monitorát 1024x768-ban is 60Hz-en járatja, mert meggyőződése, hogy az jobb a 120 Hz-nél. Nem mintha szükség lenne a 120 Hz-re lcd monitornál, de legalább tudja, hogy miről van szó. kk?) -
#135985 Regisztrálj trialra, kapsz 15 napot. Aztán vedd meg. Ha lejár a 15 nap trial, akkor azt az accountot upgrade-elheted teljesre a megvett wow kulcsával. Account neve, jelszó, karakterek, mindened megmarad. (Egy bankkártyaszámra vagy egy GC-re akkor is szükséged lesz.)
Ha meg értelmes emberekkel akarsz érintkezni, akkor ne a realmen vacillálj, hanem keress másik fórumot -
#135984 800x480 a legkisebb értelmes felbontás széles monitorokra, de ezt a szerintem egyetlen asztali monitor sem támogatja (túl kicsi), inkább csak mobil eszközök. Ha be tudsz állítani bármit 1280x720-nál kisebb felbontásra (akár a windows desktopot), akkor reklamálj nyugodtan a Blizzardnak (de azt tippelem, hogy nem fog menni :P ). Egyébként játékot nem laptopra szokás tervezni, mert az nem arra való, főleg nem aksi töltő nélkül... Mennyi idő alatt merül le? Fél óra? Annyi ideig ne ülj a klotyón, ha nem bírod ki wow nélkül már azt sem :D -
ShaiHulud #135983 wotlk kijovetelekor csak ott tudtal inditani dk-t amelyik realmen mar volt egy legalabb 55os szintu karaktered. ezen modositottak 3.0.8as patchnel, hogy barmelyik realmen indithatsz 1 darab dk-t, ha az accountodon (barmelyik tetszoleges realmen) van legalabb 1 db 55-os karaktered. az hogy abszolut nem kene egyetlen level 55os kari se, arrol nem irtak. -
ShaiHulud #135982 amit en irtam az nem hulyeseg. lcd monitort 60 hz-en kell uzemeltetni, ez teny. :) persze ez, ahogy irtad is nem befolyasolja a kiirt fpst abban az esetben ha a vsync nincs bekapcsolva. bar hiaba van kikapcsolva akkor se lesz tenylegesen tobb fps-e mint 60 ;) -
ShaiHulud #135981 az uj badge (emblem of conquest) lootok.