World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap reggel jön a wowom..😄
most megkérdezem akkor e kettõ közül melyik legyen? (esetleg ha vki 100% osan ajánl vmit akkor szívesen hallgatok rá)

Bloodscalp v. Ragnaros?
Shongi
Most komolyan azt mondod, hogy ezt még csak most vetted észre, én bármivel is játsszak, ha drood jön szembe inkább kikerülöm, nem éri meg ráfordítani az idõt😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Ismerõs, nálunk (TN horda) EotS 15-4, és akkor már örülünk mert van esély😄 De blizz. megmondta, hogy vagy ez vagy hosszabb sor mindenkinek, márpedig azt nem szeretnék...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[HUN]Crassus
kemény😛

más
volt ma egy "FUN" /jó nagy idézõjelben fUN😊/ 1vs1 csapatásom egy Duduval...szokásom,hogy IB temetõ után a szorosban szépen lepecséteégetem/seal of justice/ a rusholó allykat majd leütögetem a lóról õket mire feleszmélnek,hogy hiába vannak mounton nem tudnak elmenekülni😛😊
Nos jött egy dudu szépen lesoroztam,de elkezdte magát healeni és én csak ütöttem õ healelt és futott és ütöttem és healelt és futott és.....és nemtudom kergetöztem vele vagy 4-5 percig,de beért minket az ally zerg és szétcsaptak...:S mindenesetre vetettem egy pillantást a score table-ra és a mocsoládé 58k-t😄 tolt magába...durva.
Igazság szerint elbaszott nagy makkeres volt,mert mindíg pont beért a healje a nagy burst után.Na mindegy a csata után azért majdnem kibasztam a klaviatúrát az ablakon,mert mondom ilyen nincs basszameg,hogy ennyit tudjanak healelni és ilyen kibaszott mákosak legyenek a druidok!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

szarul.
mivel a rampage-ben alli 50%-ban viszi eos-t, wsg-t is, ab-t meg olyan 65%-ban.
bár ennek fõ oka leginkább az, hogy úgy indul általában a meccs, hogy 15 alli, 6 horda

Fehercsoki
Sajnos nálam ezvan ruin battlegrpba belépek BGre akárhova vesztünk mert mindenki tökhülye és úgy élem meg h nemfogok wowozni amíg nemjön a wotlk és akkoris transferelni fogok...

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TVelvet
Nos akkor Justine Timberlake-tõl kérném a cry me a ......
BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
hûdejó NYERTEM!! vagy inább mégiscsak Pityu nyert???

[HUN]Crassus
nos lehetne írni egy szociológiai tanúlmányt az biztos arról,hogy ugyanazon RANDOM playerek miért nyernek 3 tükörmapen és miért veszítenek AV ben.....érthetetlen....

megjegyzem most voltam egy 41 perces wsg-n amit ugyan megnyertünk kínkeservesen,de 189 honort ért....ezidõ alatt Pityu az allys hunter a maci petjével AV-ben összeszedett 1000-1100 honort:S gyönyõrû😊

tigeroo
...és ír egy kisregényt...beszarok
Egyáltalán nem a map az oka ennek. Itt nem elég a mindless kill, és ez a baj. Lásd random premadek. Tök random emberek, de követik az utasításokat (különben kibasszák õket) és gyakorlatilag 100% wint jelent.
Random avbe én is utálok bemenni, mert a sok retardált nem tudja mit kellene csinálni a winhez, és csak megy és farmol középen.
Mondhatnám hogy l2premade, dehát az ugye azt vonja maga után hogy TEGYEN is valamit az ember, ami ugye nagyon sokaknak luxus.

Lynx_TWL
még mindig bele esel a csapdámba😄😄😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kösz.

bankkártyával

12.99 EUR One-Month Subscription
35.97 EUR Three-Month Subscription
65.94 EUR Six-Month Subscription

gamecarddal kb 8000 huf két hónap

[HUN]Crassus
abba bele sem merek gondolni,hogy egy olyan BTL GRP-ban ahol AB,EOS,WSG-n is jobban muzsikál az ally, csóri hordások hogyan élik meg😛:S

[HUN]Crassus
vártam az ilyen hozzászólást...tényleg nem érted mi a lényeg?

SZIMETRIKUS,TÜKÖR map-eken ugyanolyan feltételekkel nyerünk,de a csíterkurva AV mapen meg nem? hogy van ez?? úgy van,hogy hiába játszanak összeségében jobban a hordás playerek a BG-ken az én battle grp-omban mindez SZART SE ÉR AV-ben,mert a map nem biztosít egyenlõ feltételeket mint a másik 3-om map....EZ ÍGY KURVÁRA NEM IGAZSÁGOS!az,hogy vaóban relative magas a nyerési arány a többi BG-n engem nem nyugtat meg mivel én egy olyan ember vagyok aki RÜHELLI az igazságtalanságot.
A másik dolog pedig "hiába" nyerünk 70% ban ab,eos,wsg ha dupla/sõt simán tripla/ játékidõ alatt FELEANNYI illetve 3x kevesebb honort kapunk azért,mert SOKKAL JOBBAK a playerek ebben a battle grp-ban momentán horda oldalon/mert tudom máshol ez lehet nem így alakul/

lebontva neked egy AV átlag 10-15 perc ami 400-500 honor az allynak és 200-300 nekünk/vagy még ennyi se:S/
az összes többi BG mint már mondtam sokkal több ideig tart és fele honort sem ér....

én kb. leszarom a honort meg úgy cuzammen,hogy nyerek vagy vesztek ami felbasz az "csak" annyi,hogy NEM UGYANOLYAN FELTÉTELEKET BIZTOSÍTANAK A BLIZZARDOSOK a 2 oldalnak....
Av kivételével sokkal jobban számít az összjáték a kommunikáció az,hogy ki mennyire jó egyénileg illetve csapatban a választott karakterével a BG-ken és elég szomorú az,hogy hiába vagy sokkal jobb mint 2 tucat másik allys- ha egyszerûen AV-ben kenheted a hajadra:S

És kb mennyit is kell nyomatni érte havonta?

Fehercsoki
Gearfüggõ de hamarosan kieg nemsokat...Am ne vegyél accot elég olcsó ha újat veszel és jobb ha magadnak húzod fel a karidat.

Szevasztok.Tanácsotok kérem:totál tájékozatlan vagyok ennek a játéknak a témájában.Beszéltem egy emberkével,aki el akarja adni az eredeti WOW-ját minden cullaggal(könyv,stb).Na most nekem csak a játék kéne,de õ azt mondta,az eladandó játék accountján van egy 70-es mage-ja.Ez így mennyit érhet együtt?

Lynx_TWL
igen ez már majdnem sajnálatra méltó, hogy csak 3:1 arányban nyertek

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

antgecc
Az a szánalmas, hogy ez a probléma kb õskövület és mégsem hajlandók megoldani. Röhej.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
valóban egyszerû megoldás lenne,hogy én a ynertesnek kb. 3x annyi honort adnék mint a vesztes félnek...

a jóédeskurvaanyjukba takarodhatnak már el a kibebaszottfaszom fejlesztõk,hogy nemcsinálnak egy olyan map-et amin egyenlõek a feltételek!!

70-75% ban nyerünk AB,WSG,EOS-on
és csak 40% ban AV-n...
/ez az altom mérlege amióta van egy addonom rá...ez 900 meccs statisztikája/
szóval ne magyarázza meg senki,hogy egy olyan BGroup-ban ahol ilyen magas a nyerési arány 3-om másik BG-on ami szimetrikus!!!!! mapon történik akkor ,hogyaretkespicsába bukjuk el a meccsek 60% át egy KURVÁRA NEM SZIMETRIKUS és egyenlõ feltételû map-en!!!???

/sry csak most buktam a 8. AV-met:S/

Hamed
Ha tobb honort kapna a nyertes fel nem lenne ennyi hk farmer kozepen. Tornyokert megkapjak a bonuszt ugy hogy szart se csinaltak, plusz a sok hk-bol szereznek meg annyit hogy ne erdekelje nyer-e a csapat vagy sem…

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

az egyik nézõpontból ba***a meg a horda/alli, mert elcseszik az idõt azzal, hogy védenek.
a másik nézõpontból meg csessze meg a qrva horda/alli, akkor se fognak újra pöcs rush-olással nyerni.
na most, akkor kinek is van igaza?

btw, az elmúlt hetek-hónapok av-zása alatt a következõkre jöttem rá.
kétféle nagy állatcsoport létezik av-n.
- az egyik az, amelyik normálisan tudja játszani av-t, tudja mi miért van, ezek általában hagynak hátra védõket, és egyszerre ölik galv/belindát + rusholnak.
- a másik állatfajta az, amelyik középen zergel, cseszik védeni, agyatlankodik össze-vissza és persze veszit.

namost, ha peched van, akkor a 2. szekcióba kerülsz, s ugyebár a játékosok nagyrésze úgy van vele, hogy ha av-nek vége, akkor már nyomja is kapcsiból a jelentést a következõ av-re, igy újra összekerül 90% eséllyel a lammer bandával.
ebbõl lesz az, hogy X. av után már anyázik, hogy nem igaz, hogy sose nyerünk.

a smart player viszont ha kifogott egy ilyen 2. szekciós állatfajtát, akkor szép türelmesen megvárja, amig av végetér, kilogolás után vár kb. 3-4 percet (ennyi kell, hogy a lammer 2-es szekció új av-je elinduljon) és akkor jó eséllyel (olyan 50%, mivel ugye több 1-es és 2-es csapat is fut egyszerre) az egyes csapatba kerül bele, s voila máris zsinórban fogja nyerni az av-ket, s happy lesz. aztán ha ennek az av-nek vége már lehet is jelenteni újra, s örülni, hogy a pro team-mel mehetsz (ofcoz cserélõdni fog pár arc a következõben, de a mag általában megmarad) jópár run-t.

na igy lehet relative gyorsan 3 tonna honort bezsákolni (tapasztalat).

Mighty
Vagy csak szeretnek AV-n játszani.
Engem pl. nem érdekel, hogy mikor végzõdik egy-egy meccs. Játszok és kész 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hamed
Ha csak 4-5 vedene...

Rampage horda legujabb baromsaga hogy 15-20 emberrel vedenek fw kornyeken. Ez megfogja az allikat akik aztan sh-nal elednek es leallnak zergelni a bunker kornyeken, altalaban vissza is tekerik.
A par szerencsetlen akik meg mennek sp-re, meg aid stationre utanpotlas nelkul maradnak mig nincs temetojuk es buknak mindent a visszateleportalok miatt.
Ekkor mar javaban megy az anyazas mind2 oldalon, hogy a 15 perces win/loss helyett innentol kb egy ora mire vege lesz mert egyik oldal se enged.

Ertem en hogy meguntak a hordasok hogy AV default szivas ha rusholnak, de ha minden tornyot lerombolnak kb 100 honorral kapnak kevesebbet es negyed ora alatt vege.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

jah, pont annak a 10 hordásnak/allisnak a közepébe, akik av kezdés után max. 5 perccel már el is tekerték stormpike gy-t, vagy a relief hut-ot, meg kuksolnak a tornyokban, bunkerekben 😊

legalábbis az utolsó 20onharminc50-60 av-mban ez volt a szitu.
av startol, 20-an kapásból elrongyolnak galv-hoz, belindához, miközben ölik galv/belinda párost 10-12 rushol tovább, tekerik a bunkereket, tornyokat, a maradék 10-12 fele meg bohóckodik középen, vagy rusholnak tovább az ellenfél fõbázisához...az esetek 90%-ában még fw gy/sp gy is le van sz*rva nagy ivben...

ha nincs védelem, akkor ez a tactic default win, kb. 10, max. 15 perc alatt, garantált 400+ honorral.
ha van védelem, legalább 4-5 fõ személyében, nos, akkor ez a mutatvány általában bukta, mivel a fõbázisra rush-olókat általában le lehet kapdosni 1-2-esével simán...

Lacee
"LFG l33t guild roxorz" és hasonlókat nem fogsz látni, csak rendes neveket lehet használni és pl a rövidítéseket sem szeretik - tehát beleélõsebb a hangulat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Az RP szerver az szerepjátszós szerver. Nincsenek különleges technikai szabályok, csak viselkedési/etikai szabályok. Kommunikációval, névválasztással, viselkedéssel kapcsolatban. Ott az emberek szerepjátszani szeretnének, nem csak klattyintgatni.

RPPVP - ez mit takar? tudom h vmi roleplaying pvp d mit is jelent?😊
off:

akit érdekel:
WTS Account

on.

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

szucsy89
thx eddig 20as vagyok pont így indultam el én is😊
Davidus
AV trinkettel beteleoprtálsz

V9ykn8_TZL0

Mighty
Ally oldalon még sose láttam, hogy a druidokat leölték volna, mivel teljesen kiesik a horda támadási útvonalából, nem zavarnak vizet.

Auto turnin addonnal meg pikk-pakk le lehet adni az összegyült kristályokat.

Mighty
Szétszéledt mindenki. Igazából nem nagyon érdekel, mert Naxxramas óta szinte nem is voltam 25+ instában.

Család mellet csak altozásra van idõm. Bõven elég is.

ezzel az av-s cuccleadós mókával jelenleg szerintem csak annyi gond van, hogy mire visszaérsz a motyóval, addigra vagy:
1. leölték a questleadó npc-ket vagy
2. végetért az av (s ugye av végén eltünik a cucc is)

persze, rugók és druidák könyebb helyzetben vannak, mert be tudnak stealth-elni, de ha nem ilyen class-al mennél akkor még jó esetben visszafelé menet fel is aprítanának a széparcú allisok/hordások.

wotlk-tól ez nagyságrendekkel jobb lesz.
bemész a kedvenc instádba, felkapod a választott frakció tabardját és enjoy.
szerintem baromi ötletes megoldás, s gyakorlatilag nullára redukálták vele a repufarmot.

jah, elég gáz volt, de ott 2 repu is nõtt akkor, cenarion, meg darna is.
text-ek mentek cenarion-nak, runecloth meg darna-ba...

btw mostly-val mi lett? szétesett, vagymi?

Botond
Nem,akkor már egy másik fõvárost ír ki és a mind a 4 megkapja a negyedét, de amikor az is vagy egy másik is bemaxol akkor nem osztja 3 felé, hanem akkor is 1/4-1/4-1/4et kap meg a maradék még nem exalted fõvárosok és ott már elveszik 1/4ed.
PiszkosFred
Apro korrekcio. Mindig kapod a repukat ha leadod a crystal/blood-okat, nem csak az exalted utan. Marmint, az egy dolog, hogy a clogban es combattextben csak a X repu jelenik meg, de attol meg a tobbi fovaros is kapja a reput, csak felet vagy negyedet, mar nem tudom. Vagyis amig IF nem exalted allykent, addig csak azt latod, hogy IF kapja a reput, pedig nem csak o, a tobbi fovaros fele is no a repud, kisebb mertekben, de no.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

értem köszi! de várom már 😄 azért nem kicsi különbség lesz.. legnagyobb vágyam ez volt már mióta elkezdtem wowozni😊
GamerAdams007
Igen elkezdõdik, de megkapod ugyanúgy az 1 ingyenes hónapot, ami a serialhoz jár, tehát 90 napod lesz.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

hali!

pénteken végre megérkezik a WoW battlechest! láttam videókon wow strategy guide nagyon vastag 😄 tetszik... remélem jó h ezt a kiadást választottam!
és amiért írtam a kérdés: ugye kéri bankártyát vagy feltöltõ kártyáról a kódot.. amit láttam írtátok h bankkártyával jobb mert ott ingyenes és meg is lesz az 1. ingyenes hónap. de ha feltöltõ kártyáról írom be a kódot vagy hogyvan 😄 akkor viszont egybõl elkezdõdik a 2 hónap?
GamerAdams007
40 alatt kb tökmind1 mivel mész, de itt egy. 2 egykezes fegyóval izlés szerint (sword-axe pl.) Retaliation: 15 secig, amikor belédüt vki te autómatikusan visszaütsz egyet, maximum 30 ütésig. (tehát 15s v 30 hit, amelyik elõbb elmegy)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

szucsy89
sziasztok!

egy warrior talentfát lvl40ig linkelnétek szintezéshez?
plusz még a retalliation skill mit csinál potnosan?
Mighty
Én már téged is annak tartottalak, mikor a runeclothot farmoltad 😛

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szerintem az egy hülye mazo állat <#zavart1><#vigyor1><#hehe>

Mighty
Ja, a morrowgrain meg landolt AH-ban 😊