World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy utolsó kérdés: a két oldal itt is úgy el van választva mint wowban? Se beszéd, se party egymással?

s0n1c
"Maga a world PvP és ostromok nem igazán érdekelnek." - egészen addig nem fog érdekelni, amíg egy jó csapattal ki nem próbálod a keep foglalást 😄
Magh
Most veszem észre, hogy ez a WoW topic :S

TDC Geronimo
Néhány idézet Warblogról : "Mad of Madness egy 12 vs 12 scenario. Ez az egyik speciális murder balls scenario a játékban. Lényege, hogy a te oldalad szerezze meg a pálya közepén elhelyezett „Gyilkoslabdát”. Akinél a labda van, dupla pontot szerez minden egyes killjével a csapatának, ugyanakkor a labda hordozója is dupla killt ér az ellenfélnek. A terület maga elég kopár, kevés objektummal, így várhatóan a távolsági karakterek jobban fognak majd érvényesülni" Ezenkívül van még sokféle scenario típus.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magh
Instanced persze, jó sok mappel, de sajnos konkrétumokat nem tudok. Engem arénában borzasztóan zavar a LoSabuse (sok javulást várok ezen a térean WotLK-tól), ami ugye nagyobb pályákon nem kivitelezhetõ folyamatosan.
Egy bétás esetleg mesélhetne errõl.

Lesz ilyen is? És ezt hogy kell elképzelni, instanceolt a dolog? Lesz ctf/assaul, vagy csak nesze x ember, öljétek egymást?

Magh
Én rühellem az arénát, de sajnos jelenleg tényleg ez az egyetlen komoly PvP WoW-ban. WAR-ban valami HC guildhez szeretnék csatlakozni, velük premade vs premade harcokat vívni (6v6 és 12v12). Maga a world PvP és ostromok nem igazán érdekelnek.

TDC Geronimo
<#eljen>

TDC Geronimo
Arena remélem sohase lesz WARba

Magyarul tehát ilyen av feelinges(jobban inkább az új assault bg, de azt még nem sokan látták)? Elfoglalsz valamit, tovább mész, ölsz. Ennyi lenne az egész? Úgy értem ez mind szép és jó, de egy idõ után unalmas lesz a sok keyboard turnert ölni, mert semmi kihívás nincs benne. Van valami ilyen arenahoz hasonló, amiben azért el lehet jutni olyan szintre, mint most wowban? (És itt most vonatkoztassunk el s3-s4rõl, ahol a druidok kicsit elszálltak. Arra gondolok hogy tényleg olyan emberek ellen lehet harcolni akik teljesen ismerik a classukat, és tudják mit csinálnak.)

antgecc
Én erre a kérdésre magamnak azt válaszolom: Mi hajt engem, ha cs-zek, cod-ozok? Semmi, csak hogy szétlõjek mindenkit és közbe jól érezzem magam. Na engem ugyanez fog hajtani war-ban is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Magh
Én kicsit félek az endgame tartalomtól. Lehet itt regényt írni a HALADÁS közbeni motivációs tényezõkrõl, de egy HC PvPs mondjuk 2 hónap alatt R40RR80, megvan minden tactic, renown cucc és a legjobb gear, innentõl mi fogja hajtani a játékot? Mondjuk itt fel lehet tenni a kérdést, hogy a WoW-ban mi hajtja? Mert megveszem a kieget, szintezés 80-ra 2 hét, aztán 1-2 hónapig elvagyok az új talentekkel, meg újra szeretnék HC raidelni, de utána? PreTBC 1 évig elvoltam premadekkel 3 darab BGben, ugyanazzal a 30 fõs bandával, de ez megszûnt, ezt keresem a WAR-ban.

Hamed
Nemtom hogy maga a harc uberdurva lesz-e. De ahogy nekem lejott itt nem par bg-n fogjak csepelni egymast az altok ket raid kozott az epixert ami masra nem jo, hanem az egesz max level elet szinte csak erre epul.

Forditott az egesz, nem bossokat tryol az ember a lootert, hanem varosokat. Nem lesz bigwigs meg bosskillers.com mert playerek vannak a masik oldalon is, nincs ket ugyanolyan harc.
Amig nem ersz el egy adott pvp rankot nem kapsz meg egyes renown kepessegeket hiaba vagy max level, stb. Mindenki harcolni fog mert ezzel tudja fejleszteni a karakteret.

Aki tovabbra is elvezi a wowot sztem ugyis visszamegy, mert akaratlanul is azt fogja keresni benne. Ezert mosolyogtat meg mindig nehany ongyozkodo hozzaszolas😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Valaki magyarázza már el nekem, hogy ugyan mitõl lesz ilyen ÜBERDURVA a pvp wohban, mert komolyan nem értem.

[HUN]Crassus
nemtudom én 1 hétig próbálgattam és szerintem mégsem fogom megvenni....
valahogy nem az igazi nekem.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ezt mar nem mertem beleirni, de ha mar Te is ezt allitod magadrol, akkor elhiszem.

Szövegértés egyes.

Fehercsoki
Piros szöveg ott felül!

hát igen, abban egyetértünk, hogy rétegjáték lesz, ugyanis az is igaz, hogy a plebs inkább rajong a "rózsaszín cukros bevonatú pirulákért", aminek egyáltalán nem biztos, hogy a közepe sz*rból lesz...

természetesen a war-t én is meg fogom venni...pár héttel a kiadás után, ha beváltja a hozzáfûzött reményeket.
remélhetõleg igy lesz...

az meg különösebben már nem tud zavarni, hogy majd nem leszek benne az elsõ 40-es karik között. az úgyis az egyetemisták meg a munkanélküliek játéka...szóval ha pár hét késéssel szerzem be, asszem nem fogok lemaradni semmirõl 😊

Forolto
Van egy sokkal jobb oldal ahol a guildinfót láthatod Klikk

Itt még ayt is követheted ki mikor lépett be illetve ki a klánból ki milyen lootot vitt.

Sejtettem en, hogy elobb-utobb igazat adsz nekem. De ez gyorsabb volt, mint vartam. A kozonseg segitsegevel atvittem azt a magassagot, hogy ez egy szukkoru retegjatek lesz, csak nehezen tudom osszerakni, hogy mely retegek vannak fedesben. Ennek ellenere ugyanugy megveszem a jatekot, es ugyanugy drukkolok neki, hogy sikeres legyen. Megha az eszervek ellent is mondanak ennek.

Szerintem meg nem tudtad értelmezni amit írtam. Gondoltam, hogy a "mi ad el mindent" magasságot nem sikerül átvinned, nyilván azért írok így a war-ról, mert alapos tapasztalataim szerint kivételt képez. Mindez abban testesül meg, hogy egy remek magra, koncepcióra a war kevésbé színes és szagos külcsínyt épít fel (animációk, mozgás, stb.), amit valójában egy szempillantás alatt lehet orvosolni. Elfogult vagyok? Már rég kinõttem abból a korból, hogy ilyen allûrjeim legyenek, ez szimplán tárgyilagosság.

PiszkosFred
http://www.wowjutsu.com (bar nem tudom ilyesmit kerestel e)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ertem en, hogy elfogult vagy, de attol meg lehet velemenyem, es nem is kell szandekosan felreerteni, amit irtam.

Ha elolvasod a sajat hozzaszolasod rajossz, hogy sikeresen ellentmondtal magadnak tobbszor is. Az mas kerdes, hogy olyan mintha nem is az en kommentemre reagaltal volna.

Magh
Valaki tud nekem linkelni egy guild progress laddert? Valamiért nem találok sehol. Konkrétan az érdekelne, melyek a legjobb EU PvE serveren mûködõ alliance guildek.

Jól lárom a wotlkwikin hogy a hunter camouflage-et elég rendesen nerfelték?
Lacee
pvp-re valami ilyesmit érdemes használni, tehát MM/surv a nyerõ. pve-re pedig jobb a BM, arénában szerintem azért nem jó mert ha kilövik a petet, nagyban csökkennek a képességeid. ha ez nem igaz, majd a többiek javítják 😊

valamilyen dps petet használj, macska/bagoly/ravager/ami tetszik...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Forolto
Lesz még sírás,hogy megbuktam mert keveset tanultam.S jön a számitógép elzárás,wow nem befizetés.😄

BEAST
<#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
hú de kemény nap volt ma a suliban, de nem baj pityuékkal ellógtunk.

re

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Zomil
Sziasztok!
még kezdö vagyok és érdekelne, h a hunter mennyire életképes arénában?
milyen talent elosztást ajánlotok(BM,MM,Surv)?
és milyen petet érdemes használni?

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
ez a legutolsó fázisa az egész fõváros ostromnak, ezt megelõzõen több zónán keresztül kell beverekednie magát az ellennek (mindegyik nyitott rvr zóna), tehát nem 5 perc, a king fight pedig nem egy állandó content, mivel vannak védõk is így egyáltalán nem biztos, hogy sikerül bejutni, ráadásul idõre kell csinálni és két frontot kell tartani ahhoz, hogy egyáltalán a fõváros ostrom szóba jöhessen, összetett dolog, fejlesztõk egyébként havonta 1-2 king fightot saccolnak
ja, ok, már semmi, végigolvastam a topix-ot...

Davidus
48 vs 48 az 48 védõ 48 támadó szóval nem tömény npc grind😛 a king az viszont pve instance. ha jól tudom 26 fõs

V9ykn8_TZL0

Davidus
leave button csak azért van hogy megkönnyítse a kijutást. nem kell minden alkalommal odaballagni aztán vissza. nyilván lesz battlemastere is aki odateleportál.
world pvp zóna szóval nincs megszabva hogy mennyien hentelhetnek ott összesen
gyõzelemért jár egy buff ami ha rajtad van az összes northrend bossból tudsz lootolni spirit shardot.
lesz winergasp mark of honor is amiért a pvp setbõl lehet majd venni valamit.

V9ykn8_TZL0

az oké, de akkor ez minek kell?

"- Players will be able to leave Wintergrasp at any time (via a "Leave Battle" UI option similar to leaving a battleground)"

ha meguntam, fogom magam, aztán kisétálok a területrõl, vagy nem? <#nemtudom>

ettõl még a feladatok nem fognak megváltozni, amit teljesíteni kell.
btw mint nagy who szakértõ, igaz, hogy a t4 szintû várostrom a king megöléséért vagy miért 48vs48-ra van limitálva, s tömény npc grindben merül ki? (ez ugyebár 8x6-os grp, mert ha jól emléxem who-ban nem 5-ös, hanem 6-os grp a default)
ha jól emléxem mintha ez lett volna linkelve a másik topix-ban egy linken, .meg is találtam

picket
"...an outdoor, non-instanced PvP zone called Lake Wintergrasp..." - A bíszt által idézett szövegbõl.

&#3237;_&#3237;

arrol nincs vmi infó, hogy egyszerre hányan harcolhatnak majd LWG-n?
azt láttam, hogy lesz leave button, tehát valami instancolt bg lesz ez is, de mivel itt ugyebár serverszintû buffokért megy majd a hepaj (ala, terokkar forest vagy hellfire peninsula), igy elég gáz lenne, ha mondjuk 40vs40-be lenne limitálva a fight.
vagy itt nonstop pvp-re lesz lehetõség, s nem úgy fog mûködni, mint pl. av?

nincs sok infóm róla (délutánonként nem kinzom magam bétázással a jelen szituban), de érdekel a dolog.

TDC Geronimo
Igen valószínûleg egy emberi játékos a 20. alkalommal is úgy viselkedik, mint egy gép által irányított :d

s0n1c
a semmit baromi egyszerû felülmúlni, de a többi része (combat, pve, anim, lore) ezt a büdös nagy semmit is élvezhetõvé teszi, pláne amíg nincs konkurencia
ja, a különbség ott van, hogy mennyien jönnek majd szembe x)

s0n1c
mivel már teszteltem eleget mindkettõt, elmondhatom, hogy igen nekem érdekesebb
s0n1c
ez kb. ugyanúgy igaz arra, akinek fogalma nincs az rvr rendszerrõl (természetesen nem rád értem) mégis fikázza, mondjuk úgy alapvetõen a war vs wow vitának se sok értelme van már ezredszerre, vegyük már észre, hogy a wownak tenne a legjobbat, ha a war sikeres lenne
TDC Geronimo
Hát azért egy várostrom meg egy baron run(vagy legyen akármilyen insta) között változatosság terén van különbség.

Gondolom sokat próbáltad már, azért mondod ennyire hogy ilyen szar lesz mint a többi.

"Az instak meg max 2-3 alkalommal erdekesek, utana mar unalmas mind"

mert 5. alkalommal megcsinálni ugyanazt a PQ-t, meg 6. alkalommal befoglalni majd pl. Praag-ot érdekesebb lesz, ugye?

BEAST
Tenyleg, mennyi valtozas... hihetetlen D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
Aug. 3, 2007<#idiota>

ez frissebb
ez meg mai ápdét

V9ykn8_TZL0

BEAST
1. Az uj bgrol volt szo.
2. Mar nem jatszom.
3. Semmit sem varok a kiegeszitotol.