166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #136180 "Azt tudom hogy PVP-ben nem túl jó"
Csak szólok, hogy ez tévedés :p -
Lerstal #136179 pwnt -
#136178 valaki tudna linkelni egy listát a jelenlegi állapotokról PTR-en, hogy pontosan mit nerfeltek a DK-n? amit olvastam az elég korai stádium volt.
pl az unholyval mi történik, pve-re nem ajánlott innentől? -
#136177 A helyzet az drága barátom, hogy a szüleid nem neveltek meg. A kérdésedet megválaszolta aki tudta, és amennyire tudta (hozott anyagból dolgozunk, ez van), téged meg jó leszidtunk, mert bunkó vagy. Régi magyar mondás, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, avagy ott az aláírásom is a fizikában jártas játszópajtásoknak. -
#136176 régebben is megkérdeztem, de akkor is jöttek a pronál, probb válaszok. és lás csodát most is azt kapom. -
maniac001 #136175 Hogy szerepel most a lock (vagy a PTR-en) PVE környezetben? Azt tudom hogy PVP-ben nem túl jó, abban a survival hunter a nyerő :) -
#136174 Ja. Lap alján keresőbe beírod: trial, majd vársz míg kiköpi a hozzászóláasokat. saccra 2 másodperc. Kikeresed ezek közül a megfelelő hozzászólást és örülsz. -
heystumafly #136173 szerintem az eltart 1 kis ideig. -
#136172 BÁRKI lesz is házigazda ELSŐ dolga legyen egy FAQ. Ezt már kb 100-an megkérdezték és kb ennyien is válaszoltak rá. Pls keres rá. -
heystumafly #136171 hello, azt szeretném megkérdezni ha letelt a 10 day trial és felakarom tölteni az akkom de a battle chestel mivel abban 1 hónap ingyen játék van akkor azt hogy tegyem meg? -
#136170 :DDDD
azért a blood dps még mindig jól használható lesz :)
tankként nem nagyon tudok nyilatkozni, de ahogy elnézem a healerek dolga meg lett nehezitve rendesen :S -
maniac001 #136169 Nem baj, bányászni jó lesz... -
maniac001 #136168 Ok csak azért írtam mert az írtad a blood jó lesz. De sajna az összes ágat szarrá nerfelték. -
#136167 /BAIL -
WiLDoR #136166 olvastam, de most őszintén, mit irjak rá?
láttam én is a változtatásokat, van amivel egyetértek, de a nagyrésze szerintem illogikus hülyeség.
de ez van, el kell fogadni... -
#136165 Ez megint célzás arra hogy valakinek rossz tapasztalata van hazánk fiaival és ezért mindenki hülye. Pedig lehet hogy csak rossz idő/hely a konfliktus forrása. Soha nem voltam hun csatin a bs-en és nem foglalkoztam azzal a pár emberrel aki idióta volt. Én jól éreztem magam a bs-en. -
#136164 Rendet rakni, port törölni, takarítani. Én sem értem, bs-en játszottam éveken át, igaz nem voltam sok guildben, mert nem vagyok az a vándormadár típus, de egyik sem volt sátánista gyülekezet... vagy csak én nem tudtam róla? omg! -
#136163 Mit kell csinálnia egy guildnek, hogy "rendes" legyen? -
#136162 hát jó de szerintem ezt előbb megkell beszélni a topic lakóival ez így fer szerintem.
senkitöbbetharmadszor? -
#136161 nem sirni kell, hanem egy emailt irni, h te szeretnél a házigazda lenni és kész :) -
#136160 Majdnem. Decemberben kezdtem sírni, amikor valakinek elgurult a gyógyszere :S -
#136159 kb. eltaláltad :D -
#136158 1 nap -> 1 hónap :D -
#136157 Definiáld: kis idő. -
#136156 ez ugy müködik h irsz egy szép emailt a [email protected] -ra és megkéred öket, h te legyél ebben a topikban a házigazda(link, stb. ) és akkor egy kis idö után megkapod :) -
maniac001 #136155 Wildor privi :) -
#136154 Nem tom minek kéne lenneie hogy végre megnevezzenek valakit. Lehet minden nap kéne postot tenni a moderátoroknak hogy bünti ennek meg ennek. Azt elöbb utobb megunnák és törölnék a topikot :D -
#136153 Hát igen, de itt mindenki szemét... -
#136152 Még szerencse, hogy nincs demokrácia, mert minden hülyét megszavaznának főnéninek Viccet félre téve: amikor először kezdtek elharapódzni a dolgok, és láttam, hogy Foglaltnick kolléga novemberben tette itt utoljára tiszteletét, akkor próbáltam szólni, hogy adják valakinek a házigizdaságot, de nem reagáltak semmit. Szóval ezzel kell élni, vagy a nyakukra járni, nem tudom hol, nem tudom mennyien, de kezd nagyon zavaró lenni, hogy nem lehet rendet tartani szép szóval (azt hinné az ember, hogy aki szobatiszta, tud írni és olvasni, az civilizált ember, de úgy látszik nem kellett volna bezárni a lipótot ) -
#136151 Csoda, hogy egyáltalán segített neki vki... -
#136150 Ezen feküdtem. Így kell újabban kérni? Holnap én is így kérek a boltosnénitől kenyeret, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Aggyá egy kilót a kétnapos száraz fűrészporízű kenyeredből te ribanc, oszt nekem ne okoskoggyá, hogy az friss! Azt hiszem szívrohamot kapna :) (én meg éhes maradnék) -
#136149 Ráadásul minden addonnak olyan a menüje, amit begépelve is elő lehet hozni. Nincs xperl-öm, de sejtem, hogy csak annyit kéne begépelni, hogy /xperl -
#136148 Sorolj fel nekem olyan magyar guildeket a BS-en akik rendesek. De haladja meg azert a 20 membert. -
WiLDoR #136147
7-es pont.
le is irták, csak tudni kéne értelmezni a szavakat -
#136146 1-10.-re már 2,5 éve eljutattam.
11. pontot magyarázd el, hogy hol találom meg azt az opciót. -
voloume #136145 1. Letöltöd
2. Kicsomagolod
3. A wow/interface/addons mappába másolod, ha alapból ide csomagoltad, akkor ezt a pontot hagyd ki
4. Nyisd meg a világok harcát
5. Válaszd ki a karaktered
6. Mikor belépsz elég fura lesz minden, de ne ijedj meg!
7. A minimapnál lesz egy fehár kis xperl fülecske
8. Bal klikk rá!
9. Egy elég felhasználó barát menü tárul eléd
10. Élvezd ki!
-
Lerstal #136144 :DDDDDDDDDDDDDDDD ne fenyegess -
#136143 hogy állíthatom be a wowomat, hogy xperl-es skin-je legyen?
a kurvaprok a gecikemény beszólássokkal kíméljenek meg. thx -
#136142 Köszönöm szépen a segítséget. (belátom tényleg hülye voltam Bocsi!) -
voloume #136141 szeretem a rövid wsgeket.. na de ez...