World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy bétás esetleg mesélhetne errõl.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Forditott az egesz, nem bossokat tryol az ember a lootert, hanem varosokat. Nem lesz bigwigs meg bosskillers.com mert playerek vannak a masik oldalon is, nincs ket ugyanolyan harc.
Amig nem ersz el egy adott pvp rankot nem kapsz meg egyes renown kepessegeket hiaba vagy max level, stb. Mindenki harcolni fog mert ezzel tudja fejleszteni a karakteret.
Aki tovabbra is elvezi a wowot sztem ugyis visszamegy, mert akaratlanul is azt fogja keresni benne. Ezert mosolyogtat meg mindig nehany ongyozkodo hozzaszolas😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
valahogy nem az igazi nekem.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
természetesen a war-t én is meg fogom venni...pár héttel a kiadás után, ha beváltja a hozzáfûzött reményeket.
remélhetõleg igy lesz...
az meg különösebben már nem tud zavarni, hogy majd nem leszek benne az elsõ 40-es karik között. az úgyis az egyetemisták meg a munkanélküliek játéka...szóval ha pár hét késéssel szerzem be, asszem nem fogok lemaradni semmirõl 😊
Itt még ayt is követheted ki mikor lépett be illetve ki a klánból ki milyen lootot vitt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha elolvasod a sajat hozzaszolasod rajossz, hogy sikeresen ellentmondtal magadnak tobbszor is. Az mas kerdes, hogy olyan mintha nem is az en kommentemre reagaltal volna.
valamilyen dps petet használj, macska/bagoly/ravager/ami tetszik...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
re
๏̯͡๏﴿
még kezdö vagyok és érdekelne, h a hunter mennyire életképes arénában?
milyen talent elosztást ajánlotok(BM,MM,Surv)?
és milyen petet érdemes használni?
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
V9ykn8_TZL0
world pvp zóna szóval nincs megszabva hogy mennyien hentelhetnek ott összesen
gyõzelemért jár egy buff ami ha rajtad van az összes northrend bossból tudsz lootolni spirit shardot.
lesz winergasp mark of honor is amiért a pvp setbõl lehet majd venni valamit.
V9ykn8_TZL0
"- Players will be able to leave Wintergrasp at any time (via a "Leave Battle" UI option similar to leaving a battleground)"
ha meguntam, fogom magam, aztán kisétálok a területrõl, vagy nem? <#nemtudom>#nemtudom>
btw mint nagy who szakértõ, igaz, hogy a t4 szintû várostrom a king megöléséért vagy miért 48vs48-ra van limitálva, s tömény npc grindben merül ki? (ez ugyebár 8x6-os grp, mert ha jól emléxem who-ban nem 5-ös, hanem 6-os grp a default)
ha jól emléxem mintha ez lett volna linkelve a másik topix-ban egy linken, .meg is találtam
ಥ_ಥ
azt láttam, hogy lesz leave button, tehát valami instancolt bg lesz ez is, de mivel itt ugyebár serverszintû buffokért megy majd a hepaj (ala, terokkar forest vagy hellfire peninsula), igy elég gáz lenne, ha mondjuk 40vs40-be lenne limitálva a fight.
vagy itt nonstop pvp-re lesz lehetõség, s nem úgy fog mûködni, mint pl. av?
nincs sok infóm róla (délutánonként nem kinzom magam bétázással a jelen szituban), de érdekel a dolog.
mert 5. alkalommal megcsinálni ugyanazt a PQ-t, meg 6. alkalommal befoglalni majd pl. Praag-ot érdekesebb lesz, ugye?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0