World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ertem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az instak meg max 2-3 alkalommal erdekesek, utana mar unalmas mind... persze ha cuccert mesz oda akkor ez jobb esetben is 20-30 alkalom, igy engem abszolut hidegen hagynak az ilyesmik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
10 5 emberes meg 3 raid instance ráadásul a raid insták már mindenki elött nyitva állnak akinek van legalább 10 emberes guildje
"majd a játékidõ 5%-ban ugrándozás a bg battlemasterek/arenamaster elõtt és 95% honor/arenapoint grind jobb esetben 1-2 zárt instanceolt bg-n és 4 miniarénában."
új pvp zóna + 1 új BG 2 új arena. tudom szarok lesznek mert wow
V9ykn8_TZL0
"Fps-en nevelkedett kölyköknek" való a who? Miért kell olyasmirõl magyarázni amirõl nulla fogalmad van? Nem fogom elmagyarázni miért sokrétûbb, mert nyilván nem érdekel, de ilyen ostobaságokat épp ezért nem kell írogatni.
lesz még 1-2 beta build aztán fellövik naxxramast ami azt fogja jelenteni hogy hamarosan vége a bétának.
azon sem lepõdnék meg ha október végén kijönne
V9ykn8_TZL0
de vagy lassú a kommunikációjuk, vagy nagyon melóznak a srácok...
kijött a hír hogy átdolgozzák a buffokat meg a debuffokat, hogy ne legyen must-have class, hanem a haverokkal tudjál raidre járni... Kb négy öt napig hírezték hogy fogalmuk sincs hogy mi hogy lesz... na mondom, ha azt se tudják mit akarnak, akkor ez még sok idõ... aztán pár napja hirtelen leküldték a tételes listát a buffokról hogy ki mit, mikor, mivel stackel, mivel nem, stb...
ugyanez volt például a druidával is... magyaráztak hogy külön feral tank és feral dps talent, de még nem tudják hogy... aztán két nap múlva jött az új build az új talentekkel...
szerintem iszonyat tempóban fejlesztik, és azt nem értem, hogy ha ez így megy, akkor mi a fenét csináltak a bc és a mostani idõszak között... mert hogy csináltak valamit, az biztos... gondolom másik játékot fejlesztettek, és most áttolták ide az erõforrásokat
szerintem kirakják ptr-re az új talenteket, kint hagyják egy hónapig, addig összerakják a wotlk nem-raid részét, beteszik gyártásba a lemezt, és a köv egy hónapban belövik a raidcontentet és leküldik majd pecsben.
én aszondom simán kiadják idén. Az alapján amilyen tempóban most fejlesztenek.
V9ykn8_TZL0
karakteranimációk iszonyat primitívek, a tegnap who topixba linkelt world boss kill-ek (#4626) meg kb. a wow 3 évvel ezelötti szintjén vannak. mondjuk a megközelíthetõségük megoldása ötletes volt, az tetszett, bár én pl. nem ugribugri platformjátékokon nevelkedtem, igy eléggé izzasztó lenne eljutni 1-1 boss-ig.
s oké, tudom, who = pvp, de mondjon bárki bármit, azért abba is bele lehet ám unni. én is szeretek pvp-zni, de nem egyfolytában, meg nem biztos, hogy annyira fun, ha minden akörül forog...
mindettõl függetlenül vasárnap én is ránézek open beta-ra, ha már egyszer van/lesz OB accom, nehogy már ne használjam ki...
abban viszont sok igazság van, amit irtál.
ha nov-dec környékén jön ki a kieg az pont elég lesz arra, hogy akik iziben most áthúznak war-ba, azok addigra kitapasztalják majd, hogy bejön-e vagy sem a dolog, fejlõdni fog-e vagy sem, s eldönthetik majd addigra, hogy mibe ölik bele az idejüket.
én most kivárom az elsõ pár hét tapasztalatait, mielött megveszem a gammát. addigra úgyis kiderül a lényeg...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezzel kicsit vitatkoznek,kb egy hete talenteltem at holy/protrol shockadinra,eg es fold a kbseg.
Az elso talenteles(holy/prot)nagyszeru support lehetoseget nyujt,foleg mert ha valaki paladint lat azonnal a kings-ert kialt,a shockadin spec azonban nagyban javitja a szolozas lehetosegeit.
Healerkent a napi kuldetesek foleg a szigeten egyedul lement kb masfel ora alatt,most hogy kepes vagyok sebezni is,35percre redukalodott.Mint tudjuk a wow nem csak instazasbol all,es akinek pala a main karija az bizony kemenyen meg fog izzadni ha egyedul akar kuldizni,es holy talentes.
A gearem felig healer,felig spell up,tehat instakban ugyanugy en gyogyitok,viszont bgken sem vallok szegyent es nem mindig hatul kullogok osztogatva a gyogyszert.Ha minden trinket,skill egyszerre proccol,brutalisakat lehet vele loni.(Es ami eddig talan keveseknek tunt fel,megfelelo spellup-al a concecration igen nagyokat sebez ha valaki bent marad😛)
1vs1ben qrvajol helytall azt kell mondjam,bar vannak kasztok akiket egyszeruen nem lehet megolni,mint pl a healer saman vagy dru.Egyszerubb elfutni.
Szamomra maximalisan pozitiv lett hogy kiprobaltam,igaz egyelore lamellar cuccokban nyomom mert magasabb szintu raidekhez meg kicsi a guild.
Arenaban nincs tapasztalatom.
én olyan november eleje-végére saccolom.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Van egy kis problémám, még pedig az hogy amikor be szeretnék lépni a játékba, beírom az Accountot meg a Jelszót kiírja hogy Conncted, és nem csinál semmit aztán kijön az Unable to Connect ablak. :S próbáltam Repairt az nem segített.... segítsetek légyszi!
Elõre is köszi😊
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Trial verziot töltöttem le, az lenne a kérdésem ha megveszem neten az eredetit akkor megmarad e a trial accountban regelt karakterem, h tovább hátszhassak vele? Ja és még annyi h ha a 10 nap letelte után fogom megvenni akkor ugye szintén nem törlik le a karakteremet?
Kösz...!

ಥ_ಥ
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Nem tudjátok, hogy miért fagy be a kép? Megáll a game és úgy 2-3 perc elteltével elõjön vmi kék képernyõ és újraindul... Má Rohadt idegesítõ h nem tudok játszani fél óránál többet... Valaki tudja mi lehet a Problem?<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
most kéne vagy 50k honor,de 1 óra alatt jó ha szerzek 300-400-at:S
bár mondjuk ha te is inkább healeltél (tod' az az, amire alapjáraton kitalálták a class-od, s amiben a bestof) volna ott a hídnál, ahelyett, hogy kétkezes fegyverrel bohóckodsz, akkor a társaid pikk-pakk szét tudták volna csapkodni azt a kemény 4(?) klottgatyás lock-ot, akiknél nuku healer volt, s nyertetek volna...
jah 4 warlokk+ijjászok feltartott 20-25 hordást a hídon:S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
cement shaman 3v3ba jo egy warrior+healer melle.
szerintem 2v2 re jobb overall a retri pala, persze fugg attol mi a tars.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
esküszöm, jobb mint a lock, meg a mage.
igaz, percenként csak 1x 😄