World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gonosz fanboi! Szabad ilyet? Ezt teszi a fiatalokkal a sok szornyu mmo! 😞

s0n1c
buta vagy...
TVelvet
a CE dobozán a jégcsapok is rajta lesznek? <#idiota>
bs allis goldot cserelnek al'akir hordásra! privat!

PiszkosFred
Koszonjuk Emese

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zomgzerg
ennek aztan gecisok koze van ahhoz hogy nem tud 3000 ftot befizetni a kartyajarol
menj csak at kis random kelet-europai meg orosz tulajdonu bankokhoz azok tuti jobban kihuznak egy ekkora valsagot mint a legnagyobb zsidok (no offense) altal uzemeltetett otp :]

kabel15

Ez mindent elmond <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

az otp-vel általában van gond. nem olvasol tõzsdei híreket? pénzügyi válság, etc :-) bár szerintem ha az otp megy, minden megy...
TVelvet
pedig nem szokot gond lenni vele.
Davidus
pont hogy akkor lesz gáz ha elkezdik kivenni a pénzüket😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
nincs különbség hétvége és hétköznap közt. Visa electron nem nyerõ.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
sztem még most vedd ki a lóvéd az OTP-bõl míg nem késõ..:😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
OTP-s visa elektronnal vajon hétvégén lehet fizetni? csak mert nekem mindig elutasítja... 😞 (hétköznap érts. hétfõ-péntek reggel még nem probáltam)
[HUN]Crassus
jól van Géza fiam inkább nézd meg mi van a padtársad szoknyája alatt és meséld el mit láttál...

reported :] truestory

LaszloLedzenyi
vigyázzál mert ezek leszednek egy war alkalmával.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Davidus
<#lama>
<#kocsog>

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
Nem hiszem hogy ezt ide kéne írnod...

Fanboiz are cool! Not.

Narxis
<#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkHorSe
<#eljen>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lacee
bubihs ftw

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Lol pala se marad így sokáig full kék zöld gearbe kék fegyóval 2 ütés volt S2/guardian elem sámi:S

Hamed
Egy az egyben emiatt hagytam az egesz wowot a francba… Komoly pve-re nem volt mar idom, honapok kellettek volna behozni a lemaradast. Arena egy vicc a balance miatt, rendes bg premade-hez meg nem volt ismeretsegem.

Aztan elgondolkodtam hogy mi a herenek futom az ezredik AV-t olyan cuccokert amik ha fullosan meglesznek mar belogolni se lesz kedvem… na akkor volt cancel acc. (ok, pont jott a WAR is)
Wow-ban az egyetlen dolog ami kiraly (volt), az a high end pve. Azt sztem nem fogja tulszarnyalni masik mmo egy jodarabig.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

????

picket
need <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Davidus

V9ykn8_TZL0

zomgzerg
WAR is a terrible zerg assist train fest with overpowered AOE and bad healing.

t1ek azok emlékeim szerint mind a 3 ilyen Domination tipusuak, t2 t3ban mar masmilyen tipusu jatekok vannak, CTF és megahent pálya is van.

tetszeni nem tetszhet mindenkinek, en kimondottan Crassus mesternek irtam, mivel allandoan a wo bg pvp miatt sir, nos ebben a jatekban van hasonlo, csak jobb*. haverokkal osszejatszva tizcsillioszor jobb* : )

*-élvezetesebb**

**- aki az ilyet szereti

anti hero

ahogy Kryn mondana; koszonjuk Emese!

anti hero

picket
Pedig méltó emléket emelne Crassus nagyságának egy Darwin-díj <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Narxis
Én csak a saját példámból indultam ki, nekem arra kellett s2, hogy tudjak egy kicsit arénázni, halaazni, ha gankelték altom akkor is jól jött. Lehet, hogy a játékosok nagy részének tényleg csak arra kell, hogy üljenek benne a ZA-s macin valamelyik fõváros fõ terén. Nem tudom, én már belenyugodtam a saját battlegroupom viszonyaiba. 😊

Fehercsoki
Mûködik de most meg nemtok belépni egyik karimmal se:S

Fehercsoki
Keresgéltem és ezt találtam:
set realmlist 12.129.236.111
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal public-test
Ez az EU PTR realmlist tartalma?

Hát igen , Crassus az nagyon fontos hogy nem szabad idegeskedni . Ha nagyon felbosszant akkor log out. Kár volna agyvérzést kapni egy játék miatt 😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Fehercsoki
Ja megvan D:\Program Files\World of Warcraft Public Test\Data\enGB\realmlist.wtf valaki megmondaná h mit írjak bele h az európai PTRre csatlakozzon?Karikat már átmásoltam:S

Fehercsoki
PTR-nél holvan a realmlist?Enus wowom van=/

Mostani karakterem friss 70es javarészt kezdõ kék pvp gearben s soha nem azon bukott el a bg amin résztvettem mert gyenge a gear hanem mert a játékosok önzõmódon játszottak vagy nem játszottak csak ott voltak . Persze elõfordul hogy bekap az ember egy premade s3 as ellent de ez bentvan a pakliban 😊. Tehát nekem a kezdõ 70es felszerelés nem akadályozta azt hogy élvezetes csatákban vegyek részt csak a többi player hülyesége.

Forolto
Szuszi vaaaan.Nem kell pusztítanod az idegsejtjeidet egy xaros játék miatt!Gondolj a kieg 1 hónap ripsz-ropsz elmegy.

QuippeR
de azt gondolják, hogy majd használni fogják. pedig nem is, mert ha már nincs mit kifarmolni, akkor megunják majd az egészet.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

[HUN]Crassus
kurvara peches vagyok😊 az osszes gyokert megtalalom szinte mindig😊 na jo azert van eleg sok szep jatek is...,csak a hulyesegen felhuzom magam😛

[HUN]Crassus
BESTOFVAGY!Ugyanezt akartam leirni....token kell nekik ,mert kell cucc,de minek a cucc ha voltakepp nem hasznaljak??!!

capaszabi
az a baj, hogy nem vesztesz 5 perc alatt, mert azért a zászlóst leölik, stablest tartják a marhák :S

WAR scenariók valóban funabbak, és ott van a 15m limit, amit be kéne vezetni wowban is, sõõõõt! tegnapmár sikerült bejutni párszor, t3ban a temple of isha scenariora is, ugy tünik order megunta a folyamatos nyerést a "dobjunk be mindenkit lávába" scenarion.

Ez a premaid nem rossz, mert tényleg jobban halad az ember AB-n vagy WSG-n. Pár napja beugrottam én is egy AB premaid-be. Az elsõ 6 meccs-re azonnal behívott. Mondjuk nem egy összeszokott csapat voltunk, de még így is baszott izgalmas meccseket nyomtunk. Pug horda ellen volt, hogy csak hajszálnyival nyertünk.
Apropó, aztán volt egy 20 perces várakozásunk AB-re (annak ellenére, hogy instant hívott addig). Szóval a hat meccs után összerakott minket egy hordás premaid-del akitõl úgy kikaptunk, mint a szar. Egyikõnk azt mondta, hogy nemrég bejött az az újítás, hogy premaid-hez premaid-et keres...na most csak az a kérdés, hogy mi szerint szûri? Azt veszi figyelembe, hogy mennyi idõ alatt nyer a csapat, vagy azt nézi, hogy a következõ BG-re is ugyanazok a szermélyek jelentkeznek-e? (ez utóbbi tûnik ésszerûbbnek).
Amúgy Crassus, az Isten szerelmére kiket fogsz te ki, hogy folyton azon dühöngsz, hogy veszítetek? AB-n gyakorlatilag 10-bõl 9-szer az ally veszít baszki. WSG dettó. Akkor, hogy pinába van az, hogy amiben te vagy az veszít. Már a tököm kivan, hogy egy-egy AB-n van a 15-bõl 4-5 ember akik azt csinálják, amit kell a többi meg rohangál mint egér a sajt körül.
Az igazán nyerõ dolog az lenne, ha WoW-ban is bevezetnék, hogy BG-kért is kapna az ember XP-t. Szerintem baromi jó lenne.

Narxis
A játék "élvezéséhez" szükség van jó cuccokra, nem azért mert baromi jól néz ki(ami szerintem nem igaz mert már szinte mindenkinek s2-s3-at látni) hanem, hogy könnyebben csapd szét az ellentétes frakció játékosait. 😊 Hogy ez bg-n vagy outdoor történik-e az mindegy.

Ez a baj, nem játszani mennek be hanem tokenért. Csak ha minden pvp cucca meglessz ezzel a módszerrel akkor mi a hajtja majd hogy játszon is? Belép a WoW ba a karakter választásig és veri a répát hogy mennyi jó cucca van ? szánalom...
Szokott klántársam morogni mikor AB-re vagy Eots-ra megyünk hogy jó ez de mennyi HP jött volna már AV n ennyi idõ alatt. Jobban élvezi a fentemlített 2 BG-t de inkább megy AV-be mert ott több a honorpötty ugyanazon idõ alatt.
Nem kéne elfeledni hogy játék és a játékot azért játszák mert szórakoztató.

- én most a twinkekre rágtam be kissé. Kezdtem egy hordás karaktert (eddig csak allis volt), 19-es szinten többnyire kék cuccokban bementem WSG-re, mondom jó lenne onnan pár cucc (gyûrûk, nyaklánc, trinket, fegyver = 90 token). Ezen a szinten megy 10 WSG, mondom de jó. Eddig nem sikerült olyan BG-be jelentkeznem, ahol ne jött volna szembe 2-3 twink, néha 1-2 twink guild. Mivel nekik már nem kell a token így az a játékuk lényege, hogy hárman bejönnek a temetõhöz és ölik a népeket fél óráig... egy gyûrûre nehezen összeszedtem a tokeneket, de sok kedvem nincs a további BG-hez. Persze amig a másik 4 guild tagra várok addig lehet, hogy megyek még néhány WSG-t (elvileg együtt fejlõdünk instákban (hetente 1x), és WSG-n nem adnak +XP-t)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

s0n1c
so smart...
BEAST
Nincs tul sok kulonbseg a legtobb scenario es a wow bg-k kozott. Leginkabb annyi hogy tobb fele van, tenyleg rengeteg scenario van a jatekban... de sajnos az emberek nem igazan tudnak mit kezdeni ezzel a sok joval, ezert amint megtalaljak azt a scenariot amiben x helyett x+1 xpt kapnak rovidebb ido alatt, rogton csak abba a scenarioba hajlandoak bejelentkezni. Igaz meg igy is van annyira jo mint pl wow bgzes, tierenkent 1, esetleg 2 scenario ami masodpercek alatt behiv, de azert eleg szomoru hogy lenne masik 10 is, es pont azok lennenek a jobbak, otletesebbek :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
Open beta-ban kipróbáltam 3 scenario-t, és nem láttam sem az óriási ötletességet (voltak jó ötletek, mint a kempelhetetlen temetõ), sem az adrenalin szintem nem emelkedett meg egy ezrelékkel sem, és a hatalmas élménytõl sem pisiltem be. Tehát szerintem mégiscsak fanboikodsz. Lehet én nem tudok már semminek örülni. Javíts ki, ha csak a t1-ben lévõ scenario-k sikerültek gyengére (érdekes lenne oda rakni a kevésbé kidolgozottakat, ahol el lehet húzni a "mézesmadzagot"), és akkor megnézem a többit is, hogy úgy tudjak véleményt formálni, addig viszont /yawn

&#3237;_&#3237;