166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#137568 tehát akkor mindenféleképp meg kell vennem az egésszet... és tud mondani valaki hogy weboldalt ahol olcsóbban meg tudom rendelni a lich kinget?
cdgalaxison tudom hogy 8500 de attól olcsóbb nincs is ugye? -
#137567 Igen tudod telepíteni de meg kell venned az alap wowot és a BCt is. -
#137566 Hali srácok, lenne pár kérdésem, elhatároztam hogy megveszem a wowot eredetiben és eredetin játszok majd mivel eddig tört szervereken játszottam, a kérdésem a következő. Nekem megvan a tört alap wow és BC enGB-s verzióval és ha megveszem csak a Lich Kinget eredetiben akkor azt rátudom telepíteni a tört wowra és BC-re úgy hogy utánna tudok játszani eredetin? -
#137565 Következő megy majd az adminoknak, aztán pisloghat, hogy miért kapja a büntetőpontokat. -
#137564 menj már anyádba... -
Savmacska #137562 Melyik a legeredményesebb szerver horda oldalt nézve a 3om szerver közüül (pvp;pve)? Arathor-Bs-Ragnaros, és ezeken a szervereken milyen az alliance illetve horde arány, válaszotokat előre is köszönöm! -
Murderr #137560 Hát ez nem igaz, újraraktam harmadjára belogoltam, kiléptem, nincs mappa, aztán csináltam egyet magam, beleraktam próbaképp a cartographert, belépek és semmi, annyi volt, hogy mikor escape-t nyomtam kijött valalmi szöveg(nem olvastam el) , hogy Blizzard Time Addon, vagy mi, na mind1 teljesen kész vagyok. -
Savmacska #137559 30k -
Savmacska #137558 Sziasztok, Eladó egy World of Warcraft Account ragnaros alli oldalon, rajta 80as human pala full epix holy gearben, ezalatt értem pvp/pve full retri gear pvp/pve, epix fly 450skinning/mining 76ös dk-val meg egy 66os warlockal, az accounthoz megvan minden tartozék titkos kód cd-k kulcsok meg minden ami kell egy biztonságos account megvásárlásához, még 1hónap gc van rajta. MSN : [email protected] Ennyi pénzért nem találtok ilyen gearelt paladint :) -
bazsr #137557 nem szar az ne szóld le:D
tiszta poén csaták vannak bögrékkel meg mindennel:D -
#137556 a másik nagy faszság. -
#137555 ez ilyen verekedősszar :c -
#137554 nem nézem meg, gondolom valami szánalmas maffiozo.hu-s nyomorékság lehet -
Murderr #137552 Többször is belogoltam , nem csinált mappát, aztán csináltam raktam bele addonokat, azt belépésnél baloldalt néztem az addonokat , csak Blizzardosokat mutatott. -
Murderr #137551 Belogoltam pedig. -
ShaiHulud #137550 logolj be valami karival es akkor lekrealja. -
voloume #137549 elinditottad a jatekot? mert szentem csak akkor kreal a jatek addons mappat, ha be lepsz a jatekba.. ha beleptel akk nem tom :/ -
Murderr #137548 Hello, újratettem a wowot, és az Interface mappában csak Cinematcs mappa van, de Addons nincs, csináltam én egy Addons mappát és bele tettem addonokat ,d e nem működött, 2x újratettem a wowot és semmi változás, mit lehet a baj, mit csináljak? -
#137547 wildor légyszives ha megtudtad,hogy hohyan lehet nagyitani a minimapon az ikonokat pls ird ide.kösz -
SlaCker #137546 hehe én kapzsi vagyok és viszek mindent! :D
Én mondjuk nehezítem a dolgom mert nem használok semmi segítséget. (wowhead stb.. )így izgibb!! :D -
#137545 Én fishingelek. :D -
SlaCker #137544 Banyek ne ijesztegess már!! :D
Az a lényeg,hogy meg legyen az mindegy mikor! :)
Még más azért hajt,hogy ő legyen a legerősebb meg övé legyen a legjobb set vagy gear addig én arra hogy meglegyen minden apróság. :)Receptek,no combat petek,proffon belüli dolgok stb.. :) -
Betonfal83 #137543 Thx Lacee! -
Betonfal83 #137542 Meg valami most csinalnek accountot de allandoan a trialos resz jon be.
Muszaj trialkent regisztralnom es kesobb upgrade-elni az accountom vagy csak bena vagyok es nemtalalom a sima regisztraciot amikor beirom a cd-kulcsot azt jo van.( az angol oldalon igy van) -
#137541 a honlapon van egy account management rész, miután regisztráltál látni fogod. ott írja percre pontosan, meddig tart az időszakod, és bankkártyával is fizethetsz, nem kell sorbanállni a GC-ért. -
Betonfal83 #137540 1 kerdesem lenne?
Valahol latom a jattekban felhasznalhato napokat vagy 1szercsak nemtudok fellepni es vehetek feltoltokartyat? -
Betonfal83 #137539 Bocs mar olvasom a ( gyakran ismetlodo kerdesek) reszt. -
Betonfal83 #137538 Hali!
Uj vk!
Megvennem a wow battlechest...a Lich kinget kesobb tervezem.
A kerdesem az lenne hogy a 10 nap proba ido csak a wowra vonatkozik vagy ha feltelepitem a Burning crusadet akkor arra is.
A bank kartyaszamot megadom automatikusan veszi le a havidijat?
Ha feltoltokartyat veszek hogy aktivalom?
-
#137537 Nem az határozza meg az értékét, hogy másoknak mit ér hanem, hogy neked mennyit ér. :P
Én pölö marhára kurtára lexarom, hogy más mit gondol 1 adott dologról. Ha nekem kell, akkor kell. :D -
ShaiHulud #137536 najah, de jovore mar semmit se er :D kitudja mi lesz mar akkor:D -
#137535 Csak idén. :D -
Renátó1985 #137534 ez nem igaz én szoktam nézegetni meg berakni figyelőbe őket, hogy vajon elmennek e annyiért és sosem törlik szépen lejárnak mert senkinek nem kell 500 fontért három 80-as karakter -
ShaiHulud #137533 viszotn a violet proto drakerol lemaradsz:D -
SlaCker #137532 Most megnyugodtam! :DD
Köszi!! -
#137531 :D
6 év alatt biztos elfelejtette már. :o -
#137530 Nem maradsz le semmiről, jövőre ugyanezek lesznek. :) -
#137529 Jó, hát újreg, honnan tudná... -
ShaiHulud #137528 ajanlom figyelmedbe:
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
"Hozzászólások törlése:
...
Szándékos flood és reklám esetén." -
SlaCker #137527 Ezek a fesztiválok meg eventek évről évre ugyan azt adják?
Csak most épp kikampecolt a VGA és nem tok wowolni! :( :'(
Nem szeretnék lemaradni semmiről,ezért kérdem. :) -
#137526 ez a forum szabalyzat is csak a te fejedben letezik maximum