World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menj csak at kis random kelet-europai meg orosz tulajdonu bankokhoz azok tuti jobban kihuznak egy ekkora valsagot mint a legnagyobb zsidok (no offense) altal uzemeltetett otp :]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Aztan elgondolkodtam hogy mi a herenek futom az ezredik AV-t olyan cuccokert amik ha fullosan meglesznek mar belogolni se lesz kedvem… na akkor volt cancel acc. (ok, pont jott a WAR is)
Wow-ban az egyetlen dolog ami kiraly (volt), az a high end pve. Azt sztem nem fogja tulszarnyalni masik mmo egy jodarabig.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
tetszeni nem tetszhet mindenkinek, en kimondottan Crassus mesternek irtam, mivel allandoan a wo bg pvp miatt sir, nos ebben a jatekban van hasonlo, csak jobb*. haverokkal osszejatszva tizcsillioszor jobb* : )
*-élvezetesebb**
**- aki az ilyet szereti
anti hero
anti hero
ಥ_ಥ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
set realmlist 12.129.236.111
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal public-test
Ez az EU PTR realmlist tartalma?
"vessetek a mókusok közé" :)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
WAR scenariók valóban funabbak, és ott van a 15m limit, amit be kéne vezetni wowban is, sõõõõt! tegnapmár sikerült bejutni párszor, t3ban a temple of isha scenariora is, ugy tünik order megunta a folyamatos nyerést a "dobjunk be mindenkit lávába" scenarion.
Apropó, aztán volt egy 20 perces várakozásunk AB-re (annak ellenére, hogy instant hívott addig). Szóval a hat meccs után összerakott minket egy hordás premaid-del akitõl úgy kikaptunk, mint a szar. Egyikõnk azt mondta, hogy nemrég bejött az az újítás, hogy premaid-hez premaid-et keres...na most csak az a kérdés, hogy mi szerint szûri? Azt veszi figyelembe, hogy mennyi idõ alatt nyer a csapat, vagy azt nézi, hogy a következõ BG-re is ugyanazok a szermélyek jelentkeznek-e? (ez utóbbi tûnik ésszerûbbnek).
Amúgy Crassus, az Isten szerelmére kiket fogsz te ki, hogy folyton azon dühöngsz, hogy veszítetek? AB-n gyakorlatilag 10-bõl 9-szer az ally veszít baszki. WSG dettó. Akkor, hogy pinába van az, hogy amiben te vagy az veszít. Már a tököm kivan, hogy egy-egy AB-n van a 15-bõl 4-5 ember akik azt csinálják, amit kell a többi meg rohangál mint egér a sajt körül.
Az igazán nyerõ dolog az lenne, ha WoW-ban is bevezetnék, hogy BG-kért is kapna az ember XP-t. Szerintem baromi jó lenne.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szokott klántársam morogni mikor AB-re vagy Eots-ra megyünk hogy jó ez de mennyi HP jött volna már AV n ennyi idõ alatt. Jobban élvezi a fentemlített 2 BG-t de inkább megy AV-be mert ott több a honorpötty ugyanazon idõ alatt.
Nem kéne elfeledni hogy játék és a játékot azért játszák mert szórakoztató.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ