World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bloodscalp (über alles).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Outland (és egyebek:-))
csak én nem tudok belépni, vagy más szerver is off ?
Ghostlands...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Úszodába mész Crass, vagymi? 😊
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
- engem jobban aggasztanak az addonok kérdése, már egész kényelmes volt némelyik ami nem lesz használható 3.x-tõl
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
F6+enter azt csá 😄
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
lenne egy olyan gondom, hogy a 3.0.2-es patch már nem fér rá a gépemnek annak a partíciójára, amin fennt van a WoW. Tudja valaki esetleg, hogy rá lehet-e menteni a patcheket egy másik partícióra vagy itt már csak a wow reinstall segít és úgy átrakni az egészet?
Elõre is köszi!
fejlõdésre mennyire jó ez a talent?
mennyivel másabb volt akkor minden, pff...
még emlékszem rá, hogy az ud rugómmal hányszor, de hányszor lementem brd-be megölni a kocsmárost, hogy kidobja a barman shankert, mert a volt a legtutibb az ambush, backstabhez 😊
akkor még nem volt sehol sem a lobomotizer meg röfikalapács, akkor még az emberek leginkább csak ábrándoztak a lila cuccokról, nem is tudtuk, mi az, hogy "free epix" 😄
MadWolf#11626
Igen, autoreset van
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ehh, nekem van fent 3 vedelmem is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Csináltam palának talentet 70re szerintetek milyen?Mit kéne változtatni?
Több lehetõséged is van A variáció:
használj 09-es kasperskyt és úgy állitsd be hogy mindent ellenõriz letöltéskor tökmindegy hogy mi és hova tölt le(alapból is mindent megnéz lassú is ezért rendesen)
B variáció: használj pl nod-ot közel nem annyira megbízható mindt a kaspersky nem is tud annyit, és minden addon frissitésnél scaneld le a gépedet
C variáció: vegyél a blizzardtól tokent és azt tartsd hüvös, száraz napfénytõl védett helyen, de ettõl függetlenûl scaneld le a gépedet.
D variáció ne menj ki az utcára mert elüt az autó, anyoncoitál a villám,földrengés vagy árvíz áldozata leszel vagy csak simán rablótámadás ér és a tokened rejtekhelyét akarják tudni a támadóid.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ket oldalu a dolog tudom...