166745
  • [HUN]Crassus
    BG-n volt 18 allys között fene se látja....csak szíven ütött mikor visszanéztem a combat logot:P
    Amúgy félelmetes ,de hatalmas starfire és lava bürstöket is kapok...6-7ezresek röpködnek.
    Nemtudom mekkora krit esélye van ezeknek a spelleknek,de én marhára sokallom ezeket a számokat ilyen defbe....
  • Dr DeViLKiNG
    Amúgy meg nagyon szánalmas lett az arena már megint. A héten elkezdtünk 3v3-at játszani(pala warr dk, meg druid warr dk), úgy hogy én nem ismertem a többieket, sose játszottam velük. Pala warr dkval 2 nap alatt 40-14-et játszottunk, úgy hogy gyakorlatilag ilyen semmi taktikával bementünk, és vagy a clothot vagy rugot/retripalát hülyére focusolva nyertünk gameket 2.1-2.4k mmr között(megverve a bg #3 teamjét is). Gondoltam ennél rosszabb már nem is lehetne, hogy ilyen setupal, semmi taktikával így lehessen aratni...
    Aztán tegnap nem volt online pala, így mentünk druid warr dkt. Hát ez viszont már tiszta szánalmas volt. Ugyanúgy 2.1k-2.4k mmr(druid mmrje elég alacsony volt) között csináltunk egy 20-0-át.
    Komolyan vicc már ez a "balance".
  • Dr DeViLKiNG
    Aki beleáll a 4 seces castba, az ne várjon csodát
  • Dr DeViLKiNG
    Te nagyon el vagy tévedve.
  • Fehercsoki
    OMFG DKhoz skill kell teis kurvaokos vagy ám bazdmeg DK is csak annyi amihez van rúna nyomkodd és képzeld van 1 80as DKm de én még 2 napot sem bírtam annyira noskill szar az egész ja és l2p.
  • WiLDoR
    kitöltöttem, remélem segít majd :)
  • WiLDoR
    és még azt hittem, én vagyok pihentagyú :D
  • WiLDoR
    hiába háborogsz, akkor is ennyi a retricsicska.
    időben nyomd el a bubit, hogy ne dögölj meg, amúgy meg nyomkodd a hammerstunt és azt a kemény 3 vagy 4 skilledet, ami kell a dps-eléshez, s éppen nem szürke.

s nem kell elmagyarázni, hogy nem igy van, mert nekem is van 80-as retricsicskám, kb. 2 nap alatt untam bele, akkora noskill egy fostalicska class-spec.

ehhez képest ha a dk-mmal akarok dps-elni, kész művésznek kell lennem, pedig aztán az se egy nagy wasistdas...
  • Csirke4
    Én curse of doomot akarok mán a játékosokra dobálni. :C És hogy csak 5 secet kelljen rajta lenni és sebezzen még 2szer ekkorát.
  • dzsulihime
    Kedves trágár és agresszív nevű játékosok!

Kérlek benneteket, hogy szánjatok rám öt percet, álljatok ki magatokért, ne hagyjátok, hogy csak a sok negatív vélemény szerepeljen, válaszoljatok erre a pár kérdésre! Örök hála!

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=clhFSkZ1bW1MbXFOcWFMQlhPeE4yWFE6MA

ui: Kedves Mindenki, köszönöm a türelmet

• terribad
    1000 alatt ne is gyere ki a fővárosból
  • [HUN]Crassus
    7800!!! as soul fire 997-es resilience be!!! EZ normális?
  • Ragnar360
    "szasztok mukigecik" ? :DDDDDDD ezt nem a kreSSS mondta ? lol jol megmaradt egyesekben :DD mukigecik ehhh :D
  • Dr DeViLKiNG
    prot a legjobb
  • Fehercsoki
    Arms warrior Juggernautját eléggé nerfelik most és az érdekelne h megéri-e furyval pvpzni?Vagy az arms sokkal jobb?
  • Lacee
    lua az addonok programnyelve, ezzel nem megyünk sokra. lehet, hogy összeakadt valamilyen más addonnal, próbáld ki hogy leállítáasz minden mást és csak a questhelper fut. Esetleg töröld le - telepítsd újra.
  • pctroger
    xD bocs!Csak gyorsan irtam:D
  • [HUN]Crassus
    az lehet a baj,hogy játszol nyelvtan óra helyett:S
  • pctroger
    Üdv emgint lenne egy kérdésem a Ques Helepr sikerült emgcsinálni h kijeleztze hogy ben van meg minden de nem müködik semit nem jelez térképen se semmi Valamikor valami errort ir vmi lua val van valami baja?Mi lehet vle?
  • [HUN]Crassus
    azokat már buktad.....gyúrj a furious-ra:P
  • torrente111
    hali.valaki tud valami infót. a hateful fegyverekről,hogy mikor vagy egyáltalán beteszik e a honor pontért vásárolható cuccok közé? kösz
  • k O T T A
    blood/martyr mindenre
    command jelenleg semmire sem jó
  • pantenanti
    hali retri palának pvp re seal of martyr vagy commant??
  • k O T T A
    btw retriről annyit h most jelentkeztem a guildem migrálása miatt a horda 2nd guildhez, erre palaofficer csak annyit mond h bocs még egy meleenek nincsen már hely utána meg egy vigyori szmájlit benyom
    ennyit az űberbrutál ret dpsről amit még a palaofficer is értékel:D
  • k O T T A
    nefelejtsd már el h 15-16%os base futássebbességnövelő talentünk van pont amiatt h nincsen lassító képességünk
    már megint a pvp..
    a pve fan meg megint vagy röhög vagy szomorkodik
    én most szomorkodom
  • Lacee
  • picket
    Kémjeim segítségével sikerült a szigorúan őrzött Blizzard székház egyik tárgyalójába poloskát elhelyeznem. Szerencsémre épp a pvp balance-ért felelős architect tartott brainstorming meetinget a talentekért felelős designerrel, és a pvp részleg vezetőjével, és néhány pvp fejlesztővel. A lehallgatókészülék által készített felvétel fordítása a következő:

Architect: Azért hívtalak ide titeket, mert kaptam egy kivonatot egy fórumról, ahol folyton a pvp kiegyensúlyozatlansága miatt zúgolódnak.
    Designer: Lehetetlen, minden ki van egyensúlyozva amennyire lehet! Csak kő-papír-olló van.
    Részlegvezető: Mármint kő-papír-olló-gyík-Spock. Egyébként arénával, vagy bg-vel van gondjuk?
    A: Igazából nem tudni, valószínűleg mindkettővel. Ja, és még mindig nem érti a bg-k lényegét a játékosok 80%-a.
    R: Pedig meg voltam győződve róla, hogy ha az óvódás gyerekek dzsíájdzsós játékát vesszük a specifikációk alapjául, akkor még 60-as IQ alatt is felfogható az egész koncepció. Mindegy, a bg-ket nerfeljük: bemegy a játékos, választ egy színt, és amelyik csapatban többen választották a pirosat, az nyert.
    D: Mégis mi az, ami a zúgolódó fórumozók szerint nincs kiegyensúlyozva?
    A: Most napok óta vitáznak azon, hogy a retri pala erős...
    D: Rendben, nerfelem!
    A: Várj! Szerintük a nerf kihatással van pve-re!
    D: Lehetetlen, a retri nem pve-re való, aki pve-zni megy a paladinjával, az áttalentol.
    *R vadul lapozgatja a specifikációt
    A: Nem mind, valaki vadul hasonlítgatja a raiddps-ét a többi kaszthoz.
    D: Kéne még egy kis propaganda ebben a témában, megkeresem google-en újra azt a banános képet, tudjátok, amelyik tele van firkálva "alma" feliratokkal.
    *R, A kuncognak, R közben keresgélnek a specifikációkban
    R: Feladom, nem találom. Mi az a retri?
    A,D: ???
    D: A paladinok egyik talent ága.
    R: Még az is van nekik?
    *D, A pislognak
    R: Mármint talent ág.
    D: Minden kasztnak van.
    R: Te jó ég! És mennyi.
    D: Három.
    R: %+!Ð[ #&²°^!% */%@ hogyan lehetne ennyi balanszolni, mikor még az alap kasztoknál is csak azt tudjuk benyögni, hogy kő-papír-olló van, nem pedig tudás alapú harc? Ráadásul az egész kimaradt a pvp specifikációkból!
    *R teátrálisan földhöz vágja a többszáz oldalas paksamétát
    A, D: ???
    * fél perc néma csönd...
    A: Valami ötlet?
    R: A lányom elkezdett én kicsi pónimmal játszani. Videóra veszem, és kielemezzük egy következő meetingen, hogy fel lehetne-e használni az egyensúly kialakításánál ahogyan bünteti és jutalmazza a babáit.
    D: Addig is küldd át annak a fórumnak a címét, hátha találunk valami érdekeset.
    A: Höhö, ja, nem is kéne semmit dolgoznod, csak meetingen felolvasod a hozzászólásokat...
  • Csirke4
    "Amennyiben valaki dps slotban indul és nem hozza az adott szituáció jelen esetben az achivementekhez szűkséges dpst healt tankolósdit behoznak helyette mást vagy más classt ami oda jobban kell."

Igen, és ha DPS kell akkor nehogymár a pure DPS classt kelljen lecserélni hybridre mert az jobb DPSt tol... (Kb azonos gearen persze.)
  • Gumbo
    touché
  • [HUN]Crassus
    furyn-15 secente interceptelsz és 45 secente reseteled az intercept cd-jét vagyis 45 alatt 4x!!! tudsz interceptelni....mondom no comment vagy:S
  • Warden
    Hmm.áttalentelhet de ha nincs geare akkor hiába.Ez egy pve játék még mindíg a pvp része az csak van és qrvára nem tud mit kezdeni vele a blizzard.(ugyhallom a warhammer sem a class balanceről lesz híres.)

Mivel ez egy pve játék amiben a raid instancekben csúcsosodna ki a játék legjava ott viszont nincs puredépéesonly ott van tank healer dps.Amennyiben valaki dps slotban indul és nem hozza az adott szituáció jelen esetben az achivementekhez szűkséges dpst healt tankolósdit behoznak helyette mást vagy más classt ami oda jobban kell.

Per pillanat raid szünetven mert akkora lag van a kiba.. wintergrasp miatt újfent az arathoron hogy egyzserűen nem lehet haladni.

• Warden
    Keversz valamit.A meta gemet egy retri sem rakja be a sityakjába mert használhatatlan ugyis tallentelt a prusuit az meg nem enged stackelni semmit.
  • Gumbo
    fury-n hogyan chargeolok combatban angyalom?
  • [HUN]Crassus
    amúgy qrva érdekes,hogy zsigerből mindenki a palákra fúj az meg sem fordul a fejekben,hogy mihez kezd egy DPS egy druiddal:P,hogyan fogja meg:P azt a menekülést amit az produkál senki nem űbereli!
  • [HUN]Crassus
    jah és tanuld meg a stanceváltást:P
  • [HUN]Crassus
    Igazad van a kiteolás tényleg nagy hátrány mivel talán egyetlen klasszként nekünk nincs lassítás! /jadesory a tank paláknak ott a dazedelő shield:P/
    Tetszett is egy ideig a retri dolog anno,DE amióta healelek a DD karik játék teljesítménye nüansznyira ment össze a szememben:P
    Mondom igazán nem is nektek lesz a HoF nerf,mert te ugyis talenteled és 10 seccel már ellehet lenni/persze ha nem mage van ellened és insant nem lopja ugye,de ezt most hagyjuk/ viszont a healereknek a 6-sec az annyi mint halottnak a csók:S ez fáj nagyon......
  • [HUN]Crassus
    aki speed encsant nélkül PVP-ni kezd az NoComment!

charge 13.9 secente 1.5 sec stunnal
    intercept 25 secente 3 sec stunnal

20:00:00 charge a palára aki stunolódik 20:00:2-ig közben ütöd-ütöd
    20:00:03-kor ijedtében rádver egy hammert majd freedom és iszkol el
    20:00:03:99-kor kitrinketezel a stunból a pala kb 10 yardra jutott
    20:00:04-kor te ráinterceptelsz stunolódik ütöd-ütöd
    20:00:07-ig elkezd elsomfordálni,de te csak ütöd-ütöd
    20:00:10-12 körülre elmegy melee rangből/de azért 3-4 secig te konstans bírod ütni/,mert piros justice pecsét van rajtad.de eddigre már megint tudsz chargeolni
    20:00:13 kor rachargeolsz stunolódik 1.5secre te ütöd-ütöd egészen így megy ez 12 secig konstans ütöd-ütöd míg visszajön az intercept CD
    20:00:25 kor mikor visszajön a HoF CD-neked már van chargeod és intercepted is.....megkérdezhetem,hogy mi nem világos még ezek után??

No skill antiPVP talentumok kíméljenek meg a pvp-s eszmefuttatásaiktól:S
  • Gumbo
    nyenyenye és ha intercetpel megyek oda? akkor fél percig nem tudok mit csinálni. ja bocs, 1x tudom resetelni a CD-jét.
    ha már flamelsz legalább a nevemet írd le jól.
    Okostojás, tudom hogy nem ad speedet. De ha a movement speedes meta-t rakja a pala a sapkába, akkor gyorsabb mint én, ergo le tud futni, nem érem utol.
  • Fehercsoki
    Akkor kurvára tudod h most mi van 80on mert a mostani retri palának nem sok köze van a BCshez.Csirke te meg ne 7 lvlel nagyobbakat akarj már leverni.
  • Csirke4
    /serious mod ON.

A rugó dps azért van rentben, mert szvsz egy pure DPS kaszt igenis toljön több DPS-t mint 1 olyan amelyik ha úgytartja kedve lehet tank vagy híler is csak más gear kell hozzá. Mert az aztán tökjó lenne, ha a rugóval egyenértékű DPS-t tolnak a hybrid klasszok, akkor semmi értelme nem lenne a pure DPS klasszoknak hiszen ha hirtelen kell 1 offtank és esetleg van gearje akkor kilép a bácsi áttalentol és visszamegy a raidbe míg a rguó ilyenkor kezd egy warriort és gyorsan fölhúzza meg fölgeareli ami valljuk be: hosszabb idő mint a retalent.