World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
DFTBA ಠ_ಠ
Bt az nagyon mókás lett a patch óta én nem voltam 2 óra volt az egész.Illidan nem váltott p4 démon formába az elsõ p3 ban megjelent maev, utána meg még élt vagy 20 másodpercet.
Jó most a retri pala nagyon kellemes support az irtózat manna és heal visszatöltés ez melett hoztam 1585 ös átlag dps-t a bossokon megvolt az 1900 átlag akamán ill teronon pedig 2600.öszessitésben egy enc sámán meg egy mm hunter elõzött csak be igaz nekik nem iylen offspecre vitt gearjük van.
omg az az aggro amit legyártok vele nem semmi
számomra ugyanúgy az aggrocapped fightokról fog szólni minden mint ahogy eddig is😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Igen ez a gáz ezzel, hogy rublikákban vitázunk, hogy nagyon sok dolog nem jön át egyeseknek, akiknek címezve van.
Egyetlen ember volt célkeresztben, pusztán érzékeltetés képpen, hogy a nekem nem tetszõ dolgok, legalább annyira nem érdekesek számára, mint az õ megnyilvánulása, az én szemeben.
Erre te jössz magyarítással, mikor láthatod, hogy én sem kevés idegen szót használtam az irományomban. Ergo nem érted, mirõl is van szó. Bár ha ennyire félreérthetõ, akkor talán az sem értené, akinek szólt. Magh-nak.
És a Hárdver, meg a Szoftver szavak hogy jön ide? Én sem Evokésönre, meg Misszájl Berrédzsre gondoltam.
Botond:
Priviben az összes szabályszegést légyszíves, köszi. Az összeset!
That\'s All Folk\'s
"The trees move. Do you not see it?"
V9ykn8_TZL0
- jól néz ki epix göncökben
- extra repu passziv racial, ami jól jön archivementekhez, outlandhez, és northrendhez is majd.
- extra weapon expertise pontok.
- passziv stealth detection
- ingyen pvp trinket racial, 2 perces cd-vel (warriként resi úgyse olyan fontos, mint spellcasterként, mert a plate gyakorlatilag ad elég védelmet melee ellen, pajzs+spellreflect meg casterek ellen). szal ezzel a raciallal warriként nyertél +1 extra trinket slot-ot, ami imba.
s mivel nem csak pve-zni fogsz, hanem pvp-zni, igy ismét csak a human a bestof...
- ja és az új mohikán frizurával geccjól néz ki.
kell ennél még több?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
és csak az alap wow-hoz jár, a kiegészítõkhöz már nincs bonusz free hónap.
kb. ennyi kell a hunter lvlup-hoz.
peted leöl majd mindent, te meg közben nézheted a mónikasót' 😊
elõbb megkell venned a cd kulcsot (=a játékot) hogy upgradeld. utána lesz teljesértékû az account, és tudod feltölteni.
DFTBA ಠ_ಠ
Természetesen megkell vegyed neked is a JÁTÉKOT, nem elég, hogy fent van a gépeden.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
DFTBA ಠ_ಠ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Enlightening Judgments now increases range by 15/30 (was 10/20).
Infusion of Light (Holy) now affects Flash of Light too, reducing its cast time down to zero and can be used while moving.
Judgements of the Pure: Haste increased to 3/6/9/12/15%.
Repentance PvP duration reduced to 6 sec.
Righteous Defense cooldown has been lowered to 8 sec (was 15 sec).
Shield of the Templar now also reduces all damage taken by 1/2/3%.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"