World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod ez az érdekes, hogy van aki nerfnek írja le a retri pala dpsét van aki balancenak mondja. pld ahogy írtad 1900 körüli dpst nerfnek írod a spapok meg az 1900 körüli dpsüket buffnak érzik. Miután sp supportját teljesen kiherélték és másik 2 classal versenyeztetik spket már csak hunter lóg ki a dps-bõl. Remélem huntert is "balance-olják" és akkor tényleg a jobb/megbízhatobb játékos szerint megy a beválogatás a raidekre, és nem a szerint, hogy a huntert tvzik,chatel,zenét hallgat raid közben de így is +1000 dpst tól miközben a másik 2 vért izzadva se tud jobb dpst csinálni.
Másik meg, hogy a következó pár hónapban lesznek még itt nerfek,buffok ami miatt lehet majd sírni vagy a másikat köpködni... csak 1 valami van amit mindig elfelejt az ember, hogy a te karaktered a blizzard tulajdona és õ azt csinál vele amit akar. Mind1, hogy ez neked tetszik vagy nem.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

én még sose találkoztam vele.

While random is indeed random, the chance of Deathchanger's Reins dropping was increased with 3.0.2. This is the second time the drop rate has been increased, from the rather crazy 1 in 5000 WAY back in the day to the 1 in 100 it is now.

Tatyla
tegnap:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Stormwind

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Unknow
Erre tényleg csak azt tudom mondani get a life 😛
[HUN]Crassus
mondjuk a nagy talalkozas utan ne nagyon maszkaljatok el a kezdo map-ekrol,mert lezuznak a szornyek.... SW kozeleben kezdjetek el Questeket felvenni a "!" jeles emberkektol es fejlodjetek....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
marmint ma😛 4-5pm😊

[HUN]Crassus
jaj sry kollega is ott irja.....

bar nem erdemled meg,de ha rairsz holnap Crasus-ra vagy Kasadya-ra akkor attolom..../4-5 korul leszek kb./

[HUN]Crassus
nah igy lehet egyszerubb...akkor haverod menjen el Auberdinebe/ide megy hajo a kezdo maprol....innen menjen SW-be ami Stormwind az emberek fovarosa...te meg metrozz at Iron Forgebol SW-be😛.... ha nem talalod a metrot kerdezz meg valakit Ironforge-ban....

Narxis
Meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

átrakták? az szivacs
SW az minek a rövidítése?
nekem nm tûnik nagy sétának.. Ironforgeban vok már am... onnan már meglesz nem?
Megváltozott egy kicsit a hajó közlekedés.SW-bõl megy hakó darkshore-be és nem menethilbõl.Valamelyik nap álldogáltam vagy 10 percet én is menethilbe majd felvilágosítottak a hogy ajáratot átteték sw be az úk kikötõbe.

Egyszerûbb lett igy a közlekedés.A haverod szépen besétál darnassusba majd áthajózik srkshore-be onnan sw-be te meg besétálsz if be átmetrózol sw be ott örültök egymásnak és mehettek hoggert ölni.

Crassus te meg ne téveszd meg a kezdõ játékosokat jó hogy nem küldöd be dustallow marshra õket 38-40 es mobok közé<#vigyor2> Inkább vidd le a hordás karakterem abba az orgrimari kisinstába, az az egy intsa van még mindig a játékban ahol nem voltam.
[HUN]Crassus
nah ugytunik van hajo Menethilbe...Darkshore-bol....szoval tudnak talalkozni a sracok....csak a torpenek lesz egy nagy setaja Menethil kikotojeig😊 Amugy emlekszem mi is mekkorat szoptunk anno mig talaltunk egy terkepet a haverokkal😊 azt se tudtuk mi merre van...igaz a felfedezes izgalma nagyon jo volt! Bar egy hetbe is beletellt volna mig rajovunk,hogyan talaljuk meg egymast ha nem lett volna terkep😛

[HUN]Crassus
nah sasold meg /ha tudod nyomtasd ki ezt a terkepet/

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
huhh ezzel most megfogtal...2 eve nem jartam ally-s karival arrafele..szal passz...,de ha nincs mar oda hajo akkor kurvanagy seta lesz....

[HUN]Crassus
Theramore isle-rol/Dustwallow marsh map/ megy hajo Menethil Harborba/ez van neked kozel/ elobbi meg haverodnak...,de jo nagy seta lesz es veszelyes😛....

edios
Auberdine - Menethil még van amúgy? Csakmert pár órája megálltam szokásos helyen Menethilben, vártam a hajóra 10 percet és nem jött. Szal vagy akkor merültem el msnben épp, amikor jött, vagy Wotlk-nak köszönhetõen új útvonalak vannak..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Nagyon gáz amúgy, én is tegnap tapasztaltam elõször. Valamint tenniük kéne Blizzardéknak, mert így nem leszünk jóban<#gonosz3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus

Tatyla
ne akarjatok egybõl találkozni,szintezgessetek kicsit külön ismerkedjetek a játékkal,az intrface-el,stb...

lenne egy fontos kérdésem:
MA kezdtem el a játékot, és sokmindent nemtok még de ami nagyon fontos: Lehet Kalimdor és eastern Kingdoms között utazni, és ha igen hol?? mer a haverom csinált egy night elfet, én egy dwarfot és õ kai-n van én emg a kingdomnál... pls segítsetek
PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Sziasztok

Kérlek segítsetek! Tud valaki külföldi, WOW !!!FAN!!! szervereket? Tudom hogy bunkóság, de én már unok kisgyerekekkel játszani. Mert sajna velük vannak tele a magyar szerverek, és egy raidet nem lehet normálisan megcsinálni. Mert vagy ninjázik, vagy valamit elront, vagy arcoskodik, mert õ az egyetlen healer a csapatban, stb... Nem tudom külföldön mi a helyzet ilyen téren, még nincs tapasztalatom, de már MARHÁRA KÍVÁNCSI VAGYOK!!! :o)

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!

Elõre is köszönöm!
itt: internetharc. go.
:C

PSAV
1-2. szerintem akkor mi hasonlítunk egymásra, mert ha tükörbe nézek és baromarcút vagy gyökeret kell látnom az pont olyan mintha téged látnálak
3. szóval neked nem sikerült kulcsot szerezned és most rajtam töltöd ki a mérged 😞 szomorú, de nyugtasson meg a tudat, hogy holnap reggel már a bétával fogom tolni. finom DK kezdõ zóna, premade karival northrend juj de jó lesz.

Unknow
Elõször is, ha kettõnk közül valamelyikünk a baromarcú címet viselheti tükörbe nézés után az valszeg Te vagy. Másodszor pedig, látszik rajtad,hogy valami gyökér vagy 😛 Utolsó sorban pedig szerinted valaki elhiszi,hogy a downloader miatt akarsz itt WoTLK bétát szerezni? Hagyjad már magad. Amúgy meg ha így is van...annyi eszed nincs,hogy 10perc alatt megkeresd valamelyik nagyobb torrentes oldalon, hanem jössz ide verni a nyáladat mert egy retardált vagy, és képtelen vagy beírni a keresõbe,hogy : "vreth áf dö lícs king" , hiszen akkor leesik a gyûrû az ujjadról. Szóval most ,hogy tudjuk,hogy egy életképtelen arc vagy igazán foghatnád és elhúzhatnál máshova ^^Thx
van turelmed majd ha masok is megerositik itt , hogy mukodik megprobalom 😊 mert mar elvileg Wotlk-t is lehet szerezni + 30 nappal ami kicsit kamunak tunik . meg amugysem hiszek az ilyesmikben

Kicsikiraly
Der Mithrilordenen sincs 😄DD(nem tudok németül, csak haver miatt játszom ott 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shortstop
oda nem megyek mert így is gyengék az idegeim 😊

Köszi a gyors választ, picit megint okosabb lettem 😊 Amúgy lvl 14, csak elõbb lemaradt az egyes 😛 Azóta találtam talentelosztást egyik külföldi oldalon, egész jónak tûnik. Spellekbõl mit ajánlasz? Amit tudok tanuljam meg vagy nem kell minden?

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Narxis
Bloodscalpon nincs ilyen.

Shortstop
Arathor is full :S

Ragnaros-on is szokott ilyen lenni? Ha Arathorról szeretnék átmenni az mennyi pézbe kerül?

Narxis
juhiiii aztán téli szünet, tavaszi és a bónusz, nyári!

Fehercsoki
Pedig akkoris azajó=)

TVelvet
fejlõdés low lvl-en 2 db egykezessel 0 hit ratingel?😊 háát én nem éppen ezt ajánlanám.
TVelvet
Bazee, most jut eszembe õszi szünet van! omfg..
1. a két fõ magyar szerver a bloodscalp és a ragnaros. elöbbin mehetsz hordába és alliance-be is, utóbbin alliance a javasolt oldal (bár ott is játszik sok magyar hordában is)
2. ha warriort szeretnél, akkor alliance és human a nyerõ választás, racial-ok szempontjából és kinézet szempontjából is. paladinból nagyon jó a human és horda oldalon a bloodelf is. mindkettõ jól néz ki, mindkettõnek megvannak elõnyei és hátrányai is.
3. tippek:
- warriorként fury ággal érdemes fejlõdni, paladinként retri ágon szerintem (bár itt sokan mondják, hogy kb. lvl 40-tõl a prot jobb fejlõdésre).
- talent pontokat lvl10-tõl tudsz elosztani, ezeket érdemes pakolni a fenti talent ágakra. warriorként nyomd lvl20-tól furysként két darab 1 kezes fegyverrel, paladinként meg retriként egy jó lassú 2kezes fegyver kell.
- két szakmának vedd fel a bányászatot és a nyúzást (skinning, mining), ezzel a kettõvel, amit begyûjtesz, ah-ban add el, jó pénzt kereshetsz vele gyorsan.
- használd az aukciós házakat a fõvárosokban (õrõk megmutatják a térképen, hol vannak), s mindig keress rá az aukciós ház keresõjével, hogy a bepakolni vágyott cuccod milyen áron adják a többiek. kicsit olcsóbban rakd be és tiéd viszik el majd igy elsõként.

kb. ennyi igy elsõre.

"Eddig a 4 nap alatt lvl4-ig toltam" Hagyd abba 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bocs az elírásokért
Sziasztok.
Lehet szerezni ingyenes wow hozzáférést 1 hónapra.Semmi elküldögetõs köremailes cucc nincs benne.
Csak az alábbi 10 pontot kell megcsinálni.
Hozzá teszem ez teljesen legális.

1. katt ide: http://gifts.beepremium4free.com/?f=2236

2. Katt a Featured Gifts felirat(oldal közepe) alatti reklám csikra

3. Válasszuk ki a nekünk szimpatikus ajándékot és rögtön jobb oldalt kezdhetjük a regelést a Signup Here felirat alatt

4. Töltsünk ki minden kockát (nem kellenek valodi adatok csak az email cim legyen érvényes)

5. Küldenek emailt amivel meg kell erõsitenünk a regelést

6. Jelentkezzünk be és ezután az oldal közepe felé megjelenik egy Offers gomb, kattoljunk rá majd ezen belül lesz a "Full Credit" gomb, katt rá és válasszuk az "Spreadshirt" reklámtáblát és rögtön utánna kattoljunk a "Click to Signup Spreadshirt Designer US"-ra (ha lehet uj ablakban mert ide még vissza kell jönni)

7. Regeljünk az uj oldalra (itt csak email cimet kérdeznek)

8. Vissza az elözö oldalra és a "Click to Signup Spreadshirt Designer US" felirat alatt ott az a gomb hogy "I completed this offer" kattoljunk rá és készen is vagyunk

9. Eme nehéz regelés után már csak kényelmesen kell várnunk max 2 napot hogy megérkezzen email-ben az ingyen kulcs, de elötte még van 1 kellemetlen lépés!

10. a My Status menüpontban van egy un. "Your referral link" amit annyi embernek el kell küldened ahány referal kell az ajándékodhoz és megkérned h ezen a linken keresztül csinálja meg azt a 10 pontot (én saját magamnak csináltam)

Most most ingyen játszok már jó néhány napja a wowal ennek a segitségével.
DE, ha ezek után még mindig van olyan aki kétellkedik olvassa el ezeket a kommenteket amik a video alatt vannak (amugy a video ugyan ezt a trükköt irja le csak én leforditottam)
http://www.youtube.com/watch?v=PAPeSB0HH2s
PSAV
a "magas" színvonalat unknown és te képviseled azzal, hogy belém kötöttetek. a baromarc meg ott van a kedves barítunk avatarjában, tehát nem hiszem hogy zokon veszi, ha így nevezem. ugye unknown?

Üdv emberek!

Segítségért fordulok hozzátok. 2 évnyi ingyenes koreai MMORPG-zés után megelégeltem a folytonos szívást és céltalan játékot. Valami minõségit, újat szeretnék 😛 Így döntöttem a WoW mellett.
Hamarjában regiztem is egy 10 napos próba-accountot, és láma lévén elindítottam az elsõ utamba kerülõ szerveren egy humán warriort. Eddig a 4 nap alatt lvl4-ig toltam fel, de nem igazán érzem úgy hogy jó irányban haladok a fejlõdést illetõen. Magamtól pakolgattam 1-2 talentre meg spellre de hát... Pár fórum és leírás elolvasása után sem lettem okosabb, csak nagyon alap dolgokat találtam. Angol nyelvtudásom sem éppen kielégítõ 😛 Mint utólag kiderült Blade's Edge szerveren vagyok. Hamarosan normál accountot is szeretnék, tanácsoktól függõen fogok fajt és kasztot választani. De ha lehet akkor pala vagy warrior érdekelne, mert eddig ezt a fajta karaktertípust toltam RPG-ben és MMORPG-ben is. (sok def, sok hp, jó sebzés, közelharc)
Szóval a kérdéseim a következõk lennének:
1. Milyen szerveren induljak majd el, ahol jó a magyar közösség, illetve találhatók olyan guildek ahol felvesznek kezdõ játékosokat és készségesen segítenek is?
2. Faj/kaszt, ezek fejlõdési iránya, talentek, spellek stb.
3. Alapvetõ tanácsok, tippek és trükkök a játékhoz, illetve a játékban használatos kifejezések.

Na elsõre ennyi lenne, bocsánat a kisregényért 😊

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Ezt a magas szinvonalat lehet visszavinni a warhammer topicba.

PSAV
hát ezt honnan szülted meg te baromarcú?

Unknow
Más szóval tört szerveren már a WoTLK béta van és szeretnéd feltenni 😛
PSAV
szereztem egy béta kulcsot és ki szeretném próbálni 😛