166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Zwiebel #138260 Szaisztok! :)
Az lenne a kérdésem, hogy DK-t ha csinálok, akkor az 55-s karim törlődik? vagy hogyan van ez? Ja és szerintetek milyen talentot érdemes neki használni?
Előre is köszi a válaszokat! -
[SiX] Boci #138259 És ezt hogy hozzák elő? Azért vicces hogy az ilyet nem hotfixelik egyből. -
#138258 piros felirat, aztán google, de elsősorban nézz utána a fórumozás alapjainak (gyk ez nem chat) -
#138255 wtb edit, amugy ingyen lesz a scourge strike-od is csak runic powert nem termel -
#138254 Ez egy tök beteg exploit, régóta vágom, 1x használtam csak ,írtam, AJ fórumra, csak gecikomás vagyok, inkább töröltem mert baszottul nem lehetett megérteni amit írtam :D
[IMG] http://img199.imageshack.us/img199/5121/afroststrikes.jpg [/IMG]
szegény druid : / -
ShaiHulud #138253 10 rp wtf? -
Dr DeViLKiNG #138252 Keresd a hibát a képen
-
#138251 arathor -
#138250 most nézem ezek pvp szerverek :(
normált tudsz mondani? -
#138249 Milyen gépet vegyek most topic, azon belül keresd Soltent :) -
Cowboy03 #138248 sziasztok!
véleményetekre lennék kíváncsi
plantrading.hu/index.php?id=termekek&art_id=39655&nyelv=hun&erkezett=www.depo.hu
acer aspire one laptop szteteek ezen pörögne rendesen a wow és egyéb hasonlo igényű game?
-
#138247 csak azt sajnálom hogy újra kell kezdenem:( -
#138246 lett nyári munkám:D -
WiLDoR #138245 na erre kiváncsi lennék hogy hoztad össze :)
amúgy bloodscalp és ragnaros -
#138244 Na vhogy megoldottam hogy át tudjak menni eredeti szervere SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye pénz hiány miatt törtön játszottam psszt)
Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar alis oldalon? -
#138242 Kell hozzá a BC és a WotLK is na meg egy lvl 55ös karakter. -
gabeone #138241 A játékban új account esetében lehet egyből death knightot indítani? -
Dr DeViLKiNG #138238 Pedig ez baromira úgy van, ahogy mondja. -
Warden #138237 Nagy valószínűséggel most majd a prot ágat változtatják.Úgy 2 patchel ezelött a retri ág is többek közt azért kapott nerfet ill a replenishment is azért változott arénában mert a zöm healer pala letallentelt teljesen 34 pontra a wiseig.Plusz kapott még egy instant healt az art of wartól no meg manából kifogyhatatlanná vált.A spiritual attunement el lett véve ill a prot tallent t7 jébe került, mondván hogy így biztosítják a prot pala manaregenjét.A gond csak annyi hogy a prot pala nem rakja ki mert kb felesleges neki mivel glyphelve a plea folyamatosan up és még ugye 3% damage csökkentés is.Viszont arénába egy 36-35-0 tallentel simán kirakható ami nem kis védelmet ad a healer palának.
Valamikor írtad hogy a retri miatt nerfelik a palákat hát nemegészen.A zöm nerf annak köszönhető hogy már mindhárom ágon van bőven hasznos tallent ami aktuálisan jól kirakva egy érdekes hibridet eredményez.Szó nincs már a 61 pontos egy ágra rakunk mindentről.A játékosok zöme viszont ragaszkodik hozzá hogy nehogymáááhílejjenmegmég... A plebs úgy szereti ha a retri használhatatlan raidre és freekill bg n.A prot csak offtanknak legyen jó és a holy is csak egytargetes flashspammes healer maradjon aki buffol.
Raidre az 51-5-15 még mindíg a legjobb tallent egy healer palának valóban de csak akkor ha van retri a raidben, ha nincs akkor hasznosabb az 51-20-0 a guardian miatt.Viszont ezek a tallentek raiden kivül semmire sem jók.
-
WiLDoR #138236 alább látható az improved army of the dead, következő patch-ben érkezik, army of the penguins néven
-
#138235 jah és HOTOK meg az "okos" healek/mending+earth shield+penance/ pvp-ben 1000x jobbak mint a direkt healek.... -
#138234 2v2-es két DPS-es teameknél is ugyanez a helyzet! Akit fókuszba raknak annak kb. 80% ban meszeltek:S
Nemtudom tudjátok-e,de a tank talentes palának az a trökkje,hogy van mondjuk 20-25% critje a holyra nah rak egy sacred pajzsot 1 percig ezzel +50% azaz már 75% nál jár és egyetlen kis krites kisheal olyan 7-9k gyógyítás 1.5 sec alatt!
2 hatalmas hátránya van ennek a buildnek: első amit tegnap mondtam egyhelyben kell állnia vagyis könnyen kilehet LOS-olni illetve a saját DPS-e is könnyen ki LOS-olhatja...
a másik pedig kb. 2-3 perc alatt OOM lesz a pala....
én még mindíg a retri/holy healre voksolok,mert nekem must have az instant healelő képesség és az,hogy folyamatos mozgásban tudok/próbálok/lenni
mondjuk nem lehet egy lapon említeni az ISteni kategóriás druidával és a mending+penance-es fél Isteni pappal/itt megint az az érdekes,hogy a disc igencsak ráver a holy ágra gyógyítás téren..../ -
#138233 FAIL!
ha criten mulna nem lennenek jok es szarok..... -
#138232 hát igen, DW DK-t nerfeljük a használhatatlanságig, mert "hibrid ne legyen topdps"... most meg kék post, hogy a tank specen healelés az clever use of game mechanics.... köszönjük
személyes tapasztalatom arénáról (healer szemszögből): kurva mindegy mekkora pro vagy, losolsz, szakitasz, rásegitesz dmg-ben... NEM EZEN MULIK! CSAK azon mulik, melyik oldal critel zsinorban a másikra 3-4x, mivel 3 crit chain az kihealelhetetlen bármivel. Ventrin is mesélik hogy bemennek, 3v3-ba és mindegy mit csinálnak, 1et focus, ha mákos a crit meghal, ha meg ellen mákol critet hamarabb akkor eminnen hal meg.
innentöl kezdve aréna felejtös, mainnel be sem megyek, 1 fegyo nem ér meg 1 agyvérzést. :S
(zárójelben jelezném, hogy nem kevés class/specnek megint aréna fegyo a BiS pve-re...) -
#138231 nemcsak a te véleményed, kapja be a retrigeci. :o -
WiLDoR #138230 hát látszik, el vagy te is tévedve :)
de sebaj, én is szeretlek, de sajnos ettől még amit leirtál, tömény hülyeség, meg kb. látszik, mennyire nem vagy képben velem kapcsolatban.
no de sebaj, de ettől még a retricsicska akkor is egy nubszar noskill dps szutyok marad...s ez mint látszik itt is, meg kb. mindenhol, nem csak az én véleményem.
s azt is elhiszem, hogy véded, hiszen a main-ed :)
nah, peaceluvharmonyetc :) -
#138229 Hi! Van egy gondom amikor streamet neznek x firen es engedelyezem neki amit ker aztan meg a chatet latom h mit irnak meg iesmek de a video helyen csak enyit latok Loading live video stream -
#138228 blizzard faszága igazából....,de mondom amint ráéreztek a mozgatásra lófaxt se tudnak tenni... -
Dr DeViLKiNG #138227 Jah, ezzel csak az a baj, hogy közben a dk spammolja mind2nkre a chaint, és dispell nélkül az életben nem lehet utolérni így a palát :p
Mindegy a végén kihoztuk 7-6-ra a dolgot, de az alap probléma még mindíg ott van, hogy healer is meg dps is tank speccel megy, ami nem kicsit wtf. -
#138226 7k-s egykezes kritet azé megnézném:P -
#138225 akkor első mondat és szopacs nekik....futassátok őket -
Warden #138224 Jah a te szádból tényleg hiteles hisz minden classból volt szinte.Ugyan egyikel sem tudtál játszani ez alól kivétel talán a lockod ami nem kicsit volt op a bc ben, ment is mint az ágybavizelés.Micsoda élmény lehetett és micsoda skill kelett ahoz a három gomb nyomkodásához egyhelyben állva.Most a dk az op minő véletlen az van és ahoz kell a legnagyobb skill ugye... de hát te akkora pr0 vagy hogy simán csicskázz egy másik classt ugy hogy lövésed nincs mi a faxot is jelent.Apropó fax esetleg ha a régi black ravenses cimboráknak akarsz imponálni egysserűbb ha a nemiszervüket szádba veszed, nem kell nagyon túlspiláznod a dolgot holmi csicskázással, esetleg olvass utána hogy mi a bánatot is jelent. -
Dr DeViLKiNG #138223 Még szerencse, hogy a dkval pvpzek. -
#138222 elárulok egy nagy titkot CSAK egyhelyben állva tudnak healelni.....
ja és feareld el a picsába:P
egy lokk ne nyígjon már a palákra ,mert nem hiteles:) -
Dr DeViLKiNG #138221 Azért az gusztustalan, hogy jön a 2 pala dk team. Ez így még oké lenne, nade hogy a holy pala az prot talenten van holy gearben, meg a ret pala is prot talenten retri gearben, az már vicc.
Gyakorlatilag a retri palát meleevel nem lehet megütni(mert egyfolytában 1h+pajzsal megy, és úgy critel mellé 7k-kat..), mellé ott a 2 freedom, amivel szinte lehetetlen elkapni a holy palát..
QQ -
maniac001 #138220 Alt+Z -
#138219 jah meg hogy hogyan lehet berakni ilyenképet az sg re pl:lacee nak az hogy ott könyörög 1 smile meg ilyenek. -
#138218 nem tudja valaki hogy hogyan lehet eltüntetni az összes HuD ot a képernyöröl vagy is az összes kijelzöt hogy csak a sima kép maradjon? -
Dr DeViLKiNG #138217 Jó hát bg meg kit érdekel :p
Ott én is ütöttem már 11k scourge strikeot véletlen :D -
#138216 stílus.