World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
A végét nemértettem de a class trainernél tudod megtanulni warri,hunter 20tól tudja megtanulni,rugó 10tõl és 2 db one-hand fegyód lehet.

Dual Wield-t hol tudom megtanulni, vagy használható alapból lvl20-tól, illetve az 2db 1handed vagy 2db daggert jelent?
Köszi

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Narxis
Kösz, ez már jobb. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]Crassus
van egy palás verziója az igaz,de ez nem palás.....

check it out😛

PowerAuras

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nemnem

Narxis
Ezt paláknak csinálták.

Narxis
Kösz!

Magh
A Fireballra hat a ToW, sokkal jobban sebez. Kis kockázat a missile-type anim miatt. AB-t akkor érdemes lõni, ha valami csoda folytán 3/3-on áll a buff, akkor nagyot durran.

[HUN]Crassus
powerauras

panther112
Szerintem mostanában inkább AB-t kell lõni instant, nem fireball-t.
Amúgy itt rengeteg jó macro van (direkt linkeltem így, mert ez a polyfocus macro minden mage-nek must have).

Narxis
Macromesteresek segítségét kérném, van ez a Cryolysis 3 addon amibe be kéne írnom, hogy mit csináljon a magem ha ráklikkelek. Azt szeretném, hogy egyszerre egyen,igyon, de nem tudom, hogy ezt, hogy kell beírnom. A másik kérdésem pedig, hogy van olyan addon ami szól a magenak ha instant fireball-t küldhet? Olyan mint a warlocknál a Necrosis, szól ha clearcasting állapotba kerül és instant lõheti a shadowboltot.

[HUN]Crassus
swordspecc>all

rampagen néha összejön,

antgecc
Nézd meg a talentezést, hogy neked melyik fegyver spec. tetszik legjobban. Amelyik tetszik, azt vedd ki.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem tud valaki véletlenül egy olyan battlegroupot, ahol a horda legalább néha-néha megnyer egy AV-t? Egyre siralmasabb, ami a Blackoutban zajlik...
Melyik Merciless 2 kezes fegyvert érdemes kiváltani warriornak? (axe, mace vagy sword). Illetve ha majd kell még egy a Titan's Grip miatt, a 2. mi legyen?

k O T T A
teron 2800😄
ált 1.5-2k az sima ügy
hidd el pve talenten vagyok😊
és aggrora is várok az elején
anniyra nem izgat trash mob az összes boss már kb
archi még meglepetést tud okozni meg szokott is de az ilyen fight😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Tatyla
redrange nem friss

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ThisZip
szintezésre feral

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

hali
egy low level druidának (36) meiket ajánljátok a feral vagy a balance ágat?

GamerAdams007
Nekem max 1 nap szokott lenni. Jah és van már új CF és Chatmod.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Calver
1. X-Perl
2. Skinner
3. Bartender4
4. ClearFont és ChatMod, ha van új verzió
5. SimpleMinimap és DetachedMiniButtons
6. ?????
7. profit

jó pepecselést, fél év lesz mire mindet beállítod saját szájízed szerint. vagy sem.

"The trees move. Do you not see it?"

Zomil
wow ui-t addon-nal lehet változtatni, addont pedig akkor tudsz csinálni, ha értesz a programozáshoz

v pedig keresel egy addont ami neked tetszö kinézetet varázsol a képernyöre és felrakod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

panther112
Ezaz ötlet már eszedbe jutott?

Narxis
ütömvágom is ismerõs 😄

vki írjon vmi ötletet mert sok zsír külsõt láttam már és eddig csak irigykedni tudtam-.-"
tigeroo
hát fél éve nem volt online az account. nemrég adtam el, de szerintem nem sámánozott a tag (ugyanis a druidámat húzta fel inkább)
de ha ütömvágom-pogomonkey mondd neked valamit akkor az az enyém volt😊
hogyha a karim piros szinû lesz vagy a petem vagy visszavaltozok vörösröl simára akkor irja ezt ki, valami ötlet ?

Narxis
lol nem te jártál gankelni stv-ben mindig? nem engem, csak mintha láttalak volna rebel camp környékén 😄 de lehet egy másik ötletes shaman név volt.

sziasztok^^
lenne 1 kis gondom-.-"
a lényeg annyi h meguntam a wow alap kinézetet 😄
és h léteznek-e teljesen kész ui-k lehetõleg magyar útmutatóval vagy oan h leírják magyarul h hogyan kell csinálni vmi szépet 😄
találtam angol oldalt de sajnos naon nem tudok angolulXD
elõre is köszönöm
ugyyanez bejön csak hogy Interface\FrameXML\blalbalbalbla ? most melyik addon ütközik a többivel ?

goblinok 15%ot vonnak le

ez mi ez ?

D4nY
Hellóka! Ha Horda oldalon berakok 1000G-ért vmit és allin megveszem akkor ebbõl az 1000 goldból mennyit kap meg a horda karim? 😊 Úgytudom nem teljes egészében mindet. Jó lenne ha tévednék 😞 😊 Elõre is köszi

xP

tigeroo
jah😄

BS-en az enyém volt

aztán elterjedt a neszopashaman, halgashaman meg ezek :l

de a hasselhoof a legjobb szvsz😊
Narxis
Nefosshaman, de szinte biztos, hogy foglalt ha magyaros SZERÓra mész.

Tatyla
itt keress magadnak nevet.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
kössz, mondjuk én alapból elutasítom az ilyet...
"its a long shot"

(holnap lesz am. egy utam nyiregyre<#idiota>évente 1x ha használom a tömegközlekedést...😄DD megveszem a wowot + hangbótban lesz dolgom)

mondjatok már egy frappáns, találó nevet (tauren shamannak)! 😄
Lacee
piros felirat melyik fele nem érthetõ? ha fizeted a havidíjat, vválaszthatsz nagyon sok hivatalos szerver közül, ha meg törtszerver:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok

Nemcsak a nagyon nagy fanoktól kérdezem... :o)
A Blizzardnak nincs saját WOW szervere? Amely természetesen ingyenesen használható? Nem baj ha sima szerver, igazából a tört szerver is meg a sima szerver iránt is érdeklõdnék...
Tatyla
nem rak át acc-rol acc-ra a blizz karaktert fõleg ha az két külön vezeték nevû,alapbol el utasítják.

HunnernesKonge
haverod egy paraszt <#taps>
tigeroo
csak kérezem hogyha ugyan azon a néven van 2 acc de csak az egyiknek tudom a cd key-et de a titkoskérdést mind2 nem tudom akkor a blizzard átrakná e a karaktert (karakterekt) egy accra (aminek tudok a cd key et is)? ha igen mennyit kéne fizetnem, és ha fizetnem kell akkor karakterenként kell fizetnem vagy 1x fizetek és átrakják azokat a karakterekt amiket kérek

haverom kérdi. egyik accján túladott és vissza akarja lopni a karaktereket
Tatyla
3x szállt fel de harmadjára csak megdögleni szállt le...

Rookie
4-5 óránként server restart van..

tikteket se enged fel BS-re???

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hat ugye mar irtak mit csinalnak majd emiatt, 10% kal novelik az armorokat pveben, fury warit buffoljak melle, hunter nem kap semmit soot meg nerfelik ugy hogy a wf totem meg a deathknight fele haste sem hat a ranged attackra mar. cement shaman sem kap a 10% armorra kompenzaciot mert hogy tul nagy a dpse eleve es sebzesenek csak egy resze physical.

Sokat fog változni az összes class még mire nyolcvanig ill majd akkor jönnek ki igazán az erõsségek ill a hátulütõk.Ez a nerf-buff a blizzard játéka vagy alkalmazkodik hozzá az ember vagy béfejezi.

A papok eztán is kellenek a raidbe max annyi hogy az ötbõl nem három spriest a manaback miatt.Gondolj bele azért az is nonszensz volt hogy retri pala abszolute nem kelett a raidbe max brutalluson a 3% crit miatt de "fõállásban" senki nem tartott retri paladint.A patch óta változott a helyzet befér kettõ is a sealek miatt ill már nem lóg ki a low dps miatt, továbbá nagyon jó support.Ami most per pill a top dps az a hunter meg az enc sámán valószínû az is változik még.Viszont ami nem változik már a kiegig az a pár boss ami abszolute nem melee fight és bõven elég 2 de sok is iylen pl a két pitsa.

Ez a három hét a kiegig már csak arról szól hogy befejezze mindenki azt a raid instánt ahol tartott max még egy szinten feljebb si próbálgathat.A blizzard részérõl meg a szerverek beállitása most a fõ szempont esetleg pár változtatás beiktatása de nagy csodára már nem kell számitani ebben a három hétben.

A kieg után hipp hopp felszintezi mindenki a mainjét és kezdõdhetnek az új raidek a már kicsit megismert változások szerint.
Ez a free kill brutallus után (habár a patch óta brutallus is free a kék gyik meg pláne) össz vissz 2x szál fel azaz 6 köpés.Gondolom ti is csak két zónát használtok.Brutallust ebben a resetben elõször tudtuk 3 perc alá vinni ugy hogy talán 3 vagy 4 burnt nyomott.A két pitsa már jobb fight azt nem lehet erõvel bezúzni.