World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze buta kerdesek, mert szandekosan ertetted felre. Ilyen alattommos ez az irigyseg, eszre sem veszed es mar a hatalmaba is keritett.
Ez uj, vagy csak en nem vettem eszre az elmult 3 evben?
Dromaius novaehollandiae v1.0
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Tudnátok abban segíteni,hogy melyik az az addon ami össze hasonlítja a rajtam lévõ itemet és ami éppen esett,hogy melyik a jobb.
elõre is köszi a választ!!!
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Jaina
Medivh
Muradin ( elvileg õ nem is halt meg, mert van egy event, ahol kifut a barlangból )
Arthas
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ಥ_ಥ
A "Cancel recurring" és a "Cancel account" ugyanazt csinálja, talán elõzõnél nem kell hülye kérdésekre válaszolni, de ebben nem vagyok biztok.
ಥ_ಥ
ezt azért érezzük!
anti hero
ezen a mondaton nekemis fennakadt a szemem, csak nem akartam írni😄
ಥ_ಥ
de azert kovetem hetrol hetre az mmo-championst es a forumokat, hogy kepben legyek mi a helyzet, ha esetleg ugy dontok, hogy kene megint wowozni. nah most ezek utan akkor hova is tartozom? irigynek kene lennem arra, amit tudatosan ott hagytam es barmikor folytathattam volna?
ha barmi akkro egy csipetnyi lenezes lehet bennem, szerintem jogosan a 3.0.2 miatt, persze ahogy irtak lejebb hogy most sem csak rakell fujni a bossra es fossa a lootot, de megis olyan mintha egy masik jateknal hardrol easyre vennenk vissza a nehezsegi szintet, ez meg egyaltalan nem ad okot a buszkesegre az en ertekrendemben :\ lehet orulni neki, egymas vallat veregetni a tobbi easyre kapcsolt jatekos tarssal egyutt, de nem tudom mennyire jo otlet nagy dobra verni.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"