166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138625 szóbelin gondolom mindegy, milyen a helyesírása, az már az írásbelin eldőlt, hogy megüti-e a szintet -
#138624 Hát keresheted a hibákat de szerintem nem azért írta hogy a helyesírását elemezzük. -
#138623 Nem tudom a mai követelményeket, de ez az én időmben ha egy A4-es oldalon vagy (márpedig 4 sort nehéz lenne többre húzni) biztos bukást jelent. Nézd a jó oldalát: tudod mi vár rád, biztosan nem sírod el magad! :D -
#138622 Edwárd király, angol death knight léptet fal(?)ó mountján,
hadd látom, úgymond, mennyit ér a Westfall tartomány.
Van-e ott folyó és földje jó? Legelőin fű kövér?
Használt-e a megöntözés: a pártos gnómvér? -
#138621 nekem 25én lesz a szóbeli! :D
,,ejj, ráérünk arra még!'' (petőfi sándor - pató pál úr) -
#138620 Szerintem inkább a nyelvtanra erősíts! -
#138619 Edwárd király angol death knight léptet faló mountján
hagy látom úgymond mennyit ér a Westfall tartomány
van-e ott folyó és földje jó legelőin fű kövér
használt-e a megöntözés a pártos gnómvér.
*(szorgalmasan tanul.)
*(nemakar holnap irodalomból éreccségizni) -
Misiike #138618 nah most csináltam egy patchet letöltött inden és egy ujab olyan telepítöt adott ki mint amikor feltelepítettem alapból a WoW-ot ilyenko mit csináljak?? -
#138617 Ahogy látom relative nyugodt hétvége volt itten a fórumban :).
[HUN]Crassus : ehh legalább 2 napig regenerálódik az idegrendszered. -
eLiXir #138616 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
vidu01 #138615 A patchelés fél-egy nap, Attól függ milyen neted van. Úgyhogy nyugodtan legyél. Gyorsabban tölt ha kikapcsolod a p2p transzfert a launcher/optionsban. -
#138614 A patcheket le kell tölteni mivel csak mindig a legfrissebb verzióval tudsz játszani. -
Misiike #138613 császtok megvettem az alap játékot 10 naposat ki akarom probálni tom is hogy kell de amikor feltelepítem letölt egy patchet és amikor meg van be akarnák menni letölt még egyet hogy tudnám megcsinálni ugy h ne töltsön le? nekem azt mondták h át kell nevezni a launchert nem tom lécci irjátok már meg a megoldást előre is TY! -
#138612 Elsőre megértettük a címet, többször nem kérjük köszönjük :) -
#138611 Mér, ez micsoda?:D -
#138610 huhh passz:S csak benyögte valaki G cseten a kódot beírtam és szaladtam egy kört:) most meg 2 nap BAN:P lol
valami kis geciek felnyomott:D -
tréj #138609 Sziasztok szerintetek mi a legjobb társ hunternek arénára? -
eLiXir #138608 Mit kell beírni? Bar ally oldalon nem muxik valszeg de volt mar, hogy BGn ezt spameltek -
#138607 most mutatták:D lolol -
eLiXir #138606 Mit analniggazol Crasus ? ;> -
#138605 Zygor guide első karinak szerintem kicsit erős, sőt bármilyen quest guide, max egy helper, hogy ne kelljen sokat keresgélni. -
vidu01 #138604 Inkább a Zygor Guidet tedd fel így kezdőként, nem fogod megbánni. ;) -
#138603 hmm ez a forum ismerős valahonnan.. mintha a wow.hu ni s betüre pontosan ez lenne :D -
Idum #138602 most inkább legyen ez? http://wowforum.forumx.hu/index.php?xs_preview=st.0.wowHorde&sid=2d9555983dd27a5a3d190473dd7dc1d5&mforum=wowforum -
Idum #138601 Csak a téma allis a hordás téma valami iszonytató volt. A szemem majd kiégette :D Majd nemsokára megcsinálom rendesre. -
#138600 Fúúj allys fórum. -
Idum #138599 Amúgy nemtudjátok mi annak az addonnak a neve ami a chetre iylan óriási képeket rak ki? pl.: csirke, orkfej... -
Idum #138598 Szaisztok!
Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.
A cím: wowforum.forumx.hu
Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném! -
#138597 Rogue-t kezdjél! :D -
#138596 "str" warrior,rogue,paladin,feral druid és death knight, enh shaman és hunter
"int" mage,priest,warlock,elemental shaman
bár ez igy hülyén hangzik :D -
#138595 Pedig hidd el h ennyire szar a gép. -
ScOpU #138594 Üdv
Olyan problémám van hogy gyakorlatilag 10 körüli fps-em van átlagban a játékban, beállításoktól függetlenül.
Ati 9600pro 256
2,8-as proci
1gb ram
Tudom hogy szar a gép de azért ennyire nem szerintem.
Ha van ötletetek hogy miért hálás lennék ha segítenétek.
Előre is kösz! -
#138593 Nekem tetzsettek ezek a bolyongások, szépen ki vannak dolgozva a területek. -
random001 #138592 Quest helper. Ez pl érdekelne mert kezdőként elég sokat bojongok a nagyvilágba a játékban... ( Nem rögögni mindenki volt kezdő :P )
És még egy utolsó kérdés egyenlőre. Ezt mondjuk én is utáltam amikor kérdezték tőlem silkroadba :D
Milyen karit érdemes kezdeni? Egyenlőre az elkébzelésem csak annyi ne intes hanem str-es kari legyen. A trialba most egy huntert próbálgatok... Hát furcsa itt bow-al a sro-hoz képest, de nem rossz. :) -
random001 #138591 Nekem most a legnagyobb karim ott 97-es force bow-os. Már nem veszem a fáradságot hogy feltoljam 100-ra. Ennyi volt. Bár lehet el kellene adni de ahoz meg maxolnom kellene ugyebár. Legalább visszajönne egy kis pénz amit eltoltam rá. Fehér volf, fehér nyúl, angyal szárny. prémium+-os volt végig. Devil spirit... és sorolhatnám mit költöttem rá havi szinten... -
#138590 Blizzard által engedélyezett plusz kis programocskák amik a wowwal együtt futnak, többnyire csak a játék UI-ját módosítják, pl van a Questhelper az mutatja, hogy egy questhez hová kell menni a térképen. De vannak sebzésfigyelők amik azt nézik ki mekkorát sebzet/gyógyított a harc(ok) alatt. -
#138589 Elején nincs is nagyon rá szükség. :D -
random001 #138588 addonok... ezt magyarán és számomra is érthetően kérném kifejteni...
:P -
#138587 + ami fura lesz.. hogy igy nem tudod a hp és mana potit tömegszámra magadba nyomni az elején engem ez zavart a legjobban. :P -
#138586 64s blader karit huztam fel önerőből 56n vettem meg az első majmomat és ... aztán átjöttem wowra ahol nincsenek botok.. illetve vannak de nem tömegesen, itt questekel lehet fejlödni ^^ probáld ki a free trialt és megláttod :P