166745
  • Lacee
    szóbelin gondolom mindegy, milyen a helyesírása, az már az írásbelin eldőlt, hogy megüti-e a szintet
  • Fehercsoki
    Hát keresheted a hibákat de szerintem nem azért írta hogy a helyesírását elemezzük.
  • picket
    Nem tudom a mai követelményeket, de ez az én időmben ha egy A4-es oldalon vagy (márpedig 4 sort nehéz lenne többre húzni) biztos bukást jelent. Nézd a jó oldalát: tudod mi vár rád, biztosan nem sírod el magad! :D
  • picket
    Edwárd király, angol death knight léptet fal(?)ó mountján,
    hadd látom, úgymond, mennyit ér a Westfall tartomány.
    Van-e ott folyó és földje jó? Legelőin fű kövér?
    Használt-e a megöntözés: a pártos gnómvér?
  • tigeroo
    nekem 25én lesz a szóbeli! :D

,,ejj, ráérünk arra még!'' (petőfi sándor - pató pál úr)
  • s0n1c
    Szerintem inkább a nyelvtanra erősíts!
  • Csirke4
    Edwárd király angol death knight léptet faló mountján
    hagy látom úgymond mennyit ér a Westfall tartomány
    van-e ott folyó és földje jó legelőin fű kövér
    használt-e a megöntözés a pártos gnómvér.

*(szorgalmasan tanul.)
    *(nemakar holnap irodalomból éreccségizni)
  • Misiike
    nah most csináltam egy patchet letöltött inden és egy ujab olyan telepítöt adott ki mint amikor feltelepítettem alapból a WoW-ot ilyenko mit csináljak??
  • Omlás
    Ahogy látom relative nyugodt hétvége volt itten a fórumban :).
    [HUN]Crassus : ehh legalább 2 napig regenerálódik az idegrendszered.
  • eLiXir
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • vidu01
    A patchelés fél-egy nap, Attól függ milyen neted van. Úgyhogy nyugodtan legyél. Gyorsabban tölt ha kikapcsolod a p2p transzfert a launcher/optionsban.
  • Fehercsoki
    A patcheket le kell tölteni mivel csak mindig a legfrissebb verzióval tudsz játszani.
  • Misiike
    császtok megvettem az alap játékot 10 naposat ki akarom probálni tom is hogy kell de amikor feltelepítem letölt egy patchet és amikor meg van be akarnák menni letölt még egyet hogy tudnám megcsinálni ugy h ne töltsön le? nekem azt mondták h át kell nevezni a launchert nem tom lécci irjátok már meg a megoldást előre is TY!
  • picket
    Elsőre megértettük a címet, többször nem kérjük köszönjük :)
  • Csirke4
    Mér, ez micsoda?:D
  • [HUN]Crassus
    huhh passz:S csak benyögte valaki G cseten a kódot beírtam és szaladtam egy kört:) most meg 2 nap BAN:P lol
    valami kis geciek felnyomott:D
  • tréj
    Sziasztok szerintetek mi a legjobb társ hunternek arénára?
  • eLiXir
    Mit kell beírni? Bar ally oldalon nem muxik valszeg de volt mar, hogy BGn ezt spameltek
  • [HUN]Crassus
    most mutatták:D lolol
  • eLiXir
    Mit analniggazol Crasus ? ;>
  • s0n1c
    Zygor guide első karinak szerintem kicsit erős, sőt bármilyen quest guide, max egy helper, hogy ne kelljen sokat keresgélni.
  • vidu01
    Inkább a Zygor Guidet tedd fel így kezdőként, nem fogod megbánni. ;)
  • shaime01
    hmm ez a forum ismerős valahonnan.. mintha a wow.hu ni s betüre pontosan ez lenne :D
  • Idum
    most inkább legyen ez? http://wowforum.forumx.hu/index.php?xs_preview=st.0.wowHorde&sid=2d9555983dd27a5a3d190473dd7dc1d5&mforum=wowforum
  • Idum
    Csak a téma allis a hordás téma valami iszonytató volt. A szemem majd kiégette :D Majd nemsokára megcsinálom rendesre.
  • Fehercsoki
    Fúúj allys fórum.
  • Idum
    Amúgy nemtudjátok mi annak az addonnak a neve ami a chetre iylan óriási képeket rak ki? pl.: csirke, orkfej...
  • Idum
    Szaisztok!

Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.

A cím: wowforum.forumx.hu

Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném!
  • Csirke4
    Rogue-t kezdjél! :D
  • shaime01
    "str" warrior,rogue,paladin,feral druid és death knight, enh shaman és hunter
    "int" mage,priest,warlock,elemental shaman

bár ez igy hülyén hangzik :D
  • Fehercsoki
    Pedig hidd el h ennyire szar a gép.
  • ScOpU
    Üdv
    Olyan problémám van hogy gyakorlatilag 10 körüli fps-em van átlagban a játékban, beállításoktól függetlenül.
    Ati 9600pro 256
    2,8-as proci
    1gb ram
    Tudom hogy szar a gép de azért ennyire nem szerintem.
    Ha van ötletetek hogy miért hálás lennék ha segítenétek.
    Előre is kösz!
  • Csirke4
    Nekem tetzsettek ezek a bolyongások, szépen ki vannak dolgozva a területek.
  • random001
    Quest helper. Ez pl érdekelne mert kezdőként elég sokat bojongok a nagyvilágba a játékban... ( Nem rögögni mindenki volt kezdő :P )

És még egy utolsó kérdés egyenlőre. Ezt mondjuk én is utáltam amikor kérdezték tőlem silkroadba :D

Milyen karit érdemes kezdeni? Egyenlőre az elkébzelésem csak annyi ne intes hanem str-es kari legyen. A trialba most egy huntert próbálgatok... Hát furcsa itt bow-al a sro-hoz képest, de nem rossz. :)
  • random001
    Nekem most a legnagyobb karim ott 97-es force bow-os. Már nem veszem a fáradságot hogy feltoljam 100-ra. Ennyi volt. Bár lehet el kellene adni de ahoz meg maxolnom kellene ugyebár. Legalább visszajönne egy kis pénz amit eltoltam rá. Fehér volf, fehér nyúl, angyal szárny. prémium+-os volt végig. Devil spirit... és sorolhatnám mit költöttem rá havi szinten...
  • Csirke4
    Blizzard által engedélyezett plusz kis programocskák amik a wowwal együtt futnak, többnyire csak a játék UI-ját módosítják, pl van a Questhelper az mutatja, hogy egy questhez hová kell menni a térképen. De vannak sebzésfigyelők amik azt nézik ki mekkorát sebzet/gyógyított a harc(ok) alatt.
  • Csirke4
    Elején nincs is nagyon rá szükség. :D
  • random001
    addonok... ezt magyarán és számomra is érthetően kérném kifejteni...
    :P
  • shaime01
    + ami fura lesz.. hogy igy nem tudod a hp és mana potit tömegszámra magadba nyomni az elején engem ez zavart a legjobban. :P
  • shaime01
    64s blader karit huztam fel önerőből 56n vettem meg az első majmomat és ... aztán átjöttem wowra ahol nincsenek botok.. illetve vannak de nem tömegesen, itt questekel lehet fejlödni ^^ probáld ki a free trialt és megláttod :P