World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
csáo egy kis helpet kernek van ez a chat bug az Lfg csatinal hogy nem latni a csatornan amit irnak az emberek ill irkalja pirosan a hibat na ezel mit lehet kezdeni ? esetleg ha tudna valaki segiteni az jo lenne mert nagyon idegesito...
koszi elore is

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Teljesen egyetertek. De pont ezert allja meg a helyet, mint mmo. Megha valoban nem a klasszikus varfoglalos is, hanem egy ujgeneracios, tobb igenyt kielegito mmo.

[HUN]Crassus
pvp-ben ha kitargetelnek akkor is jelez?

elozo temahoz: bar ez WAR-bol van,de lehetne a tauntnak valami -sebzes debuffja a warriorral szemben par masodpercig/-10-20% 5-6 secre/ pvp-ben....nem lenne imba es tok klassz skill lenne sztem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
total igazad van es jomagam is imadom az 1h+pajzs felallast!,de a warrik mindig is szoptak az iszonyatos CC-hetoseguk miatt....mindharom talentfan...ezert mondom azt,hogy ez minden warrinak must have lenne....
a charge-->resist
intercept-->resist
es hamstring-->dodge/parry mar kiakaszto mereteket olt😛

nem is beszelve arrol,hogy gyorsan mozgo targetre intercept/charge meg mindig fosul mukodik....meglatok egy druidat travel formban radobom magam intercepttel es oda kerulok ahol 3 seccel ezelott volt o meg 20 yardra lesz tolem...es innen mar baszhatom az esetek nagy szazalekaban...

okés, köszi megnézem

grid is tudott aggro gaint jelezni raidtagokra, belehet allitani hogy hogy jelezze, csak azt nem tudom, hogy mukodik e a grid 3.0.2ben.

Fehercsoki
És hogy mindnek elég legyen a gearje is.Mert pl volt olyan h volt egy S2je a hunternek de azért LFG sunwellt spamelte.

rhazid
nem a 4-et nehéz megtalálni hanem azt hogy legyen healer és tank az sokkal nehezebb szerintem

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

WoW mint játék nem nehéz, de másik 25-30 olyan embert találni hozzá már nehéz, mondhatni ezért lesz HC.<#buck>(sõt még másik 4et is elég nehéz már találni)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

találkozott valaki olyan addonnal ami figyelmeztetést küld hogyha egy bizonyos ember aggrót kap?

az sraidframes például piros keretet tesz annak az embernek a dobozára akin épp aggró van, csak az nem elég feltünõ nekem...

(nem a saját, és nem is tank aggróját szeretném figyelni)

antgecc
Itt nem arról van szó, hogy a tankok akarnak-e pvp-zni. A tankok nem is fogják azt kitalentelni. Ez azoknak került be oda, akik pajzzsal és 1h-val szeretnének pvp-zni. Akik esetleg nem attól élveznek, hogy másodpercenként nyomják a 60000-es criteket, hanem inkább betankolják a playereket.

Sajnálom, hogy itt nincs olyan jó és hasznos szerepe a tankoknak pvp-ben, mint warhammerben. Ott ezt nagyon jól megoldották.

(véletlen se legyen ebbõl wow vs war téma pls!)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem feltetlen tankban kell gondolkozni szerintem, hanem egy emberben aki ugy kepzeli el a warriort hogy 1h+pajzs, es igy szeretne egy mmoRPG-vel jatszani😄 persze ez csak casual szinten kepzelheto el, mert a pro az mar bealdozta az rpg reszt a wowban.

nem csak substancenek lett ma meg. 3 guild vegyülete. fõleg mi (deus) sub + inkvi. Kb 80-90 embernek van meg a maci.

[HUN]Crassus
kerdezd meg a tankokat mennyire akarnak pvp-ni....
az a kepesseg nyugodtan lehett volna tier 1-en,hogy mindharom talentag hasznosithassa....legnagyobb hatranyunk meg mindig az,hogy szarra CC-nek....

[HUN]Crassus
felkeltunk hajnalban😊 ,de mondom annyira kiba sok allys van,hogy normalis idoben lehetetlen megolni....

antgecc
"nem ertem miert kerult a lassito,rootolo effekt leszedo a defes agra...."

Hogy végre hasznos legyen a prot ág pvp-ben is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Narxis
Hajnalban wowozni?:S Ehh, na ezé maradok én kázsual, képtelen lennék rá. Amúgy szerintem Substance-nak BS-en ma lett meg a fekete maci me felálltak IF bank elé reggel szép sorban, az egész raid. Szép látvány volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

edios
Az FX1100 tényleg jobb, mint a 9250, szóval nem arrafelé kell keresni a hibát. Ha új gép, meg kéne nézni milyen proci és mennyi ram van benne, ill h a legújabb drivert használod-é.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Segítetek? Kaptam egy új gépet (ami jobb mint a régi), és játék közben szaggat... pedig a régi szarabb, és azon ment 1024-en is. Most meg 640x480-an is szar... van videókárty driverem is. Most Geforce Quadro FX1100-am van azelõtt meg Ati Radeon 9250. (am nem biztso hogy ez a gond) Mit kéne tennem?
[HUN]Crassus
engem ami most nagyon kiakaszt ARms warrikent az,hogy a rugok szetszopatnak a 10!! seces disarmjukkal:S meg pajzs sincs...LOL,az en disramomat meg ugy 90% ban dodgeoljak.....valamint nagyon hianyzik a piercing howl,mert ha miss/dodge,parry lesz a hamstringen akkor szivas van😊 mondjuk 80-ra ki lesz rakva nem gaz...es bar nagy burst-ot kaptunk,de meg mindig szarra lehet CC-ni minket....
nem ertem miert kerult a lassito,rootolo effekt leszedo a defes agra....
ezek ellenere tetszik,hogy kemenyen odalehet baszni es vegre van rendesen rage-unk...

no es mindenki sir itt,hogy milyen durva a retri pala,de szerintem amit a mage-k muvelnek az megabrutal.....

[HUN]Crassus
Na ezt figyeljetek: probalkoztunk par IF,SW meg Darna Boss killel,de arathoron hordaskent rendes jatekidoben ez szinte lehetetlen.5x annyi allys van mint hordas es amig fel tucat eros horda guild van addig 3x annyi allys.Szoval onmagukban a bossok is eleg kemenyek /lvl83 ugye/ es ha megzenditik a veszkolompot jon annyi allys mint a szemet vedeni a varosbossokat.Nem is beszelve arrol,hogy pve szerver leven a "faszagyerekek" odajonnek bele a raidbe PVE-vel es a legszopatosabb alkalomkor basszak bele az osszes CD-s,trinketes aldast a legszarabbul allo hordasra....szoval ilyen korulmenyekkel eleg nehez a Boss oles a fekete maciert,de ma hajnalra megbeszeltuk,hogy felkelunk 4-re😛😊 Insomnia es Artum Inferniti par Black Sail pirates-el karoltve nagynehezen lenyomta a Darnas elf leanyzot😛 Sajnos 48% nal bekaptunk egy szerver restartot es volt egy szopos wipe is egy tucat hajnali allys manonak koszonhetoen,de 3.ra lement a ribi😊 5 es fel millio hp-ja van, szarraveri a t6-os tankot es szinte csak a hunterek,rugok,warrik birjak sebezni es ok is eleg nagy miss,parry,dodge hibafaktorral dolgoznak.

Jokat rohogtunk egymason,hogy mekkora idiotak vagyunk,hogy felkelunk hajnalban😊 es jokat rohogtek a baratnok,anyukak,apukak,tesok,hogy hajnalok-hajnalan felkelunk wowozni😊 hehe
de 1-el kozelebb vagyunk a fekete macihoz😊
SW-t is beakartuk gyakni,de kezdett nagyon sok allys ebredezni no meg mi is faradtak voltunk igy azt majd kesobb.....IF-et pedig valoszinuleg csak 80-on probaljuk meg,mert oda brutal erokkel kell menni es ultra nagy szervezest igenyel az emlitett iszonyatos ally tobbseg miatt....

Ember hol a faxban élsz te? 3 évvel ezelötti wowban?Miért ne lenne a szinte full t6 os paladinomnak több a dps e pve környezetben mint a szedett vedett s2 a huntardomén vagy a keregtözzünk sokat oszlop körül s3 a rugómé?A blizzard alapkoncepciója miszerint mindenki hupililába öltözhet ha 2 hetet leechel av n megtette a hatását és postodból látszik hogy lövésed nincs a játék ról menj bg re az való neked.
PiszkosFred
Engik kapnak egy urhajot, a tobbiek meg egy zsebkendot integetni

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
kiveszik a mountokat,helyette spock bácsi majd oda teleportál ahova kéred
80 as szintenm lesz 100% osnál gyorsabb földi mount?
en csak azt tudom modnani hogy pvp-re allianceban papnak a torpe a legjobb valasztas. stoneform = immunitas rugok lassitasara, wounding poision stacket lekapja, immunis vagy bleedre (ami arms warriornak most nagyon tap dolog lett az uj stackelos deep woundssal). ez igy magaban befolyasolja azt, hogy gyozteskent keruljetek ki egy rugot, warriort esetleg feral druidat tartalmazo csapat ellen.

pve-re talan a human a jobb valasztas az extra spirit miatt (bar ezt nerfeltek 5%-ra), draeneit akkor ha kell az az 1% spellhit, illetve egy extra HoT.

Botond
Majd 2 hónap múlva nézz vissza, addigra lesz válasz a kérdésedre.
Tudom, hogy szétkap - de FÕLEG ez volt az oka annak, hogy a PvE dps-ét is szétszedjék. Hibás koncepció, sajnos.

Valaki aki erõsen Bétázik leírná nekem akár pm-ben vagy akárhogy hogy a DK arénában hogy teljesít 80on?
Elõre is köszi
De paladinként ne akarjál már annyit sebezni mint 1 rogue vagy hunter. Mert ha igy lenne ki a f..szom játszana más karival mint paladin. Te nem dps kaszt vagy. Ezt ugy birom, sirnak a palák mert nem imbák minden ágon. Neked az kéne hogy mind healbe, mind dps-ben a paladin legyen az elsö, sõt tankolni nem akarsz? Ezért szar a wow mert már lassan minden kari jó mindenre.
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Igazából mindenki mást mond, valaki azt mondja human a jó, de a törp most jött elõször szóba... 😊

Mi alapján érdemes választani?
rayman12
csinált itt már valaki szervert?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Az mostani nerf nagyon érinti a pvet...

Narxis
Helyükre rakták a paladinokat, helyes.<#eljen><#eplus2>

Kb a kutyát érdekli hogy bg n a pistike 22. altját egyhitelhetem.Itt raid szereprõl ill raidrészvételrõl van szó.Bg n ezelött is ezután is szájbacoitálom atokat akiket eddig és ugyanugy oráliázok azoktól akik eddig is szétkaptak.

Önmagában a 3% critért nem tart senki retri paladinr már raid guildben és ismét kb ennyi a haszna.Most reggel próbálgattam a próbababán miylen meglepõ a 7/8 t6 os retri paladinom kevesebb dps el bír már mint az s3 as rugóm vagy az s2 es hunterem.A szépséghiba csak annyi hogy a t6 os itemeket cserélgetnem is kellet ezidáig is raiden hogy meglegyen a hitcapem az ic s warrior sityakra meg a ros os csizmára amin egy fia intellekt sincs, de legalább képben leszek hogy mi lesz 80 on mikor semmi intellekt nem lesz egy itemen sem ezen az ágon és majd az 5500 base mannából healelhetek egyet.

A pv részét pedig kiba.. egyzserû módon meglehett volna oldani a pve rész abszolute használhatatlansága nélkül is azon mód hogy a holy damage-re ugyanugy hat a resilence.

dant0r bg n eztán is egy pvp re tallentelt paladin ugyanugy szétkap mint eztán ha megvan a gearje és nem cc zed.Jahh a bubinak 5 perc a cd e és nincs rá mód hogy ez talentel vagy bármi mással csökkenthetõ legyen.

TVelvet milyen érdekes hogy ez sírás az meg objektiv meglátás amit te állitasz.
Paladinokkal CSAK annyi baj volt/van, hogy BG-ken neked rontott és megölt, nem volt kérdés, mivel az autoattack, divine storm, crusader strike is nyomta a seal sebzését, nem is beszélve a judgement nagy sebzésérõl.
Illetve ha ez nem lenne elég, elfutást akadályozó stun-od van nem túl magas cd-n, valamint még repentance is. Ezek felett +15% runspeed, majd minden effektek leszedõ instant dispel, divine shield, és a bubi alatt még avenging wrath-al is nyomulhattál.
Ja, az instant, 40%-ban kritelõ, HoT-ot rajtad hagyó Flash of Light-ról nem is beszélve.

Igen, a blizz ezzel így totál elbaszta a paladin pve képességét, mert nincs igazi "sustained" dps, csak sok burstbõl áll össze.

Ismétlem, nem a pve dps-el volt a baj, hanem a pvp halhatatlanságról.

TVelvet
kérném a cry me a river címû... khm ... ne sírj már baszki, retri palával akárki bement arénába sokszor gyöztesen került ki mert omgwtfpwnzor imbabvolt, bubi alatt avenging wrath néztél mitn rozi a moziba agyonver..

Ne sírjá, még így nerf után is stun alatt agyonbasz akárkit..
Kezd idiótizmusba hajlani a blizzard.Úgy 2 naponta nerfeltek a paladinon lassan megint ott tartunk mint a patch elött ha nem roszabb a helyzet.A patchot követõ 3. nap az 51 pontos divine strom fizikai lett holy dmg bõl és jelentõsen visszavették a sebzését.Azóta még négy "apró" változás történt az elmult 2 hétben.A command fele akkorát sebez a manavisszatöltés a judgementekre felezõdött és a holy sebzés parryzható dodgeollható beleértve a retri aura sebzése is, továbbá az art of war és a sheat of light és apró változáson ment keresztül.A repentance is 6 másodperc lett és szintén a resistalás melett parryzható dodgeolható.

Raidre a patchet követõen is max egy retri pala fért be most ismét egy sem mert nem ad annyi supportot a visszavett mana és heal visszatöltése.

Gondolom a frostshockos kis idióták most örömünnepet tartanak és tovább álldogálnak a bg bejelnetkezõ helyen és retricsicskáznak egy jót mert micsoda jó dolog az és most megint 2 hitelhetnek minden classal egy paladint.

Minden classnak megemelkedett a dps e a patchet követõen igy a paladiné is de nem kirivóan.Volt az elmult 2 hétben alkalmam próbálgatni raid körülmények közt a paladinom és az melett hogy egy erõs közepes dps-t tudtam hozni (1600-1800) az elsõ 2 nerf elött speciális bossokon ( theron-brutallus 2600) elég kellemes raid support voltam.A top dps míly meglepõ ugyancsak hibrid enc sámán 2000+ dps el vagy a balance druid szintén 2000+ dps e senkinek nem zavarta a szemét.Akkor még nem beszéltünk a magek 2800-3k feletti damageerõl.

Amennyiben a kiegészitõig iylen ütemben nerfelnek a paladinon kb az összes rerollolhat dk ra mert prot paladin ezidáig sem kelett tul sok egy guildbe retri eztán sem kell a holy paladin pedig per pillanat a leggyengébb healer a wws ek tanulságai szerint.A lore szempontjából volt egy kis remény hogy akiegben használható lesz ez a class a kétgombos healboton kivül is alapból a patchel meg is kaptuk ezt de tartott vagy 2 hétig.Pvp részben pedig ezek az újfent bejelentett változások azt hozzák hogy freekill ismét a paladin mindenkinek szinte gearre való tekintet nélkül arénában pedig ismét jó ha be sem teszi a lábát.
tigeroo
I'm attempting to post this early since the Ret community felt totally surprised last time.

gonosz >:]
hoho meg tovabbi retri nerfek varhatok😄 mi lesz itt 😄D

http://blue.mmo-champion.com/28/12065281479-upcoming-ret-paladin-pvp-nerf.html

Narxis
Téged is? XD

pvpre torpe, stoneform tap. pvere meg gyak mindegy.

Alliban milyen race érdemes shadowpriestnek?
Jagumo
felbasz amikor segg vagyok... XD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
és tényleg 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

valaki de ideges 😄😄

Jagumo
lementem blackrockba megcsináltam azt a szar q-t már csak dumálnom kell azzal a gyökér trollal winterspingben?

Jagumo
hogy lehetek MASTER AXE SMITH? nemtalálom sehol

Warhammerben konnyebb a 2 gombot nyomogatni, tudjuk. 😞