166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138666 A topik fejlécében lévő "Gyakran Ismétlődő Kérdések" linken található oldal bogarászása is sokat segíthet. -
#138665 az elején nem muszáj kiegészítőt is venni, de ha megengedheted magadnak, érdemes már a burning crusade-et beszerezni.
sima wow: szintek 1-60ig, nem indíthatsz draenei és blood elf fajú karaktert, és nem tudsz eljutni Outlandre.
BC: megnyílik outland, a két faj és a szintezés 70ig, valamint a jewelcrafting szakma
wrath of the lich king: szintezés 70-80 között, Northrend, és ha van már egy 55. szint feletti karaktered, indíthatsz death knightot is. ja, és inscription szakma
a kártyás havidíj 13 euró (3600 forint mai árfolyamon), de lehet 3 és 6 hónapot fizetni egyszerre, akkor kedvezményt kapsz (sorrendben 36 és 66 euro). a boltban vehető gaming card 60 napra szól, és jellemzően 8 ezer forintba kerül, de most hogy rágúgliztam, akciósan lehet kapni 7ért is, amivel már nem is ráfizetés a kártyához képest.
szerverek sok magyarral: arathor (pve), bloodscalp (pvp) -
#138664 hodir:
K3: they took our men --->
Temple of Storms: mending fences és spark of hope ---->
ha ezeket a line-okat megcsináltad, akkor csak béna vagy, ha nem, akkor csináld meg. a 2 Halls of Lightningos küldit nem kell már a repuzáshoz, de asszem az bónusz 1000 és 500 repu. -
random001 #138663 help újra... thx előre is!
Megveszem az alapjátékot ezt vágom. Valami kiegészítőt is érdemes venni hozzá? Ha igen melyiket?
Mennyi a különbség ha feltöltő kártyátát veszek, vagy ha online visaval fizetek? ( forintba mi a különbség? )
Valahol olvastam hogy meg lehet adni hogy havont automatikusan vonják a számládról az előfizetést. De mit tudom én előre nem látható okok miatt ( elköltözöl olyan helyre ahol nincs net pl 1-2 hónapig ) ezt lehet szüneteltetni?
Melyik szerveren érdemes kezdeni? ( Nem akarok senki nyakán lógni játékban nem azért érdekel. Csak a későbbiek folyamán nem ártana egy magyar guild majd... -
Yepp #138662 azt a q sorozatot megcsináltam.... azzal jutottam el hated-ről neturalig
ez amit irtam ez után jött -
#138661 Van egy quest sorozat amit végig kell csinálni, wowheaden sons of hodir commenteknél le van írva, ha jól emlékszem. -
Yepp #138660 újabb gondom akadt a sons of hodir repuval :)
relic of ulduarral elmentem friendly-ig, azt gondoltam utána már kapok egy questet... nos kaptam egyet a királytol, igaz nem daily hanem sima, mind1 megcsináltam. Utána azonban már senkitöl semmilyen q-t nem kapok, igy nem tudnék huzni a repun, kivéve relic-el (a király "szól" hozzámegyedül ilyen szövegbuborékkal, ö is azt mondja, h nem vagyok jogosult h lássam az ő erejüket... vagy vmi ilyesmi)... beszélgettem egy playerrel, ö azt mondta, már sokkal hamarabb, neturalon meg kellett volna kapjam a küldiket, a pre-questeket és dailyket.
Ám vmiért nem kaptam, nem tudom mi miatt, mindnenesetre nem akarom relic of ulduarral felhuzni exaltedig :)
van vkinek vmi ötlete h mitöl van ez és h hogy lehet orvosolni h kapjaik questeket? -
YuiHirasawa #138659 Nah, íme a két karakterem, akik miatt megérné az accountom:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Neliel
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Nekomimi
Nelielnél van 5,9k gold. Személyes megfontolásból szeretném eladni, 2 éve WoWozom. Akit esetleg érdekelne, írjon és megbeszéljük a részleteket! -
#138658 lehet hogy a forum cimét kéne megadni mondjuk nagy keresőlapoknak? jol cimkézni az oldalakat? biztos van 1-2 ilyen dolog, nem tudom, mert nem értek hozzá. -
#138657 nem, de az feltűnne, hogy a fórum moderátora, ahova naponta-kétnaponta beírogatom az URL-t, azt kéri hogy ne tegyem... (gyk. "Elsőre megértettük a címet, többször nem kérjük köszönjük")
egyébként van abban valami furcsa báj, mikor az egyik fórumon egy másikra akarnak átcsaábítani embereket, nem ellentmondás ez? -
YuiHirasawa #138656 Helló, azt szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy itt lehet-e accountot eladásra meghirdetni, és ha igen, hogyan működik az ilyesmi? Az accomon sok kari van, de csak 2db 80as, akik miatt ér is valamit. Előre is köszi a választ. -
Idum #138655 ... Amikor mondjuk te csinálsz egy weblapot aztz várod, hogy a következő 3 napban már világhívű legyen?... -
#138654 megnéztem. 2en ha irtak rá. talán ezért nincs értelme reklámozni. -
#138653 akkor máris kezdem, ahogy ismerem magam újévig se tudnám felhúzni :Dd -
#138652 elragozgatok míg te elrágózgatol -
Idum #138651 tényleg a frostshock!!!
NAgyon köszi! -
WiLDoR #138650 miért nem irsz inkább a frostshock és a wow.hu szerkesztőinek, hogy reklámozzák egyet a fórumod az oldalukon?
szerintem simán kiraknák, s többet érnél el vele, mint itt.
ide elég kevesen járnak azok közül, akik wow-oznak... -
Idum #138649 Szaisztok!
Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.
A cím: wowforum.forumx.hu
Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném!
Ui.: a híreket erősen ajánlom, hogy olvasgassátok. :D -
WiLDoR #138648 tudtam, hogy meleg káros bir lenni, de hogy ennyire :) -
hawkie22 #138647 Jaaa, azt nem tudom, melyik addon lehet. :) De nekem is kéne. -
#138646 Karácsony lesz mire azt megkapjuk. -
#138645 az új skinek miatt erősen gondolkozom egy druida felhúzásán -
#138644 ohh lyally hogyén mijen buta vagyok :'(
tényleg elirtam bocs.
, -
eLiXir #138643 Nem arra voltam kivancsi, az ellenfelek FELETT levo health bar-ra (plate) -
hawkie22 #138642 Ha minden igaz, akkor a videón a srác PitBull-t használt. De nem vagyok biztos benne.
-
#138641 :D jaja
áh csak tudjam le az egészet..nyugodtabban fogok wowozni is -
Yepp #138640 szerintem ag unit frames -
eLiXir #138639 Melyik az az addon, amelyik ugy mutatja az enemy health bar-t ? -
#138638 mer ez nem O-Z-D, hanem BP City, madafaka :) -
#138637 ezért jó a szleng
mi a rajz van veled bástya? csárázza ki a bulámból a mutrát a sok portyázó gibbon -
CB SNIPER #138636 mindegyiket elirta ha nemvetted volna észre és szerintem nem véletlenül :O -
maniac001 #138635 Csirke4: "tudokám hejesen írni."
Lefosom a bokám..... -
#138634 tök mindegy ma már a helyesírás, a lényeg, hogy legyél édibédi cukimuki, és temetőben pózolj kakassal, amíg meg nem jön a sün! -
#138633 Engem pl az tart vissza, hogy órán baszogatnak ezzel a hejesírás nevű fassággal ami amúgy kurvára mind1 lenne, hogy hejes-t vagy helyes-t írok, csak és kizárólag azért van hogy a népet lehessen vele szopatni. Úgyhogy gondoltam it már kiélhetem magam aziránti vágyamnak eleget téve, hogy ne kelljen hejesen írni. -
#138632 A nyelvtannal nincsprobléma nemkell kilyavitani tudokám hejesen írni. Meghát szóbeli leszmárcsak úgyhogy ott tökmind1 mijen a hejesirásom.
Az irodalom sokkal szarabb. :'C -
#138631 Off: legjobb mikor egy "ilyen" beszabadul egy munkahelyre és azt hiszi, hogy a kontaktokkal is így kell levelezni, ne tudd meg... -
#138630 Lehet, csak gondoltam érettségire már kialakul az emberben a tudat, hogy a helyesírás és az írásjelek arra valók, hogy könnyebben kommunikáljunk egymással, és megértessük magunkat írásos formában is. Vagy arra, hogy piszkálódjunk a wowtopikban . Te is megbuknál ennyi vesszőhibával :D
Komolyabbra fordítva a szót: ha már tud valaki normálisan írni, akkor mi tartja vissza abban, hogy ezt a tudását megcsillogtassa itt is? Nem l33t r0x0rz hejjessen irní? Ez mint fórumos / internetes / csetes jelenség érdekelne két account hirdetés között -
eLiXir #138629 Hat neked meg saccperkb 10 ev az erettsegi, meg van idod! :D -
#138628 mivel ez egy internetes MMO játék, ezért helyi hálón nem lehet vele játszani, és egyedül sem. Az egész játék lényege az hogy nem egyedül rohangálsz a töküres világban, hanem még x ezer másik játékos is körülvesz.
Nem olvastad el a doboz hátulján a figyelmeztetést, hogy havidíj és folyamatos internet-hozzáférés szükséges a játékhoz? Utóbbi kérdés költői volt, ne is törődjetek velem :P -
wolfdavid #138627 Sziasztok még uj vagyok a WoW jatekban most kedztem el letölteni és azt lene a kérdésem hogy csak LAN-on multiba lehet-e vele jaccani vagy lehet singelplayer modban.??
[email protected] ez az msn cimem aki tud vegyen fel és elmagyarazna hogyan is kell vele jaccani majd lan-on.mi kell hozzá? me ilyenek köszie.