166745
  • picket
    A topik fejlécében lévő "Gyakran Ismétlődő Kérdések" linken található oldal bogarászása is sokat segíthet.
  • Lacee
    az elején nem muszáj kiegészítőt is venni, de ha megengedheted magadnak, érdemes már a burning crusade-et beszerezni.

sima wow: szintek 1-60ig, nem indíthatsz draenei és blood elf fajú karaktert, és nem tudsz eljutni Outlandre.

BC: megnyílik outland, a két faj és a szintezés 70ig, valamint a jewelcrafting szakma

wrath of the lich king: szintezés 70-80 között, Northrend, és ha van már egy 55. szint feletti karaktered, indíthatsz death knightot is. ja, és inscription szakma

a kártyás havidíj 13 euró (3600 forint mai árfolyamon), de lehet 3 és 6 hónapot fizetni egyszerre, akkor kedvezményt kapsz (sorrendben 36 és 66 euro). a boltban vehető gaming card 60 napra szól, és jellemzően 8 ezer forintba kerül, de most hogy rágúgliztam, akciósan lehet kapni 7ért is, amivel már nem is ráfizetés a kártyához képest.

szerverek sok magyarral: arathor (pve), bloodscalp (pvp)
  • capaszabi
    hodir:

K3: they took our men --->
    Temple of Storms: mending fences és spark of hope ---->

ha ezeket a line-okat megcsináltad, akkor csak béna vagy, ha nem, akkor csináld meg. a 2 Halls of Lightningos küldit nem kell már a repuzáshoz, de asszem az bónusz 1000 és 500 repu.
  • random001
    help újra... thx előre is!

Megveszem az alapjátékot ezt vágom. Valami kiegészítőt is érdemes venni hozzá? Ha igen melyiket?

Mennyi a különbség ha feltöltő kártyátát veszek, vagy ha online visaval fizetek? ( forintba mi a különbség? )
    Valahol olvastam hogy meg lehet adni hogy havont automatikusan vonják a számládról az előfizetést. De mit tudom én előre nem látható okok miatt ( elköltözöl olyan helyre ahol nincs net pl 1-2 hónapig ) ezt lehet szüneteltetni?

Melyik szerveren érdemes kezdeni? ( Nem akarok senki nyakán lógni játékban nem azért érdekel. Csak a későbbiek folyamán nem ártana egy magyar guild majd...
  • Yepp
    azt a q sorozatot megcsináltam.... azzal jutottam el hated-ről neturalig
    ez amit irtam ez után jött
  • Cápafogxy
    Van egy quest sorozat amit végig kell csinálni, wowheaden sons of hodir commenteknél le van írva, ha jól emlékszem.
  • Yepp
    újabb gondom akadt a sons of hodir repuval :)

relic of ulduarral elmentem friendly-ig, azt gondoltam utána már kapok egy questet... nos kaptam egyet a királytol, igaz nem daily hanem sima, mind1 megcsináltam. Utána azonban már senkitöl semmilyen q-t nem kapok, igy nem tudnék huzni a repun, kivéve relic-el (a király "szól" hozzámegyedül ilyen szövegbuborékkal, ö is azt mondja, h nem vagyok jogosult h lássam az ő erejüket... vagy vmi ilyesmi)... beszélgettem egy playerrel, ö azt mondta, már sokkal hamarabb, neturalon meg kellett volna kapjam a küldiket, a pre-questeket és dailyket.
    Ám vmiért nem kaptam, nem tudom mi miatt, mindnenesetre nem akarom relic of ulduarral felhuzni exaltedig :)

van vkinek vmi ötlete h mitöl van ez és h hogy lehet orvosolni h kapjaik questeket?
  • YuiHirasawa
    Nah, íme a két karakterem, akik miatt megérné az accountom:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Neliel

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Nekomimi

Nelielnél van 5,9k gold. Személyes megfontolásból szeretném eladni, 2 éve WoWozom. Akit esetleg érdekelne, írjon és megbeszéljük a részleteket!
  • capaszabi
    lehet hogy a forum cimét kéne megadni mondjuk nagy keresőlapoknak? jol cimkézni az oldalakat? biztos van 1-2 ilyen dolog, nem tudom, mert nem értek hozzá.
  • Lacee
    nem, de az feltűnne, hogy a fórum moderátora, ahova naponta-kétnaponta beírogatom az URL-t, azt kéri hogy ne tegyem... (gyk. "Elsőre megértettük a címet, többször nem kérjük köszönjük")

egyébként van abban valami furcsa báj, mikor az egyik fórumon egy másikra akarnak átcsaábítani embereket, nem ellentmondás ez?
  • YuiHirasawa
    Helló, azt szeretném a hozzáértőktől megkérdezni, hogy itt lehet-e accountot eladásra meghirdetni, és ha igen, hogyan működik az ilyesmi? Az accomon sok kari van, de csak 2db 80as, akik miatt ér is valamit. Előre is köszi a választ.
  • Idum
    ... Amikor mondjuk te csinálsz egy weblapot aztz várod, hogy a következő 3 napban már világhívű legyen?...
  • capaszabi
    megnéztem. 2en ha irtak rá. talán ezért nincs értelme reklámozni.
  • tigeroo
    akkor máris kezdem, ahogy ismerem magam újévig se tudnám felhúzni :Dd
  • tigeroo
    elragozgatok míg te elrágózgatol
  • Idum
    tényleg a frostshock!!!

NAgyon köszi!
  • WiLDoR
    miért nem irsz inkább a frostshock és a wow.hu szerkesztőinek, hogy reklámozzák egyet a fórumod az oldalukon?
    szerintem simán kiraknák, s többet érnél el vele, mint itt.
    ide elég kevesen járnak azok közül, akik wow-oznak...
  • Idum
    Szaisztok!

Szeretnék nektek ajánlani egy World of Warcraft-tal fogalkozó fórumot.

A cím: wowforum.forumx.hu

Megköszönném, ha írnátok néhány hozzászólást, hogy beinduljon az oldal! Nagyon megköszönném!

Ui.: a híreket erősen ajánlom, hogy olvasgassátok. :D
  • WiLDoR
    tudtam, hogy meleg káros bir lenni, de hogy ennyire :)
  • hawkie22
    Jaaa, azt nem tudom, melyik addon lehet. :) De nekem is kéne.
  • Botond #138646
    Karácsony lesz mire azt megkapjuk.
  • tigeroo
    az új skinek miatt erősen gondolkozom egy druida felhúzásán
  • Csirke4
    ohh lyally hogyén mijen buta vagyok :'(

tényleg elirtam bocs.

,
  • eLiXir
    Nem arra voltam kivancsi, az ellenfelek FELETT levo health bar-ra (plate)
  • hawkie22
    Ha minden igaz, akkor a videón a srác PitBull-t használt. De nem vagyok biztos benne.
  • tigeroo
    :D jaja

áh csak tudjam le az egészet..nyugodtabban fogok wowozni is
  • Yepp
    szerintem ag unit frames
  • eLiXir
    Melyik az az addon, amelyik ugy mutatja az enemy health bar-t ?
  • Lacee
    mer ez nem O-Z-D, hanem BP City, madafaka :)
  • tigeroo
    ezért jó a szleng

mi a rajz van veled bástya? csárázza ki a bulámból a mutrát a sok portyázó gibbon
  • CB SNIPER #138636
    mindegyiket elirta ha nemvetted volna észre és szerintem nem véletlenül :O
  • maniac001
    Csirke4: "tudokám hejesen írni."

Lefosom a bokám.....
  • capaszabi
    tök mindegy ma már a helyesírás, a lényeg, hogy legyél édibédi cukimuki, és temetőben pózolj kakassal, amíg meg nem jön a sün!
  • Csirke4
    Engem pl az tart vissza, hogy órán baszogatnak ezzel a hejesírás nevű fassággal ami amúgy kurvára mind1 lenne, hogy hejes-t vagy helyes-t írok, csak és kizárólag azért van hogy a népet lehessen vele szopatni. Úgyhogy gondoltam it már kiélhetem magam aziránti vágyamnak eleget téve, hogy ne kelljen hejesen írni.
  • Csirke4
    A nyelvtannal nincsprobléma nemkell kilyavitani tudokám hejesen írni. Meghát szóbeli leszmárcsak úgyhogy ott tökmind1 mijen a hejesirásom.
    Az irodalom sokkal szarabb. :'C
  • s0n1c
    Off: legjobb mikor egy "ilyen" beszabadul egy munkahelyre és azt hiszi, hogy a kontaktokkal is így kell levelezni, ne tudd meg...
  • picket
    Lehet, csak gondoltam érettségire már kialakul az emberben a tudat, hogy a helyesírás és az írásjelek arra valók, hogy könnyebben kommunikáljunk egymással, és megértessük magunkat írásos formában is. Vagy arra, hogy piszkálódjunk a wowtopikban . Te is megbuknál ennyi vesszőhibával :D
    Komolyabbra fordítva a szót: ha már tud valaki normálisan írni, akkor mi tartja vissza abban, hogy ezt a tudását megcsillogtassa itt is? Nem l33t r0x0rz hejjessen irní? Ez mint fórumos / internetes / csetes jelenség érdekelne két account hirdetés között
  • eLiXir
    Hat neked meg saccperkb 10 ev az erettsegi, meg van idod! :D
  • Lacee
    mivel ez egy internetes MMO játék, ezért helyi hálón nem lehet vele játszani, és egyedül sem. Az egész játék lényege az hogy nem egyedül rohangálsz a töküres világban, hanem még x ezer másik játékos is körülvesz.
    Nem olvastad el a doboz hátulján a figyelmeztetést, hogy havidíj és folyamatos internet-hozzáférés szükséges a játékhoz? Utóbbi kérdés költői volt, ne is törődjetek velem :P
  • wolfdavid
    Sziasztok még uj vagyok a WoW jatekban most kedztem el letölteni és azt lene a kérdésem hogy csak LAN-on multiba lehet-e vele jaccani vagy lehet singelplayer modban.??
    [email protected] ez az msn cimem aki tud vegyen fel és elmagyarazna hogyan is kell vele jaccani majd lan-on.mi kell hozzá? me ilyenek köszie.