World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszi elore is
BF:2-3-4(oORedstarOo)
elozo temahoz: bar ez WAR-bol van,de lehetne a tauntnak valami -sebzes debuffja a warriorral szemben par masodpercig/-10-20% 5-6 secre/ pvp-ben....nem lenne imba es tok klassz skill lenne sztem.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a charge-->resist
intercept-->resist
es hamstring-->dodge/parry mar kiakaszto mereteket olt😛
nem is beszelve arrol,hogy gyorsan mozgo targetre intercept/charge meg mindig fosul mukodik....meglatok egy druidat travel formban radobom magam intercepttel es oda kerulok ahol 3 seccel ezelott volt o meg 20 yardra lesz tolem...es innen mar baszhatom az esetek nagy szazalekaban...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
az sraidframes például piros keretet tesz annak az embernek a dobozára akin épp aggró van, csak az nem elég feltünõ nekem...
(nem a saját, és nem is tank aggróját szeretném figyelni)
Sajnálom, hogy itt nincs olyan jó és hasznos szerepe a tankoknak pvp-ben, mint warhammerben. Ott ezt nagyon jól megoldották.
(véletlen se legyen ebbõl wow vs war téma pls!)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az a kepesseg nyugodtan lehett volna tier 1-en,hogy mindharom talentag hasznosithassa....legnagyobb hatranyunk meg mindig az,hogy szarra CC-nek....
Hogy végre hasznos legyen a prot ág pvp-ben is.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
nem ertem miert kerult a lassito,rootolo effekt leszedo a defes agra....
ezek ellenere tetszik,hogy kemenyen odalehet baszni es vegre van rendesen rage-unk...
no es mindenki sir itt,hogy milyen durva a retri pala,de szerintem amit a mage-k muvelnek az megabrutal.....
Jokat rohogtunk egymason,hogy mekkora idiotak vagyunk,hogy felkelunk hajnalban😊 es jokat rohogtek a baratnok,anyukak,apukak,tesok,hogy hajnalok-hajnalan felkelunk wowozni😊 hehe
de 1-el kozelebb vagyunk a fekete macihoz😊
SW-t is beakartuk gyakni,de kezdett nagyon sok allys ebredezni no meg mi is faradtak voltunk igy azt majd kesobb.....IF-et pedig valoszinuleg csak 80-on probaljuk meg,mert oda brutal erokkel kell menni es ultra nagy szervezest igenyel az emlitett iszonyatos ally tobbseg miatt....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pve-re talan a human a jobb valasztas az extra spirit miatt (bar ezt nerfeltek 5%-ra), draeneit akkor ha kell az az 1% spellhit, illetve egy extra HoT.
Elõre is köszi
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"
Mi alapján érdemes választani?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Önmagában a 3% critért nem tart senki retri paladinr már raid guildben és ismét kb ennyi a haszna.Most reggel próbálgattam a próbababán miylen meglepõ a 7/8 t6 os retri paladinom kevesebb dps el bír már mint az s3 as rugóm vagy az s2 es hunterem.A szépséghiba csak annyi hogy a t6 os itemeket cserélgetnem is kellet ezidáig is raiden hogy meglegyen a hitcapem az ic s warrior sityakra meg a ros os csizmára amin egy fia intellekt sincs, de legalább képben leszek hogy mi lesz 80 on mikor semmi intellekt nem lesz egy itemen sem ezen az ágon és majd az 5500 base mannából healelhetek egyet.
A pv részét pedig kiba.. egyzserû módon meglehett volna oldani a pve rész abszolute használhatatlansága nélkül is azon mód hogy a holy damage-re ugyanugy hat a resilence.
dant0r bg n eztán is egy pvp re tallentelt paladin ugyanugy szétkap mint eztán ha megvan a gearje és nem cc zed.Jahh a bubinak 5 perc a cd e és nincs rá mód hogy ez talentel vagy bármi mással csökkenthetõ legyen.
TVelvet milyen érdekes hogy ez sírás az meg objektiv meglátás amit te állitasz.
Illetve ha ez nem lenne elég, elfutást akadályozó stun-od van nem túl magas cd-n, valamint még repentance is. Ezek felett +15% runspeed, majd minden effektek leszedõ instant dispel, divine shield, és a bubi alatt még avenging wrath-al is nyomulhattál.
Ja, az instant, 40%-ban kritelõ, HoT-ot rajtad hagyó Flash of Light-ról nem is beszélve.
Igen, a blizz ezzel így totál elbaszta a paladin pve képességét, mert nincs igazi "sustained" dps, csak sok burstbõl áll össze.
Ismétlem, nem a pve dps-el volt a baj, hanem a pvp halhatatlanságról.
Ne sírjá, még így nerf után is stun alatt agyonbasz akárkit..
Raidre a patchet követõen is max egy retri pala fért be most ismét egy sem mert nem ad annyi supportot a visszavett mana és heal visszatöltése.
Gondolom a frostshockos kis idióták most örömünnepet tartanak és tovább álldogálnak a bg bejelnetkezõ helyen és retricsicskáznak egy jót mert micsoda jó dolog az és most megint 2 hitelhetnek minden classal egy paladint.
Minden classnak megemelkedett a dps e a patchet követõen igy a paladiné is de nem kirivóan.Volt az elmult 2 hétben alkalmam próbálgatni raid körülmények közt a paladinom és az melett hogy egy erõs közepes dps-t tudtam hozni (1600-1800) az elsõ 2 nerf elött speciális bossokon ( theron-brutallus 2600) elég kellemes raid support voltam.A top dps míly meglepõ ugyancsak hibrid enc sámán 2000+ dps el vagy a balance druid szintén 2000+ dps e senkinek nem zavarta a szemét.Akkor még nem beszéltünk a magek 2800-3k feletti damageerõl.
Amennyiben a kiegészitõig iylen ütemben nerfelnek a paladinon kb az összes rerollolhat dk ra mert prot paladin ezidáig sem kelett tul sok egy guildbe retri eztán sem kell a holy paladin pedig per pillanat a leggyengébb healer a wws ek tanulságai szerint.A lore szempontjából volt egy kis remény hogy akiegben használható lesz ez a class a kétgombos healboton kivül is alapból a patchel meg is kaptuk ezt de tartott vagy 2 hétig.Pvp részben pedig ezek az újfent bejelentett változások azt hozzák hogy freekill ismét a paladin mindenkinek szinte gearre való tekintet nélkül arénában pedig ismét jó ha be sem teszi a lábát.
gonosz >:]
http://blue.mmo-champion.com/28/12065281479-upcoming-ret-paladin-pvp-nerf.html
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money