166745
  • vidu01
    Bot nincsen, addonok vannak amik segítenek a gyors fejlődésben. SROztam régebben én is, itt azért hamarabb fel lehet húzni egy karit.
  • hawkie22
    Server restart van. Legalábbis a mi szerverünkön (Bronzebeard). De ha ott van, akkor nagy valószínűséggel mindenhol.
  • Jimbo
    Zsír, megint nem lehet belépni a játékba. Jó lenne ha megoldanák már ezt a problémát, gondolom a pár millából, amit havonta csenget a 12 millió játékos talán futná plusz szerverekre vagy képzett informatikusokra vagy valami megoldásra...
  • Fehercsoki
    1. Inni kell de vannak különböző spellek/talentek amik töltik a manádat szal nemsokat kell inni sem,de van persze poti is 1 perc cdvel
    2.Kaszttól és fajtól függ hogy alapból mennyi,az itemekből kapod a statokat
    3.lvl 80 a max,nincs bot,bannolnak,nemsok idő egy karit felhúzni
    4.profok vannak ittis,de ilyen nincs hogy egymást kirabolják a playerek
  • random001
    Nem azért irkálok ide, hogy a silkroadot lehúzzam.

3 évig toltam vele és a mai napig tetszik! De úgy döntöttem kész vége befejeztem a lentebb leírtak miatt...

Kérlek ezt vegyétek figyelembe.
  • random001
    Köszönöm a válaszokat. Akkor folytatom a kérdés áradatomat. Sory érte de mielőtt elkezdek játszani vele tudnom kell egy két dolgot. Mondjuk a 10 napos trialt most elkezdtem, hogy valamennyire képben legyek.

1 Normális autopoti töltés van a játékban? Mert elég gáz számomra hogy pl. elfogy a manna a karinak és leül inni hogy feltöltődjön.

2. A krakterre én osztom ki az str-int -et vagy minden karinak egyenlő szintenként? Mert akkor az elég furcsa.

3. Ez lehet off kérdés lesz mert nincs itt helye, de nem vagyok tiszába még vele hogy milyen témákat tűrtök meg a fórumon. Silkroadba nagy szinten / ott max lv100. itt mennyi? / a fejlődés óránként szinte a nullával egyenlő. Erre találták ki a botot. Ami elengedhetetlen a játékhoz ha haladni akarsz. Bottal 24óra/nappal is 4-5 nap egy szintlépés 0-ás gapba 95+ fölött.
    Ebben a játékban is van bot látom ott ahol a silkroadost is lehet venni.
    Ez mennyire megengedett a játékban, azaz ban és egyebekkel szankcionálják aki használja vagy úgy vannak vele fizetsz a játékért azt csinálsz amit akarsz?

Ha a bot nem megengedett akkor mittudom én napi 4-5 óra játékkal mennyi ideig tart max lv szintű karaktert felhúzni?

4. Ebben a játékban mi a plusz az agyatlan grinderelésen kivűl? / sikroadban lehet jobot / munka / választani. Ott lehetsz trader / kereskedő / hunter / vadász aki védi a kereskedőket / és thief / ezek rabolják ki a kereskedőket ezek ellen kell védenek a hunterek. A kereskedők elindulnak egyik városból a másikba pl teve karavánokkal és a hunterek kisérik őket és védik.
    Itt van valami ilyesmi plusz amivel maxolt szintű karakterrel el lehet ütni az időt a pvp-n kivűl?
  • shaime01
    ha még csak most jöttél rá ,hogy a silkroad csak a pénzt szivja és játékélményt 0-t add akkor *taps*
  • vidu01
    Csinálj egy accot. Az account managementnél fel van sorolva mire bachatod még el a pénzed. Pl: kari névcsere, recustomization, karit át lehet tetetni másik szeróra. Valahol lehet venni loot kártyákat is amik itemeket adnak. Nem ugy mint SROba, hanem bizti hogy beadják. :)
  • Botond #138577
    Csak a havidíj, meg a rengeteg idő amit beleszánsz, minél többet annál jobb. Ez timasink, nem pénznyelő.
  • random001
    Sziasztok. Lenne egy két kérdésem amire megköszönném előre is ha válaszolnátok.
    Silkroadozok lassan 3 éve, de meguntam, hogy havi szinten minimum 10k forintot bele kell raknom ahhoz hogy "látványosan" fejlődjek és tartani tudjam az úgy mond minőségi szintet a többi nagy karival.

Pénzért ebben a játékban nagyon sok előnyhöz juthatsz. A legfelháborítóbb az hogy most kitaláltak egy úgymond ticket rendszert amit szintén / dollár euró forintént tök mindegy egyre megy / megvehetsz és a szerencsésebbek nyerhetnek olyan fegyvert ami pl alapból 15-el nagyobb a nálla azonos szintűvel plusszolás nélkül is...

Ismerek olyat aki már 500 dollárért vett ticketet és még sem volt olyan szerencsés, hogy megkapja a karaktere fegyverét.

Na én ebből úgydöntöttem nem kérek. Ne pénzen szerzett előnyökkel legyen valaki hű de menő jó karakter akit az egész szerver ismer..

Sory a hosszú bevezetőért... De gondoltam így érthetőbb mit is akarok megtudni. A wow-ban a havidíjon kivül még mit lehet venni azaz mi az amiért még fizetni lehet, tanácsos...?
    / pl silkroadban vehetsz pet-et ami szedi a dropot helyetted. Valami ilyesmire gondoltam. Vagy lehet egyedi ruhákat venni, persze mindezt forintért./
    Tehát itt csak havidíj van és az ügyességeden múlik csak hogy milyen karaktert építessz majd fel belőle, vagy itt is kőkeményen fizetsz a havidíjon felül is extra dolgokért?

Thx a választ!

• Savmacska
    de miért is foglalkozol ilyen dolgokkal, nem értem.
  • Savmacska
    nah keresd vissza, AZONNAL !
  • capaszabi
    az 1 dolog, de ami hisztit levert anno, hogy milyen nehéz eljutni allisként theramore-ba... sose felejtem el.
  • capaszabi
    nem szeretnéd, hogy visszakeressem mit szenvedtél anno... te kis egyszerü...
  • ShaiHulud
    mage volt :) visszakerestem miket arusitott, allys mage, hordas shaman , meg most a mostanit.
  • ShaiHulud
    amugy naxx 10 es 25 fos is woltk eleje ota pugozhato, mert iszonyat modon konnyu.
  • ShaiHulud
    az aktualis raidtol fugg hogy levisznek e egyaltalan:D legtobb pughoz linkelni kell az achievmentet hogy amr jartal naxxban, illetve gearedet lechekoljak dalaranban.
  • Savmacska
    sose volt hunterem nem vágom honnan vetted ezt.. a palámmal 2023on vagyunk full furious cuccban és deadly-ben honnan veszed hogy nem tudok vele játszani? egyszerűen csak unom, nem tudok mit kezdeni vele a holy cucca is full deadly... 2talentre full valor, de ki f*szt érdekel mit mondasz te kis egyszerű
  • Yepp
    én friss 80-asként mentem (full zöld-kék) igaz volt aki pótolja a dps kiesést amit én okoztam egy jobban geareltel szemben :) és rögtön meg is lett a fall of naxxramars achi :)
    szóval sztem raidnen múlik, és persze taktikát érdemes előre tanulmányozni
  • tigeroo
    mivel nem vagyok nagy raides, szeretném megkérdezni hogy naxxramast a wotlk óta hányszor nerfelték? friss 80asként lehet már menni (akár puggal is), vagy előtte érdemes/szükséges-e HC instából geart szerezni?
  • Yepp
    ok rájöttem, q sorozat kell oda h tudjak repuzni (=
  • Yepp
    igen de az addon beállitások akkor is elvesznek nem?

ill még1 kérdés :) Néztem wowheadot, ahhoz h vállas enchantot szerezzek, The sons of hodir-hoz kéne repuznom. (allis vagyok)
    Nos történetesen utálnak, azt nem tudom mennyire, mert a reputation fülnél nem mutatja ezt a frakciot, mindenesetre rámtámadnak, ugyh gondolom hated. Ezt hogy tudnám visszaforditani pozitivba? tehát h friendlyk legyenek, és kapjak náluk questeket
  • mikusmate
    Az addon mappáról csinálj egy másolatot, és akkor biztos megmarad.
  • Yepp
    mostanában elkezdte azt csinálni a wowom, hogy ha dalaranban vagy vmi forgalmasabb helyen vagyok, akkor kifagy. ha pl ugy logolok be, hogy a karim dalaranban van, akkor pl garantált a fagyás, gyakori még h felszállok a griffre, és akkor is rögtön kifagy. ezt meg lehet vhogy oldani, vagy csak repairral?
    és ha nyomok egy repairt, akkor a beállitásaim, addonjaim stb megmaradnak a jelenlegi állapotban? nem akarom azt a jo sok 15-20 addont ujra beállitgatni, föleg nem minden karimnál ..:D
  • shaime01
    Aki nem tud belépni a wowba..

Menjen fel az eu.battle.net -re csináljon egy accountot, mergelje hozzá a wow-t és befogja engedni, blizzék elkurtak valamit.
  • Csirke4
    az foglalt a bal egérgombon :C
  • Botond #138559
    mutatóujjal!
  • Csirke4
    Neked ilyenkor már réééééééééég aludni kellene. :D
  • TVelvet
    a nettel volt probléma itthon, szokás szerint, csak most nem UPC..
  • capaszabi
    hunterrel nem tudott jáccani, palával se, gondolom most valami ujjal akar probálkozni...
  • Savmacska
    Jók a szerverek mindenki mehet kockulni
  • tigeroo
    az arathor nekem bejött most...viszont a bloodscalp nemnagyon
  • Savmacska
    tényleg igazad van:D:D erre sosem jöttem volna rá...
  • YakHead
    A login képernyőn van kiírva. Mellesleg ha a békás cuccon jobbklikkel a kép megjelenítése opciót választod, akkor bejön egy új oldal...ahol megintcsak ez a békás dolog fog bejönni. Címsorból a linket kimásolod, új böngésző oldalt nyitsz, beilleszted, enter, majd F5 és be is jön a kép. Még egy ilyen idióta képmegjelenítési rendszert ezen a fórumon nem láttam
  • Okami Amaterasu
    de szokott iylen lenni? h nem tok belépni?
  • MrStokes
    Az az erdekes h nekem par kulfoldi oldal sem megy, csak veletlen lenne? ... x_X
  • Okami Amaterasu
    üdv! nem tudok belépni az accommal mindig disconnecting from server, eddig semmi gond nem volt help plz
  • MrStokes
    Hol lattal te ilyen breaking news-t?
  • Savmacska
    nem siekrül eladnom emg soxor meggondolom amga, de ez végleges.. ui: ezt aza ccot hirdettem mindig
  • ShaiHulud
    ekkora nagy acctrader vagy? esetleg meg nem siekrutl eladni egy accot sem? allandoan accot reklamozva latlak.