166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Gados Alex #138705 thx kösz naon kösz
-
#138704 legalabb koszonni tud, [URL=http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors]itt nezelodjel "patche" ugyben (:[/URL] -
Gados Alex #138703 ugy hogy nincs meg és nem találom sehol és azért kértem meg hogy valaki adja mega patchot mert fel hivtam a haveromat az meg azt mondta hogy valamijen 3.0 ás kell a játékhoz
koszi cs
-
#138702 On a leggyengebb lancszem.Viszlat. -
#138701 szia, hogy mondod? -
Gados Alex #138700 császtok valaki meg tudja adni a patche??? naon meg kösözném!!!császtok!!
-
WiLDoR #138699 hát te, nemtom, új karival most 80-ra lépni, bazira nem egyszerű már szerintem vele az élet.
farmolhatsz ki 3 tonna reput az exaltedes motyókért, wipeolgathatsz pugokkal naxx10,25-ben és társaikban, csinálhatod minden nap orrvérzésig a tournamentes küldiket, hogy badge-ekből váltogathass ki érdemi cuccokat, amikkel majd HA nincs normális guilded, mehetsz újra wipeolgatni uldu10,25-be.
hát nincs az az isten, hogy én még egyszer ezt a kört végigszenvedjem -.-
a palával megpróbáltam kb. úgy az 5. nap utána mondtam azt, hogy na elég, az 5 fős hc-ktől már szó szerint hányok, kariba belefeccöltem vagy 10000g-t (s ebbe beletartozik, hogy vettem neki epix motyókat is) tök feleslegesen, mert úgy a 6. nap környékén fogtam és letöröltem a geccbe.
tököm se fog vele megint végigszenvedni mindent újra.
szóval én, MOST, baromira nem lennék egy friss 80-as kari helyében, mert annyi meló van vele (felgearelni badgeből, stb-ből, proffokat felmaxolni, skilleket felmaxolni, weapon skilleket felmaxolni, fishing, cooking, stb-ket kimaxolni, stbstbstb.), hogy az borzadály, mire feltornászod egy épkézláb szintre...
bár ez csak az én véleményem volt. -
WiLDoR #138698 egyre inkább filózok rajta, hogy eladom.
pár napja meg úgy is voltam, hogy disenchant minden motyó, bevágom a guild bankba a zsével együtt, aztán game mehet a kukába tokenestül, mindenestűl.
ha befejezem a wow-ot asszem utóbbi lesz. ebből legalább az arcok profitálnak majd a guildben. valamennyit.
viszont kiváncsi lennék, hogy kb. mennyit érhet egy ilyen acc...ezért kérdeztem. -
#138697 goldon kivül szart se érnek az accok. 80ra huzni 1-röl kb 1 hét annak aki nem most kezdi. 6000 acsi az meg olyan mintha 3000 lenne, 8000 körül már aszondom hogy tényleg beleölte az idejét. aminek értéke van még, azok a featsek, azért van értelme fizetni, bár ha megveszel egy realmfirst algalonos accot, ugyis tudják, hogy vetted, és szart se érsz vele. -
#138696 hogy mit ér? a tulaj öregkorában majd kap plusz egy-két évet, amennyit a gép előtt töltött ezeket összeszedni. 71 mount, mindenki exalted, loremaster acsi? így együtt elég durva :) -
#138695 "Nyomja Southwind Village tornyát és megtelepül egy szándékában áll belekeverni a silithid*méhkast tevékenységbe. Hozz vissza bármi szokatlant, amit felfedhetsz, amikor tenni úgy Layo Starstrike-nak a Valornél Rest Silithus temetője."
:o -
#138694 Nem tudom volt - e mar rola szo:
Epic gem-ek a kov patch-ben -
eLiXir #138693 Dicsekedni? Ugyan mivel -
#138692 Na nem azért, mert el akarod adni, csak dicsekedni akartál :p -
#138691 szebb színeket a betűknek választani se lehetett volna... -
WiLDoR #138690 szerintem ha igy vagy vele, akkor épp ideje szünetet tartani.
ezek már a függőség első jelei :)
tényleg, egy loremaster dk, 6200 feletti achi ponttal, faszás tabarddal, skinnel, cuccokkal, maxolt enchant, jc tradeskillekkel, 3/5 uldu25 gearrel (hasonló tank gearrel is), 30 db feletti exalted repuval, 71 db mounttal, 20 db feletti title-vel, ~21700g-vel, bankos karival dugig tömött bankkal (ásványok, cloth-ok, drágakövek, stb.), blizzes auth tokennel kb. mennyit érhet most? -
hawkie22 #138689 Én is a magyar WoW társdalomhoz tartozom, de abban biztos segített, hogy jól induljon a napom. :) -
SlaCker #138688 Bazz. Pont így vagyok énis! xD
tegnap egész nap nem játszottam.ma remegő kézzel kelek és ugrok a gépre!Erre olvasom hogy nuku szerver.
sOn1c köszi a választ. -
#138687 ne röhögj! "ez az oldal azért jött létre hogy segítse a magyar wow társadalmat a questek megoldásában!"
amúgy ja, ez akkor lenne még viccesebb ha valami hangosszótár felolvasná a szöveget:D -
#138686 google translate -
hawkie22 #138685 Srácok, amíg nincsenek szerverek, addig nézzetek rá erre az oldalra:
Magyar WoW
Őrület. Azt hittem, a fordítás egyszerű, de ez... Életemben nem röhögtem ennyit, mint a küldetésleírásokon. :) Sztem érdemes ránézni. -
voloume #138684 ez is megteszi, nem is néztem még streamet arenajunkieson, szóval köszi, de azér még másolhat valaki valami faszás dk moviet -
#138683 ops épp nincs dk stream -
#138682 Minek a movie??
nézz inkább live-ot:P
stream -
vidu01 #138681 Dejó, egy nap van a héten amikor ráérnék délelőtt wowozni, és az pont a szerda. xD -
#138680 nem semmi fura csak magamban mérgelődök, hogy pont ilyenkor tudtam felébredni korán :D -
voloume #138679 am ameddig a wowosok unatkoznak lenne egy olyan kérésem, hogy aki látott mostanába valami fasza dk pvp moviet azt belkinelhetné.. mert én még nem láttam egy norm dk pvp moviet
előre is köszpusz -
voloume #138678 és ebbe most mi olyan fura ? -
#138677 3.2, leghamarabb ősszel jön -
#138676 ezaz 11ig (lessz abból dél is) nincsenek eu szerverek -
niiil #138675 quest helpert hogy kell megcsinálnom?:S -
SlaCker #138675 Valaki nem tudja mikor akarják kidobni az új maciformákat?
Mert elvileg olvastam,hogy újra skinelik a macit és a macskát.
Elvileg a következő patch -ben.Ezt nem tudja valaki mikor lesz? :) -
ShaiHulud #138674 sons of hodirnal a daily questek altalaban egy quest utan nyilnak meg es nem emberek adjak hanem targyak, pl thorimos questek utan, elkell vinni nekik az anvilt es az utana megjelenik a bazison es az ad majd daily questet, vagy pl egy masik item a nagy kurt lesz, amihez megint csak egy questet kell elotte megcsinalod. van meg a helm is de az lehet csak honoredtol adja mar nem tom. kesobb lesz egy spear is meg egy farkas. lenyeg hogy bena vagy mert meg tuti adtak ott questet amit megkell csinalnod a dailyk unlockolasahoz. -
random001 #138673 köszi. Ez egy remek link. Főleg nekem mert a keletitől csak 2 megálló metróval. 1000 hála :) -
Yepp #138672 ugy látszik béna vagyok, mert megcsináltam. ezért nemértem az egészet, hiszen már friendly vok velük.. mégsem adnak küldit -
#138671 Kb igen,de itt sokkal olcsóbban megveheted még kiszállítással együtt is. -
random001 #138670 Tehát akor nekem kezdéskor ezt kell megvennem:
WoW alap
de ez sem árt hozzá:
BC
És csak ez után tudom ha már ez is meg van használni:
LK
Ezek után elméletileg akkor egyenlőre semmi kiegészítő csak a havidíj? -
#138669 A kártyás fizetés az konkrétan ilyen, de "cancel subsription"-nel meg lehet szüntetni. Olvast a GyIK-ot :) -
Jimbo #138668 Mondjuk ha nem egy-az-egyben wow.hu lenne akkor talán nem lenne ennyire ciki. Ennyire feltűnően talán nem kellene lopni... -
random001 #138667 A kártyást értem köszönöm. De van lehetőség, hogy a Blizzard automatikusan minden hónapba levonja a számlámról a havidíjat? Nekem úgy kényelmesebb lenne mondjuk.