166745
  • s0n1c
    mi a hibaüzenet?
  • PiszkosFred
    Feltehetően user hiba.
  • Gados Alex
    csá all na az lene a kérdésem hogy fel regelek és nem engedi hogy játszani tudjak vele
    ez miért van???
  • Csirke4
    Napi 1-2 óra alatt is lehet heroicozni pvpzgetni. Nem muszáj 24/7 onlájn lenni főleg azért nem mert elég a napi 4-5 óra játék arra, hogy raideljen valaki akár rendes szinten is.
  • Omlás
    És midől lenni rajta epic hátán epic item a 4. napon megpihent.
  • picket
    Tedd fel a legújabb videokártya drivert.
  • picket
    Aztán kialudta magát :D
  • Yepp
    én survival hunterként ugy csinálok naxx 10-ben 3,6 k dps-t, h soha nem voltam még ulduarban, naxx 25-ben 2-szer voltam, és 1 db t7-em vagy t7,5-öm sincs :) (illetve van 1, de azt se használom)
  • PiszkosFred
    Hat akkor kar aggodnod. Ehhez az alap 2.6-2.7k dpshez ha jon a millio raidbuff (buffok, totemek, hero/bl, trinketek, stb), flask+kaja, valamint debuffok a bosson, siman eleg lesz eleinte. Hunterek amugy is el vannak szallva mostansag, 3.5k-t siman kihozol belole, barmifele extra gear nelkul ugy, hogy bossfight kozben meg is vacsorazol, es leviszed a kutyat setalni :)
  • Lacee
    egy trinketet és egy gyűrűt leszámítva 200-213 itemlelvelű cuccaim vannak, gemelve, igaz enchantok nélkül. heroic training dummyn buffok nélkül olyan 2600-2700 körüli dps-t csinálok survival hunterként a Recount szerint, ez nekem nagyon kevésnek tűnik, mivel a külföldi fórumokon mindenki legalább 3-4 ezreket emleget.
  • rokka
    Néha a menüt sem látom csak egy feketeség , de a zenét hallani alatta :D

Ha valaki már tapasztalta , és tudja a megoldást nagyon kérem segitsen!
  • PiszkosFred
    Barmivel be lehet menni, csak ugyebar nehezebb minden. Meg ha mindenki 200as cuccban van (hc/repus epixek, 10es naxx/os/voa epicek, crafted epicek), akkor sem egyszeru. Flame leviathannal ez konkret ertelmet is nyer. Kesobbi bossoknal max annyiban, hogy nem lesz meg a kello raiddps, esetleg heal, kifogynak a casterek, stb - de ez ugyebar altalanosan igaz szinte minden instance/raidre. De mivel az ocsi es hard mode nelkuli fightokat akar pugolva is megcsinalhatja barki - kello koordinacio mellett - minden tovabbi nelkul probalkozzatok. De ha nem a helyi kovacs csaladjat akarjatok eltartani, akkor erdemes mas raidekre fokuszalni, Ulduart meg max proba es ismerkedes jelleggel eroltetni. Mig 25os raid siman elbir 1-2 aluloltozott jatekost (vagy dczot, vagy tevenezo/telefonalo/bioafkzo auto follow jo munkas embert), addig 10esben mar ez komoly hatrannyal is jarhat. Ahogy elottem is irtak, a delikvens rekord ido alatt feloltozott limlom cuccokbol par run alatt, addig is lehet eredmenyt elerni. Csak vert fogsz izzadni eleinte :)
  • ShaiHulud
    viszont ha nicsn hc guilded aki tamogatja az altjaidat vagy friss karidat akkor szopo van, hisz nagydivat lett pugokban a gearcheck es az achievment igenyles, szoval ha nem votlal elotte az adott raidben akkor be se invelnek, de ugye friss karival nehezen voltal elotte, szoval mazli kell egy olyan pugot talalni ami halad is es nincs nagy igenye. amugy szerintem az achi es gear check nem ad kepet arrol hogy a jatekos tenyleg milyen jo, bar azert par faszlama aki gearelodni sem tud az kiszurheto (pl dk aki spiritre gemel) :D viszont nem egyszer volt mar hogy pugban hoztam a kek gearemben a naxx geares magek damaget/dpst. szoval nem minden a gear.
  • ShaiHulud
    en a heten voltam u10 be a friss magemmel:D gearje az olyan hogy 40wg markos sapka, epic boe nyaklanc, ahbol vett combustion bracer, deathchill cloak, voa25bol lett t7.25 kesztyu, darkmoon illusion trinket es egy hateful leggings honortbol, szoval eleg kula gearnek mondanam:D szoval ezzel votlam u10be es nem volt gond bar dpsben lenne meg mit fejlodni dehat ez a gear miatt van, amugy 3k-3.2 dpst toltam gyak caster support nelkul, ill hodiron 6k-t dehat az cheat fight magenek :D

lenyeg szerintem ha tudsz magadbol 3-4k dpst az eleg kene legyen aztan majd gearelodsz. de ugyis az a lenyeg hogy a guilded le visz vagy sem, pug szerintem felejtos.
  • Lacee
    oké, de milyen kellene? 200as itemlevel nem elég, akkor ki kell farmolni Naxx25ből a teljes szettet?
  • Dr DeViLKiNG
    Múlt héten lépte meg haver 80at druidal. Második nap már pug naxx25be volt, harmadik nap pug ulduar25 8 boss downal. Mindezek mellett 2. volt healbe végig (gyak kékekben az elején). Jó az más kérdés, hogy az pugokat mi csináltuk, így nem volt senkinek beleszólása hogy jöhet-e vagy sem :p
    Így ezek után kb még 3-4 cucc ami kék rajta. Tényleg nehéz bármit is elérni most :D
  • ShaiHulud
    johat en nem akarok allast foglalni ebben a temaban, hogy casual vagy hc friendly a wow, csak minden forumon latom a ket oldal sirasait:D illetve megis: szerintem mindketto jatekosbazist kielegiti. tetozve az uj es a jovoben jovo altozas konnyitesevel, ami megint csak midnket tabornak elonyos.
  • PiszkosFred
    Hat beengedni beenged a portal :)

FL elleni harc, akin nem art atverekedni magatokat, nagyban fugg a rajtad levo cuccok szintjetol. Skalazodik, minel magasabb itemlevel van rajtad, annal taposabbak a raid gepei. Meg lehet probalni kekzoldnaxx10esbadgestb cuccban is, csak nehezebb.
  • Lacee
    ha már itt tartunk, naxx 10fős gearrel (3 egy-két badge-es cucc) már el lehet menni ulduarba? Kábé mekkora dps kéne?
  • picket
    Egy ideje nem játszottam, szóval nem tudom mi a mostani helyzet, de "azé lol hogy a hc arcok..." akkor is azt mondták, hogy semmi perc alatt bármit epic-be lehet csavarni, aztán mégsem teljesen úgy volt (nem tudom emlékszel-e még olyanra, hogy valaki 2 perc alatt szedett egy stack virágot - ezzel csak azt akarom mondani, hogy 0 időérzékkel minden rövidnek tűnhet).
  • PiszkosFred
    "...HA nincs normális guilded..."

Ennyi. Ha mar lootkurva az ember, keressen egy jo guildet.
  • Looserke
    most a warlock deadly kesztyű és övemmel vagyok úgy hogy fel vannak gemelve de mégsem kapom meg a socket bónuszt és szürke is marad...
  • ShaiHulud
    aze az lol hogy a hc arcok sirnak hogy a casualokat szereti a blizz es mindent nekik konnyit, valtoztat. viszont a casualoknak meg panaszkodnak hogy ezzel az idovel nem lehet elerni semmit :D

amugy napi 1-2 oraval egeszjo sikereket lehet elerni szerintem, csak ugye nem egyik naprol a masikra. pl hc-zas, argentes dailykbol jovo champion sealek, obsidian/wg/voa pugozas. ezekre mind eleg napi 1-2 ora jatek es siman full epic leszel belole idovel, mondjuk csak ilvl 200-213 de az mar eleg lesz naxxba esetleg ulduar10be. bar naxxra es ulduarra mar keves lesz az 1-2 ora az teny.
  • Looserke
    valakivel fordult már elő hogy ha gemet rakott egy itembe nem kapta meg a socket bónuszt?
  • voloume
    gm-nek kell írni, de nem hinném hogy visszaadná, mivel több hónap telt el azóta
  • Soultrain
    Sziasztok!Február 25-én kitöröltem a lvl80 - as karakteremet, de szeretném visszakapni. Ha valaki le tudná írni a visszakérés folyamatát azt megköszönném.
  • Dr DeViLKiNG
    Ezért kell saját raidet csinálni, úgy hogy te legyél az egyetlen olyan class
  • picket
    Ennek a hozzászólásnak szeretném a "miért nem játszom wow-ot" címet adni :P
    Egyébként csak szimplán az a baj az egésszel (de a megjelenése óta), hogy napi 1-2 óra játékkal nem lehet sikereket elérni benne. Pedig még ez is a casual szint felett van bőven (az inkább a heti 4-5 óra). Annyira meg azért nem jó, hogy 0 sikerélménnyel eljátszogasson az ember, a pecázás meg egy idő után unalmas :D
  • rokka
    Hát nem igazán jött be!
  • k O T T A
    btw még az is idegesítőú h mienből van 1millió kókleer kari
    mennék voa25be ere nem invelnek, mert van már másik 3 zöldgeares néhol nax10es gearelt izompaladin ret talenten
    bki 2éve mikor elkezdtem akkor egyáltalán nem volt ennyire main stream
    kicsit undorítónéha már én is kezdem utálni magunkat:)
    inkább nerfeljenek a faszba és akkor nem játszik majd ennyi gyíkpöcs én meg raiden úgyis ottlezsek
    to the ground baby?
  • k O T T A
    nálunk jól megoldják slackerek
    váltogatja a karikat naxx25ben meg uld 10ben aztán ninjáznak orrba szájba
    ezért járok csak 10fős első 4 bossára xt hardig a kard miatt, meg uld 25 dkpő miatt aztán csókolom, nem gearelm senki altját mert basznak arra h egyeseknek 1 karijuk van

btw quit wow az szép és jó, de annyira beépül a napi rutinodba h nehéz lesz mást találni:)
  • WiLDoR
    vagy csak szimplán kevés már a türelmem hozzá :)
  • capaszabi
    akkor te valamit nagyon rosszl csinálsz...
  • rokka
    KÖsz!

Megpróbálom hátha bejön... Úgyis most volt újra dobva a gépem .
  • Omlás
    Hali!

Patch letöltés

Legyünk jóhiszeműek lehet manuálisan akar updatelni :)

rokka : Töröld a WTF mappa tartalmát lehet hogy megoldja a problémát. Esetleg egy VGA driver + DirectX frissítés nem árthat még.

Písz
  • rokka
    Hello!

Nekem az a problémám ,hogy miután feltettem a wow-ot, és elindítom a játékot , utána nem látni a betűket ,egy betüt sem . pl ha beirom az accnevem akkor nem látom a karaktereket stb.. ,így persze nem lehet jáccani!
    Ha valaki tud segíteni kérem segitsen!

Üdv:rokka
  • tigeroo
    szerintem elég karcsú az esélye hogy a 10napos trial miatt akarja felpeccselni a wowot... (retail accountja meg tuti nincs)
  • Lacee
    már 3.1-et is elértük, egyébként ha felteszed a játékot, az automatán felpatcheli magát a legfrissebb verzióra, csak győzze az ember kivárni.
  • tigeroo
    :Dddd
  • Gados Alex
    cs all hall de nekem olyan kell hogy ööööööö 3.0 ás ?????