166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #139157 Azt felejted el, hogy a melee kap +40 dpst fegyverben + átlagban minden cuccra +20 str/+10 crit rate. Ezzel eljutunk oda, hogy a resi miatti dmg csökkenés vissza is jön s7 gearrel.
De az irány tényleg jó volt amit elképzeltek, csak ez így elég nagy melléfogás. -
#139156 3.2-ben resillence nagyon jó irányba változik! Mint clothos meele ellen tényleg lesz esély érezhető a változás ptr-en jó irányba absorb. Priest shield is fent marad cheapshot + 1 sec kidney shot ideéig és nem 1 ütésel szedik le. -
#139155 Nem lehet csak olyat ami nincs szinthez kötve(pl crusader, de lvl 60 felett annak csökken a hatékonysága). Mivel Itemlevel 1-es a cucc sajnos :( Tehát mondjuk Greater potency-t nem tudnál rárakni :( -
SlaCker #139154 Nem semmi időtartam! :D
Ez mit jelent? Mert a webfordítás az... :S
Mit csinálnak,hogy ilyen sok ideig csinálják? -
Warden #139153 Lehet akár lvl 1 től sőt úgy az igazi.Régebben lehett a vállasra is 30 staminát rakni, helyesebben most is lehet csak lvl 70 hez lett kötve ez.Mókás is volt hogy a lvl 1 es karakternek hipp hopp lett 350 hp a az 50 helyett és fél órát eszegetett az ember mig visszatöltődött maxra a hp.
A régi fegyver enchantok közül a crusader ill a 30 spellpower az biztos hogy használható lvl 1 től, ezek 60 ig jók onnan meg valószinű hogy a bc s enchantokat is rá lehet rakni. -
eLiXir #139152 Hat eleg ratyiEZ ez a twin utanzat boss -
#139151 account bound fegyvert lehet enchantolni? a karakter 38-as szóval elméletileg a lvl35-ös req megvan -
#139150 fúmekkora rinya lesz :F -
ShaiHulud #139149 We wanted to inform you that during next week’s scheduled maintenance the below realms will have an extended downtime period lasting from 03:00 until 17:00, Paris time (CEST).
We wanted to give you an early heads up in the event that you actively play on one of the affected realms, and also to give you an opportunity to plan accordingly.
We apologise for any inconvenience this might cause and thank you for your patience and understanding.
Balnazzar, Bloodfeather, Darksorrow, Defias Brotherhood, Earthen Ring, Frostwhisper, Genjuros, Haomarush, Hellscream, Laughing Skull, Lightning's Blade, Magtheridon, Neptulon, Nordrassil, Quel'Thalas, Ragnaros, Ravencrest, Runetotem, Shadowmoon, Shadowsong, Shattered Hand, Silvermoon, Skullcrusher, Spinebreaker, Stormrage, Stormreaver, Stormscale, Sylvanas, Terenas, The Maelstrom, The Venture Co, Thunderhorn, Turalyon, Twisting Nether, Vashj -
#139148 köszi... -
#139147 Shortstop : Igen 12.99 EUR
picket : Kivéve Chuck Norrist... -
#139146 1 havi előfizetés még mindig 13euró? -
#139145 "Itt mindenki eredetivel játszik..." -
#139144 Vessző után szpéjszt rakj, hogy rendesen tudjon tördelni! -
#139143 Eredeti szerveren játszol? -
#139142 Akartam is szólni, hogy elírtad. Na megyek kezet mosni -
Big Bad Ryder #139141 Valószínűleg földrengés volt amikor írtam, szal *a sima* és *tippelnék* -
Big Bad Ryder #139140 Orgrimmarban benne van az sima wow kliensben amit letöltötté. Arra tippelnél hogy, szar a géped vagy szar a neted. -
#139139 milyen WOW az playstation 3 ra írt?:D -
playstation9 #139138 HALI! Ogrimmar az a BC-s kiegben van benne? mert én letöltötem a sima WOW klienset amibe még nincs benne se a BC se a LK és amikor bemegyek Ogrimmarba kifegy a game csak CTRL-ALT-DEL-lel lehet kilépni -
#139137 Kicsit off,de a "nyelvtan tanárok" olvassák el:D
Nyelvtannáci attribútum (vagyis online kényszerbetegség)
Képtelen megállni, hogy egy ötszáz szavas szövegben található egyetlen elütésre ne hívja fel a figyelmet. Minden esetben emlékezteti a szerzőt, hogy „éssel nem kezdünk mondatot”, „az ékezetek nélkül írni még magánlevelezésben is pongyolaság”, valamint hogy az „stb.” helyesen leírva „és a többi”.
A való életben a szélsőségesen kényszeresek úgynevezett kényszerbetegségben (obszesszív-kompulzív zavarban) szenvednek. A betegeknél bizonyos gondolatok és cselekvések kényszerítő erővel hatnak. Leggyakoribb kényszergondolatok a fertőzéstől, a bepiszkolódástól való félelem, vagy agresszív gondolatok a beteg által szeretett személyek iránt. Tipikus kényszercselekvések például a vég nélküli kézmosás, az órákig tartó fürdés meghatározott ceremónia szerint, vagy bizonyos rituáléval történő elindulás otthonról, ami sokszor lehetetlenné válik az egyre bővülő szertartások miatt. Gyakori a zárak, kapcsolók ellenőrzése, bizonyos dolgok megérintése, megütése, megigazítása, és akár a nyelvi rendszerekre is kiterjedő túlzott rendmánia.
-
#139136 resi+plate szart se ér...én se élek max 5 secig bubi nélkül:P:) kíváncsi leszek 3.2-ben lesz-e majd értelme a resinek,mert most kurvára szarik rá egy raklap klassz -
#139135 sebzésed kb 45%-a healbe megy...nemszar -
eLiXir #139134 Low vagy -
voloume #139133 hat mit mondjak.. probald ki es jelentsd mire jutottal, kivancsi vagyok.. tenyleg! en 17/0/54en jatszok mar egy ideje, ha kiesne xtbol a sgil, akkor tuti kiprobalnam a frostot, mert aztmondjak, hogy frost is tol ilyen 8k-s criteket, am erdekes team :) -
Dr DeViLKiNG #139132 Ja a képhez annyit, hogy a shamanon 1000+ resi volt, a druidon meg 900 körül. -
Dr DeViLKiNG #139131 Adtam még1 esélyt a blood pvpnek. Ezúttal full armor penetration gearben (-24% armor+10% talent+50% trinket proc). Namost ez úgy néz ki, hogy trinket nélkül is mennek az 5k critek a platebe/druidba, de ami a legjobb az amikor a rugo kapja egymás után a 8k ds 6k hs-eket. Ilyenkor elképzelem hogy nézhetnek
Mindez mellé ott a rengeteg self-heal.
És itt egy kép, hogy mennyire is nemszar az, amiről mindenki azt hiszi hogy szar.(értelmes mondat ez is)
-
#139130 Rugóknak. -
#139129 na csak panaszkodnom kelett és máris jó minden -.-' -
#139128 connecting-nél tovább nem enged és wow-europe se jön be.
erröl valaki tud valamit ?! -
#139127 1. Blooscalp (eu-pvp), Arathor (eu-pve) -
#139126 1. Bloodscalp (eu-pvp)
2. amelyik szimpatikus (low pop szerver azért kerülendő, ha lehet)
3. nem árt ha van
4. léteznek
5. igen -
playstation9 #139125 Hali! Szeretném megkérdezni hogy melyik szervereken lehet találni leginkáb magyarokat.. vagy melyikre érdemes felmenni azokra aikre az van kiirva hogy POPULATION HIGH?:D Jah és Angoltudás mennyire szükségeltetik hozzá? És léteznek-e olyan addonok amik az eredetin elfogadottak mert eddig törtön nyomtam... és létezik-e olyan ami megmutatja a térképen hogy hova kell menny egy adott Quest során.. THX a HELPET -
#139124 Találtam egy használhatóbbat ez az armory adataival dolgozik és webes felületen tudsz vizslatni mindent amit csak akarsz.
KLIKK!
Ezt inkább ajánlom mint az előzőt.
Beírod a karinevet realmot majd go és bőngészhetsz is.
Písz -
#139123 Hali!
Itt találsz egy régebbi szatszámlólós kalkulálós progit KLIKK!
Sajna ahogy nézem egy ideje nem frissítik de talán pár kérdésedre és alap váltószámra választ kapsz.
Üdv -
voloume #139122 arrol szeretnek kerdezni, hogy
1 strength es 1 armor penetration rating az mennyi ap-be atszamolva? nem tok hogy valtozik e classonkent, de dk-nak kene, de gondolom minden classnak ugyannyiba szamolja..
előre is köszi -
#139120 evvan :/ -
Bhalage #139119 lol le vagy maradva :D -
#139118 Laza 4 hónapja,htx. -
#139117 Apuka? :o Errol lemaradtam, grat :d