World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan ez a WoW legnagyobb kérdése: ha jól szórakozol így is akkor játszol, ha pedig úgy érzed ez nem szórakozás számodra akkor nem.
You\'ll Never Walk Alone
Jelen esetben azért vagy kisebb bajba, mert a játék akkor jó(legalábbi sszerintem) amikor group-ban nyomhatod. Eddig nem volt gond, mert alacsonyabb szinteken a néhány kezdõ mellett többnyire sok-sok unatkozó 70-es húzott fel újabb karaktereket 70-re ergó belük tudtál csapatba verõdni, sõt még sokat tanulni is tõlük. Most viszont az össze játékos akiknek van pár 70es karaktere nem fog új karikat kezdeni, hanem mindegyik meglevõt fel fog húzni 80-ra elõször, ebbõl kifolyólag egyedül az újoncokkal fogsz tudni csapatba verõdni.
Az pedig egyáltalán nem baj, ha gyengébb a felszerelésed(gear) mint másoké, mert a játék instái úgy vannak belõve, hogy mindig találhatsz magnak olyat ami megfelelõ kihívást tartogat. És ezeknek a segítségével egyre jobb itemeket szerezhetsz. A lényeg talán az lenne, hogy találj egy normális guildet, ahol majd ha 80-ra érsz akkor meni fognak veled mindenhova instázni és akár raid-eket is csináltok majd, mert eben rejlik a játék PVE szépsége.
You\'ll Never Walk Alone
Amúgy asszem van ilyesmi új játék, pl warhammer online-ról azt hallottam, hogy ott egymás városát kell elfoglalni és amint az egyik elfoglalja az összeset vége a servernek.. de ez nem 100
Halottvagy [eR] Arijuen
WoW-ban nem szokták resetelni a szervereket? Vagy nem indítanak újat egy idõ után? Én leginkább azt szeretném hogy bemegyek egy szerverre és tömegesen indulnak velem együtt level 1-es játékosok, akikkel versenyben vagyok, nem csak egy megtûrt kis újonc a nagyok között.
Van aki ma azt mondta, hogy adjak még neki idõt, mert 70en indul be az élet, nem tudom lehet igaza van, de ez a quest és insta semmi több elég unalmas, bg egy ideig nagyon vonzó és szórakoztató volt, de abból is mindig ugyanaz már unalmas... lehet pvp serverre kéne mennem.....
Halottvagy [eR] Arijuen
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Akkor megpróbálok adni még egy kis idõt a dolognak.
Valaki segítsen nekünk, külföldi fórumokat olvasgatva Bloodot vagy Unholy-t írtak, Érdekelne esetleg még talentspec és cycle is.
Nem játszani nem kell játszanotok helyettem, meg tudom hogy úgyis ki fogom tapasztalni, de spórolnátok nekem egy 20percet 😄
You\'ll Never Walk Alone
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
You\'ll Never Walk Alone
Aztán majd eljön az idõ, hogy elgondolkozol rajta, hogy miért csinálod, miért játszol vele. És ha majd akkor is úgy tudsz válaszolni, hogy mert jól szórakozol, akkor ismét elõ fogsz rá fizetni. A lényeg, hogy úgy játsz, hogy jól szórakozz vele.
Természetesen lesznek olyan pillanatok, amikor nem fogsz... amikor szeretnél megszerezni mondjuk egy craftolt itemet és nem akarsz érte kifizetni az AH-ban marha sok pénzt, akkor elmész és lefarmolod a hozzávalókat. Ilyenkor órákat unatkozik a játék elõtt az ember, mert semmi kihívás nincs benne és még monoton is. De ha megvan az új armor vagy weapon, akkor majd elmész egy instába és leméred, mennyivel lettél jobb tõle. Aztán új itemeket fogsz maganak kinézni és azokat is meg akarod szerezni. És így tovább...
Én speciel másfél év játék után úgy vagyok, hogy szüneteltetem a játékot és nem jövök vissza most sem a WOTLK megjelenésekor, mert nem találtam már elég szórakoztatónak. Ez biztos azért van, mert elég maximalista vagyok az életben és rájöttem, hogy sokkal több idõ és seggelés kellene ahoz, hogy a kívánt szintet elérhessem a karakteremmel, ezért abbahagytam, mert az út nem vezetett sehová. Majd azért karácsony körül újra elõfizetek, de most a Fallout 3-at nem tenném félre semmi pénzért sem😊
You\'ll Never Walk Alone
Bocs,honfitársaim ha "playerek" szó durva nektek<#crazya>#crazya>
És akkor mi ebben a játékban az izgalom? 😊
Igen.
Nagyot.
Amennyi szabadidõd van.
Casualnak elég.
Tele van velük a szerver.
senki nem tud válaszonlni nekem?
Melyik szerveren érdelmes menni?(Magyar szerverre gondoltam)
És tudnátok biztositani jo hangulatos,társaságos,családias guildot valamelyik szerón?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
és ha beírom "/qh error" akkor:
ezt írja ki!
Please HELP!! Lécci segítsetek!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Soha nem wowoztam még az életemben csak warhammer online de az igen elég fos game...Szeretnék kérdezni pár dolgot..
Mennyire komoly a game?
Only pvp karinak van jelentösége?mármint semmi instázás csak pvp.
Mekkora függöséget okoz?
Mennyi idö a 60lvl?
Naponta elég 1-2 órát tolni?
Itt is vannak lámák,pofázós 10 éves pöcsök?
am 60-es enchinél nem fejelszt a disenchi? mer fél órája disenchizgetek szintet meg nem kapok
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
disenchantoltam már vagy 100 zöld cuccot de egyik se járt efféle sikerrel... már úszok a strange dustban... de lesser izém az még mindig nincs
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen speccel lehet a legjobban szintezni?
Lesser Magic Essencet honnan tudnék szerezni a bolton kívül?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egyébként sikerült nagynehezen hazavergõdni tegnap éjjel úgy 15 feltámadás után 😊 Viszont lenne még egy kérdésem: most még csak 7. szinten vagyok, de egy kicsit kezdenek unalmassá válni a questek. Számíthatok a késõbbiekben, magasabb szinteken izgalmasabb questekre? (amiben nem az a feladat hogy menj el XY helyre és ölj meg megadott mennyiségû faszom manót, aztán esetleg hozz tõlük valami kacatot)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mind1 tul van targyalva. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.