166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139197 karakter migráció mennyibe euróba fáj realmek között?
előre is köszi a választ -
#139196 El lehet kapni ha fogócskáztok és elég gyors vagy.
-
Betonfal83 #139195 Hali!
Ismerosom kolcsonatta az accot ...(tonkrement a gepe par honapig nemtudott jatszani)
A srac pedig lepucolta a karaktereit,ellehet kapni a gyereket?
Ha sokaig nemtoltom fel a accot torlik a mennyi ido mulva torlik az accot(mar ha torlik 1altalan)? -
uiztu #139194 Helo!
Letöltöttem a wow-omhoz quest helpert, meg iylesmit,(Addons-okat). És az lenne a kérdésem, hogy nem mutat semmit a bal sarokban, se életerőt se semmit. És nincsen nyíl sem, hogy mutatná, hogy erre kell menni. És, ehhez tudnátok valami segítséget adni? -
voloume #139193 sexymap, es nem értem mit értesz azon, hogy mit ront el, de semmit nem ront el :D -
#139192 óóóóóóó szóljatok már hogy a középen lévő 3 db 1-esből én csak kettőt láttam... :S -
SlaCker #139191 szerintem lehet hogy csak én akadtam ki a damage done-n?! :D
Nem értek annyira még ehez a pvp részéhez,de szerintem az nem kevés. :D
Megtudnád nekem mondani hogy milyan addon az a térkép?Nekem csakis az kell semmi más.Ja és mit ront el? :D
vagy,ha felteszem működik minden tova normálisan? :) -
#139190 Érdekel, de nekem ebből a képből az jön le hogy frosttal remekül lehet killing blow-t mákolni, a dmg done viszont minimális lesz.
#139189: Sose értettem, valószínű nem is fogom. De feltételezem nyilván már karinév alapján törnek accokat. -
Valaki magyarázza el mi értelme van a karineveket kicenzúrázni? -
Dr DeViLKiNG #139188 Azonos rating esetén az összes team megkapja. -
voloume #139187 na azért 3k-s ratingel nem furious gladiatornak lenni elég szomorú -
voloume #139186 paintpro2009, de kell egy kis festői érzék hozzá -
eLiXir #139185 Szia! Melyik az az addon amelyikkel a nevedet a teljes kepernyorol cenzurazni lehet?
Elore is koszi -
voloume #139184 olyanoknak linkeltem a képet, akik kiváncsiak, hogy mire képes a frost, de ha nem erdekel senkit, akkor bocsi -
#139183 te kurva jó játékos vagy. melyik egyesületben wowozol? a KSC-be keresünk zászlóvivőt nemérdekel? -
voloume #139182 teszt jeleggel kiprobaltam a frost-ot, es xt-s sigil nelkul is elegge adja aranylag, de azért vegyük figyelembe, hogy kb 2 órája frostozok
-
#139181 kezdőzónákban, pláne dél körül nem valószínű hogy sok emberrel fogsz találkozni. mostanság northrend van dugig (dalaranban alig lehet megmozdulni néha), illetve a két oldal "fővárosa" az AH és a főtéren ácsorgás miatt... -
donatus13 #139180 Most már am shaman vagyok :D -
#139179 Ironforge...ally pff... -
donatus13 #139178 Bloodscalp szerverre mentem mennyi ember játszik amúgy egy ilyen szerveren mert nem sok ember van :D persze tudom ,hogy hatalmas a pálya de itt ironforge ban elég kevesen vannak. -
donatus13 #139177 Köszi -
#139176 Szia,Bloodscalp,Ragnaros amin sok magyar van és ezek PvP realmek,illetve az arathor ami meg PvE(itt nem tud megtámadni az ellenséges frakció közös területen ha nem kapcsolod be a pvpt). -
donatus13 #139175 Cső, melyik realmon játszotok innen ? tudtok ajánlani egyet ahol vannak magyarok. -
#139174 XP XP XP XP -
#139173 mire leszeded visszajön kb. gondolom.... -
Dr DeViLKiNG #139172 Azért ptres skillhegyekre nem alapoznék :p
(amúgy az a t2 fegyver, t1 valami 260 dps körül van) -
voloume #139171 de nem 1850es fegyoval kell jatszani :) -
#139170 pont ez az.. PTRen S7es fegyokal játszanak .. pl 1850 ratinges 2hand fegyo 1271ig sebez .. és 280 dps körül van és még igy is alig lehet leszedni az absorbot -
ShaiHulud #139169 wownak ket dolog kell, de az nagyon: sok sok RAM es PROCI, videokari annyira nem fontos. -
#139168 win7ofc -
#139167 nem alt-tabozok, windowed mode-ban játszom mindig, így nincs gond az üresjáratok alatt való netezéssel :) -
#139166 Ha lehúzod a grafikát elfut még az integrált vidikarin is valszeg. :D
Igaz akkor nagyon ocsmány de megy.^^ -
#139165 VISTÁT NE. Különbséget alt+tabnál fogsz majd látni ha Dragonblightból, Storm Peaksből este raid előtt ki szeretnél menni... -
lowdog #139164 köszi!
ez tetszett legjobban:
Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time.
-
voloume #139163 Én csak a második csapatot sajnálom, hogy 2953-al nem lesznek furious gladiatorok, de az elsőknek mégnagyobb grat:D :D:D
-
#139162 Hivatalos req -
lowdog #139161 köszi a gyors válaszokat!
a legjobb akkor az lesz ha veszek egy VGA kártyát, megnézzük hogy megy a P4-en...
max játszik 800x600-ban -
#139160 szerintem mennie kell tűrhetően, de 2 giga ram mindenképp legyen benne. xp és vista között nem vettem észre különbséget, kb ugyanúgy fut. -
Dr DeViLKiNG #139159 Én nemrég cseréltem le az amd 3g/2gb ram/r3850-as gépem mert raidelni gyakorlatilag nem lehetett vele(5-10 fps, és igen a proci a gyenge pont). Minden másra elmegy.
XP-t jobban szereti. -
lowdog #139158 sziasztok!
az ocsemnek szeretnek osszerakni egy gepet amin tud wow-ozni, ebben kernem a segitsegeteket.
van egy regebbi P4-es 3GHz-es gepem (irodabol "selejtezett") integralt VGA-val, azt gondoltam hogy ebbe belerakok 1-2GB RAM-ot (DDR400), es egy normalis videokartyat (pl HD4550 vagy HD4670 512MB), ha jol emlekszem van rajta PCI Express..
ezen menne rendesen a jatek, kiegeszitokkel? vagy mit javasoltok valtoztatni? ha nem muszaj nem epitenek egy uj ketmagos gepet "csak" ezert..
meg egy kerdes: XP vagy Vista jobb neki?
elore is kosz