World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
De jól hangzik és a téma éle is kisimúl..Látod ennyi kell tesó 😄
QuippeR
csak úgy gõzölög az értelem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

picket
Pedig ebben a vitában aki részt vett, abban nekem nincs olyanom. Tudod, a szó, amit nem mondunk ki.

ಥ_ಥ

Narxis
Pedig azzal akarta folytatni.<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
"magyar összefogás" - A két szó egymás mellett a világmindenség legnagyobb paradoxonainak és rejtélyeinek egyike. A világ csodája, hogy a monitor nem robban szét a megterheléstõl, ahogy a két fogalom taszítja egymást.
"minek ellenség az embernek ha ilyenek a... " - Mivel szeretted volna folytatni, mert remélem nem azzal, amire gondolok <#wilting>

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
Jee ez a wow.. magyar összefogás.. minek ellenség az embernek ha ilyenek a...
TDC Geronimo
<#eljen><#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Narxis
Te akarsz verekedni te szellemileg alultáplált, kezet foghatsz Warden-nal. Egyáltalán nem vagyok egy vézna gyerek, kajakozom, de még soha a büdös életben nem jutott eszembe, hogy bárkit is megverjek vagy megüssek, nem is bántottam soha senkit. Látszik a BR színvonalad, nem istenít valaki titeket akkor õ már hülye köcsög és fejbe rúgnád. Gratulálok és még idõsebb is vagy mint én.<#szomoru1>

Tatyla
kettõnk közül szerintem csakis te lehetsz a fogyatékos.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Húúú de kemény vagy. 😊 Fogyatékos.

Tatyla
szerintem meg te vagy egy köcsög,mindenki cicája és ha irl találkoznánk fejbe is rugnálak<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Narxis
Mondtam, hogy még egy betût nem írtam arra a fos oldalra,nem is regisztráltam oda. Tanulj már meg olvasni és nem FIRST hozzászólást írtak át, szintén írtam ezt is.

hehe innentol... mintha eddig nem utaltunk volna 😊

Lera,Dynn,Zulgron

a "first"-özõs ratardáltaknál szokták ezt átirogatni, ami speciel én meg kimondottan támogatok.
aztán ha valaki emiatt utána nekiáll hápogni, meg anyázni, én meg nem csak simán kimoderálnám, hanem kibanolnám a faxba az egész ip tartományával együtt.

amúgy meg minimál humorérzékkel rendelkezõ emberek ezen a kecskékkel háltam dolgon max. röhög egy jót, aztán továbblép rajta.
persze lehet, hogy neked is sok "FIRST" postodat irták át hasonlóra, s ezért pikkelsz rájuk, de ez ismételten egyéni szocproblem 😄

na innentõl lehet utálni engem is -.-

BEAST
<#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
mamusz 😊
Valaki megtudná mondani hogy az arena pontokat mikor nullázzák le ?
Akkor amikor lvl 71 re lépek vagy pedig amikor wotlk-ot engedélyezik?
na bekk from launcs
felfogod, hogy a moderalasi stilusarol beszelunk?
ami annyira gyik, hgoy nincsenek ra szavak...
lehet moderalni - sot kell is - de lehet igy is, es ugy is. es amit a srac muvel az kb annyi hogy a hanyinger kerulget amikor neha beleutkozom.. pedig nekem eleg eros a gyomrom ;d
amugy egesz szorakoztato - mondhatni szinvonalas - volt az FS, de ha véleménynyilvánitásra kerül sor, akkor azokat akik más véleményen vannak, azokat általában vmi nagony paraszti modon ugatjak le - v moderaljak ki.
most a kotelezoen kimoderalando retardaltakrol nincs szo..
ez egyszer kétszer elmegy, de mindig ez van, én már nem is olvasom, mert tudom, hogy bármirõl legyen szó, mindig a szentembereknek van igaza.. szted jo fej, sztem szanalmas 1 picit

ne itelkezzek? leszarom kifiaborja az eletben en cska a forumon olvasom..
vagod

who-val az van hogy, Betty gyozott.

anti hero

Narxis
Jó, ez csak a véleményem. 😊 Pedig én még soha egy betût nem írtam az oldalukra, nincs személyes sértettség, csak néha látom, hogy kiket és miért moderálnak ki. Blog ide vagy oda, az azért elég durva amikor az elsõ hozzászólást ami tök normális átírják "kecskével háltam" -ra és amikor megkérdezik, hogy miért csinálják ezt azokat is moderálják. Ez csak egy példa a sok faszságuk közül.

Személy szerint én se csípem hancut meg a Br-t, de azért nem személyeskedjünk!

Narxis
hancu egy köcsög

picket
Mindenki az alapján ítél, amit tapasztal. Õ csak a "pár fórumbekezdést" ismeri, ezért az alapján ítéli meg. Mi alapján ítélje meg? Álmodja meg, hogy milyen ember amúgy?

Én nem olvasom fs-t. Az "alli megérdemli a rózsaszín Exodart, mert ott amúgy is mindenki buzi" dolognál abba hagytam. És ez nem egy viccgyûjtemény volt, hanem BC bétából ízelítõ.

&#3237;_&#3237;

én nem nyalok, könyörgök meg puncsolok, se neki, se másnak.
soha, semmiért.

az, hogy nektek meg nem jön be a stílusa, az egyéni szocprobléma.
sok ember van, akinek meg bejön, holott a tiétektõl meg falra tudnának mászni.
nem tetszhet mindenkinek mindenki, persze véleményetek ettõl lehet, de arra meg szerintem tudod mit szoktak mondogatni 😊

s továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ne itélkezz úgy emberek felett, hogy pár fórumbekezdésen kívûl gyakorlatilag sz*rt se tudsz róla.

btw who-val mivan? még mindig megy a neverending hent vagy gyõzõtt már végre valaki? 😊

vki
Megnéztem, és 22 Euro a posta :S. A cucc meg hat 😄. Nincs még egy ember? Mert csak hármat lehet rendelni 😄. Úgy azért már barátságosabb lenne 😄

ACER Aspire 5738ZG

Na ezaz😊 akkor én már nem kérdezem meg, amúgy engem is érdekelne a dolog.

nem en festem le, ilyen modon viselkedik a nyilvanossag elott. sajat magarol alkot kepet ezzel.

vki
Hi!

Ilyen Blizzard Authenticator lehet Mo-n kapni valahol, vagy a Blizzardtól közvetlen kell lerendelni (mármint van, aki behozza Mo-ra)?

ACER Aspire 5738ZG

KurtVampire
én úgy tudom, hogy eddig sem adott..

Halottvagy [eR] Arijuen

s0n1c
Ebben igazad van megteheti, sõt minden elismerésem a blogért, mert rendkívül jól csinálják, de ettõl még, amit (fõleg a hozzászólásokban) mûvel a "kis barátaival" az sokszor kritikán aluli, kivétel ez alól Attila1234, aki mindig normálisan és abszolút elfogulatlanul reagál, plusz még az írásai is jók.
nem ertem mit nyalsz annak a szerencsetlen buta balfasznak

anti hero

Hát bakker, akkor én egy nagyon elcseszett ember lehetek mert 2005 márciusa óta tolom és eltekintve néhány kisebb hullámvölgytõl a mai napig nem bírtam megunni pár napnál hosszabb idõre<#idiota>
Ettõl függetlenül eljárok a haverokkal iszogatni, moziba stb. és nem érzem úgy, hogy a játék uralja a szervezetemet<#smile> Ha meg otthon vagyok akkor inkább játszok, mintsem nézzem a "Celeb vagyok menj ki innen" címû nagyeposzt a barátokközt-tel bezárólag<#idiota>

A másik meg: ha kell valami akkor tegyél érte. Az hogy casual-ék (mint jómagam) nem nyírták ki Kil'Jeaden-t az nem azt jelenti, hogy kevésbé élveznék a játékot. Én is szerettem volna látni és benn harcolni ellene, de megelégszem Tempest Keep: The Eye elsõ két bossával is. Nekem azok is nagy élményt jelentettek. A Lich King instái pedig még ott vannak szóval asszem még 1-2 évet elzombulok a WoW-val...aztán remélhetõleg kijön a Diablo III. és aztán azelõtt fogok elszáradni<#idiota>

szerintem meg a saját blogjukon azt csinálnak, ami nekik tetszik.
az fs ugyanis még mindig 1 blog, s nem hirportál, még akkor is, ha hireket irkálnak rajta.

s ez pláne nem indok rá, hogy le bunkóparasztozz valakit, akivel:
1. sose beszéltél,
2. nem ismered,
3. nem láttad,
4. nem tudod milyen az életben.
én ismerem õt, s egyáltalán nem olyan, amilyennek lefestetted, sõt qrvára az ellentéte (s ezt most nem a br-es múltam miatt mondtam, félreértés ne essék).

moderatornak nagyon rossz es kettos norma erosen beficcen nala.

csak a tartalma, dobozba dobozt pakolni õsi román szokás
Mayday
Sziasztok,

Egy gyors:
A Collectors Edition dobozaban benne van egy az egyben a normal doboz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Narxis
Igen.

hali! ugye most offline a szerver.. és aztírja 5-11ig Párizsi idõ szerint.. akkor ugye nincs semmi idõeltolódás és itteni idõ szerint is 11kor lesz újra?
nemtom, engem szerencsére mindig elkerülnek az ilyen balf*szok <#vigyor3>
amúgy meg lesz rá szûk két napjuk, hogy ilyenekkel bepróbálkozzanak, kb. annyi kell a 68-hoz...

(logo-t hamarosan cserélheted)

Botond
Azért meglesz az a 10-12 éves törzsközönség megint, akinek apuci/anyuci csak karácsonyra veszi meg a kieget, és addig lowbie gankben fogja kiélni magát azokon akiknek már megvan. Vagy már tényleg ilyen régen volt BC release, hogy nem emlékszel arra, hogy akkor is ez volt? 😊
te is biztos sokat beszéltél vele -.-
(amúgy meg amit irtál, az minden csak nem igaz)

nem fog senki se dk-kat gankelni outlanden hidd el.
annál sokkal jobban érdekli a playereket (azokat, akik nem rerollolnak) northrend, elvégre majdnem 2 éven át outlanden bóklászott mindenki.

gondolod, hogy ott maradnának b*szkurálni a kicsiket, mikor várja õket egy ismeretlen, felfedezésre váró világ?

nagyon retardáltnak kell ahhoz lenni, hogy valaki ilyen szituban a felfedezés öröme helyett gankeljen 😊

bár az a szitu elõfordulhat, hogy anyu-apu nem veszi meg a kieg-et kiccsávónak, aztán bánatában ebben éli ki magát, de azért azt se felejtsük el, hogy azoknak, akik dk-t inditanak már van legalább 1 db 70-es karija, amivel be lehet logolni, s szénné lehet gyalázni az ilyen kis sz*rjankókat.

plusz tegyük még hozzá, hogy a gyorsított xp-zésnek köszönhetõen outland-en 2-3 nap után már nem fogsz dk-t se látni, mert 68-on instantban fognak menni northrendre, a 68-at pedig most már félelmetesen gyorsan be lehet ütni (mire elkezdenéd a nagrandi questeket, már mehetsz is northrendre).

Mennyire komoly a game?

pve része nagyon, illetve a hc pvp része is (aréna).

Only pvp karinak van jelentösége? mármint semmi instázás csak pvp.

itt ilyen nincs, ez nem who.
csak pvp-vel nem fogsz tudni - még - fejlõdni. questeléssel lehet.
pvp az itt fun-nak van, másodlagos.

Mekkora függöséget okoz?

emberfüggõ, de nagyon addiktív tud lenni a game.

Mennyi idö a 60lvl?

rutinnal gyors (~2 days played), rutin nélkül lassabb lesz

Naponta elég 1-2 órát tolni?

casual szinten igen, de igy is lehet szép eredményeket elérni.
ráadásúl holnaptól megszûnik az, hogy csak a hc pro arcok láthassák a játék teljes tartalmát, hála a raidek 10 fõs verzióinak.
szóval holnaptól még inkább casual barát lesz a játék...szerencsére.

Itt is vannak lámák,pofázós 10 éves pöcsök?

mint mindenhol.

TVelvet
ya
Aquli
a kieg. ugye nem fog adni semennyi játékidõt sem? (magyarul ha újra el akarok kezdeni wowozni, akkor a wotlk mellé kell vennem egy gc-t is ugye?)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=9797&op=details&mode=laptop_uj

?

Videokártya:

128 Mb Intel GMA 950 integrált

Ez nagyon nem fogja vinni. 160E körül már lehet olyanokat kapni, amikben egy erõsebb vga van (alatta nem nagyon).

hejho. laptoprol szeretnek jatszani a kozeljovotol, es megkerdeznem, hogy 120E forint kornyeken lehet-e kapni olyat, amivel jatszhato a wow. gondolok en itt a fix 40-50-60 fpsre (bar hozzateszem foggalmam sincs mennyi szamit jonak, mennyi kevesbe...)

ezt neztem ki: http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=10368

velemeny?

elore is kossz!

Scouser
Bár nincs palám és sosem volt, de azért a retricsicskázás enyhén tahóság.

You\'ll Never Walk Alone

hancu egy despota bunkoparaszt :\

The Garrett
nemcsak én, Hancu is froccsokkon! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.