World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig is volt >.< kocsmarosnal csak oda bindeled.

hát ez elég sovány egy FAQ, gyakorlatilag semmi olyat sem irtak le benne, amire valaki ne tudna rájönni 10 perc játék után.
ennél 100x értelmesebb és összetettebb FAQ-ok és guide-ok vannak a neten DK ügyben.

Nekem meg épp a dru jött be legjobban ha healelni kell. Priestem volt még de az nem tetszett annyira.

"vessetek a mókusok közé" :)

Druiddal olyan unalmas healolni, hogy az szinte hihetetlen. Fõleg raiden.

<#taps>

Már hogy a fenébe ne lehetne nekem shift-q ra van rárakva a help gomb. Megnyomod azt jön egy javitóbrigád plusz kinyirják a körülötted lévõ pókokat.

The Garrett
hm telleg. Akkor csak régen nem volt :p

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szerintem alapbol van nalad heartstone es a kezdoreszhez van bindelve.

The Garrett
már ha elkérte az elsõ HS-ét az innkeepertõl. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
Van egy Heartstone nevu cucc a zsakodban. Feltamadas utan hasznald, es visszarak a kezdozonaba, onnan mar biztonsagban tudsz fejlodni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
58as, ha minden kvesztet megcsinalsz, es megolsz meg pluszban 4-5 mobot. Betaban ahogy vegzel a final eventtel (DK raid LHC korul), kell meg 2-3 ezer xp, es mehetsz is Outlandra. A maradek xp siman osszejon nemi EPL mob irtasaval.

PiszkosFred
Kishegyesin a Tescobol meg tudod venni akar ejfel utan 1 perccel, lesz nekik eleg es a cimbora szerint mar ejfelkor kipakoljak a polcokra, de az MM is betarazott a kiegbol boven.

vki
Mikorra végzel a DK questekkel, nagyjából hanyasz szinten leszel?

ACER Aspire 5738ZG

Davidus
apránként. mire végzel a DK questekkel megkapod az összeset

V9ykn8_TZL0

Figyu már. A DK lvl. 55-ön megkapja a 45 talentpontot vagy csak apránként? Mert a lenti linkbõl nem nagyon derül ki (csak az, hogyan tankoljunk meg idézzünk ghoul-okat)

k O T T A
mert a retpala lightbringer kinézet need és eddig mother token-t nem én kaptam s3 shoulderre meg pvp gyûlölet miatt nem volt meg a rating követelményem..
számomra ez a set a legszebb és csak kiváncsi vagyok h tudom majd eetleg kifarmolni
btw lehet megy a palám pihenni reroll lesz valószínûleg másik kasztra és hadd ragyogjon egy szép armor setben nemdebár?
<#vigyor3><#wave>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Narxis
Elvileg mielõtt kiválasztottad az elsõ karaktered választanod kellett egy servert. Egyébként jobb oldalt alul a belépõ képernyõn, ahova a felhasználóneved és a jelszót írod.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nekema nynira nem jön be a DK

Get a life!

vki
Na vazze... Lebuktam XD

ACER Aspire 5738ZG

Zomil
tudsz rola videot linkelni h néz most ki? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gerygrey
Azt hogy tudom meg melyik szerveren vagyok? (bocs hogy ilyen láma vagyok, de valamikor el kell kezdeni) 😊
Narxis
Általában városok mellett tudsz újraéledni, feszállsz a griffre és Stormwindbe repülsz, human fõváros, Elwyn Forestban. Melyik szerveren játszol?

Gerygrey
Na igen, de ha vele beszélek akkor ott támadok fel ahol õ van, az meg még rosszabb lenne mert ott van a bent a zûrös terület közepén még messzebb otthonról...

Egyébként Human vagyok, és Redridge Mountains az a hely ahonnan szeretnék hazajutni Elwynn Forest-be. De már a fegyverem, páncélom, minden pirosban van teljesen 😞

Nem lehet valahogy segítségért kiáltani? Bár nekem az a terület ahol vagyok, nagyon kihaltnak tûnik, de hátha valaki meghallja...
Narxis
Lol, milyen fajjal vagy? Mert így elsõre a Night Elf kezdõhely ugrik be, ott vannak pókok, meg szép nagy fák. Egyébként megteheted azt is, hogy nem mész vissza a hulládhoz hanem beszélsz azzal a szép nagy szellemféleséggel és kéred, hogy élesszen fel.

Gerygrey
Sziasztok

Kezdõ wowosként lenne egy nagy problémám: betévedtem valami ellenséges területre, ahol egy idõ után rámtámadt valami nagy tarantula ami két harapással legyilkolt, esélyem sem volt. A szellememmel megkerestem a hullámat és feltámadtam, de egy lépést nem tettem meg és újra halott voltam. Azóta még háromszor eljátszottam ezt de már kezd az agyamra menni hogy félórát bolyongok az erdõben azért, hogy megtegyek kb 20 centit hazafelé. Nem lehetne valahogy kimenekülnöm innen?
[HUN]Crassus
milyen addon az ott középen amin számolja szerintem a rúnákat? az a nagy gömb izé a félkör jelölõkkel?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Már nem így néz ki :p

PSAV
Dunakeszirõl jön valaki PC Dome-t raidelni?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Davidus
desecration(talent)

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
(Eza spell a vége felé az unholys résznél van)

Fehercsoki
Találtam egy videót nem tudjátok mi annak a spellnek a neve amiben ilyen fehér kezek nyúlnak fel a földbõl?

picket
Nem kell mentegetõzni, mert akkor úgysem hisszük el :p

&#3237;_&#3237;

vki
Debrecenben nincs valami ilyen üzlet, ami éjféltõl nyit? (Nem vagyok vérkocka, csak CS reggel 9-kor indulok haza 😞, és a legtöbb üzlet akkor nyit.

ACER Aspire 5738ZG

Davidus

V9ykn8_TZL0

U42MAD
Szegeden a FREE SECTOR-ban is árulják éjféltõl a kiegészítõt.
www.freesector.hu

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Mighty
Ezért kérdeztem, mert én BC vételekor voltam utoljára náluk, még a Dohány utcában. Ha nem nézem, meg, csütörtökön oda mentem volna 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Zomil
én ezt kaptam tölük:

Az Ön által kért terméket (termékeket) 2008. november 13., csütörtök nulla órától tudja átvenni
üzletünkben, és azt (azokat) 2008. november 14, péntek zárásig tartjuk fenn az Ön részére.

valószinüleg leirták, és te még a régit kaptad meg 😊

Mighty: lassan kb. 1éve ezen a helyen van a galaxis 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Vannak ilyen értelmes emberek.

Mighty
Most akkor én nézek el valamit?

"Személyes vásárlás:
1088 Budapest, Belváros
Múzeum körút 10.
(Astoria és Kálvin tér között)"

Ez valahogy nem a Dohány utca...

lesz..éjfélre

mért le vki olyan fanatikus h éjfél oda megy a bolthoz? o.O

Balazs15
mér költöztek volna el??ott van az😊

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Mighty
Mikor költözött el a cd galaxis a Dohány utcából?

[HUN]Crassus
cd galaxis

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zomil
honnan rendelted?

Mighty
A wotlk nem egy különálló játék. Szerves része a wow-nak, úgyan úgy, mint a bc.

Ha mennek a serverek, tudsz játszani.

Fehercsoki
Igen mert ugyanaz a verzió nekem most wotlk van fennt.

nem tudja vki ha felrakom wotlk-et akkor meg fogok tudni jaccani bcvel amig nem allnak at a szerverek?