166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139237 Állatul menek a serverek, nem tud senki beloggolni töltőképrenyőnél megál a dolog:P
-
voloume #139236 en biztos vagyok benne, hogy egyszerre fogjak fellőni az összeset.. csak azt nem ertem, hogy minek irnak ki akkor fake időpontot -
Jimbo #139235 Érik az ingyen nap, Arathort még mindig nem bírták összekaparni, végén faszán akkor kezdünk mi is, mint a többi szerver, ahol extrém hosszú karbantartás lesz... -
Camouflage #139234 Asszem van meg nehany hasonlo. PL examiner, eqcompare, inspectre, inspectequip - de ezek lehet, hogy "csak" egy masik jatekos cuccait hasonlitjak, ill. irjak ki. -
#139233 Ki talentolod a Juggernaut-ot és mehet a Charge combatban is. És nem kell váltogatni. Amennyi idő alatt meg lejár a CD a Charge-ról annyi idő alatt pont levágod a playert, kisnyuszit, békát, mamutot, stbstb... -
#139232 dps-eles az a n00boknak valo :] -
gabeone #139231 Az Interceptnek sima vagy globális a cd-je? Stance change esetén harc közben a,ikor a charge már nem működik, az ic fog működni? -
#139230 köszönöm! -
#139229 ratingbuster -
#139228 van valami addon ami összehasonlítja a cuccokat hogy miben jobb és miben rosszabb a kettő egymáshoz viszonyítva. egy éve mikor wowoztam használtam de most már nem tudom a nevét. egyszerű kis addon semmi csicsázás.
nem tudja valaki esetleg a nevét? -
#139227 -
eLiXir #139226 kurvanyad tanulj meg urlt beszurni -
eLiXir #139225 http://www.youtube.com/watch?v=4Hlw5lHns5Q -
#139224 GECIBEMÁR DIREKT FÖLKELTEM REGGEL 4KOR HOGY TUGGYAK WOWWZNBI DE NINCSTESNEK SZERVERE VAKALI MONGYAMÁRMEGHOGYMOST MIVAN?!?!??????,,,,,,,, -
#139223 "Ancilorn figyelmeztet mindenkit:
szerdán, július 15-én extrém hosszú, 01:00-15:00 közötti karbantartás lesz az alábbi realmeken:
Balnazzar, Bloodfeather, Darksorrow, Defias Brotherhood, Earthen Ring, Frostwhisper, Genjuros, Haomarush, Hellscream, Laughing Skull, Lightning's Blade, Magtheridon, Neptulon,Nordrassil, Quel'Thalas, Ragnaros, Ravencrest, Runetotem, Shadowmoon, Shadowsong, Shattered Hand, Silvermoon, Skullcrusher, Spinebreaker, Stormrage, Stormreaver, Stormscale, Sylvanas, Terenas, The Maelstrom, The Venture Co, Thunderhorn, Turalyon, Twisting Nether, Vashj
Senki ne lepődjön majd meg, ha lehet..."
By: wow.hu
písz -
#139222 MIÉRT NEM MENNEK A SZERVEREK??? MIÉRT???
MENNÉK KOCKULNI!!!
-
Sorbon #139221 Megvan, köszönöm! -
Camouflage #139220 scrolling battle text
A roviditese MSBT, de nem emlekszem h az M mit jelent. WOWMATRIXban vagy CURSE kliensben rakeresel es kettot is kidob. -
Sorbon #139219 Üdv! Olyan addont keresnék ami nemcsak a sebzést irja ki a képernyőre, hanem a a sebzést okozó skill nevét is. Egyik képen láttam ilyet, a sebzés mellé zárójelben kiirta a használt skillt is. Pl.: 850(sinister strike). Köszi előre is. -
#139218 Eladó wow WOTLK account!
Bloodscalp szerver alliance oldalán 4db lvl 80 (mage,dk,lock,druid,280-as epic mount mindegyiknek) 2db lvl 70 (pap,shaman,280-as epic mont csak a shamannak),és még 2db kisseb karakterrel,fullos szakmákkal (450/450 engi,encha,herbalism,jc,mining,alchemy,Inscription,cooking,fishing.) és majdnem 50000 goldal.
Ha érdekel akkor adok armory linkeket is.
A gold külön is eladó,(Horda oldalra is megoldható) keress meg az alábbi MSN cimen.
[email protected] -
voloume #139217 nem -
RaSzTaH #139216 biztos a nagy dps miatt. -
#139215 ja es amugy egy acer Aspire 7720Z-s laptoprol beszelunk -
#139214 hi all , egy kis helpre lenne szuksegem , az a gondom , hogy 30-40 FPS-rol random idoszakokban leesik 10-re az FPS-em. Utana megint helyre all majd megint elromlik , nem tudja valaki hogy ez minek koszonheto? ( most XP-n futtatom de Vistan is ezt csinalta , suz a rendszer most teljesen es megis... )
kosz a helpet , ha valaki tudna valami megoldas jo lenne -
Dr DeViLKiNG #139213 Na, kész lett a végleges blood gear erre a seasonra (legalábbis tervekben). Majd' 27k hp, 600 resi, 45% alap armor penetrate(95% trinket proccal). Elég jól néz ki, csak sajnos hiányzik hozzá még 2 ulduar loot :F
Szépeket lehet majd ezzel csapkodni
chardev link
S7-ben meg eljön majd a 60%os armor penetrate ideje, alig várom már -
#139212 Lehetek a barátod? -
Invest #139211 Lehet nagyjából tudni, hogy a wow bevételéből mennyit kap meg a Blizzard és mennyit a kiadó ? -
voloume #139210 gladiator titlemet sem szoktam hasznalni, mivel idegesít ha írogatnak az emberek, ez van.. ha zavar, akk zavar ez van -
#139209 Ez a név takargatás.... ez valami vicc?? Megmondaná nekem valaki, hogy mi a picsa értelme van?? Akkora sztár vagy, hogy ha nem satírozod ki a neved, akkor mindenki halálra whispel autogrammért? -
#139208 wow-europe -on account management-en belül van egy olyan, hogy cancel account. -
1Emese #139207 Sziasztok!
Eltelt 4 hónap, felhúztam 2 80-ast naxx25 gearig eljutottam (de mivel nem tudok lenni minden nap mert dolgozom, így kimaradok ulduáros guildekből), és igazából meguntam a játékot, sőt talán ki is játszottam, PVPben is igen jó eredményeket értem el. Így abba akarom hagyni, mert ugye max mások segítésén kívül nincs mit csinálni. (achikban is egyik karival 689van) Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel én bankszámláról fizetem a wow-ot, hogy tudom lemondani a további levonásokat?
De úgy írja le valaki, hogy hova kell vagy mire kattintgatnom egymás után. Persze szeretném ha az accountom is megmaradna, majd tesómnak oda adom, ha egyszer ő is akar majd.
Előre is köszi! -
#139206 Bakker ez igen, azt hittem, rosszul látok... :D -
#139205 piros keretben fehér írás. -
#139204 Ha újabb patch-eket telepítettem fel mint amin a szerver megy,hogy tudom törölni?
-
voloume #139203 szia, én is téged! -
eLiXir #139202 Szia, hogy neked mennyi problemad van! -
voloume #139201 sziasztok, olyan technikai kérdésem/problémám lenne, hogy eddig mindig hangos is voltam ventrin stb., de most nagyon halk es csak akkor hallatszik rendesen a hangom, ha kb már számban van a miki, pedig minden csutkára felvan huzva, szoval nem tom min vagy hol lehetne meg felhuzni -
scania620 #139200 mindenkinek!
egyikismerősöm csinálja a köv. oldalt:Link a laphoz
még most kezdte el de halad -
#139199 Hali!
Paid Character Transfer: 20 Euro
Betonfal83: Supportnak kell írni egy mailt, hogy tönkrement a gépe és valaki feltörte az accot de mivel nem volt jó a gépe most vette csak észre stb stb... Amennyiben korrekt ember elé kerül a dolog és kivitelezhető vissza adhatják a karikat. Van aki majd 1 éves kihagyás után tért vissza és megvoltak a karakterek nemtudni mennyi idő inaktivitás után töröl a blizz..
Üdv
-
SlaCker #139198 A kérdésedre meg is kaptad a válszt a feletted lévő hsz-ben. :D
Köszi a segítséget.