World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak azt ne felejtsd el, hogy a LHC-s questek leadásához AD friendly repu kell.
anélkül ugyanis nem fogod tudni leadni õket...

a többi item meg már be van tárazva 😊
(blade of misfortune-t 45g-ért vettem, muhahaha, valami noob berakta ennyiért, fél nappal késõbb már 800g alatt nem lehetett látni ah-ban 😄)

[HUN]Crassus
2%

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zomil
nem tudjátok mért hibás nekem, az FS! oldal?
hiába nyomok commentre/read the rest részre kidobja, h az oldal nem található :S
illetve bármilyen linkre nyomok az oldalon ezt dibjak ki

elöre is köszi

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mar 10 óra fele megvolt az elsõ dk és már 10kor voltak páran northrenden.. mi lenyomtuk még utoljára swp-t sajnos ismét nem esett legendary, de jó befejezése volt a bcnek.. és holnap remélem eltok kezdeni fejlõdni

PiszkosFred
No akkor lassan itt az ejfel, az elso zeppelinek es hajok kb fel oraja elindultak az uj vilag fele, szoval ha kerhetnem a melyen tisztelt publikumot, fejezze be ezt a BR koruli hisztit vegre, mert azon kivul hogy elbeszeltek egymas mellett, kurvara unalmas 😊 Koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Ugyan kerlek, majdnem mindenkinek van egy haverja/ismerose/szomszedja/csaladtagja, aki olyan boltban dolgozik, hogy megoldhato a dolog soron kivul 😊 A turelmetlenebbje vette a faradtsagot, es megeresztett egy telefont felejuk. Na ok mar kb fel oraja DKznak, ahogy elerheto lett az account upgrade...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

perfect!

az a baj az ottani "hirek" nagy resze mas oldalakrol "lopott" cucc, illetve olyan is volt, hogy innen szereztek az infot, amit aztan kihireztek meg attila1234 reven. en mmo-championst szoktam nezni, ott minden szukseges dolog megtalalhato, persze nem magyarul, de aki a 21. szazadban nem tud ennyire angolul, annak mar ugyis mindegy.

persze volt mar par egyedi cikk is, pl amikro vegig vettek a classokat, vagy a loret, bar nem tudom azokat eredetileg br-s emberek csinaltak-e.

de az tagadhatatlan, hogy a magyar wow-kozosseg leginformativabb gyujto-wowoldala a br. de a gond nem is a br-rel magaval van, hanem hancu onagysagaval.

ja, de erre probaltam utalni 😊

"Jee ez a wow.. magyar összefogás.. minek ellenség az embernek ha ilyenek a..."

mondjuk nem tudom milyen kozoscel lehetne a wowban, amitol osszekene tartani😄 orszagimazs epites? bloodscalp utan remenytelen 😉

vki
Te kaptál 1 hónap plusszt?

ACER Aspire 5738ZG

Ragnán ebben a pillanatban 12db DK-van de hogy hoyg 😄 mert még nincs éjfél...

Get a life!

nah, active a cuccos, mennek a deathknightok meg minden fos :d

udvozlet az ejfelt varo nuboknak -.-
<#wave>

anti hero

Davidus

V9ykn8_TZL0

Ams
lehet vhol venni cd-key-t?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

nagyker+ismerõs

D4nY
honnan rendelted, hogy máris megérkezett?

xP

PSAV
gyakorlatilag sem kell. meglévõ 3.x-es patchekbõl megoldja

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

http://kepfeltoltes(pont)hu/081112/wtlk_www(pont)kepfeltoltes(pont)hu_(pont)jpg
nem enged innen linkelni szal pontokat írjátok át...

jah rossz link maradt a vágólapon:S

vki
HeHe!

A törlõ linket adtad be (delete.php)

ACER Aspire 5738ZG

vki
Elméletileg nem kell. A WoTLK amúgy is 3.0.1, a többi patch-nek a telepitõje meg elvileg benne van a WoW mappádban, vagy a Dokumentumok között. Nem tudom pontosan.

De ezt érdemes megnézni.

ACER Aspire 5738ZG

beteszed a cd és felrakod mármint nekem ennyivel megoldotta(és 3.03 volt fent)

[HUN]Crassus
egy expert leirhatna /nekem vagy masnak is akinek nem tiszta/,hogy ha jol tudom most 3.03-van a gepunkon...viszont a WOTLK meg 3.0-a...szoval most toltsem majd le ujra a rakat peccset vagy mentsem el a peccseket 3.0-3.03-ig vagy mi legyen?
elore is thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

vki
Aktiváld be. Már be lehet 😄.

ACER Aspire 5738ZG

nem tudok képet vmiért felrakni, DE ez áll a csomagoláson:
.."A termék egy hónapos elõfizetést tartalmaz."

vki
Már aktiválható a Wrath of the Lich King az account managment-nél.

ACER Aspire 5738ZG

Tatyla
legyen igazad nekem csak jó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

vki
A próféta böfögjön belõled 😄

ACER Aspire 5738ZG

pont ezaz, h én is úgy tudtam, de most néztem ahogy kicsomagoltam h jár +1 hónap😊

Tatyla
nem jár

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Írták valahol, h a kieghez jár egy plusz hónap?

fröcsög az sg színvonal 😄
Persze hogy elolvasom. Nekem írtad, miért ne olvasnám? Ha nem érdekelne a többiek véleménye, nem postolnék id (sem) 😊
zomgzerg
tudtam hogy elolvasod😄

D4nY
Láttam érdeklõdtek páran DK-k felõl. Összeszedtem pár fontos infot remélem hasznotokra válik...

Ha Death Knight -ot indíthatsz:

Szintezésre a blood és unholy talent ág ajánlott. A Frost talentág inkább tankolásra specializálódott. A DK kezdõhelyen karakterünk pikk-pakk 58-as lesz. Szintezés gyorsításához ajánlott a következõket beszerezni:

Questekhez pár item amivel idõt spórolhatunk, xp-t pedig gyarapíthatunk:
1. 30 Crypt Fiend Part - <60> Cryptstalker Armor Doesn't Make Itself...
2. 30 Core Of Element - <60> The Elemental Equation
3. 30 Dark Iron Scrap - <60> Binding The Dreadnaught
4. 30 Savage Frond - <60> Savage Flora

Ajánlott még ehhez a questhez is beszerezni elõre a cuccokat:
<58> That's Asking A Lot
# 2 Thorium Bars
# 1 Golden Rod
# 8 Hi-Explosive Bombs
# 8 Unstable Triggers

<55> Everything Counts In Large Amounts
# 1 Imperfect Draenethyst Fragment
<55> To Serve Kum'isha
# 1 Flawless Draenethyst Sphere

A clothokkal is szerezhetünk pár xp-t és gyorsíthatjuk a szintezést ha minden nagy fõvárosban leadunk 4-4 clothfajtából 60-60 dbot.

1. 300 Wool Cloth
2. 300 Silk Cloth
3. 300 Mageweave Cloth
4. 300 Runecloth

Szintezéshez két talentág is nagyszerû de az UNHOLY mégis ajánlatosabb mivel AOE-ben és GHOUL-al több mobot ölhetünk könnyedén egyszerre, és gyorsabban szintezhetünk. Szóval kb. veri a Blood-ot 😊
Ajánlott talentolás:

LEVEL 58
LEVEL 70

Glyph-ek

55 LVL

1. Major Glyph - Glyph of Death Strike
2. Major Glyph - Glyph of the Ghoul
3. Minor Glyph - Glyph of Death's Embrace
4. Minor Glyph - Glyph of Pestilence

70 LVL

1. Minor Glyph - Glyph of Horn of Winter

Ajánlott BOE itemek <60+>:

# 1 Blade of Misfortune
# 1 Boots of the Decimator
# 1 Breastplate of Blade Turning

xP

Az aláírásodból is látszik hogy egy nagy nulla vagy. Egy semmi, egy koszdarab. Én kultúráltan fogalmaztam, ha ez neked nem megy akkor kérd meg anyut hogy hozzon haza elõbb a napközibõl, hátha a haverok vannak rád ilyen hatással.
Narxis
Nem a hírek minõségérõl van szó hanem a moderálásukról. Ezt akkor is szóvá tesszük ha közben az oldal maga tökéletes. A vérpistákat ki kell moderálni, de ez már rég túlmutat azon, gondolom a vélemény különbséget egyszerûbb moderálással eloszlatni.

Egyébként Deathcrow-nak volt egy emlékezetes kurva anyázós postja még AoC megjelenésekor, amit aztán rögtön töröltek, de már szinte mindenki látta. Oké, hogy blog...meg minden... Legutóbb a nõk lapjás (?) wow-cikknél lepõdtem meg ahol az volt a legnagyobb ellenérv a cikk ellen, hogy háborúkovácsnak vagy mi a tökömnek fordították az angol nevét.

Engem nem érdekel innentõl fogva, bárki bármit reagál erre én nem folytatom a vitát, leírtam a véleményem, kulturáltan. Nem is akarok többet errõl írni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Hajaj, elõször a saját házad környékén nézz szét, korábbi hozzászólásodat pedig olvasd el még egyszer, más szemében a szálkát is sajátodban a gerendát se veszed észre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zomgzerg
õk arra figyelnek hogy a ventris kisbarátaik irogathassák a fingós poénokat és a gyalázó hozzászólásokat, mindenki más meg kussoljon.
netrasszisták azok, itt meg szabadság van.
úgyhogy közlöm is veled hogy egyél szart és takarodj az erpés frosztsokkos haverjaiddal jelmezversenyezni

Megint elfelejtettem leírni valamit. Nemrég valaki a FS-on írta, mennyire felháborodott hogy egy haverja 3 év wow után nem tudja ki az az Arthas. kapott hideget-meleget, és láss csodát, a legutóbbi post leírja ki is az az Arthas. Lehet hogy véletlen, lehet hogy nem. De nem fikázták, nem noobozták. Szó nélkül áll ott Arthas története.

Megyek cigizni és megyek haza.

Csókolom.
Igen ez probléma. Ha nekem lenne blogom (FS-szerû), én is kínosan ügyelnék hogy ne válhasson ilyenné mint ez itt most. Ezért kell a moderálás, ban vagy akármi. Szerintem (tehát szerintem) MO legszínvonalasabb wow oldala. Gondolom nem szeretnék, ha idáig süllyedne. És én sem szeretném. Bezony.
MarkBlade
Csak azt felejti el mindneki hogy ez egy fórum ahol mindenki leírhatja a véleményét. Csak az a baj hogy már személyeskedünk..
Még valami. Nem egy ember kapott lehetõséget bétázásra a BR jóvoltából. Igen, õk kaptak kulcsokat, de szétdobhatták volna a haverok között (ilyen is volt biztos). Ehelyett írtak ki remek kis szórakoztató pályázatokat és lehetett béta kulcsot nyerni. Ezeket csak azért írtam le, mert fikázzátok õket orrba-szájba, de a pozitív dolgokról seni egy qrva szót nem ejt. Hogy megelõzzem a flémhullámot a nyalizásról. Nem vagyok még csak az õ szerverük közelében sem, fogalmuk sincs ki vagyok, semmi elõnyöm nem származik ebbõl nekem. Csak gondoltam leírom mert így fair.
Nem vagyok se hordás, se BR fanatikus, de azért õk eléggé támogatják a magyar wowosokat az oldalukkal. Személy szerint a legtöbb infó stb. onnan jön tõlük. Lehet hogy IRL nem istenkirályok, de hasznos dolgot csinálnak a wow-al kapcsolatban. Ezt miért nem említi senki?

Ezen kívül amikor bepostolták az épp aktuális FBK-t egybõl néhányan minõsíthetetlen stílusban ugatták le õket. Engem (és sokunkat szerinetm) érdekel hol járnak, mert a PC-s dolgokkal kapcsolatos papírjuk is színvonalas, és informatív a FS is. napi szinten olvasom, mindent onnan tudok. Szóval tesznek valamit értünk. Ez rólatok is elmondható? Vagy nem?
Shortstop
nagy igazság!!!!
/agree

Tatyla
nem az istenítésrõl van szó hanem te saját alap bunkó stílusodról ami ne csak nekem szúrt szemet,ha meg ilyen nagy sport ember vagy akkor több eszed lehetne mint hogy fikázol mindenkit,és hidd el én se verekedtem még soha hencegésbõl vagy nagyképûségbõl max önvédelembõl de azt is meg tudom számolni egy kezemen.
itt az a probléma hogy te a nagy istenkirály úgy köpsz le bárkit hogy bármit is tudnál róla ,ennyi...

MarkBlade
Elég csak a közös cél.. Ellenség nem feltétel..
a BC-nek van registry bejegyzese?

Blizzard Entertainment
|
|-World of Warcraft
|
|- GamePath
|- InstallPath
|- UninstallPath

van az alap WoWhoz nekem.
az osszefogashoz kell kozos ellenseg is 😊 lasd usa es a haborui.