166745
  • SlaCker
    Ja és a tanulság!
    Tessék tisztességesen játszani,mert abból nem lehet baj! :)
  • vénfarok
    ige.com és wowmine.com rol
    1 honapja 4k-t
    tegnap 2k-t
  • SlaCker
    Már attól is félek,hogy ha rám ír(nak). :S
    Van olyan hogy köszön,erre visszaköszönök és már küldi is az üzenetet(ajánlatát).
    Ilyenkor ignor list a barátom. :) Bízva benne,hogy nem lesz következménye a blizz felöl. :)
    Lehet hogy kicsit beteges,de nem azért költöm rá a pénzt,hogy ilyen idóták miatt bukjam az accot.
  • Omlás
    Az szép. Hát így is lehet nullázni accot. Mivel a blizz erre nagyon rá állt kb meg sem fordult a fejemben, hogy kukába vágjam az accomat pár ezer G ért akkor inkább farmolok :D.
  • valumeister
    kitől vettél goldot hogy legbuktál?
  • voloume
    gratulalok, ha ezen röhögsz
  • bom
    gz
  • vénfarok
    ezt az emailt kaptam ma blizztöl:

English speaking customers: Please refer to the start of this mail
    Für deutschsprachige Kunden: Bitte beachten Sie den zweiten Teil der Nachricht
    Pour les clients français: Veuillez vous rendre à la troisième partie de ce message
    Para los clientes españoles: Por favor vayan hasta el fin de este coreo electrónico
    Русскоговорящие игроки: пожалуйста, прочтите последнее сообщение этого письма.

Greetings,

We are writing to inform you that, unfortunately, we have had to close your account.

Account Name: ************
    Type of Violation: Involvement in online trading activities
    Investigation Concluded: 17/07/2009
    Consequences for Account: Account closed

Note: you will not able to access World of Warcraft servers again.

Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.

Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual.

We strongly suggest you review our current Rules and Policies to avoid further action in the future, they can be found at:
    http://www.wow-europe.com/en/policy/

Regards,

Account Administration Team
    Blizzard Entertainment Europe

xDD
  • Omlás
    Gondolom nem idén kezdte szintezni őket :D
  • PiszkosFred
    Van aki belyeget gyujt, van aki "skalpokat", van aki penzt, es van aki 80as karaktereket :)
  • [HUN]Crassus
    11db. 80-as kari??? GRATULÁLOK:)
  • capaszabi
    ha már ilyen felkapott a karieladás, én is megszabadulnék acctól, ha valaki ad érte közel annyit amennyit ér.
    9 80as allis ~ 50 ezer aranypénz
    2 80as hordás ~ 10 ezer aranypénz
  • Savmacska
    Már le is jött :)
  • s0n1c
    nein
  • Botond #139264
    background downloader nektek már tölti a peccst?
  • Niar
    Igen, 4 év bőven elég volt ebből a játékból, sajnos már nincs azon a színvonalon amiért régen beleszerettem. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Fú, de kemény valaki
  • Kicsikiraly
    rájöttél hogy azért mégiscsak kéne élni?
  • Dr DeViLKiNG
    Az az, egy régebbi verzió ami még nem zabálta a memóriát.
  • eLiXir
    can i lickz u devil?
  • Omlás
    Passzolom, majd Devil nyilvánosságra hozza ha akarja :)
  • Forolto
    Igen látom,wtb edit gomb.:) De szerintem eepanels az addon neve.Mármint én is azzal csináltam az enyém.:)
  • Omlás
    Szerintem Devil UI modjának nevére kíváncsi :).
  • Forolto
    HÁÁÁt nemtom mire gondolsz,de van az EEpanels,ezzel ilyen téglákat tudsz csinálni,különböző árnyalattal,amivel szépen körberakhatod a bar-jaid.
  • capaszabi
    Természetesen kijönnek. A különbség az, hogy nem a terrorfenyegetés miatt, hanem mert Mari néni hisztizik, hogy bömbölteted a játékot...
  • Camouflage
    Melyik az az addon, ami a kepernyo elso harmadara egy fekete csikot huz es pont takarja a barokat?
  • Csirke4
    Vajon magyarországon is kijönnek a rendőrbácsik?:DD
  • atila4
    vagyis hát érdekelne az összes addon :) tetszik a kialakítás:D pls aki tudja minél többet írjon le ami van a videóban:P
  • atila4
    http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=106111#mirrors

ebből a videobol arra lennék kíváncsi melyik az az addon amelyikel így el tudom rendezni a spelleket?
  • Omlás
    Hö XD végülis lehet már most beaplikálták a zárt WG-t mint zónát csak azt nem említették, hogy az erőd meg nyitott lesz XD.

nice bugshot
  • Dr DeViLKiNG
    ööö.. mintha hiányozna valami innen
    Azért jó látni, hogy a 15 órás karbantartás végre meghozta gyümölcsét. NEM LAGGOL WG
  • Dr DeViLKiNG
    Ja, ezeknek általában annyi valóságalapja van.
  • Omlás
    Az is lehet hogy elöte elkezték kempelni a srácot ingame majd amíg gyanútlanul próbált menekülni a ganker FBI elől rárugták az ajtót....
  • bom
    végre online lesz a khadgar, épp kezdeném a dailyzést, erre dc.. és megint és megint.. a blizz fórumok pedig tök véletlenül nem elérhetőek. ezaz, megcsinálták!
  • SlaCker
    Ez durva!Milyen lehet mikor csenget az FBI?! xD
    Bár szerintem először berugták az ajtót elkaptak mindenkit és aztán csöngettek csak. xD
  • Omlás
    Sokan azt hiszik, hogy az interneten arctalanok és ismeretlenek maradhatnak. S hogy senki sem figyeli, mit mondanak. Kéremszépen ez nagy tévedés. Nézzük csak az alábbi esetet...

Egy 18 éves srác Greenwoodban, Indianában azt hitte, hogy egy játékban egy virtuális avatar mögé bújva azt mondhat, amit akar......aztán egyszercsak csöngetett az FBI. Az történt ugyanis, hogy hétfőn hajnalban, a játékban, a cseten a srác azt mondta: "7:30-kor felszállok egy gépre Chicagoban, eltérítem és igyekezni fogok minél több amerikait megölni!". Miután több hasonló kijelentést is tett, a Blizzard értesítette a hatóságokat, azt jelezve, hogy "komolynak látszik az ügy".

Amikor a zsaruk megjelentek, először a srác azt állította, hogy valaki lenyúlta az accountját, utána később bevallotta, hogy csak egy vicc volt az egész, mert biztos volt benne, hogy a zsaruk TUTI nem jelennek majd meg, és nem kapják majd el ha komoly terrorista fenyegetéseket tesz. A srác tévedett - a zsaruk és a Blizzard (és mindenki más is) figyel. 18 éves srác Greenwoodban, Te az internet egyik legnagyobb idiótája lettél - bár ez is egyfajta "dicsőség".

Figyelem: a srác nem a WoW miatt tette, amit tett - egyszerűen csak elmebeteg idióta. Ti sose legyetek azok.

by Gamestar.hu

• SlaCker
    A Bloodfeather is 15:00-ra van kiírva,de még a realm listán sem látom. :S
  • shaba23 #139240
    Én már kitakarítottam, de a vencsörkó még mindig nem megy...
  • PiszkosFred
    Addig takaritsd ki a szobad...
  • SlaCker
    Legalább ma jót aludtam!xD
    még van 1 órácska és adjad neki.Kitartás! :D