166745
  • SlaCker
    Ez lehozó,hogy minden ilyen játékban a GM cseszi el a dolgokat.
    Mért nem lehet azt csinálni,hogy oké.Itt vége.Bann aki ezt csinálta és ezek után ha csak a lehetőség felmerülne már bannolnák.Így meggondolnák magukat.Vagy nem? :D
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván az a cég, amelyik fellép mindenféle kis csalás ellen benne van ilyenben. Ha ilyen kiderülne, akkor mindenki aki kapott egy szép bant gold vásárlás miatt simán perelhetné a blizzt sok száz millió dollárra. De tuti benne vannak, hiszen ez tutira megéri.
  • WiLDoR
    ismerős feeling
  • Savmacska
    Hmm, énis hasonlót láttam, de azért tuti bennevannak a gm-ek si ebben , kb 5000ticketetet irtam h vegyék ki onnan a faszomból és ugyanugy ottvan, biztos van valami részesedés vagy hasonló.
  • Savmacska
    Modnom h gm csinálja:) én láttam.. bejön sw-be felmegy vele a levegőbe, és leengedi, előtte megadja neki a coordot, leengedi és igy csinálja a még nem végez a teljes kiirással
  • Csirke4
    Nálunk is van a Stormragen.
  • Dr DeViLKiNG
    Nagyon el vagytok tévedve azzal, hogy ezt gm csinálja. Úgy basznák ki őket rögtön blizzardtól, mint a huzat.
    Egszerű teleport hackel csinálja a bot. Csinál egy karit, orgri fölé beteleportálja, beállítja a megfelelő szögbe, és csak simán leesik a kari és olyan pozicióban megdöglik.
  • Lacee
    gondolom az lehet, hogy a sok lvl 1es karakter beáll formációba, hogy amikor kinyírja őket a GM goldspam miatt akkor fekve kirajzolják a feliratot... mondjuk nem értem, a testeket miért nem tüntetik el ilyenkor.
  • Savmacska
    És mit szoltoka fővárosokban pl, nállunk sw-ben ragnaroson, ottvan holtestekből egy baszott gold seller cim.... ahoz mit szoltok? Arathoron is van... És azt gm csinálja, mert láttam:)
  • Csirke4
    Hogyne ellenőrizné. Heteken át ellenőrzi. =(
  • SlaCker
    A Report-ra írtam! :)
    Tényleg jó dolog :)

Amúgy ezt a Blizz valamilyen szinten ellenőrzi?Vagy csak küldik,hogy ez gold árus és a blizz meg bannolja még az életből is? :D
  • Shortstop
    egyáltalán nem. egy évet voltam ott ally oldalon és nagyon balkáni emberek vannak. :)
  • Mester01
    és akkor most buktad is az accotad? határozatlan idQre bennolták?
    amúgy én nem vágom ezt a témát de én ugy tudtam hogy ez hivatalosan megy ez a biznisz nem? vn valami magyar olda is...
  • Lacee
    arathoron sok a magyar, és ugyanabban a battlegroupban van mint a bloodscalp (blackout). bár hogy színvonalas-e, azt nem tudom...
  • márfoglaltnick
    sziasztok, bloodscalpon kivul hol van a legtöbb allis magyar? ragna? arathor ? es ezeken a realmeken mennyire aktiv vagy szinvonalas a pvp?! előre is köfi
  • Savmacska
    Mi ?:D
  • Zotya123
    Másik kérdés, van külön eu és us szerver, amik között semmi kapcsolat?
  • Zotya123
    köszönöm a választ, erre voltam kíváncsi :)
  • SlaCker
    Sajna nem tudtam mi célt szolgál,de hogy megmondtátok így tegnap nagyon sokan megkerestek,hogy teszteljem a dolgot! :D:D
    A legjobb benne,hogy tetszik.Kifejezetten tetszik!
    (remélem működik is) :D
  • Lacee
    Az online fizetés pdeig még mindig 13 euro havonta (3 vagy 6hó egyben olcsóbb), szerintem jobban kijön az ember mint Gc-vétellel, és egyszerűbb is, persze ha van kártyád.
  • hawkie22
    Helyesbítsünk, attól függ, hol veszed a GC-t, MM-ben pl 8300 körül láttam a napokban.
  • aradi13
    srácok, azt szeretném megkérdezni, hogy hogy van most a realm csere?
    csak mert át szeretném rakni a rugómat, az Arathorról, a Darkmoon Fire-re, és most próbáltam is, de azt írja ki, h nincs a Darkmoon-on karakterem. pls help, hogy hogy lehet ezt megcsinálni.
  • aradi13
    Hát a GC ugye az 60 napos, az 7.000 Ft, és ha elősször aktiválod az accountod, akkor kapsz +30 napot ingyen, szal ha megcsinálod az 1. accountodat, akkor 90napig tudsz játszani. Ha ez lejár, akkor értelem szerűen csak 60nap.
  • Zotya123
    Sziasztok, most mennyibe kerül a wow regisztrációja, első hónap, meg havonta mennyi? köszönöm
  • aradi13
    bár végülis leszarom, mert csak egy 21-es dudu volt rajta :D
    a rugómat elvileg meghagyták.... :P
  • aradi13
    Én is hasonlóan jártam kb 1-2 hónapja:
    English speaking customers: Please refer to the start of this mail
    Für deutschsprachige Kunden: Bitte beachten Sie den zweiten Teil der Nachricht
    Pour les clients français: Veuillez vous rendre à la troisième partie de ce message
    Para los clientes españoles: Por favor vayan al cuarto apartado de este correo electrónico.
    Русскоговорящие игроки: пожалуйста, прочтите последнее сообщение этого письма.

Greetings,

We are writing to inform you that we have, unfortunately, had to cancel your World of Warcraft account:

Account Name: *******
    Type of Violation: Involvement in online trading activities
    Investigation Concluded: 12/06/2009
    Consequences for Account: Account Cancellation

It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.

Online trading refers to the exchange of in-game content for real world money, and includes, but is not limited to, the sale or purchase of gold, the sale or purchase of experience in the form of powerlevelling, and the sale or purchase of honor points, reputation or items.

Account access is the responsibility of the account owner and account sharing is against our Terms of Use (http://www.wow-europe.com/en/legal/termsofuse.html). Therefore, should you believe someone other than yourself (the account owner) has committed this violation of the Terms of Use with your account, these sanctions would still apply, as our action is taken against the account, not the individual.

If you wish to review our current Rules and Polices, they can be found at:
    http://www.wow-europe.com/en/policy/

Regards,

Account Administration Team
    Blizzard Entertainment Europe
  • [HUN]Crassus
    reported!:P:)
  • bodesz
    ez a jó hozzáállás!
    csak ne kezdj el törtön játszani :D
  • Pyotr
    1.5 éve*
  • Pyotr
    '.5 éve volt officerünknek törték az acc-ját aztán lenyúlták vele a guildbankot 20k goldal :),aztán mikor sikerült rendezni a dolgot a hülye gm nem 20at adott vissza hanem 200k-t!igy kell goldot szerezni hivatalosan:D
  • mikusmate
    Hello!
    Van egy olyan problémám a játékkal, hogy kb 3-4 percenként lemegy az FPS-em kb 10-re. Általában konstans 60 FPS-el futott a játék egészen tegnapig. Tegnap óta azonban ezt csinálja. Próbáltam videókártya driver frissítést, lemeztöredezettségmentesítést. De azok nem használtak semmit sem. A support oldalon nem találtam megoldást ilyen problémára. Esetleg valami ötlete van valakinek, hogy mi okozhatja? Előre is kösz a választ.
  • ShaiHulud
    en reportolom oket.
  • SlaCker
    Oh.Köszönöm a felvilágosítást. :) A Report legyen veletek!
  • MrStokes
    Altalaban lvl 1-2-es karikrol kuldik ezeket az uzeneteket, mivel utana nem sokkal torlik ezeket a karikat, ezert konnyen szurhetoek ezek az uzenetek egy megfelelo spam filter addon segitsegevel, pl SpamSenrty.
  • Omlás
    Nálami is befigyel naponta 1 2 ilyen jellegű wisp én elintézem egy no thx válasszal + ignor + report azt csókolom.
  • Forolto
    Istenem goldot csak havertól vagy a guildbankból...:D
  • valumeister
    ezért kell tőlem vásárolni :))
  • PiszkosFred
    Ez mar a harmadik fazis, az alkudozas.. :)
  • s0n1c
  • vénfarok
    örülök h nullázták az accomat, legalább visszakaptam az életemet..