166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
hawkie22 #139362 Ha 11ig van karbantartás, akkor az nem azt jelentené, hogy 11kor a szerverek mennek? :) Kivéve persze azok, amiken további karbantartás van. Hál Istennek nem azok egyikén vagyok fent. -
#139361 ha a saját neved takargatod akkor másét miért nem? kéne már egy wow ombudsman -
#139360 Szerinted az normális, hogy késztetést éreztél arra, hogy ezt megoszd velünk? :P -
#139359 mindenki így van vele csak titkolja :) -
pinky1337 #139358 szerintetek az normális ha meglátok egy female trollt akkor feláll?xD -
#139357 De érted a többi szar széria mind támogatott ,kezdve a k-tól a w-ig de a p-ből egy sem..... -
#139356 jah, én is beleválasztottam a 6650es nokiával :D -
#139355 Most lehet már 1 csomó fajta telóra venni 150ft-ért.sajnap910i nincs a listában. -
#139354 Most ugye mindenki számára elérhető lett a mobilos authenticator,mennyire egyszerű levenni az authenticatort az accról ha pl elromlik a mobilom? -
#139353 auth tokent már nem lehet sehol venni? -
Savmacska #139352 Valaki tud olyan oldalt ahol lehet accountot hirdetni aproneten vaterán és teszveszen kivül ?:) -
Savmacska #139351 mostmár más miylen gem van benne neki :D -
Big Bad Ryder #139350 FAIL.
Vajon rájött később...?
-
Savmacska #139349 lehet igy van neki gemelve minden :D -
TOKKEN #139348 köszönöm a segítséget -
#139347 lolol -
voloume #139346 istenem... vannak olyan emberek akik azért még meg tudnak lepni :D
ui.: full furious gyerek azon bukja a socket bonusát, hogy a piros gemet a kékbe és a kéket a pirosba rakja :D
-
gabeone #139345 Segítsetek legyetek kedvesek!
Szeretném tudni, hogy a Draenei alap heal, illetve a Herbelism által tanulható heal képességeket be lehet-e tenni 1 makróra? Késleltetés nélkül.
Köszi!
Tokken: Wow-europe.com - Account management - szerintem itt sasolgass. Más: Hallottam esetről, ahol a karaktert csupaszon, itemek nélkül visszaállították a játékosnak. -
#139344 wowarmory -
TOKKEN #139343 Sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni, azt már elolvastam h hivatalson 1 évig nem törlik a karikat, de lehet h évek múlva is megtalálom....
én már 2 éve nem játszottam volt több karakterem, a kérdésem, hogyan tudom menézni h megvan e még a karim, anélkül h befizetném a havi díjat
ugyanis ha megvannak még a karik csak akkor szeretnék játszani
és még 1 kérdés
kb mennyi játékos van átlagban egy közepes serveren??
a válaszokat előre is köszönöm
üdv
Tokken -
Big Bad Ryder #139342 Épp mostanság olvastam wowinsideren cikket egy balance druidról aki minden bracketben elérte már a 2k ratinget. Itt olvasható az interjú vele. 2v2: rogue +druid, 3v3-ban rogue, priest ,druid kombóval. Tehát semmi sem lehetetlen, skill kell hozzá meg a satöbbi. Kihívás, de ne add fel szerintem -
Camouflage #139341 Azt szeretned mondani, hogy van benne kihivas :) -
Savmacska #139340 Lehet olyat csinálni hogy valakit örökre kibannolni, pl hun csatiról? mert én kibannolom és már másnap vissza is jöttek mert mikor logoutolok akkor az owner átmegy automatikusan másra, nem lehet ezzel valamit csinálni? emléxem még bs-en játszottam mindig én voltam az owner, ha kiléptem ha be, mindig bele tudtam nyulni a channelbe, válaszotokat előre is ty. -
maniac001 #139339 Csak egy nyomorult gold seller volt. -
Savmacska #139338 Halott ember vagy :) -
Camouflage #139337
Balance druidok jelenleg mennyire eletkepesek pvp-ben? Elsosorban millikkel szemben.
-
SlaCker #139336 Iga.Ki az aki fix ipvel kérne netet.Logikus.
:( Tűrnünk kell az elnyomást!
Maniac001 kicsit fura hsz-d. :D Keresem de nem lelem de aztán láttam Picket rendet tett. :D -
#139335 Ahhoz hogy tudjon neked whispelni neked kell felvenned őt,offlinenak látod az nemtom mér van de próbálj meg odamenni ahol ő van/inveld be és nézd meg úgy jó-e/nézd meg hogy látod-e.(cache mappát töröld és őis sok bajt tud okozni,főleg ha törtözöl is néha) -
Big Bad Ryder #139334 Hejj hó, haver regelt trial accountot de nem tud nekem whispelni. Azt irta neki, hogy csak "friend"-nek tud, hát felvettük egymást, de még mindig nem tud. Relogolgattunk meg ilyenek de semmi, ő látja hogy én online vagyok, de én őt offline-nak látom. Igen, egy realmon vagyunk ez nem lehet gond, na de akkor mi? :O -
#139333 Tiszta ovi: kimegy az óvónéni egy percre, és máris egymás haját húzzák a gyerekek -
#139332 A dinamikus IP miatt ami kb az előfizetők 99%-a semmit nem ér el az IP bannal. Ha mindenkinek fix címe lenne rögtön más lenne a tényállás :D. -
maniac001 #139331 Engem az érdekelne, ha elhúznál anyádba azt milyen gyorsan tennéd. Hm? -
Camouflage #139329 Ingyenes es koreai ... lasd Silkroad Online :))
-
#139328 Nagyon sok van,a runes of magic meg valami szánalmas módon utánozza,még a human csaj is pont ugyanúgy castol:S -
#139327 Wow klón. :S -
#139326 pvp nekem is keményebbnek tűnik, de ha nem vagy teljesen kocka szerintem más lehetőséged nincs a wowban. Nem fogod kiraidelni a játékot, időd nem lesz rá. nekem ez a meglátásom!
-vagy lehet twinkelni ami jópofa de semmire sem jó csak hogy másokat őrületbe kergess :) -
márfoglaltnick #139325 azthiszem, maradok ravencrestnél, elég sokan vannak, mondhatni rengetegen.. es nagyon jol beszelnek angolul a dánok. es eleg kemenynek tunik a pvp is, de szivesen fogadok barmilyen véleményt
-
SlaCker #139324 És hogyha ip cím alapján bannolnák?
Amúgy meg b****meg az összes csíter suttyó!
Ez van.Sajnos nem lehet tökéletes semmi! :(
Élvezzük addig amíg valamennyire lehet! :) -
márfoglaltnick #139323 jo, akkor kicsit maskepp kerdezem, szoval papommal atakarok menni valami realmre, ahol nagyon sok az allis.. ravencrestet neztem eddig.. eleg sokan vannak, esetleg tudtok mas olyan realmet ahol rengeteg allis van es jol beszelnek angolul? vagy mondjuk olyat, ahol szinte mindenki pvp-zik ?! nem tom van e ilyen lista, ahol mondjuk meglehet nezni melyik realmen mennyien vannak stb. szoval ezert nehez, de örülnék ha tudnatok segiteni -
#139322 Ez történik most is. :)
Csak akkor regelnek egy új triál accot.